BOURJOIS Rouge Edition u nijansi 11 Fraise Remix - MAKEUP ARENA

3/27/2013

BOURJOIS Rouge Edition u nijansi 11 Fraise Remix



Volim ruževe, to vam je valjda jasno, volim ruževe malo intenzivnijih nijansi, i to ste sigurno mogle primijetiti. Pa kako sam onda mogla da odolim  ovoj ljepoti koja me zvala sa polica. Problem koji imam je jedino kako izabrati samo jednu nijansu kada su u ponudi imali više njih i sve su bile prekrasne. No ipak sam se odlučila za ovu koja mi je bila jedna od onih koje nemam u svojoj kolekciji (ili sam barem htjela vjerovati da nemam ništa slično) ;-)

Ovaj ruž je stigao na naše police nekad jesenas, a ja sam ga kupila tek nekad početkom godine, nekako sam odugovlačila s kupovinom, no na kraju sam popustila jer su lijepa ambalaža i i to što je tada ruž bio na popustu učinili svoje.

Na netu sam našla da se prodaje u 18 nijansi, i nije ništa novo da kod nas nisu stigle sve nijanse, nego samo određene, tj. 12. Ali hajde dobro je, moglo ih je stići i manje..


Ruž je izuzetno kremast skoro da mogu reći i previše kremast, mada sam vjerovala da ruž nikad ne može biti previše kremast, po nanošenju ostavlja jako lijep osjećaj na usnama. No mana takvih ruževa je što se ne zadržavaju dugo na usnama. U principu sam skontala da ako je trajan nije baš previše njegujući ruž, ako pruža lijep osjećaj na usnama onda nije dovoljno trajan. Ovaj, kako već napisah, spada u ovu drugu grupu. Dakle, trajnost ne duže od 2-3 sata. Ali sviđa mi se što ravnomjerno nestaje sa usana, nije poput nekih mat ruževa koji nestaju samo sa sredine usana, ovaj nestaje jednako sa svih dijelova.

Neću reći da je super pigmentiran i da ostavlja dovoljno traga na usnama jedim premazom, ali sa dva je već druga priča, sasvim ok je. 

Završnica ruža je sjajna, kao da ste nakon ruža nanijele i sjaj za usne i kao takav mi se baš dopada, jedinsvena tekstura. Definitivno ne spada od mojih omiljenih grupa ruževa a to su ili super pigmentirani kremasti ili super pigmentirani mat :-) ali mi se svejedno jako dopada.

Platila sam ga 13-14 km (oko 7 eura) u CM-u tada početkom godine, što je sasvim solidna cijena za jedan ovakav ruž, a redovna cijena mu je 20-ak km (10-ak eura), što je po meni ipak malo previše. Kvalitetom ne prati baš tako visoku cijenu i sigurna sam da ga ne bih kupila po toj redovnoj cijeni.... Samo mi na pamet padnu fantastični Rimmel ruževi koji se prodaju za nekih 7 km (3,5 eura) ili moram priznati da bih rađe kupila 1 MAC ruž umjesto 2 Bourjois. MAC ruževi se znatno sporije troše i puno su bolje pigmentirani.

Dolazi u količini od 3.5 g.







Jeste li probale ovaj ruž i ako jeste kako ste zadovoljne? Jako me zanima, jer znam da ima cura koje su zadovoljne. Generalno Bourjois smatram jednim od dražim drogerijskih brendova ali mislim da im ovaj ruž nije baš pun pogodak!

I na kraju samo još da vam se zahvalim na prekrasnim komentarima ostavljenim u prošlom postu i da zamolim cure koje nisu ostavile ime i prezime da ga naknadno dodaju ispod svog komentara jer bez imena i prezimena učestvovanje neće biti važeće.... Ponavljam, možete mi ime i prezime poslati i na email ako ne želite da ga javno ostavite na blogu.

Puno pozdrava za sve!


51 komentar:

  1. Baš sam ga gledala neki dan u Bipi i dvoumila se između njega i jednog Max Factor ruža. Na kraju sam kupila MF čija će recenzija biti sutra gotova. Uglavnom, meni se ova nijansa jako sviđa i ja isto volim malo intenzivnije ruževe (prošla me nude faza), ali slažem se da je ipak malo pretjerana puna cijena, no na popustu bih ga kupila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je prošla nude faza, mada naravno i dalje ponekad nosin nude, samo puno puno rjeđe..... Nekako mi je lice svježije sa ovim življim nijansama...

      Jedva čekam recenziju tog MF ruža.....

      Izbriši
  2. Prekrasna boja ruža, tako ti divno pristaje :) Jako mi se sviđa njegov finish! Inače obožavam Bourjois, potražiti ću ruževe ove linije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, definitivno obrati pažnju, još će dobro biti ako ga uhvatiš na nekom popustu...

      Izbriši
  3. E ja sam jedino ovaj iz te serije kupila. Ja ga jako volim. Mada moram da priznam da jeste mozda malo previse kremast. Meni pigmentacija nije losa. Naravno u odnosu na Mac je losiji. Ja volim da ga iztapkam posle pa da bude malo vise mat. I na taj nacin stavim dva sloja pa lepo stoji i brise se malo teze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš dobra ti je ta ideja sa tapkanjem i onda mu se može produžiti trajnost, ali onda se gubi ovaj njegov sjaj...... ne mogu se dva dobra nikako sastaviti :-)

      Izbriši
  4. Obožavam njihove ruževe! Odličan je!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da dobar je stvarno, ali moraš priznati da su malo pretjerali sa cijenom za jedan drogerijski ruž.....

      Izbriši
    2. Istina, cijena je malo veća, ali nekako... Ja Bourjois uopće ne doživljavam drogerijskim proizvodom (iako ga tamo kupujem! hahaha!), meni su oni iznad svih drogerijskih proizvoda. Baš ću vidit koliko košta u HR. A i kupila bi ga iako sam u zadnje vrijeme i kupila i dobila dosta ruževa. Ali rozaaaaaa... <3 :)

      Izbriši
    3. Da Bourjois zaista jeste iznad ostalih drogerijskih brendova...... kod vas je sigurno barem 30% skuplji

      Izbriši
  5. Bourjois je i meni jedan od najdražoh brendova, i rijetko kad me razočara bilo šta njihovo. 2-3 sata trajnosti meni i nije neki veliki minus, al nedovoljna pigmenentiranost jest. To mi je najbitnije kod ruža, posebno ako košta 20 KM. Rekla bih da je ovaj ruž dobra alternativa za sjajila radi kremaste teksture i slabije pigmentiranosti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo je odlična alternativa za sjajeve, samo pogledaj koliko se sija na usnama... cijena treba da ide dolje definitivno.....

      Izbriši
  6. e boja je divna!!!!!!!!!!! moram da vidim da li ga ima ...L

    OdgovoriIzbriši
  7. ja nisam, ali mi se svidja fuchsia graffiti, pa se nadam da cu ga se uskoro i docepat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Morag pogledati tu nijansu a provjeriti i pigmentiranost... jer dešava se da se razlikuje od nijanse do nijanse istog ruža.....

      Izbriši
    2. Moja seka je uzela taj i stvarno traje! :)
      Ja sam ga imala 5 sati s jednim sitnim popravljanjem i izgleda fenomenalno!
      Kod ovih ruzeva je slucaj da su tamnije nijanse postojanije.

      Izbriši
  8. Divna boja i divna tekstura! :) Definitivno jedni od kremastijih ruzeva.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, najkremastiji koji sam ja probala ikad :-) Boja je savršenstvo!

      Izbriši
  9. Krasna nijansa...baš lijepa :D.

    Ja ih nisam isprobala ... još :D:D:D!

    OdgovoriIzbriši
  10. Boja je mnogo lepa i baš ti pristaje uz ten i boju kose :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala bogu da vidim ruz koji ne ostavlja one glupe linije na usnama, divno ti stoji zaista! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne ostavlja ako su usne ispilingirane, ali vjeruj da je znao ostavljati linije kad su mi usne suhe.... Hvala ti puno!

      Izbriši
  12. Meni su super ti Bourjois ruzevi! Imam sedmicu koja mi je preeedivna i u zadnje vrijeme se samo s njim mackam :D i 17 za koju nisam sigurna kako mi pristaje haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu fini, ali šteta što im cijena nije malo prihvatljivija pa da ona kupim još koju nijansu :-D baš imaju dosta lijepih nijansi......

      Izbriši
  13. Obožavam ove nijanse + obožavam bourjois, ovo je dobitna kombinacija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa je stvarno stvarno lijepa, evo ubih se ja ponavljajući, ali divna je za ove nadolazeće lijepe dane..... Bourjois je i meni super, njihovi puderi su mi odlični!

      Izbriši
    2. Da, čini mi se da baš osveži lice... Nisam probala njihove pudere, moram prvo da potrošim ovu gomilu koju imam :)

      Izbriši
  14. Divna je boja,ja bas volim te boje, ali posto po tvom opisu shvatam koji tip ruzeva je u pitanju, ipak ga po toj punoj cijeni ne bih kupila jer ne vrijedi. Ali na snizenju je vec realnije.Radije bih uzela Loreal ili jos neki od ovih novih Maybelline jarkih boja.I MF ima par divnih boja u tom spektru,a trajniji su premda opet kremasti.Ja u zadnje vrijeme opet nosim najcesce nude,dosadili mi malinasti, pink i slicni.
    Jedina boja ruza koju nikako ne volim na sebi i mislim da mi ne stoje su narandzasti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da cijena mu nikako ne ide u prilog, čekaćemo mi sniženje :-) Da, vidiš Maybelline ruževi su i meni bolji a jeftiniji...
      Loreal ruž imam samo jedan, ali je stvarno dobar..... MF na žalost nemam niti jedan, hm.... treba to mijenjati ;-)
      Ni meni ne stoje svi narančasti, ali narančasti sa hladnim podtonom su mi skroz ok.... nemoj baš od svih narančastih da odustaneš, isprobaj ako već nisi neke od ovih novih Golden Rose ruževa.... uskoro ću praviti recenziju pa ćeš vidjeti kako su lijepe nijanse.....

      Izbriši
  15. Neman niti jedan ovaj ruž, kod ovih mi se sviđa pakiranje najviše, nijansama me baš i nije oduševija. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh nijansa je ono što je mene najviše kod ovog ruža oduševilo, meni je gore što brzo spada sa usana.....

      Izbriši
  16. Tekstura mi deluje tako nezno i kremasto, a boja je prelepa!

    OdgovoriIzbriši
  17. Imam ga :))

    Predivna boja, tekstura, ma sve :D

    A tebi stoji bome još ljepše :)

    OdgovoriIzbriši
  18. lijepo djeluje u pakiranju ali ja ne volim taj sjaj na usnama pa cu ga preskociti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma joj da je samo b ez tog sjaja meni bi isto bio savršen.....

      Izbriši
  19. Definitivno smo primetile da voliš ruževe pogotovo one u intenzivnim nijansama :)
    Na tvojim usnama ova nijansa baš lepo izgleda, ali me uživo nijedna nije privukla, lepe jesu, ali su sve previše upadljive za mene. Dosadna sam, šta ćeš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači baš se primijeti ;-)

      Znači ti si prava klasičarka.... bila sam i ja ali se to nekako zadnjih godina promijenilo :-D osvježe me neke boje, izgledam odmornije.....

      Izbriši
  20. Nažalost meni ovakve nijanse stoje očajno ali tebi wow!
    Nisam probala ovu liniju ali hoću jer generalno volim Bourjois, posebno sjajeve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh ako voliš Bourjois i još i sjajeve onda definitivno obrati pažnju na ove ruževe!

      Izbriši
  21. Što je, je, boja je prekrasna, proljetno/ljetna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste, ubila se za nadolazeće sunce, nadam se da će, osim kalendarski, i onako otprave krenuti proljeće :-)

      Izbriši
  22. Meni nijansa izgleda prekrasno i u pakiranju, i na swatchu, i na usnama. Ipak, ako nisi oduševljena, poslušat' ću te. Naime, sada već stvarno imam svega u kolekciji pa pokušavam filtrirati sve što nema 5 zvjezdica u komentarima. Nažalost, ne posve uspješno ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe razumijem te, i sama slično razmišljam, samo hoću ono što je stvarno potvrđeno da je odlično...

      Ruž nije loš stvarno, ali ti dovoljno govori to što ga vjerovatno neću kupiti u nekoj drugoj nijansi.....

      Izbriši
  23. Imam, ali broj 7. I jako ga volim. Ovu sam nekako promašila, ali vratit ću se... :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)