Golden Rose Velvet Matte ruževi - nove nijanse 31, 32 i 33 - MAKEUP ARENA

11/22/2015

Golden Rose Velvet Matte ruževi - nove nijanse 31, 32 i 33






Danas je na redu predstavljanje novih nijansi Golden Rose Velvet Matte ruževa, pa sam usput išla po starim postovima i pregledala slike i swatcheve iz prvog i drugog posta koji su rađeni prije gotovo dvije godine i to je u biti bilo moje prvo predstavljanje nekih ruževa u većem broju i sjećam se koliko sam u to vrijeme bila ponosna na taj post, a danas mi je došlo da ga izbrišem :D šalim se naravno, ali sam svjesna koliko sam propusta napravila u ta dva posta, pa ću definitivno da uradim update sa novim slikama u tom starom  (prvom) postu, gdje ću još i dodati sve ove naknadno izašle nijanse, pa onda i neke zajedničke swatcheve svih njih, pa neka to sve lijepo bude na istom mjestu i preglednije. Mislim da ste sve vi koje se na taj post vraćate i koje ga i dalje činite najčitanijim postom na mom blogu, zaslužile da se malo više potrudim, sa iskustvom koje sam u međuvremenu stekla vezano za predstavljanje nijansi :)


Ambalaža je ostala ista, malo su izmijenili print na njoj i naljepnicu na dnu, gdje sam tek sada kad sam tipkala opis uočila da novi ruževi imaju trajnost 18 mjeseci, a stari su imali 24 mjeseca. Ne znam da li to znači da su radili nešto po pitanju formule (a čini mi se da jesu jer su za razliku od posebno prethodna tri, ova nova tri kremastija, formula je više poput olovaka) pa su zbog toga skratili rok ili je ovo neka mjera zaštite proizvoda, pa je sigurnije napisati kraći rok trajanja.


Odmah ću se baciti na opisivanje nijansi jer sam o ovim ruževima toliko puno pisala u prethodnim postovima da bi ovo bilo samo ponavljanje. 



Nijansa 31 je zaista neka prekrasno svijetlo smeđa za koju bih rekla da je na mojim usnama više poput neke tamno nude nijanse. Iako je na swatchu dosta neutralna na mojim usnama je povukla nešto hladnoće. Ove svjetlije nijanse na mojim usnama uvijek izgledaju dosta svijetlo (znate ono što stalno ponavljam da je prirodna boja mojih usana svijetla, pa je to i razlog :)) pa ako su vam usne tamne očekujte intenzivniju boju od ove koju vidite kod mene. Ja osobno nisam ljubitelj ovakvih nijansi na sebi jer me dosta isperu, meni više stoje neke hladnije nude, koje u sebi moraju imati malo roskaste, ali jako volim vidjeti ovakvu nijansu na nekome kome stoji i čeznutljivo zaviditi :)



Pregledala sam među nijansama one koje su slične i uočila veliki broj sličnih, a opet različitih. Od ovih na slici nijansa 01 je najviše smeđa, dok nijanse 03 i 27 imaju nešto breskvaste u sebi. 27 je tamnija od 03, ali su u istom tonu. 31 mi se čini kao jedina neutralna, dok su ove ostale tri toplije nijanse. 




Nijansa 32 - netipična mauve boja - onoliko koliko volim ovaj tip nijanse toliko mi ga je najteže uslikati. Sve te nijanse koje u sebi imaju ljubičastu su prvo - jako teško uhvatljive, a drugo pomalo i nezahvalne za pokazati jer dokle god je boja mutacija, a ova je pravi primjer mutacije između bordo i ljubičaste i pomalo smećkaste (koja se više primijeti na swatchu i koja ružu daje zagasitost), pa sam je upravo zbog ove smećkaste koja se nazire i nazvala netipičnom mauve. Kako će povući i koju boju najviše izvući iz ovog miksa na svakoj od nas je prava lutrija :) Nedavno sam ja tako sjedila sa svojom Ivanom (za one koje još uvijek nisu pročitale to je moja nova suradnica na blogu) i ona sva oduševljena kako meni stoji ovaj ruž koji sam taj dan nosila u kombinaciji sa olovkom GR Dream 520 (koja je doduše malo više ljubičasta ali sam ju nanijela preko cijelih usana pa onda ovaj ruž) i uzme i ona sebi oboje isto, kad na njoj taj kombinacija mnogo više crvena nego na meni :) tako da ako vam se ovaj ruž dopada moraćete zaigrati ovu lutriju da bi bile sigurne kako će na vama izgledati :) No na koju god pokvuklo, mislim da ne može biti fulanja sa ovim tipom boje :) 


Ako ste do sada isprobali neke GRVM ruževe od ranijih nijansi, onda sigurno zapažate da je ova nova nijansa 32 slična starim nijansama 02, 12 i 14. U biti meni je tonom najsličnija 02, ali je na mojim usnama 32 znatno intenzivnija i ima malo više crvene od nijanse 02 koja u sebi ima više roskasto-mauve nijanse. 32 je na swatchu sličnog intenziteta (ali na usnama nije) kao i 14, koja ima malo više crvene od 32. Opet ta ista 14 ima manje crvene od 12. Iako sam spomenula da su 14 i 32 intenzitetom slične, moram istaknuti da je 32 dosta zagasitija na usnama, dok 14 intenzivnije izgleda na usnama, tako da ako mene pitate trebaju vam sva četiri :) Ali nemojte mene hoarder-a pitati :) I nadam se da nisam previše zapetljala sa opisima i da ste pohvatale šta sam htjela reći.

Sve 4 nijanse su pravi kameleoni i meni su upravo zbog toga jako interesantne i najdraže u cijeloj kolekciji i volim vidjeti kako su na svakome različite :) Da li će nijansa 32 uspjeti sa trona skinuti do sada najvoljeniju 02, koja je moja nude-ish nijansa kakvu preferiram, to ćemo još vidjeti :)



Nijansa 33 - nemam šta posebno napisati osim da je za  jedan crni ruž prilično ugodan na usnama, ni malo ne zapinje pri nanošenju. Iako ovo ni u ludilu nije nijansa koju bih ja pronosala ipak sam ga uzela da bih ga miješala sa nekim drugim ruževima i time postizala sada popularne zatamnjene nijanse, pa tako uz dodatak nekog crvenog mogu dobiti zatamnjenu crvenu, uz ljubičastu zatamnjenu ljubičastu itd. Mislim da je crni ruž dobro imati za miješanja, posebno ako ima dobru formulu, što često može biti velika mana tamnih ruževa, a formula ovog ruža je baš kremasta i ugodna.


Edit: usporedni swatchevi sa nekim zatraženim ruževima!

GRVM02, NYX Whipped Caviar, GRVM32, GRVM10, GRVM31





Eto to bi bile nove nijanse, kako vam se ove dopadaju i da li među njima ima neka koju ste poželjele isprobati?

Broj komentara: 37:

  1. 32 mi je najljepša. 33 je fora, ali nije nešto što bi nosila. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. E bas sam ovo cekala, hvala :D
    Kad si vec pomenula te hladnije nude nijanse sa roze primjesom, koji bi ruz preporucila da je nizeg cjenovnog ranga (i mat)? Hvala unaprijed <3
    Inace, imam 6 VM ruzeva zahvaljujuci tebi (02, 10, 12, 14, 20 i 27), a posle citanja novih opisa, izgleda da ce ih biti 8 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tebi na komentaru.
      Eh pa da znaš da ih nema baš mnogo, nude nijanse su uglavnom tople, barem ove što sam ja probala, pa ako uspijem pronaći neku lijepu hladnu nude, a da je još i cjenovno prihvatljiva, budi sigurna da ću pisati o njoj :)

      Izbriši
  3. 32 savrsena, bas za ovo ludo vrijeme! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. 32 definitivno je najljepsa ! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja moram i ovdje napisati koliko ti 32ojka dobro stoji, ne znam jel mi se još ikad neki ruž ovoliko svidio na tebi (a bilo ih je bar milijun) :D :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi ti vidjela 02 na meni, ali u pravom svjetlu, zanemari onaj stari post ;)

      Izbriši
  6. Mozes li da uporedis 32 sa nyx whipped caviar?😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da mogu, s obzirom da je sad mrak sutra u toku dana ću napraviti swatch pa ga ubaciti u post i tako ćeš najbolje vidjeti :)

      Izbriši
    2. Olja oprostićeš mi što nisam danas stigla slikati jer u vrijeme kad sam se vratila u stan već je bilo mračno za slikanja, nadam se da ću sutra ispuniti obećano, izvini :/

      Izbriši
  7. Sve ti dobro stoje, pa i ta crna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čuj i crna hehe, to je ipak više tvoja boja ali hvala ti :*

      Izbriši
  8. Kada sam videla da je od ponudjenih boja i crna dio recenzije jako sam se zaintresovala da vidim kako ti stoji :) i mogu ti reci bas sam se priajtno iznenadaila. Odlicno uklopnjen makeup ociju uz crni ruž! 2, 14 i 32 su moji favoiti :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni se ova 31 cini jako slicnoj br.10, sa tvojih slika kad uporedim, nadam se da nije jer mi je 10 ipak koralno nude :) a 32 mi je na ruci bio bukvalno identican pored 02, pa sam odustala od njega :/ ne znam kako je moguce, kad svi vide razliku.. hvala na jos jednom temeljnom postu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Jelena, hvala tebi na lijepom komplimentu :)
      Možda ti se na slikama čini, ali zaista 10 i 31 nisu slične nijanse, 10 je upravo kako si i rekla više koraljno do tamnija nude, dok je 31 prava svjetlija smeđa ili tamnija nude, kako na kome. Vjerovatno i sama primjetiš da isti ruževi ne izgledaju isto na svakoj od nas. Što se tiče 02 i 32 definitivno mi nisu isti, ono što meni prvo pada na pamet je da je možda na mjestu gdje si gledala pogrešan tester, tipa naljepnica od 32 na ružu 02 ili nešto tako. Ako nije to onda može biti da je tvoja koža tamnija pa se ne uočava razlika koja se vidi na mojoj svjetlijoj koži i usnama jer kod mene su to dva različita ruža :)

      Izbriši
    2. Ubaciću i njega u usporedbu sutra, zajedno sa Whipped Caviar :)

      Izbriši
    3. Super, hvala puno :) Mnogo volim uporedne svočeve nijansi, tad najčešće shvatim u kolikoj sam zabludi bila :) Moguće, ostatak tela mi je tamniji od lica. Verovatno bi se na usnama videla prava razlika, jer je boja samih karmina bila različita, ali na ruci ne. Hvala još jednom na odg :*

      Izbriši
    4. Podcijenila sam svoje današnje obaveze pa nisam stigla u stan prije 16. kad mi je već bilo kasno fotkati. Sutra ću se potruditi, izvini, ne volim obećati pa slagati :/

      Izbriši
    5. Boze svasta, nema za sta da se izvinjavas, ziv si covek :) Danas sam zaigrala lutriju kako bi ti rekla i kupila 32. Bila si u pravu, na usnama je skroz druga prica :) to su te male radosti kad naidjemo na ruz koji nam stoji :) nije moguce odrediti da li je bordo ili ljubicast. Hvala puno na sugestiji, a apdejtu posta se radujem kad god dosao :)

      Izbriši
  10. Crna mi je bila interesantna na prvim pr fotkama sa ljubicastom i bordo, ali sam se nekako ohladila od nje, zato me sada ova 31 vuce uh <3 predivno ti stoji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne vjerujem da si ti ohladila od crnog ruža, ja to jednostavno ne vjerujem :) ja te vidim s njim :)
      Hvala ti, ali eto ja nisam baš presretna sa nijansom 31, nekako sam isprana s njom, ja volim malo življe boje jer sam ionako preblijeda za ovaj tip nudača.

      Izbriši
  11. Draga Jasmina, već dugo pratim tvoj blog i pročitala sam sve postove sigurno po nekoliko puta i često u potrazi za nekim swatchevima upravo posjećujem tvoju stranicu.Nemoj da brišeš prve postove, jer upravo nam oni pokazuju koliko si napredovala, usavršila se, koliko truda ulažeš u sve ovo i bude mi još više drago kada vidim tvoj napredak iz posta u post.Najveći uspjeh po meni je upravo to, što ne stagniraš, već rasteš i rasteš.I očigledno si perfekcionista, ali neka i tebi prvi postovi budu podsjetnik koliko si bolja iz posta u post, iz godine u godinu.
    Samo tako nastavi da budeš posvećena blogu, kozmetici jer u svakoj rečenici se vidi tvoja ljubav i mogu reći opsesija za kozmetikom.Sa razlogom si jedna od najboljih ako ne i najbolja BH blogerka.
    Lijep pozdrav !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Melisa puno ti hvala na ovako lijepim riječima :) i hvala ti što mi pružaš podršku, to mi mnogo znači ali razlog zašto želim uraditi update samo tog posta, neće mi to inače biti praksa, je taj što smatram da bi bilo puno bolje da se malo jasnije predstave nijanse, da unesem malo opisa između određenih nijansi, uostalom da ih složim sve zajedno. Mislim da će ti se novi post dopasti a ovaj stari ćemo poslati u zasluženu penziju :)
      A vezano za to da sam pefekcionista - potpuno si u pravu, izludi me to, jer nikad nisam zadovoljna, ali na moju veliku žalost pored posla, porodice i privatnog života mislim da sam došla do nekog maksimuma kojeg mogu dati, a da sve ostalo ne trpi, a onaj perfekcionista u meni me ubija u pojam i samo gura naprijed :)
      Nego drago mi je da osjetiš moju ljubav prema kozmetici, to mi puno više znači i od toga jesam li nešto mogla napraviti bolje u postu jer na kraju nije li to ono glavno što neki blog izdvoji među onima bez emocije :)

      Izbriši
  12. 31 i 32 mi se jako sviđaju, a sad si me podsjetila i na još neke divne nijanse iz ove linije <3

    OdgovoriIzbriši
  13. 31 mi je definitivno favorit broj jedan! :) Prelepo ti stojii :) <3

    OdgovoriIzbriši
  14. Kako si mi liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!!! *:*

    OdgovoriIzbriši
  15. Ova 32 ce me sad proganjati dok je ne kupim :D Moram da je nadjem negde, boja me odusevila ! Imam nijansu 12 ali ova 32 je neuporedivo lepsa po meni. Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je, moram da priznam da otkako ga imam, 2-3 puta sam stavila drugi ruž, a ostale dane samo i isključivo njega :) od 12-ke se najviše razlikuje, pa također mislim da ti baš treba i držim fige da ga što prije uloviš :)

      Izbriši
  16. 32 je prepre ♥
    Mada moram priznati da nemam dojam da te 31 ispere, na slici ti jako lijepo stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Napomenut ću te pred Mostar da mi poneses 31 i 32 nijansu, MORAM IH IMATI! :D

    32-a je ko stvorena za tebe!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)