Golden Rose Rich Color #67 - MAKEUP ARENA

7/21/2014

Golden Rose Rich Color #67



Željele ste vidjeti ovog ljepotana, eh pa evo vam ga :) Golden Rose je brand koji u svojoj ponudi ima veoma veliki broj različitih vrsta lakova a među vrstama postoji veliki izbor nijansi koje se vrlo često proširuju.

Jedna od popularnijih lakova iz njihove ponude je svakako Rich Color linija. Njoj se nedavno pridružio arsenal novih nijansama među kojima je i ova, ali i ona druga koju sam vam pokazala OVDJE a koju ćete ubrzo moći vidjeti.

Ono što je postalo prepoznatljivo za ovaj lak je bogata boja i široka četkica koje dosta nas voli. Sa lakom je moguće dobiti potpuni premaz u jednom sloju, ali ja kao u staroj školi uvijek stavim dva sloja, nekih navika se jako teško riješiti.




Nijansa je neodređena iako spada u red rozih, vuče i na breskvastu, prljavkastu, ne znam ni sama. Aparat je poprilično dobro surađivao, što nije uvijek slučaj, neke nijanse su prosto neuhvatljive, pa nijasa koju vidite  na fotografijama odgovara onom što moje oko bilježi u stvarnosti.

 blic
blic

 uz prozor
 uz prozor
uz prozor

Trajnost na noktima je posve zadovoljavajuća, nakon što preživi 3. dan bez top coat-a odstranujem ga da bih ustupila mjesto nekom novom koji čeka u redu :)

Dopadaju li vam se ovakve nijanse? Koji je vaš omiljeni Rich Color?


Broj komentara: 18:

  1. sutra idem po njega ,cekala sam slicice. pozz
    mali bubi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav Bubi, nadam se da će ti se i uživo dopasti :)

      Izbriši
  2. Predivan je! Joj što volim roze :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Iako neki lakovi prekrivaju u jednom sloju ja uvijek stavim dva ili tri, jer jedan sloj traje jako kratko na noktima i već sljedeći dan se primjećuje ona ružna bijela linija na vrhovima nokta. I ovaj je ljepotica, lajkam, iako imam sličnih. Neki dan sam došla kući sa dva nova laka i skontala da imam već dva identična, naravno mint ipak mi je to omiljena boja :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jao ti si grozna, meni se to još nije desilo, znači ne pretjerujem :)

      Izbriši
  4. Marijana Šimić21. srp 2014. 20:24:00

    Fenomenalna boja !

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisi lepo namazala, ali boja je divna i ti lakovi su mi se dobro pokazali.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam prešla na zanoktice niti na okolnu kožu a s obzirom koliko sam macro opcijom blizu prišla veoma sam zadovoljna kako su nalakirani… :) a za boju laka se slažemo :)

      Izbriši
  6. Imam ga i jako mi se svida ova nijansa. A koji mi je omiljeni....to je stvarno jako tesko pitanje jer ja ih obozavam sve i ne mogu izdvojiti samo jedan :D
    Bas sam se danas pocastila sa jos jednim novim, kricavo roza 08 i jedva cekam da ga isprobam.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ok, treba mi, sutra idem po njega. Prodato!
    Ova linija im je pun pogodak, ne samo izbor nijansi već i trajnost, mazivost, četkica, uz top i base coat se super drže, čak iako ribam kupatilo bez rukavica i perem suđe stalno traju bez problema sedam dan. (I bazen su preživjeli)

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivan je ,kao i tvoji nokti!Volim rozu u svim nijansama,i bas sam danas lakirala ruke jednom,noge drugom nijansom roze,ljeti si dam oduska ,neka se sareni:-)
    Ova linija mi je fantasticna,imam ih ne znam ni sama koliko iz te linije!

    OdgovoriIzbriši
  9. nemam nijedan gr a nemogu reć da imam favorita ali ova boja je prekrasna, i spada u moje omiljene

    OdgovoriIzbriši
  10. Obozavam Golden Rose Color Rich lakove :) Ova boja mi se bas ne dopada (no nije na odmet kupiti je-vice kupoholicarka ludjakinja u meni) :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Gdje ih mogu kupiti?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)