Bourjois Rouge Laque 02 - MAKEUP ARENA

7/03/2017

Bourjois Rouge Laque 02




Znate šta meni bude najdraže? Kad od nekog proizvoda ne očekujem gotovo ništa, pa čak i stvorim neku odbojnost prema njemu, iz ko zna kakvih razloga i onda kada proizvod isprobam zaljubim se na prvu, na drugu, pa na svaku narednu i vremenom mi postane omiljeni proizvod. Eh upravo tako se razvijala priča sa ovim ružem. Na eventualno pitanje zašto sam stvorila odbojnost prema proizvodu prije nego što sam ga isprobala ću vam odmah odgovoriti. Kada sam pročitala ovo Laque, zamišljala sam neku ultra sjajnu završnicu, kao neki "lak" za usne. Ma predrasude su čudo i volim kad me proizvod razuvjeri i na kraju završim sa totalno drugačijim mišljenjem od onog formiranog predrasudom.


Ruževi su dostupni u 8 nijansi po cijeni od 25.70 KM.

Sama ambalaža je već postala standardna za sve Bourjois ruževe. Plastična, četvrtasta, na odrvrtanje, sa aplikatorom koji je izuzetno precizan. Razlika između ove ambalaže i one koju imaju tekući mat ruževi je da je ova malo uža i viša.


Miris gotovo da i ne osjetim, jedino ako baš primaknem aplikator nosu, pa onda osjetim neki blag miris,  miriše mi na šminku :)

Aplikator je precizan, to sam već spomenula i jako fino nanosi ruž, s tim da treba imati na umu da zbog samog tipa tuža i tekuće teksture koja se ne suši, ne treba pretjerati sa količinom, da se ne bi razmazala preko rubova.

Trajnost mu je očekivano prosječna. Nije mat pa da se zalijepi za usne, niti je neki sjaj pa da spadne brzinom munje. Traje otprilike 2-3 sata. Ono što se meni dopada je da čak i kada počne nestajati sa usana, ostavlja dugotrajni trag, nešto poput lip stain-a, pa nakon ta 2-3 sata ne završim golih usana :)

Na usnama se gotovo i ne osjeti, te ga je baš ugodno nositi. Moram da priznam da nakon silnih mat završnica, baš uživam u ovakvoj završnici, kada god ga nosim. A nosim ga poprilično često zadnjih nekoliko mjeseci.

Nijansu bih opisla kao roskastu, a opet neutralnu, kao neku koja ide uz bilo koju šminku koju nosim. Da li se ja našminkala jako ili slabo, on se slaže uz sve varijante. Nijansu ću nepogrešivo da zovem Jasminina jer je ovo tip nijanse koju bih uvijek odabrala za sebe jer smatram da mom licu laska i daje mi svjež izgled.



Sve u svemu divan ruž za sve vas kojima mat nije prvi izbor i koje prednost daju ugodnosti.

Kako se vama dopada?


PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)