Kupovina u Budimpešti - MAKEUP ARENA

8/13/2012

Kupovina u Budimpešti




Evo me, nakon kraćeg putovanja, ponovo sam tu, sa novim bjuti stvarima koje sam pokupovala u Budimpešti.

Bila sam kao puštena s lanca, po nekoliko puta sam ulazila u LUSH, The Body Shop, MAC, Douglas, pa čak i DM (morala sam da vidim da li ima iste stvari kao i naš :-))


Pokupovala sam neke stvarčice koje već dugo želim da probam, a nemam baš često priliku da ih nabavim.

Pa da nabrojim šta sam to kupila!

The Body Shop:

- Vitamin C sprej,
- Body butter blueberry,
- na poklon sam dobila tester za Vitamin E kremu.




LUSH:

- Mask of magnaminty,
- Tea tree tonik,
- Massage bar Peace + limenku za isti,
- Shimmy shimmy bar + limenku i za njega.




MAC:

- Mineralno rumenilo Dainty,
- Ruž za usne Pink novaeau,
- Ruž za usne Please me.



DM :

- Garnier Cafeine roll on u nijansi 02 light.




Ovaj roll on sam kod nas pokušavala kupiti ali su mi tete u DM-u rekle da je kod nas povučen iz prodaje. Razlog ne znaju! Ima samo da se kupi onaj bezbojni ali ovih u boji nema. Prije nego sam krenula na put na ebay-u sam naručila i nijansu medium pa ću sad čekati da mi dođe. Razlog zašto sam ga željela je taj što nemam baš problema sa podočnjacima pa ne želim na tom osjetljivom području da koristim nešto agresivnije.


Kupila sam još i Bioderma micelarnu SEBIUM, ali to sam kupila u Osijeku. Na putu prema Budimpešti smo bili i u Osijeku pa sam iskoristila priliku da je kupim. Htjela sam onu za osjetljivu kožu jer je mnogo hvaljena, a ja uvijek padam na mnogo hvaljene proizvode, uvijek ih jako želim imati :-) Nisu imali tu za osjetljivu kožu u pakiranju od 500 ml, a manju ne želim pa sam se odlučila za ovu za masnu kožu. Ja u biti imam i masnu i osjetljivu kožu, što je jako rijetka kombinacija, pa mi odgovara i jedna i druga. Ali teta mi  je rekla da ovu za osjetljivu kožu ne pokušavan naći u pakiranju od 500 ml jer je već neko vrijeme nema, rasprodane su. Čak sam na ovom mjestu naletila na akciju pa sam ju kupila za 66 kn (18-ak KM), pakiranje od 500 ml. Inače je redovna cijena 95kn (25-ak KM). Već sada moram reći da je kupovina ove micelarne bila pun pogodak.
Jesam li spomenula da ovu micelarnu još uvijek ne uvoze u BiH :-(




Eto to je to. Neke sam proizvode već i koristila tako da uskoro krećem sa recenziranjem.

Ako ima želja s kojoj recenzijom da krenem slobodno mi ostavite poruku u komentarima ili na email.

Broj komentara: 9:

  1. Zanima me kakva je ta Bioderma,jedva čekam da je isprobaš :) ima li igdje online nabaviti ? Nerviraju me hvaljeni proizvodi koje ne uvozimo :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sad ću ti reći da je odlična stvarno, već je koristim nekoliko dana ali uskoro ću pisati detaljnije o njoj. I ja poludim kad svi pričaju o nečemu što ja ne mogu nabaviti u kod nas!

      Izbriši
    2. BTW zaboravih ti odgovoriti da je možeš online kupiti na ebay.co.uk ali ti dođe 45 KM, a za tu cijenu u Hrvatskoj možeš kupiti dvije. Moji u HR idu u septembru pa ako si stvarno zainteresirana za nju javi mi, mogla bih ti je kupiti pa poslati pouzećem. Ti si u BL?

      Izbriši
    3. Joooj,to bi bilo super ... ja koristim Avene ali rado bi probala Biodermu jer svi pisu da je fantasticna :-) mogu ja tebi i uplatiti novac na racun ili kako god je tebi lakse. Na koji mail da ti pisem da se dogovorimo ? I jesam,u BL sam :-)

      Izbriši
    4. Piši na [email protected]. Meni je stvarno svejedno, skontaj kako će ti najpovoljnije biti, zbog poštrine za BL. Ja sam svejedno stalno gost u pošti pa bi mi baš bilo usput, a znam kako je kad nešto želiš a ne možeš nabaviti :-)

      Izbriši
  2. Lepa kupovina!!! :)
    Treba mi jedan savet: jel mislis da postoji neka starosna granica za koriscenje Garnierovog roll-ona kao korektor, s obzirom da sadrzi u sebi kofein? hvalaaaa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, iskrena da budem nisam imala pojma da kofein može utjecati na kožu u toj mjeri da bi postojala neka starosna granica.... uostalom čisto sumnjam da su koncentracije kofeina u ovom roll on-u tako velike da na bilo koji način mogu štetiti koži...

      Izbriši
    2. Hvala na odgovoru :)

      Izbriši
    3. Nema na čemu, ne znam koliko sam ti bila od koristi sa svojim odgovorom.... najbolje još malo proguglaj..... Veliki pozdrav....

      Izbriši

Hvala na komentaru :)