Drogerijski proizvodi koje volim - DEKORATIVA - MAKEUP ARENA

8/18/2013

Drogerijski proizvodi koje volim - DEKORATIVA




U mojoj makeup kolekciji ima svega, od HE proizvoda do onih cjenovno najpovoljnijih. I ne mali broj puta me upravo neki iz ove grupe povoljnijih proizvoda baš iznenadi. Danas vam pišem jednu čoporativnu recenziju tih proizvoda tj. o svakom po riječ dvije a vi ćete mi u komentarima napisati za koji od ovih proizvoda želite pročitati malo detaljniju recenziju. Može?


Krećem od proizvoda za lice:

  • Maybelline Instant Anti Age the Eraser Eye, znam postala sam dosadna i vrapcima na grani od silnog ponavljanja koliko volim ovaj korektor a ako kojim slučajem to do sada niste pročitali skoknite na post koji sam već napisala.
  • Garnier Roll On korektor je korektor sa jako slabom prekrivnom moći koji ja koristim u kombinaciji sa nekim laganijim tekućim puderom ili BB kremom koje ne želim stavljati na područje oko očiju jer je većina tih mojih tekućih proizvoda sa svojstvom matiranja te zbog bojazni da mi ne isuše to osjetljivo područje ja ih ne koristim na tom dijelu i tu uskače ovaj korektor. 
  • Artdeco baza za lice je odlična baza koja se može koristiti na cijelom licu prije stavljanja korektora i pudera a ja je obično koristim na dijelu ispod očiju jer ostale baze koje imam su također matirajuće pa mi ova dobro dođe za to područje.
  • Bourjois 123 Perfect je tekući puder koji koristim s vremene na vrijeme i uvijek se pozitivno iznenadim kada ga stavim, jedan od najboljih tekućih pudera drogerijskog ranga koji sam ja probala.




Dva kamena proizvoda, ne znam koji mi je draži, a to možete vidjeti i po tome koliko sam ih potrošila :-)
  • Rimmel Staj Matte pressed powder - o njemu sam slušala ne mjesecima nego godinama, ali sam se tek prije nekoliko mjeseci odlučila na kupovinu i od tada se jako rijetko odvajam od njega.
  • Bourjois Eclat Mineral pressed powder je jedini proizvod koji u svom nazivu ima mineralni a koji je potpuno mat na meni. Svi ostali imaju neki suptilan sjaj, ne masni, nego kao neko presijavanje na koži.


  • Artdeco sjenila, već sam radila recenziju nekih nijansi i dalje tvrdim da su ovo sjenila najbolja u tom cjenovnom rangu
  • Essence I love stage baza za sjenila. Volim ovu bazu jer mi prije svega jako lijepo izjednači boju kapka i iako priznajem da nije baš najbolja baza koju sam probala, od svih drogerijskih meni je najdraža.



  • Golden Rose Stardust, ovo je i rumenilo i bronzer i higlighter u jednom. Mnoge boje su isprepletene u ovom malom čudu. Kad kistom pređem preko tamnijeg dijela dobijem bronzanu boju, ali ne mat, čisto da znate, pređem li preko svjetlije nijanse dobijem krasno rumenilo sa sjajem koje se ujuedno ponaša i kao highlighter. Jako lijep proizvod i moram priznati da otkako ga imam mnoga moja puno skuplja rumenila sjede po ladicama i čekaju svoje bolje dane.
  • Artdeco ovaj put rumenila, ovdje sam slučajno fotkala ovo rumenilo iz LE kolekcije, kad spominjem njihova rumenila mislim na sva rumenila koja imaju. Volim ih jer su trajna, lijepo se blendaju i imaju pigmentiranost koja meni najviše godi, ona osrednja. A i izbor nijansi je odličan.



  • Aura olovku za usne sam dobila  od moje L. prije nekoliko mjeseci i jednostavno nisam mogla da vjerujem koliko je ovo čudo od olovke odlično. Izuzetno pigmentirana, olovka osrednje tvrdoće koja se krasno nanosi.
  • Avon super Shock olovka je olovka koja me jako prijatno iznenadila i po teksturi je najsličnija MAC Feline olovci koju obožavam.


Ruževi za usne:
  • Maybelline ruževi, meni su svi njihovi ruževi jako dobri, i jedni su od rijetkih koje sam uspjela skroz potrošiti.
  • Golden Rose ruževi, 3 km za ovaj kvalitet je stvarno premalo, divni su mi i izuzetno pigmentirani. Pisala sam u više navrata o njima.
  • Rimmel, nisam nikad radila recenziju Rimmel ruževa ali ću to svakako ispraviti u skorije vrijeme. Meni su odlični, kremasti, pigmentirani, poprilično trajni, a uz sve to jeftini. 


Iako svi ovi kistovi nisu nabavljivi u drogerijama odlučila sam ih ovdje spomenuti jer to svojom cijenom i kvalitetom zaslužuju:
  • Real Techniques Buffing Brush iz Core kolekcije je kist koji svaki dan koristim, za različite namjene a nekad i za više njih u isto vrijeme. Toliko ga volim i izrabljejem, a nije se ni sekundicu promijenio nakon najmanje 100 pranja.
  • Coastal Scents Bionic Flat Top Buffer, košta 6,95 dolara po redovnoj cijeni a bude i na sniženjima, je kist koji definitivno želite imati jer vrijedi puno više nego što ćete ga platiti.



Moji favoriti u lakovima su:

  • Rimmel 5 in 1 kao bazni lak.
  • Golden Rose - Jolly Jewels, Holiday, Rich Color, i to ne samo ove nijanse koje vidite nego generalno lakovi iz tih kolekcija su mi fenomenalni.
  • Essence kapi, moji pomagači o kojima sam pisala, jako ih volim.


Za Golden Rose lakove odgovorno tvrdim da ne postoje bolji a jeftiniji :-) dobro ne baš odgovorno, ali ako znate neke bolje a da imaju nižu cijenu javite mi što prije :-)


Na kraju dolazimo do zaključka da su meni najdraži sljedeći drogerijski brendovi, ne nužno ovim redom:

  • Artdeco
  • Rimmel
  • Maybelline
  • Golden Rose
  • Bourjois

U postu ste mogli vidjeti da naleti pokoji odličan proizvod koji nije u navedenoj grupi, ali generalno u ove brendove se rijetko kad razočaram.

Koji su to vaši drogerijski favoriti  te koje mi predlažete da probam?


72 komentara:

  1. Super odabir... cudi me kako nema L'oreal ruzeva ovjde... Koja je cijena GR stardust?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema ih jer imam samo jedan a nisam baš najzadovoljnija sa nijansom. Da obratim pažnju na njih? Sturdust je 15 KM a količina mu je 9 g i čini mi se praktički nepotrošivim :-)

      Izbriši
  2. Imamo previše istih favorita: rimmel stay matte, l'oreal bb, rimmel ruževe, lakove golden rose, aura i avon olovku i gr rumenilo... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. wow baš puno zajedničkih favorita :-) očito jesu jako dobri :-)

      Izbriši
  3. GR metallic eyelineri, FlorMar duo - mat bronzer i breskvasto rumenilo i Rapsodi lakici :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj metallic eyeliner u plavoj boji sam neki dan isprobala i ostala wow, ali nisam ga ovdje uvrstila jer je tek nedavno otkriven proizvod, ove ostale koristim barem 2 mjeseca.... Ostalo zapisujem :-) hvala na preporuci ;-)

      Izbriši
  4. s kojim bazama za lice si najvise zadovljna? trazim neku koja super matira to mi je najbitnije .Mateja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mateja, meni je najbolji primer GIvenchy Mister Mat i Collistar koju sam recenzirala na blogu. Od ovih cjenovno povoljnijih nisam našla niti jednu da dobro odrađuje posao matiranja :/

      Izbriši
  5. takodje artdeco , gr , bourjois, ali i revlon i pupa -da li pupa spada u drogerijske ? mislim da cenovno je tu negde ....
    a ove maybelline i rimmel stavrcice bih bas mogla i da probam!! -konacno
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Revlon nemamo kod nas pa nisam puno njihovih proizvoda isprobala... Pupino ništa nemam.... šta znam, nešto me ne privlače, možda zbog imena kako kaže tvoj dragi!

      Izbriši
  6. Slazem se za GR lakove ;) A vidim da je i tebi omiljna #66 :D

    Obozavam Rimmel Stay Matte puder, Bourjois cokoladni bronzer, Bourjois HM puder, L'oreal maskare, kao i Maybelline...ma generalno ima toliko drogerijskih stvari koje obozavam ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 66ica je krasna nijansa, kod nas je više nema nigdje, svuda je rasprodana, kod distributera nema :/
      Koliko god šminke imam opet ostaje mnogo toga što nisam isprobala, npr Loreal maskare, Bourjois HM ne želim ni probati jer vjerujem da ne bi dobro sjeo na moju masnu kožu....

      Izbriši
  7. Za sve naj brendove se slažem, jedino GR nisam još imala mogućnosti probati. A favoriti od tih koje si nabrojala su mi Rimmel i Maybelline ruževi te Buffing brush, a nadam se da uskoro nabavim i neki Artdeco blush :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da ćeš se složiti i kada budeš imala priliku da probaš GR.....
      Artdeco rumenila su super, vidjećeš....

      Izbriši
  8. E sve potpisujem. Ja te brendove isto jako volim. Essence cetkicu sam probala i super je. KAo i svi ruzevi. Taj Rimmel puder sto godina planiram da probam i sigurno cu ga kupiti jednog dana. GR rumenilo je prelepo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti kao i ja, dugo planirala da ga probam i napokon nabavila..... nemoj još dugo čekati, uskoro isprobaj!

      Izbriši
  9. :D super post...
    Mene si zainteresirala za onaj CS buffer. Bas mu je cijena malena a izgleda super.
    Sto se tice drogerije, zaista ima kvalitetnih brendova. Ali ja sam trenutno na odvikavanju od kupovine svega, barem mjesec dana. Jer sam se pretrpala dekorativom za jos 5 zivota haha :$
    Jedino eto kistova sto mi manjka kvalitetnih, ali bacam se u potragu uskoro :) taj buffer je od sad isto na listi.

    :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala.... i ja stalno govorim da neću više kupovati :-)
      ovaj CS definitivno imaj na umu kad budeš kupovala kistove

      Izbriši
  10. Slažem se s većinom stvari. Većinom, jer sam taj dio probala i jednako doživjela... Ostatak, npr. GR lakove tek moram otkriti.

    Pozdrav, draga!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ooo pa GR lakove hitno isprobaj.....hitno..... vidjećeš kako su krasni.....

      Izbriši
  11. Da li bi objasnila šta znači HE i HG?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. HE su High end proizvodi, dakle visokog cenovnog ranga- skuplji, a HG Holy grail- omiljeni proizvodi :)

      Izbriši
    2. Hvala Anonimna što si odgovorila Anonimnoj ;-)) Pozz za obje

      Izbriši
  12. Hajde ti nama nabavi nyx i china glaze pa da i tebe ubrajamo u drogeriju :) Stay matte, maybelline korektor, essence kist, maybelline ruzevi, artdeco sjenila kojih moram nabavit jos :), lakovi kojih isto tako moram nabaviti jos, i sve zaboravim da uzmem ove kapi za brzo susenje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha hoću nadam se, samo ako budu onako kako sam ti pisala ;-) misliš da ja ne bih voljela?
      mnogo toga imamo zajedničkog a kapi nabavi definitivno :-)

      Izbriši
  13. Odlično, slažem se s tobom! U nas se Artdeco ne može kupiti u drogerijama, nego samo u parfumerijama. Uglavnom, moji favoriti su skoro svi Artdeco i Bourjois proizvodi i obožavam Rimmel i GR ruževe, Pupa sjenila... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno? Kod nas stoji uz bok Essence, Catrice, RImmel i sl. kozmetici.....

      Vrlo često drogerijski proizvodi pariraju kvalitetom onim dosta skupljim ;-)

      Izbriši
  14. Odličan post :D Od svega spomenutog volim GR lakove, RT i Essence kistiće, Rimmelov stay matte puder ! I gledala sam Maybelline eraser i čovječe ja nisam znala da je to tako veliko :D ne znam, očekivala sam da je nešto manji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja kad sam ga kupila nisam ocekivala da je tako mali :D zato uvijek kod recenzija treba proizvod slikati i u ruci, vidis kako imamo svaka svoju sliku o velicini :D

      Izbriši
    2. ahahahahah :D ja ću riknut! :D

      Izbriši
    3. I meni je bio iznenađujuće mali hahahahah :-) TBD i ja smo proklete pa da nam je da korektor ima 60 ml :-)))

      Izbriši
  15. super odabir :)
    mene je u zadnje vrijeme od drogerijskih brandova najviše oduševio maybelline, pred koji mjesec sam imala samo njihov gel liner, a sad se kolekcija njihovih proizvoda jako povećala. Artdeco ima divne proizvode, a i Rimmel mi je sve draži :)
    a GR mi je otkriće dekade :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Maybelline je i meni ovogodišnje otkriće, nikad više njihovih proizvoda nisam probala :-)
      GR - i moje otkriće dekade.... šta god probam sve bolje od boljeg, a koliki asortiman imaju, to me baš šokiralo!!

      Izbriši
  16. Imam Garnier roll on korektor i stvarno je dobar, jedan boljih koje sam imala. :) Kod njega mi se najviše sviđa to što se ne uvlači u borice, a vidim da je i Maybelline odličan po tom ptanju, pa bi mogla čak njega uzeti :)
    GR lakovi, mislim da ih imam najviše u kolekciji, baš ih volim <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da i meni je odličan jer se ne uvlači, ali cure ga ne vole jer ne prekriva baš najbolje.... Maybelline se isto ne uvlači u borice a bolje prekriva!

      Ja isto najviše GR lakova imam.....

      Izbriši
  17. Potpisujem za RT kistove i Maybelline ruževe :) a sada ću napokon i ja probati te famozne GR ruževe zahvaljujući Maji s Missundatzood bloga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bravo za Maju što će ti omogućiti da ih probaš ;-)

      Izbriši
  18. Baza, lajner, lakovi,Rimmel, ima ima istih favorita :)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh vidiš sad vidim da sam Rimmel tuš pokazala samo na zajedničkoj slici, poslije zaboravila :/

      Izbriši
  19. da ne nabrajam, vecinu stvari i ja volim, auru nisam probala, mislim da je kod nas i nema, art deco bazu uvijek zaboravim pogledat, i ovu lorealovu kremu nisam probala, garnierova mi se nije svidjala, ova je znaci bolja...roll on me isto ne zanima ako slabo prekriva :) za ostale proizvode se slazem...mozda mi je rimmel favorit, volim cak i onaj wake me up puder, ali zimi i ako cu ga kratko nositi, jer se brzo zasjajim, ali kad ga tek nanesem lice izgleda tako svjeze, bilo je pozitivnih komentara na racun toga...a za prekrivanje i matiranje spomenula bih Mahnattan Powder Matt Make Up koji sam otkrila davno kod make up make out :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je Loreal bolja, ali ima cura kojima je Garnier bolja, nećeš znati dok ne probaš, najbolje uzmi malo testera pa probaj prije kupovine...
      volim i ja wake up puder, i isto ga nosim samo ako idem negdje na kratko hahaha mislila sam da sam jedina koja ima pudere za "na kratko" hahahah

      ja se nikako ne mogu pronaći sa manhattan powder matt puderom, nekako mi se previše vidi na licu pa mi to jako smeta, više mi se čini da je za noć a kako ne izlazim navečer onda mi ni ne treba :-)

      Izbriši
  20. odličan je post!!!
    artdeco je specifičan, jer spada u rang drogerijskih
    brendova ali ima karakteristike nekih HE proizvoda.
    tu podrazumevam i ambalažu koja mi je kod ad proizvoda
    vrlo elegantna i jednostavna.imaju neki šmek. meni su oni
    na prvom mestu, sledi bourjois,zatim maybelline. rimmel
    trenutno ništa ne koristim, ali jesam ovaj puder ranije,
    a onda ga je zamenio maybelline kameni, imala sam ranije
    rimmel exagarate kreon...maskare...GR sam samo lakove probala :))
    volela bih da probam ovaj garnier roll-on, a RT četka
    mi stiže uskoro , i jako joj se radujem :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.... Artdeco je odličan..... ubjedljivo najljepši stalak ima od svih drogerijskih, pakiranja su znatno luksuznija i ljepša od većine drogerijskih, potpuno se slažem.... a cijenom opet parira drugerijskoj šminci... Artdeco mi je mrvicu iznad ovih ostalih, ali i ostali su odlični....

      Izbriši
  21. Super post, dosta peoizvoda sam isprobala sa tvoje liste, neke volim više, neke manje, ali kada je u pitanju dekorativa, većinom kupujem proizvode drogerijskog ranga, barem za sada, dok sam još student :) I jako volim Bourjois proizvode :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Doći će vrijeme i za HE ubrzo, sigurna sam ;-) mada se u drogerijskom rangu nađe puno odličnih proizvoda!

      Izbriši
  22. slažemo se oko dosta favorita! :) ja bih dodala još i Catrice kozmetiku, na njihovom štandu se skriva puno lijepih i kvalitetnih stvarčica! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam baš nešto posebno zadovoljna sa catrice sjenilima, ruževi su mi ok, ali ništa posebno, a hvaljena rumenila nisam isprobala :/

      Izbriši
  23. Super stvarcice, evo ja sam upravo potrosila i L'oreal bb i garnierovu za mixed/oily i zakljucila da mi je garnierova bolja za leto, a l'oreal za zimu. A mislim da ovi Maybelline Color Whisperi vise spadaju u kategoriju lip butter-a ali dobro, u svakom slucaju su super. +Stvarno toplo preporucujem Avon Color Trend oil control pressed powder jer sam ja koristila oba navedena u postu, plus mali milion drugih i ovaj mi je do sada najbolji, pored diorskin powder-a.
    Ne volim se nesto reklamirati ali ako neko hoce da ucestvuje u darivanju na mom blogu, u toku je: http://theglam-monster.blogspot.com/2013/08/giveawaydarivanje.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, whisperi jesu u grupi buttera, ali hajde išla sam time da imaju formu ruževa pa sam ih sve strpala u istu grupu :-)
      obratiću pažnju na taj avonov puder, hvala na preporuci ;-)

      Izbriši
  24. Bourjois 123 je jedan od boljih pudera koje sam ikad probala, definitivno. A ima svaštanešto što takođe koristim ili sam koristila ili si me nagovorila da kupim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je definitivno jedan od boljih, parira nekim mojim puno skupljim puderima...... nadam se da si zadovoljna onim na što sam te nagovorila da kupiš ;-)

      Izbriši
  25. I ja volim dosta tih proizvoda - Rimmel puder, Artdeco senke, Maybelline korektor, Aura olovke, GR ruževe i lakove, Essence kapi itd. Ne volim tu BB kremu pre svega zato što jako oksidira mada nemamo istu nijansu, čitala sam da se ova tvoja mnogo bolje ponaša na licu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. žao mi je što oksidira na tebi, na meni to ne radi, na sreću! a bome imamo puno zajedničkih favorita ;-)

      Izbriši
  26. Takoder volim navedene brendove, ali i vecinu spomenutih proizvoda. Preporucila bih ti Revlon jer se zaista isticu kvalitetom.
    Sto se tice Garnier BB kreme, ne bih ju preporucila. Imala sam onu za masnu kozu i sjajila se vise nego kad nosim puder sa dewey efektom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Revlon je odličan, ali na žalost meni nedostupan pa ga zato nisam spomenula...
      kako sam i napisala meni je Loreal bolja, ali stvarno znam cure koje se kunu u tu Garnier, sve je to individualno!

      Izbriši
  27. U principu manje-više imamo identične favorite drogerijskog ranga ... Golden Rose, Classics, Rimmel, Art Deco, Maybelline i eto ja otkrivam Look by Bipa :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. taj zadnji mi je nedostupan, ali zahvaljujući tebi ipak imam nešto njihovo i moram se složiti da su odlični! Classics još uvijek nisam dovoljno ispitala pa se nisam usudila da ih spominjem.....

      Izbriši
  28. Imamo dosta zajedničkih favorita, posebno Art Deco asortiman, dobro si me sjetila na Garnier rollon, baš mi je bio dobar :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da sam te podsjetila na taj krasni proizvod ;-)

      Izbriši
  29. Preporucila bih i Catrice ruzeve i sjenila, Flormar lakove (jako dobri i meni dugo drze) i Essence eyeliner u gelu! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam baš najzadovoljnija s njima, neć reći da su loši, daleko od toga, ali nismo se baš našli :/ Artdeco sjenila su mi za klasu bolja!
      Flormar lakove nisam probala, ali moraću to promijeniti sada kada napokon imamo Flormar u našem gradu.... Essence gel liner sam probala i moram reći da jeste divan....

      Izbriši
  30. Ja svoje favorite nalazim u Artdeco, Rimmelu, GR odlični brendovi sa super proizvodima. Ne znan šta bi ti još preporučila jer si puno toga probala, a ja neke od tvojih favorita nisam još. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidim da ste se mnoge složile sa odabirom najboljih drogerijskih brendova i drago mi je da slično razmišljamo, svaki proizvod koji na slikama vidiš od srca preporučujem.....

      Izbriši
  31. Odlicne perpouke. GR ruzevi mi se smese sa svih strana, i jos se pitam sto ih nisam probala. Aura olovke za usne obozavam i koristim samo njih i Flormar. Veliki izbor boja i odlican kvalitet.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.... GR ruževe probaj, nemoj da ti više išta govorim ;-) Aura olovke su mi veeeeeliko otkriće.... Flormar uskoro probam!

      Izbriši
  32. Odličan je post, meni su ovakvi najdraži jer i sama koristim 99,9 % drogerijske kozmetike i uvijek mi dobro dođu da otkrijem nešto novo. Ja ću ispod pisati u kategorijama, nadam se da Blogger neće sve smiješati:)

    Puder: isprobala sam puno, no kako imam suhu kožu smatram da nisam prava osoba da ti preporučujem tekuće. Što se pudera u kamenu i prahu tiče, imam Bourjois i i meni je odlična, ali ne mogu ga više nigdje naći, pa dok ne nađem neki drugi koji je malo mekši i pigmentiraniji, koristim Essence puder u prahu koji mi je super za fiksiranje, bezbojan i super dođe preko korektora, tako mi se ne preslikava maskara.
    Baza nema puno drogerijskih, ali ako nađeš, probaj Eveline, silikonske su i dolaze u dvije varijante.
    Bronzera je isto smanjen broj, barem onih koji valjaju. Preporučujem Catrice iz HipTrip kolekcije, potpuno je mat i neutralan, e sad, stvar je jedino u tome što ne znam bi li ti bio presvijetao. Odličan kao kontur puder. Flormar isto tako ima onaj ogromni mat bronzer od 30+ grama, a super je i Artdecov iz Tribal Bronzing ljetne kolekcije, taman je i na sniženju 40 % u cm-u. Meni se jako dopada i Flormar duo bronzer-rumenilo, no sumnjam da bi tebi odgovarao jer ima mekanu teksturu i dosta sitnog shimmera.
    Rumenila: Artdeco ubjedljivi najbolja, odavno nisam našla tako mekana i pigmentirana rumenila. Još jedan moj favorit su Essence kremasta iz limitiranih edicija i Manhattan rumenila iz stalne postave, imam osjećaj da ne dobijaju dovoljno pažnje jer su izuzetno glatka i svilenkasta. I Classics i GR Terracota Blush On, u mat nijansama, moraš probati.
    Ne znam što si izostavila obrve ovdje, vjerovatno da nisi pronašla favorita u drogerijkom rangu, no vidjela sam da često spominješ Essence olovku, koja je meni onako, ima shimmera (!) i prenarandžasta. Probaj Revelique i Artdeco nijanse za plavuše, zaista su neutralne i svijetle, što se rijetko može naći.
    Sjenila: iz dm-a i cm-a ću zaobići i preporučiti Flormar mono mat i GR Terracota Quattro.
    Olovke: probaj Maybelline Master Drama, odlična zamjena za SuperShock, a i ima poneku dodatnu nijansu.
    Maskare: Classics 3D u rozoj tubi i Revelique Define, vječni favoriti koji će odgovarati svakom tipu trepavica.
    Za ruževe si već sve rekla, dijelim favorite.
    Sjajila ne znam koliko koristiš, meni su super Avonova SuperShock, a i Misslyn ima one tekuće ruževe.
    I za lakove da još pridodam Flormar Supermatte (koji nisu ni m od mat, ali su super kvalitete), Essence studio nails tc i bc, te nove Rimmelove SalonPro.

    OdgovoriIzbriši
  33. Uh ovo se zove komentar :-D
    Da krenem sa odgovorom....
    Eveline bazu probala i ok mi je ali neću reči da sam nešto posebno oduševljena s njim....
    Bronzera mi trenutno ne treba ali baš sam gledala taj Artdeco i divan mi je.
    GR i Classics kompletan asortiman koji u sebi ima riječ teracotta je fenomenalan, ma nemam dovoljno riječi da ih nahvalim, to mi je veeeeliko otkriće.......
    meni je Essence olovka za obrve odlična i nenamjerno je izostavljena, nije mi pala na pament dok sam pisala post, ali vjeruj mi da je odlična ova moja light brown nijansa, nema šimera i taman je, nije pretvrda ni premekana......
    Classics maskaru sam probala samo jednom dok su nam još u radnji bili testeri novi i znam da sam rekla da ću je uzeti jer mi se učinila odličnom pa poslije zaboravila, hvala što si me napomenula :-)
    na sve ostalo ću obratiti pažnju, hvala na preporuci!

    OdgovoriIzbriši
  34. gdje si uzela coastal kist? moze link na stranicu? hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Hvala na divnom postu. Rimmelov puder sam uzela sasvim slucajno,jer je bio na akciji i kostao je 5,.. km,i nisam imala novaca za neki skuplji a isplatio se mnogo vise od toga,definitivno kupujem ponovo. G.R. ruzeve sam vidjela u jednoj bliznjoj trgovini i kostaju 2,5 km kao i tus(ista cinea) ali me je cijena odbila... Definitivno cu i njih kupiti. Javim utiske. Hvala :)))

    OdgovoriIzbriši
  36. Ja obožavam Rimmel stay matte kameni puder, divan je a povoljan.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)