MAC Rosy Outlook rumenilo - MAKEUP ARENA

7/02/2014

MAC Rosy Outlook rumenilo






Već ste primijetile da ako sam o nekom proizvodu pisala generalije da nemam namjeru da se ponavljam  u tom smislu nego da se fokusiram samo na nijansu o kojoj pišem, te o činjenici koliko je trajno, kako se nanosi.

Iako rumenilo ima potpuno istu ambalažu kao i rumenila iz obične linije, ovdje se radi o onom iz Pro Longwear linije koje je umjesto standardnih 18 funti u prodaji po 20 funti. Ja uglavnom navodim cijene u funtama jer 90% MAC šminke koju imam je iz UK.


Nijansa je dosta neutralna te sam sigurna da pristaje i curama sa hladnim podtonom, kao i onim sa toplijim. Isto tako sam sigurna da ju može nositi i velik raspon boje kože, od onih svjetlijih pa do tamnijih. Možda bi bila preintenzivna za jako svijetle cure, ali ako bi iste bile lagane ruke, vjerujem da bi ga i one mogle iznijete, pa do onih srednje tamnih.

Radi se o nijansi koja niti je roza, niti breskvasta, nego negdje između a uz sve to jako je neutralna. Ima mat finiš, te uz činjenicu da je iz pro longwear linije trajnost na licu je garantirana a to je ono što je mojoj masnoj koži veoma bitna karakteristika.

Jako se lijepo nanosi, ne ostavlja mrlje nego se već pri samom nanosu super ujenačeno blenda.




Kako izgleda na licu ste mogle vidjeti OVDJE.

Nakon ovog sigurno ću nabaviti još neko iz Pro Longwear linije, a već vidim da će sljedeće biti Stay Pretty.

Kako vam se dopada ova nijansa?


Broj komentara: 13:

  1. Meni slicno Lorealovom rumenilu br 95 koji imam...Jedan savjet, posto sam alergicna na sunce i imam hiperpigmentacije :((, a citala sam da si pila beta karoten, pa da li pomaze? Molim za iskustvo povodom toga :).A da, probacu i farmu, bas je lijepa boje kose, ja sam koristila syoss i meni ne izvlaci bas dobro. Meni je tamno tamno smedja boja kose, pa me zanima da li dovro izvaci boju? Hvala na odgovorima... sve najljepse :****

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izvini za kasni odgovor, bila sam na godišnjem a postovi se se sami objavljivali… beta karoten mi nije pomogao kod hiperpigmentacija…. lice sam mazala 6-7x dnevno da bih ga što je moguće više zaštitila….. ja sam ga pila da bih pripremila kožu za sunce….
      što se tiče ove farbe, ja imam srednje smeđu kosu sa dosta crvenog pigmenta i najiskrenije ti govorim da nikad nisam imala farbu koja mi ovako dobro izvuče plavu boju…. ranije sam s vremena na vrijeme išla na pramenove ili skidanje boje jer mi sama farba nije mogla ništa napraviti… ne mogu dovoljno nahvaliti ovu farbu… ALI uvijek imaj umu da ono što odgovara meni, ma kako dobro mi odgovaralo, ne mora odgovarat i tebe….. Lijep pozdrav

      Izbriši
    2. Znam za beta karoten da ne sluzi protiv alergije, nego me zanima da li ismanjuje mogucnost da se izgori na sunce i da li se dobija brze boja? Farbu sam kupila pa javljam rezultate :****

      Izbriši
  2. A prekrasno je.. Nisam probala te iz Pro longwear linije, ali mi treba :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Potvrđujem da ga mogu nositi i jako svijetle cure, samo treba uzeti neki mekani fluffy kist i laganije nanijeti. Da predivnu svježinu licu, prekrasno je!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odgovori
    1. Ivanče treba ti ovo rumenilo… grozna sam znam da ti ne treba, ali je prelijepo :)

      Izbriši
  5. Predivna nijansa! Svakako ću baciti oko na jesen kad budem u blizini MAC dućana :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj da jeste, kada sam bila u MAC-u imala sam na umu jedno drugo rumenilo no kada sam ovo ugledala prioriteti su se promijenili :) Nadam se da će ti se svidjeti :)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)