Aura Absolute Matte tekući ruževi - nove nijanse 614-626 - MAKEUP ARENA

10/13/2015

Aura Absolute Matte tekući ruževi - nove nijanse 614-626




Nedavno je Kozmetika Aura izbacila dodatne nijanse već postojećih i veoma popularnih ruževa, Absolute Matte Velvet Feel Long Lasting Lip Cream, a o prvih 13 nijansi koje su izašle prošle godine, sam pisala u OVOM postu, pa se neću pretjerano zadržavati na nekim generalijama o ruževima. Sve je ostalo isto, samo su nove nijanse. Nijanse su pun pogodak i idealna nadopuna već postojećim nijansama, pa vjerujem da nikako neće biti problem naći nijansu (nijanse) za svaku od vas, među sada 26 postojećih.

Kao i prošli put i ovaj put postoji razlika u pigmentaciji koja varira od ruža do ruža, a time ću se pozabaviti opisujući svaki zasebno.

Još jedna sitna promjena je da sada imaju drugačiju naljepnicu koja osigurava da ruž nije otvaran, prošla je bila papirna a vidimo da je ova prozirna i na njoj se nalazi naziv web site-a. 



Prvo sam slikala nijanse po nekim grupama, onako kako ih ja vidim po tome u kojoj su grupi boja i ispod svake slike sam napravila swatch samo sa jednim uranjanjem aplikatora u bočicu i onda sam s time što je bilo na aplikatoru prelazila da nanesem boju.

Nude-aste nijanse

624, 614, 618




Koraljno-crvenkaste nijanse


619, 621, 620, 622


Ljubičaste nijanse



615, 616, 617

Tamne nijanse


623, 625, 626


Sad kad smo ih pregledali tako jedne kraj drugih u istoj obitelji boje, idemo mi pogledati jednu po jednu nijansu, redom :)



Kako znamo (ja to u svakom postu ponavljam), da svaka boja povuče na svakoj od nas drugačije, što ovisi o mnogim faktorima (boji kože, usana…). Ja ću sve nijanse opisivati onakvima kakve su na meni. Slike su napravljene na prirodnom svjetlu, te ovakve kakve su na slikama su i u prirodi. Eh da, swatcheve na ruci sam namjerno radila kraj samog ruža, čisto da vidite da nije uvijek ista boja kada se swatcha, kao i ona u bočici, jer slikani jedno kraj drugog pod istim uvjetima slikanja, znači samo jedno - a to je da zaista nisu iste boje :) 


614 - Emergency Call - moj omiljeni. Kad su mi tek stigli ovi ruževi, ovaj sam nosila danima pa nisam niti jedan drugi stigla ni testirati. Ovo je neka prljavkasto rozo-nude nijansa, koja čak u sebi ima i malo topline i apsolutno sam uvjerena da će ovo biti jedna od popularnijih nijansi jer vjerujem da je tip nijanse koji stoji barem 90% žena, osim eventualno onima koje su pretamne puti. Pigmentacija mu je odlična pa jednim premazom dobijem boju koju želim, mada meni generalno kod ovog tipa ruža odgovara da ga nanosim u dva tanja sloja, no to je već stvar preference. Jedan sloj je dovoljan.



615 - Stay Foolish - na meni je ova nijansa pomalo neonska i kao takva mi se dopada. Vjerujem da ovom neonskom dojmu doprinosi boja mojih usana koje su poprililično svijetle. Radi se o hladnoj svjetlijoj nijansi ljubičaste, čija pigmentacija spada u one bolje iz ove linije, te kao i kod prethodne jedan premaz je dovoljan, ali jednako preferiram dva tanja i tako sam ga i nosila na ovoj slici.




616 - Out of Box - ova ljubičasta je ona šljivasta ljubičasta, koja niti je hladna a ni topla ili je oboje u isto vrijeme. Srednje je tamna i mislim da je neophodno (za razliku od onih za koje sam pisala da se se mogu nositi i sa jednim slojem), da se nanese u dva sloja jer je malo slabije pigmentacije.


617 - Stop Staring - ova nijansa spada u one nedefinirane boje, a takve su meni najdraže. Takva boja će povući na svakome drugačije, na meni je povukla na šljivasto ljubičastu koja se graniči sa bordo bojom. Još jedna prekrasna nijansa koja će sigurno biti veoma voljena jer mi se dopada kako mi odgovara uz boju tena i kose. Ovakve nijanse su svima nama draže u jesensko/zimskom periodu, pa ako ste u potrazi sa nekom sličnom nijansom, moj prijedlog je da obratite pažnju na nju. Pigmentacija mu spada u one bolje iz ove grupe, no ostaje ono moje (ponavljam se već :)), a to je da smatram da je svaki ruž bolje nanositi u dva tanja sloja, neovisno o samoj pigmentaciji ruža. 




618 - Dream Team - još jedna nedefinirana boja, ovaj put se kreće između roze i breskvaste, ali sve to nekog srednjeg intenziteta, niti je presvijetla, a ni pretamna. Pigmentacija mu je odlična. I ovo će biti jedan ruž kojeg ću se sigurno nanosati, posebno u dane kada je fokus na usnama, a na očima maskara i malo boje na pregibu. 



619 - Let's Get Started - i ova boja na mojim usnama odaje blaži dojam jarke boje, ali jarke breskvaste. Kada razmišljam o breskvastoj boji onda mi je u glavi neka nježna boja, no ova breskvasta mi spada u neke jake nijanse, a i dalje je ubrajam u tu boju. Nijansa je jako lijepa, a pigmentacija je srednja. Ovaj ruž mi je savršen za proljeće/ljeto, pa vjerujem da će do nekog intenzivnijeg nošenja da sačeka malo više sunca ili ću ga nekad staviti da unesem vedrine u sivilo koje je pred nama :)


620 - Seven Sins - prije nego je opišem da iznesem svoj osobni dojam. Spada u jednu od nijansi kakve smatram da mi pristaju jer ništa umornom licu ne može dati živosti kao nešto dobro odabrane jarke boje, a s obzirom da sam često nenaspavana i umorna, tada rado posegnem za nekom ovakvom nijansom koja skrene pažnju sa lica koje odaje dojam da nije u najboljoj formi. Radi se o koraljnoj nijansi hladnijeg podtona, a kad pričamo o pigmentaciji ne spada u one najbolje pigmentirane, ali je poprilično ok i na usnama se u dva sloja nanosi prekrasno.



621 - Tangerine - ova nijansa mi je jedno veliko iznenađenje, jako mi se dopada ali nije baš najnosivija jer je jako drečava kada se spoji sa mojim usnama. Sačuvaću je za ljeto, kada će se savršeno slagati sa nekim od neonaca na noktima kakve često nosim ljeti. Dosta je hladna, ne mogu reći da je baš potpuno narančasta, ali recimo da bih je nazvala hladnom koraljno-breskvasto-narančastom nijansom. Nadam se da vam to ima smisla, ali ja je upravo tako vidim. Podrazumjeva se da bi na nekome sa toplijom bojom lica vrlo lako mogao biti potpuno narančast, bez ikakve primjese hladnoće, ali složićemo se i da je na meni hladan. Pigmentacija i ove nijanse je odlična.




622 - That's Amore - topla crveno-narančasta nijansa je nešto što sam ja cijeli život izbjegavala, jer sam bila uvjerena da mi ne stoji. U biti ovakva nijansa ne laska najbolje zubima ako su imalo žućkasti, jer još više istakne njihov žućkasti podton. Ali složićemo se da je nijansa lijepa, elegantna i veoma nosiva i sa sigurnošću će me s vremena na vrijeme pratiti, kao lijep dodatak na usnama.


623 - Take the Crown - jedan od onih slabije pigmentiranih, ali zanimljivih nijansi. U dva sloja i dalje ostavlja lagano neravnomjernu boju koja se tapkanjem može nadograditi da izgleda dobro. Nijansa je prava hladna bordo i ovo je još jedan od onih koji će mnogima biti interesantni.




624 - Last Goodbye - jedno je sigurno a to je da je meni zaista teško naći nude nijansu koja mi odgovara, ili je presvijetla pa s njom izgledam bolesno ili je presmeđa pa nikako ne laska boji mog tena. Jedina nude koja meni odgovara je ona koja u sebi ima nešto roskaste, a upravo i ova, a i ona prva nijansa (iako su različite) imaju roskaste u sebi, pa sam sa obje nijanse oduševljena i drago mi je da ova grupa boja napokon sadrži moje idealne nude nijanse. Pigmentacija je u grupi onih boljih, malo slabija od onog prvog nude, ali i dalje jako dobra. Osim što u sebi ima roskaste on ima i smeđe, za razliku od 614 Emergency Call.


625 - Brake the Rules - ovo je nijansa koja je izazvala veliko oduševljenje među ljubiteljicama ovih ruževa. Tamna, a ne možemo ne primijetiti da ima nešto ljubičastog u sebi. Njen nedostatak je što je slabije pigmentacije pa je potrebno nanijeti dva jača sloja, pa još kad se osuši natapkati dodatno na dijelove koji nisu najbolje pokriveni, te to zahtijeva malo duže sušenje. To jeste malo dodatnog posla, ali ako vam to ne smeta, a nijansa vam se dopada, onda ćete ovu nijansu sigurno rado nositi jer je zaista jako lijepa. Meni definitivno ne spada u one omiljenije ali potpuno mi je jasno zašto mnoge djevojke nisu ostale imune na nju. Ujedno je najtamniji ruž ne samo iz ove grupe ruževa, nego među svim ruževima ovog tipa.


626 Mistress - još jedan tamniji ruž, koji je mrvicu svjetliji od prethodnika. Iako i on u sebi ima nešto ljubičaste, to je ona ljubičasta koja u sebi ima više crvene, za razliku od maloprije opisanog ruža gdje ljubičasta ima više plave boje. I za njega važi isto kao i za prethodni ruž, za nanošenje su potrebna dva deblja sloja i opet natapkati na dijelove koji nisu prekriveni.


Sve u svemu ako mene pitate Aura je napravila odličan posao odabirom dodatnih boja već postojećim nijansama, među kojima su mnoge odmah našle svoje mjesto među proizvodima koje volim.

Još jedno podsjećanje ako želite vidjeti prvih 13 nijansi OVDJE. U narednom postu ću vam pokazati sve ruževe zajedno, pa ćemo vidjeti koliko u stvari ima sličnih i različitih nijansi i kakav je cjelokupni raspon boja.

Koja se vama nijansa dopada i da li te već imale priliku probati neki od novih nijansi?


PR proizvodi

Broj komentara: 35:

  1. Nevjerovatno koliko su svi lijepi. Ja sam sebi zapikala 625 i jedva čekam da dođu kod tebe da ga kupim :D Sviđa mi se tvoja frizura i boja ti je jako lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Aaaaa svijetli nudači, ljubičasti i tamni, ma pre pre pre! Jedva čekam da dođu kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je bila i moja reakcija na nude nijanse, baš po mom ukusu, obožavam oba, prvi malo više :) i ljubičasti istoooo :) tamni su isto liepi ali ne nosim ih često :)
      Samo je pitanje dana kad će napokon doći i u Hrvatsku :)

      Izbriši
  3. Sve boje su mi divne. Više sam od nude i rozo koraljnih nijansi i predivne su :D Odlične fotke sve se vidi i sigurno ćeš pomoći curama u odabiru. Čujem da dolazi u Hrvatsku Aura,tako da se veselim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, drago mi je ako ću curama biti od pomoći, potrudila sam se da ih predstavim jasno :)
      Kako sam i Steli napisala, samo je pianje dana kada će stići i u Hrvatsku i znam da će biti dočekani sa veseljem :)

      Izbriši
  4. Retko ko moze da ti parira u predanosti blogu i kvalitetu recenzija i slika! Kapa dole!
    I mnogo lepo izgledas :)

    p.s. nemam nijedan Aurin tecni karmin, nijedna nijansa me nije omadjijala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, srce mi je puno na ovakve riječi, posebno kad znam koliko sam se potrudila <3 hvala još jednom :*
      Nije valjda da baš ni jednu nijansu među ovih 26 nisi uspjela pronaći :/ možda si i ti poput mene pa su Final Matte tvoj prvi izbor :) ja sam tri gotovo potrošila :)

      Izbriši
  5. Pa kako izabrati samo jedan :O Sve bi ih pokupovala osim 625 on mi se nekako ne svidja. :D I super ti je post, volim tvoje recenzije ruzeva uvijek je sve na jednom mjestu i kada mi nesto treba lako je naci. :D

    http://thesilhouettes1.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, drago mi je da su ti moje recenzije od pomoći :) teško je izabrati samo jedan, tu se slažem :)

      Izbriši
  6. Da li je neki od ovih tamnijih slican sa nyx transilvanija ili copenhagen? Ja zelim da kupim neki od ovih nyxovih,ali mi se tekstura ne svidja,za razliku od aurinih koji su predobri,pa bi me radovalo da ima zamene za te nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemam NYX Transilvaniju ni Copenhagen ali se nadam da će neka od cura koja vidi tvoj komentar, a ima neki od ta dva, a i ove Aurine, pomoći i reći da li ima nekih sličnosti među njima :)

      Izbriši
    2. Ja sam nedavno uzela NYX Transylvaniu i boja je božanstvena, ali je užasan na usnama. Neravnomjerno se nanosi i kad spada sa usana to izgleda jako ružno. Prije bih ti preporučila da uzmeš Aurin Matte Mess iako je nijansa skroz drugačija od Transylvanie, ali je u kvaliteti puno, puno bolja.

      Izbriši
  7. Aaah would LOVE to get my hand on these!!! LOVE them!
    xx
    Maliha
    www.redalicerao.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yeah, they are just great :) Glad you like them :)

      Izbriši
  8. Svaka cast za recenziju,uvek najbolje to odradis,nadala sam se da ces bas ti recenzirate ove ruzeve,ali znam da si napisala da neces u skorije vreme raditi post sa ruzevima..tako da je ovo bilo pravo iznenadjenje :) jako dobro opisujes boje i slike su odlicne. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Olja na liepim riječima, drago mi je da sam te obradovala receznijom :D
      Dobro pamtiš, to sam napisala kad su mi stigli Avon ruževi jer sam tada već bila taman završila slikanje ovih ruževa na sebi, pa sam znala da ima još dodatnog posla i nisam se smjela upustiti u avanturu isprobavanja novih Avon ruževa :)

      Izbriši
  9. Od Aure nemam nista nazalost :( bas bi voljela probati,sad za jesen mi se svidjaju ove sve tamne,a mislim da bih prvo uzela 616. Jel imaju u tvojoj radnji? Prelijepo ti stoje,stvarno djelujes dosta mladje :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Valjda će se to uskoro ispraviti, pa ćeš isprobati nešto što želiš :) Trenutno još uvijek nemamo nove nijanse, kada budemo radili narednu narudžbu imaćemo ih :)
      Hvala puno, divan kompliment :)

      Izbriši
  10. Od Aure nemam nista nazalost :( bas bi voljela probati,sad za jesen mi se svidjaju ove sve tamne,a mislim da bih prvo uzela 616. Jel imaju u tvojoj radnji? Prelijepo ti stoje,stvarno djelujes dosta mladje :**

    OdgovoriIzbriši
  11. Tvoja najdraža nijansa je i moja najdraža, divno ti stoji, a jednom kad nam dođe Aura se vraćam na ovaj post i prvo kupujem tu nijansu ♥

    Divne slike, izvrsno je napravljen ovaj post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno divan svakodnevni ruž :) Kada vam napokon dođu, ako budu trebali prijedlozi i preporuke - tu sam uvijek :)

      Hvala ti puno :*

      Izbriši
    2. Tvoj blog će svakako biti prva destinacija za preporuke kad nam dođu :)

      Izbriši
  12. Odgovori
    1. Hvala ti, složila bih se i obavezno dodala moj najdraži 614 :)

      Izbriši
  13. Nijanse su prelepe, posebno 624 :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Jedva čekam da Aura dođe u Hrvatsku, odmah idem pokupovati sve tamne nijanse!! :D

    OdgovoriIzbriši
  15. ah ove dvije zadnje <3 ma sve su lijepe, al šta ću kad volim dark side

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve znam :) pristaju ti odlično i treba da ih nosiš :)

      Izbriši
  16. Ja se kunem u ove ruzeve! SVe boje obozavam! I sve prelepo stoje i zelim ih :D

    OdgovoriIzbriši
  17. A ja ću po ne znam koji puta reći SVAKA ČAST! Odličan post!

    OdgovoriIzbriši
  18. Upravo sam uzela nijansu 618 delovala mi je divno na slikama i jos volim te breskvaste boje,samo sto nisu imali tester da prrobam na ustima. :O Zanima me ide li ta boja u zimskim danima :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Prekrasni ruževi! Već sam isprobala 515 i 516 jer je ljubicaste nijanse tesko naci u nasim drogerijama, ali ne planiram stati na njima haha:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)