Maybelline Baby Lips - Mint Fresh & Peach Kiss - MAKEUP ARENA

7/19/2014

Maybelline Baby Lips - Mint Fresh & Peach Kiss



Na ljetovanju u Turskoj sam osim uživanja i odmaranja radila i ono što mnogo volim, kupovala kozmetiku :) Šta sam sve kupila ste mogle čitati ovdje. Tada sam slučajno naletila i na Baby Lips, a kako je, osim u svijetu, bejbilipsomanija nedavno zahvatila i Srbiju a vidim da zahvaća i Hrvatsku, nisam mogla samo proći kraj njih, zahvatila sam ova dva koja su mi se u tom momentu činila nainteresantnijim. Kroz 2 dana sam se vratila da pregledam i ostale i nije bilo ni jednog. Znači i u Turskoj vlada bejbilipsomanija :) Dobro sjećam se da prvi put nije ni bilo Pink Punch jer sigurno bih uzela taj u pink boji i sigurno ću ga uzeti kada napokon stigne i kod nas :)


Prvo da krenem od samog pakiranja. Morate primijetiti da je prepreslatko. Upadljive boje, prozirni poklopci sa ispisanim slovima u boji koja je totalno različita od boje baznog dijela balzama tvore jedno prelijepo color blocking pakiranje. Zaštićeni su što mnoge od nas vole jer nam to osigurava da balzam nije otvaran i pipkan.

Dolaze u količini od 4g i platila sam komad oko 5 KM kad preračunam, što je otprilike ista cijena koja je svugdje u svijetu.

Proizvedeni su u Francuskoj i preporučljivo ih je potrošiti unutar 24 mjeseca nakon otvaranja što je zaista super jer uglavnom balzame preporučuju potrošiti unutar 6-12 mjeseci.

Kompletnu listu sastojaka možete pogledati OVDJE.

Skrećem pažnju da su moje usne koje su u skroz ok stanju, nikad s njima nisam imala problema, nisu suhe gotovo nikad, osim nakon neke jače prehlade i temperature kada mi gotovo cijelo tijelo dehidrira (osim lica koje čak ni tada ne prestaje obasjavati okolinu :-)) Redovno radim piling, mazuckam ih i zaista su zahvalne. 



Mint Fresh - je balzam koji ne ostavlja nikakvu boju na usnama. Po nanošenju se na usnama osjeti menta ali kroz vrlo kratko vrijeme ili se ja naviknem ili taj osjećaj na usnama nestane. Osjećaj na usnama je masnjikav, nije od onih balzama koji se upiju pa i nakon nanošenja imam osjećaj kao da na usnama ništa nemam. Preko ovakvih balzama ja ne volim nanositi ruž, idealni su mi za noćnu njegu.


Peach Kiss - iako vidimo da je ovdje riječ o balzamu u boji, toliko malo boje ostavlja na usnama da nije bilo svrhe da radim swatch na usnama a ni na ruci jer se čak ni na ruci ne vidi ništa osim bljedunjavog sjaja. Miris je fenomenalan, slatkast, na žalost ni on se ne zadržava dugo na usnama. Kada nosim ovaj balzam osjetim malo rjeđi sloj na usnama, ako me razumijete. I dalje je masnjikavo ali imam osjećaj kao da ima više hidratacije pa da skliskost na usnama povećava kombinacija masnog i hidratantnog. 

Osjećaj njege usana od 8 h koji su u Maybelline-u obećali izostaje, a mišljenja sam da to ni jedna od nas ni ne očekuje pa je nepotrebno navedeno. Iako sam sa oba balzama zadovoljna, moram reći da mi je favorit ipak Peach Kiss zbor mirisa i zbog osjećaja na usnama. Sve u svemu nisam se pokajala što sam ih kupila, osjećaj wow ne mogu doživjeti ni sa jednim balzamom, jer ponavljam, nisu mi usne u lošem stanju pa da bude neka ogromna razlika.

Kada stignu kod nas neću se proći dok ne uganjam Pink Punch :)

Osim recenzirana dva i spomenutog Pink Punch evo ih na jednom mjestu svi koji su dostupi:

  • Hidrate
  • Intense Care
  • Cherry Me
  • Pinkd Punch
  • Mint Fresh
  • Peach Kiss

Naišla sam na info da Hydrate, Mint fresh i Intense Care imaju SPF 20, dok kod preostala 3 isti nije prisutan.


Da li ste probale neki, ako da kakva su vaša iskustva, ako ne, da li imate namjeru?



42 komentara:

  1. Od pocetka ove zaludjenosti,nije mi bilo jasno zasto,a nakon tvoje recenzije,kojoj nekako najvise vjerujem,i dalje mi nije jasno. Balzam ko balzam. Svaka im cast na marketingu,jer cu ga i ja vjerovatno kupit na ljetovanju a uopce nisam zadivljena.
    Ana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je upravo dobra rečenica "balzam kao balzam". No kako je meni isto nosila ovaj ili neki skuplji, jer spomenula sam da su mi usne ok, onda ostavljam drugima sa usnama u kompliciranijem stanju da procjene koliko je dobar ili ne :) ali da krasno izgleda i lijepo miriše i da su odradili extra marketing - to stoji :)

      Izbriši
  2. ja i nisam čula neku pretjeranu zaludenost za ostalim bojama,kao za za pink punch-om...iako mislim da nece biti nista vise osim obicnog balzama za usne...nego reci kad ce post o borbi gr i nyx ruzeva...čekam čekam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobar je meni ovaj peach kiss, ono skroz solidan i krasno miriše pa bi mi se pink punch mogao baš svidjeti ako je bolji od ovog :)
      vezano za najavljeni post cure su provalile ishod jer imaju isto mišljenje pa kontam koliko ima smisla… vidjeću još :)

      Izbriši
    2. aha,np,ma ja znam da si dosta prije hvalila nyxov pa me zanima koja je to boja gr?? i koliko su slicni po boji?? hvala ti:)

      Izbriši
    3. Da, hvalila sam ga, ni sada ga ne bih kudila nego napisala sličnosti i razlike.. GR Velvet Matte je ruž koji ne mogu dovoljno nahvaliti a za cijenu jednog NYX-a dobijem 3 GR, to je ukratno razlika i GR ljepše miriše….

      Izbriši
    4. U postu od klasičnoj liniji GR ruževa sam nalazila dupe i za MAC ruževe a naravno navodila da MAC ljepše miriše :) to je jednostavno moje viđenje iako koristim i MAC i GR :)

      Izbriši
  3. Mozda probam ovaj drugi,ali nesto me ne privlace toliko,nazalost.:-(
    mali bubi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. možda kad ih vidiš, ni kod mene nisu izazvali veliko oduševljenje dok ih nisam ugledala uživo :) slatki su, mora im se to priznati :)

      Izbriši
  4. Cherry Me je savrsen, potprosila sam ga u rekordnom vremenu :-) Pink Punch ima lijep miris, ali ocajno izgleda na meni, pa ga nosim samo po kuci, ukoliko mi treba hidratacija :-) Posto imam jos jedan Pink Punch koji je greskom otvoren i bukvalno samo jednom isproban, ja cu ti ga rado proslijediti ako zelis, jer mi samo skuplja prasinu :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kad dodje kod nas, kupit cu neki cisto da vidim sto se to toliko digla prasina oko ovih balzama..mada sam procitala nekoliko recenzija slicnih tvojoj...djevojke bas i nisu nesto pretjerano odusevljene...marketing je cudo! I koji ti je to lak na noktima? Savrseno izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. lak je China Glaze Flip Flop Fantasy, uskoro post sa više fotografija…. Obožavam ga, nijansa je malo je reći savršena :)

      Baby Lips-u vjerovatno nećeš odoljeti iako ćeš naći recenzije oduševljenja jednako kao i razočarenja :)

      Izbriši
  6. Očekujem da će doći i u BiH, red je :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni i dalje suše usne. Od Cherry Me sam definitivno odustala, a Peach Kiss namažem kad me prodrma manija :D Stavila sam ih na policu, pa ih svaki dan gledam, i još uvek ne mogu da prođem a da se ne uhvatim za jedan. Pusto žensko :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tvoju usne su zahtjevnije, moje su zaista ok i ovo mi je sasvim solidan balzam… ali eto padam na taj izgled pa se zato odlučih kupiti :)

      Izbriši
  8. Nisam jos kupila ali verujem svemu napisanom. Meni je vise ta ceznja u pitanju jer nije bio dostupan kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam poletila da kupim jer ni kod nas nije dostupan… nisam se pokajala što sam kupila jer nisam imala velika očekivanja niti moje usne traže neku posebnu njegu :)

      Izbriši
  9. Jedva cekam da stignu kod nas :)))
    http://asja91.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  10. Imam Intense Care i Cherry me i osim što zaista imaju preslatko pakovanje, nisu ništa posebno radili. Srećom ni ja nemam prevelikih problema sa usnama i mogu ih koristiti bez neke dodatne njege, ali mi nije jasna silna zaluđenost :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja mislim da se zaluđenost više adresira na simpa izgled balzama i krasan miris :)

      Izbriši
  11. Imam cherry me koji mirise savrseno, ali sva ta vika oko njih je nepotrebna. Pakiranje je preslatko, miris super a cijena vrlo prihvatljiva. Slatki su, kupit cu i ostale ali nista posebno nisu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kako sam u predhodnom komentaru i napisala a i ponoviću, zaluđenost se više adresira na izgled i miris, barem sam ja stekla takav dojam… sasvim solidan balzam a o wow efektu nema govora….. ali zar se to može očekivati od balzama koji košta cca 5 KM :)

      Izbriši
  12. Imam Peach kiss i nisam nešto oduševljena, kada ga stavim baš mi je uljan i ne volim taj osećaj na usnama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni se osjećaj na usnama dopada kada ga nosim preko dana po stanu ili uveče pred spavanje… a za nositi vani ni ja ne volim ovakav balzam… niti u dane kada ne nosim ruž a niti ispod ruža za usne….

      Izbriši
  13. Sto vise nasih blogerica dolazi do ovih balzama, ja sve manje imam zelju da ih kupim. Recenzije su ili lose ili neodredjene.. ovaj ili ce me zaobici ili cu uzeti cisto "kud svi tu i mali Mujo" :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjerujem da će na kraju biti ovo drugo, kao i kod mene, čisto da probam za čime je to poludio svijet i da li je opravdano :) stalno ponavljam solidan balzam, koristim ga 15-ak dana, nema isušivanja, niti nekog posebnog poboljšanja jer usne mi nisu u koma stanju… šta znam u biti mi se dopada :) iako sam i sama nalazila na loše recenzije mene to nije poljuljalo da imam svoj stav, ovakav kakav je… dobra mazalica (nema wow efekta) ;))

      Izbriši
  14. Dizajn i cijena je definitivno ono što ga čini jednim od najpopularnijih balzama. Svi se manje više i lijepimo za dizajn dok ne probamo proizvod. Imam normalne usne ali ja sam luda za balzamima u svakom pogledu, a ovi mi daju super osjećaj na usnama, sviđa mi se što su uljniji. :) Prije dva dana sam baš postavila status na fb i pitala da li iko zna kada će doći kod nas, pa sam dobila informaciju da su došli u dm. Nisam se lično uvjerila jer mi je drugarica već kupila u Zg čekam da mi stignu pa nisam išla. Pogledajte u dm! ;) ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sinoć i preksinoć sam bila u Dm-u i nisam ih vidjela ovdje u Tz, možda stižu sa narednom isporukom robe…. ali već ću uskoro dobiti Pink Punch tako da možda i neće biti potrebe za drugim, mada me i plavi zanima… a joj ko gledam da ću ih na kraju sve skupiti… sreća je i moja pa mi usne nisu zahtjevne i da mi se dopadaju :)

      Izbriši
    2. To to ! ♥ :D Sreća je naša, a i ko može odoliti ovom dizajnu?! :D :D

      Izbriši
  15. Imam obican plavi - hydrate, Peach Kiss, Pinked Punch (on jedini od pomenuta tri ostavlja malo boje - varijanta koja mi se dopada kada mi treba da fino naglasi usne kada idem na ispit ili sl) i slazem se sa svim napisanim, slatko - primamljivo pakovanje, divan miris, sasvim korektni za nezahtevna usna, ja se nisam pokajala sto sam ih uzela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam vala ni ja :) meni dobar onoliko koliko mi treba :)

      Izbriši
  16. Zar i ti sine Jasmina :)
    Ni moje usne nisu zahtevne, ali sam čvrsto odlučila da ovaj proizvod ne-ku-pu-jem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kriva sam, priznajem :) a daj kako ćeš odoljeti da ne isprobaš :p

      Izbriši
  17. Moje usne su suhe pa ne bi imale nikakve koristi od ovoga. Ja sam si sva sretna što me uopće nije uhvatila ova manija (kao da već neka iduća neće :))). Lude žene, a šta ćeš :)))

    OdgovoriIzbriši
  18. čitala sam i negativnu recenziju mada je vise pozitivnih tako da ni sama nisam sigurna hoću li ih uzet

    OdgovoriIzbriši
  19. Dosli su u cm, 3.80

    OdgovoriIzbriši
  20. Ja ću vjerojatno kupiti jednom neki bezbojni, čisto da probam jer mi trenutno ne treba još jedan balzam. Također nemam problema s usnama (valjda su jedini dio tijela koji nije podložan dehidraciji i stvarno sam sretna zbog toga), tako da nikad nemam nekakva prevelika očekivanja od balzama.

    OdgovoriIzbriši
  21. Kupih tri u Crnoj Gori, Peach kiss, Cherry me i Hydrate, ali ću sasvim sigurno i kod nas nabaviti ostale.. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)