MAC ruževi Brave, Mehr i Creme In Your Coffee - MAKEUP ARENA

7/18/2017

MAC ruževi Brave, Mehr i Creme In Your CoffeeŠta reći o MAC ruževima, a da se ne ponavljam. Ne znam ni sama u koliko navrata sam već pisala o njima, čak sam nekad davno i predstavila kolekciju koju sam tada imala (klik OVDJE), sada je kolekcija uduplana i nedavno mi je predloženo da ponovo nešto slično napravim, da ih sve sastavim na jednom mjestu, što mi se učinilo zanimljivim i nešto na čemu bih voljela raditi, pa ću vam sigurno u nekom narednom periodu pokazati svih gotovo 60 koliko ih trenutno imam.

U današnji post sam smjestila tri na oko slična ruža, a u biti dosta različita. Iako nijanse na oko djuluju kao da se vrlo malo razlikuju, na usnama je druga priča. Kod ovakvih ruževa (pri tome mislim na to da nijansa nije čista nego je mix svega i svačega) je interesantno da su dosta različiti na svakoj od nas, pa sam npr. ruž Brave koji je prvi sa lijeva, viđala da na drugim curama izgleda znatno drugačije, u odnosu na mene. Stoga napominjem da je post informativnog karaktera i da je najbolje ruževe pogledati uživo, ali ako već nemate priliku onda svakako potražite kako ruž izgleda na nekome ko je sličan vama po pitanju boje usana i tena, pa čak i kose.

Neću se zadržavati ni na generalijama o ružu, bilo bi to samo ponavljanje, ako vas generalije o MAC ruževima zanimaju, bacite pogled na neki od mojih starih postova (OVDJE, OVDJE ili OVDJE). Nisam stavila baš svaki link na MAC ruž o kojem sam pisala, ali lako možete pretražiti blog i pregledati i ostalo ako vas zanima.


L-D: Brave, Mehr i Creme in my coffee


L-D: Brave, Mehr & Creme In Your Coffee


BraveBrave je savršena roskasto-nudasto-mauve nijansa. To je taj mix različitih boja o čemu vam pričam. Ja ovu boju ne mogu svrstati u samo jednu pa reći da je roza ili nude ili možda samo mauve, meni je ona sve to skupa. Ovo je za mene ponovljena kupovina, jedan sam kupila prošle godine i sada evo drugi. Mogu vam reći da ne znam zašto ga još nekad ranije nisam isprobala, kada sam MAC kupovala na kile :) Ali nikad nije kasno, u jedno sam sigurna, a to je da će ovaj ruž sigurno biti uvijek rado korišten. Završnica mu je satenska.

Mehr

Mehr je još jedan ruž za koji ne znam zašto mi je trebalo toliko vremena da ga kupim. Sjećam se da sam mislila da liči na Golden Rose 02 ili 12, pa sam ga vjerovatno zato zaobilazila, ali ne, on je dovoljno drugačiji da mi nije žao što i njega imam. Ova boja je isto mix neke roze, smeđe i mauve, ali tu vidim i mrvicu crvene pa zbog toga usne djeluju rumenije i drugačije. Završnica ovog ruža je mat.

Creme In Your Coffe

Do nedavno nisam znala da ovaj ruž i postoji. Ja, koja sam mislila da znam gotovo svaku nijansu MAC ruža. Izgleda da sam malo zahrđala po pitanju praćenja svih nijansi i da mi je promakla ova nijansa. Ili možda nikad nije bila toliko poznata pa ju nisam upamtila. Imam ga tek možda mjesec dana, ali dopada mi se i zavolila sam ga kao da ga koristim godinama. Creme In Your Coffee je smećkasto-mauve ruž, kremasto-sjajne završnice. Mana mu je samo ne baš velika trajnost, koja je uobičajena za ovu završnicu, ali ja ću mu manu oprostiti kad ima ovako krasnu nijansu.

Sve u svemu mogu reći da iako u jednu ruku slični, oni su dovoljno različiti i vjerujem da će se većina vas složiti sa tim. Ne pitajte me samo koji mi je najdraži jer ne bih mogla ni htjela niti jedan od njih izdvojiti. Brave i Mehr su jako popularne nijanse i svi koji volite MAC ih sigurno znate, a ako vam ne smeta ova sjajna kremasta završnica kod Creme In Your Coffee i činjenica da nije toliko trajan, onda svakako bacite pogled i na njega jer možda bi se i vama mogao dopasti ovako snažno kao meni.

Koja je vama najljepša nijansa? Ili koji je vaš najdraži MAC ruž?

2 komentara:

  1. However, this margin is only available if your downpayment is over 20% and you happen to be using home financing. mortgage payment calculator Your mortgage principal is the mortgage amount you borrowed to buy your house minus what you've already paid back through monthly or bi-weekly payments. canadian mortgage calculator

    OdgovoriIzbriši
  2. I think this is one of the most important pieces of information for me. Thanks a lot for posting.. Getting a visa for Turkey online is easy and fast. Within 5 to 10 minutes you can fill your visa application form turkey. You can pay the visa cost Turkey after filling the form.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)