Blogermanija u Mepas Mall-u Mostar - MAKEUP ARENA

4/19/2015

Blogermanija u Mepas Mall-u Mostar




Iako su kolegice već pisale o ovom događaju, ostaje još da i od mene pročitate doživljaje o istom, koji su, baš poput i njihovih, zaista pozitivni i ostaju kao krasna uspomena na lijepo druženje.

Mostar je od Tuzle udaljen zaista puno, ne znam baš koliko kilometara, ali znam da ima dobrih 5 sati vožnje autom, no kada me draga Marija, koja je bila koordinatorica samog događaja, pozvala na taj event, rekla sam da me samo velika stvar može spriječiti da dođem. Velika stvar se pokušala upetljati i omesti moj dolazak, u vidu snijega 7.4. Možete li vjerovati da je baš taj dan snijeg odlučio vejati kao lud i napadati preko planinskih prevoja između Tuzle i Sarajeva koji su mi na putu prema Mostaru? Krenuli smo sa autom Jasenka, dragi i ja. Na prevoju između Stupara i Kladnja auto je zaplesalo i vuklo nas prema kanalu. Mogu vam reći da nije bilo prijatno. Nije nam se dalo zezati sa stavljanjem lanaca. Odlučili smo da se vratimo i dragi je predložio da u Živinicama uhvatimo bus, jer bus je dosta teži i lakše prolazi kroz nanose. Tako je i bilo. Vozila sam se busom nakon XY godina, ali tu su nastali novi problemi, truckanje i mučnine, samo sam ponavljala "da mi je stići do Mostara", "što mi je ovo trebalo" i "Marija moja kud me navrati na ovo" :D A iskreno, nije me ni navraćala, sama sam odlučila da dođem, ali morala sam naći krivca za svoje muke koje su se vezale jedna za drugu hahah. Jasenka je samo gledala u mene kako se patim i pitala "mogu li ti pomoći" a pomoći nije bilo :D

Uglavnom da skratim, stigli smo do Mostara sa kašnjenjem od nekih pola sata. Prezentacija je bila već počela i ovo je slika koja nas je dočekala. Marija i Monika su obradile temu kože lica, gdje je riječi bilo o tipovima kože, odabiru podloge i sl.


Sljedeću prezentaciju je održala Dženana. Pričala je o greškama u šminkanju uz prateće fotografije. Dženana je rođena zabavljačica i ne mogu vam riječima prenijeti koliko sam se smijala. Radio mi je svaki mišić na tijelu od smijeha, na kraju njene prezentacije ukočila mi se vilica a trbušni mišići su od silnog naprezanja ostali u pločicama :D (I wish :))



Treća po redu je bila Jasenkina prezentacija, gdje je ona ispričala zanimljivu priču o crvenom ružu. Isti je nosila na svojim usnama a tu je bila i simbolična haljina sa aplikacijama crvenih ruževa na njoj :)


Nakon završene prezentacije družile smo se sa curama koje su pratile prezentaciju, pričale o svemu i svačemu a ovom prilikom posebno pozdravljam cure iz marketinške agencije Degordian, koje prate beauty blogosferu i samo da poručim curi kojoj sam obećala, da ovih dana ide ona recenzija koju ona čeka :)

Pokrovitelj ovog događaja je bio Bourjois koji je doveo vizažiste da uljepšaju sve dame koje su to poželjele i vidjela sam da su imali pune ruke posla :)


Nakon druženja ja sam se dala u friziranje, te sam se prepustila u ruke vještog frizera koji se zove Sandro, iz frizerskog salona Red Carpet i napravio mi je krasne opuštene lokne koje su se održale nekoliko dana.

Potom smo išle na vrh Mepas Mall-a na večeru u luksuzni restoran Prestige, gdje sam naručila lignje na žaru i nakon toga poslasticu souffle, mmmm, ogladnih pri pomisli na savršenu hranu :)



S obzirom na tako dugi put odlučile smo se noć provesti u Mostaru i nazad se vratiti sutradan. Prije nego smo krenule nazad prošle smo krug kroz Mostar i slikala sam jako puno, u nekom narednom postu ću vam pokazati slike prekrasnog Mostara.


Na kraju samo mogu zahvaliti svima koji su podržali ovaj prekrasni event, koji će mi zauvijek ostati u krasnom sjećaju. Hvala Mepas Mall-u, Bourjois-u, agenciji Degordian te naravno našoj Mariji koja je koordinirala organizaciju ovog eventa i na kraju hvala svakoj curi koja je došla, jer bez vas ne bi bilo ni ove radionice!

Ja se svakako nadam da će biti još ovakvih druženja, kojima ću se svaki put rado odazvati :)

Broj komentara: 9:

  1. Opet prelijepe slike... i jos ljepse dame! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. A ja sam se pitala kad ces se vratiti cescem pisanju :D
    Vidim da vam je bas bilo lijepo i daste uzivale...Kamo srece da ta blogerska okupljanja budu cesca i u vise gradova pa da moze vise citateljica doci na prezentacije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo polako, ima da ti dosadim ovih dana ;) Nisam se htjela forsirati, kad ne ide onda ne ide :)

      Izbriši
  3. Jao, pa divno, i organizacija i vi i grad i fotografije! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidi se da vam je baš lijepo bilo :) E da je češće blogodruženja, mislim da i sve pohrlile!

    OdgovoriIzbriši
  5. ja još uvijek žalim što sam bas taj dan morala biti u sarajevu..... :-(
    nadam se da ćete uskoro opet nešto ponoviti i vratiti nam se u Mostar :-*

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)