Debby Eyechubby Eyeshadows - MAKEUP ARENA

7/04/2017

Debby Eyechubby Eyeshadows





Kremasta sjenila su već neko vrijeme sastavni dio moje makeup (duduše ne svakodnevne) rutine. Volim ih koristiti na više načina: samostalno, kao bazu za pojačavanje intenziteta klasičnog sjenila ili ih nosim u kombinaciji, gdje npr. stavim klasično mat sjenilo na pregib kapka, a kremasto sjenilo na pokretni dio kapka.

Danas sam odlučila da sa vama podijelim svoje mišljenje o vodootpornim Debby sjenilima u stiku, koja su mi se sad u ljetnom periodu pokazala kao odličan izbor za brzinsko šminkanje jer priznaćemo da nam se većini neda baš nešto posebno zamarati šminkom, osim za posebne prilike. Ja se ljeti zaista malo šminkam, najviše zbog činjenice da uvijek negdje žurim jer ljeti vrlo malo vremena provodim u stanu. Taj manjak šminke na licu najviše osjete oči jer uglavnom stavim samo maskaru. No ovo ljeto sam započela sa jednim krasnim druženjem uz ova kremasta Debby sjenila. Neću vam slagati ako kažem da malo boje na očima učini veliku razliku, a moje šminkanje jedva da produži za tri minuta, koja smatram korisno utrošenim vremenom.

Izgledaju kao i sva druga sjenila u stiku. Neka od njih se šilje, neka se odvrću. Ova spadaju u drugu grupu. Oba načina imaju svoje prednosti i mane, kod prvog uvijek imamo zašiljen proizvod koji će nam omogućiti lakšu aplikaciju, kod ovog načina opet nema bespotrebnog bacanja proizvoda koje imamo sa svakim šiljenjem olovke. Da bi ga uvijek održali u ovom obliku predlažem da se nanosi dio sa strane kad god nam to šminkanje dopušta. Jedna sitna stvar kod ambalaže koja me oduševila je zatvaranje poklopca koje je na klik. Jeste sitna stvar, ali svi vi koji poput mene snažno zatvarate poklopce kod vaših olovaka me sigurno razumijete. Ja nerijetko u toj sili zatvaranja oštetim poklopac, koji se na kraju razcvjeta jer uvijek pomislim da nisam dovoljno jako zatvorila i da bi se proizvod mogao osušiti. Ovdje toga nema jer onaj fenomenalni klik mi kaže da ne moram stiskati dalje.

Aplikacija proizvoda je odlična. Radi se o tako lijepoj teksturi koja bukvalno klizi po kapku. Ostaje mi dovoljno vremena da lijepo razmažem prije nego se sjenilo samo fiksira. Nakon što se osuši ne mrda sa kapka satima. Kroz 6-7 sati primijetim da je lagano (ali zaista mislim lagano) izgubilo intenzitet na pokretnom dijelu (pokušavam im naći neku manu :)), ali s obzirom da ja uglavnom nosim nijansu 06 to ne utiče na izgled. Moram da priznam da nisam nikad nosila naintenzivnije od svih, nijansu 04, pa ne znam kako bi ona izgledala kroz određeno vrijeme nošenja. Kad ne nosim bazu jedva da se lagano nakupi u samom pregibu kapka, i to opet tek kroz nekih 6-7 sati, uz bazu ne mrda. Najlakše se skidaju uljnim odstranjivačem šminke jer s punim pravom nose pridjev vodootporna, sama voda im ne može ništa. I za skidanje swatcheva sa ruke sam se morala poslužiti sa uljnim odstranjivačem, s obzirom da sapun i voda nisu uspjeli da ih skinu.

Cijena proizvoda je 12.75 KM.


Svaka nijansa je lijepa na svoj način, koju ćete eventualno odabrati za sebe ovisi o tome koje boje preferirate. Među nijansama je 5 sedefastih i 3 mat sjenila:

01 - sedefasta bijela;
02 - mat crna;
03 - mat tamno plava;
04 - sedefasta nebesko plava;
05 - sedefasta smaragdna;
06 - sedefasta mauve;
07 - sedefasta zlatna;
08 - mat tamno smeđa uz primjesu ljubičaste.

Gornji red L-D: 01-04, donji red L-D: 05-08.

Za ovaj ultra jednostavni i super brzi eye look sam koristila nekoliko sjenila u stiku, najprije sam na pokretni dio kapka i na donji dio kapka nanijela nijansu 06, malo iznad, na pregibu je nijansa 07, uz sami rub gornjeg kapka nanijela sam nijansu 08, u unutarnjem dijelu oka je nijansa 01. I najvažnije od svega je da mi nije trebao niti jedan kist jer se sjenila jako lijepo između sebe stapaju. 



Sve u svemu evidentno je da mi se sjenila jako dopadaju i da uživam u njihovom korištenju. Iako sam se navukla na ovu kombinaciju boja koju vidite na slici, mislim da bi red bio da se odmaknem od ovog look-a i da isprobam i kombinaciju nekih drugih boja. 

Ako imate prijedlog za neku kombinaciju, tu sam da vas čujem. Kako vam se čine ova sjenila u stiku? 


PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)