YSL Tatouage Couture tekući ruž, recenzija - MAKEUP ARENA

12/06/2018

YSL Tatouage Couture tekući ruž, recenzija





Uz pudere najviše volim isprobavati ruževe. Da sad biram što mi je od to dvoje draže tijesna bi to bitka bila. Nekako o to dvoje najviše volim i pisati pa je takvih recenzija na blogu najviše, ako pričamo o dekorativi jel?
Kada su se ruževi pojavili na tržištu, odmah su me zainteresirali. Ponekad pomislim kako baš svaki put ističem kakvi su to ruževi koje najviše volim, ali uvijek je neka od vas ovdje prvi put, pa zato ne zamjerite vi što ste više puta pročitale šta je to što mene privlači. Komoditet na usnama je faktor broj 1 koji gledam kada odabirem ruž. Vjerujte mi da ću u rijetkim situacijama odabrati tekući suhi mat ruž jer ja se sa njim na usnama ne znam ponašati. Ja to grickam (ono što je suho), te na kraju kada se na usnama popravi izgleda preloše i na kraju krajeva još ni usne nisu u top stanju njegovim korištenjem. Ali ne ubjeđujem druge koji ne razmišljaju kao ja da treba da vole isto što i ja. Kada ocjenjujem ruževe ovdje na blogu ja zanemarim ono što ja volim i dajem mu realnu ocjenu naspram svega što sam isprobala. Zašto ovo pišem baš sada? Zato što ću si ovaj put ipak dopustiti da nahvalim ruž, ne samo po svim karakteristikama koje ima, nego i po tome koliko ja istinski volim ovaj tip ruža.


Pa krenimo redom. Ambalaža četvrtasta, matirana, sa zlatnim poklopcem gdje je smješten aplikator koji je jedan od najpreciznijih isprobanih. Potpuno nepotrebno je da se koristi olovka, barem što se tiče preciznosti. Ne moram posebno pričati o samoj ambalaži i njenom luksuznom izgledu jer to je jasno čim se baci pogled na nju. Miris mu je dosta blag, ne uspijevam ga povezati sa nekim poznatim, onako slatkast ali ne od onih slatkastih što izazivaju mučninu :)


Ovdje se radi o mat formuli, barem je kao takva deklarirana, ja bih dodala da se ipak radi o ugodnoj polumat formuli jer nikad se ne osuši do potpunog mat završetka. Tu za neke od vas kreće radovanje, za druge tuga. Da napomenem, ja sam u prvoj grupi jer smatram da ne treba da ugrožavam osjećaj ugodnosti naspram dugotrajnog izgleda. Ja ću uvijek, ali uvijek, radije izabrati malo manje trajan ruž a koji je dosta ugodniji od onog koji traje dok ga ne skinem a njegovo nošenje mogu nazvati svakako, samo ne ugodnim. Kad već spominjem trajnost nemojte misliti da ako je ugodan to odmah znači da brzo nestane sa usana. Njegova trajnost je izuzetna ako računamo da ga trebam popraviti tek kroz 3-4 a nekad i 5 sati. Ionako ću se u tom periodu pogledati i popraviti sve što već treba da se popravi, pa i ruž.

Ono što je bitno je da nema osjećaja zatezanja dok ga nosim, nema ispucalih usana i ja to volim.

Ova nijansa je ona koju nazivam svojom. Radi se o nijansi 5. Uvijek volim te nedefinirane boje gdje u istoj nađem i crvenkastu i mauve pa nađem i mrvicu smeđe u njoj. Sve je to ova nijansa i još jedna od onih koja će na svakoj od nas izgledati drugačije zbog činjenice da će boja usana i podton kože odraditi svoje.

Još ljetos sam ga fotkala na sebi, pa stoga ljetna odjeća na meni :)



Ovo je ruž za kojim ću posegnuti za svakodnevno šminkanje ili čak i za jaču šminku, prolazi u obje verzije. I da, rado ću ga preporučiti svima.

Dostupan je u svim parfumerijama koje prodaju YSL šminku, konkretno u mom gradu imaju ga i Plaza i Inoma parfumerija. Dolazi u 18 nijansi i cijena mu je 72 KM.



PR proizvod

1 komentar:

  1. These amazing products of cosmetics are very well known. Although there is well-authorized CIPD assignment help Dubai is actively available for learning guidelines online essentially.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)