New In December/January - MAKEUP ARENA

1/30/2014

New In December/January





Ja volim kupovati šminku. Volim. Kako druge vole cipele ili sl. kod mene je šminka br. 1 :-) Uživam u tom isprobavanju noviteta, novih nijansi, tekstura, za mene je to pravi jedan ritual. Uživam i u online kupovini te onda i isčekivanju, pa otvaranju paketa, gledanju, divljenju, fotkanju pa korištenju :-) Ma uostalom svaka prava ljubiteljica šminke je takva, nije li? :-)

Dobar dio noviteta sam vam već pokazala na FB stranici ili na Instagramu, ali kako znam da me ne pratite sve na taj način onda ću fotke ovdje objediniti… Vidjećete i neke već recenzirane proizvode, već 2 mjeseca nisam radila New In post pa sam nešto već "obradila" ne čekajući da vam to pokažem kao novitet...


Još odavno sam zapikirala ovu kremu za tijelo, dnevni popust na Jagodici i brzo je bila na putu ka meni.


Već sam vam pisala u OVOM postu o Aura kozmetici, ako slučajno niste pročitale možete se podsjetiti :-) Ljubav prema glitterima ne jenjava, odgovorno tvrdim da su savršeni.


Volim RT kistove, čim je set Sams pick bio dostupan na iHerb-u gdje su RT kistovi najpovoljniji odmah sam ga naručila. Buffing obožavam i iako već imam jedan iz Core seta drago mi je da sam još jedan nabavila, njime nanosim tekući te takvih kistova uvijek fali, ako ih, poput mene, ne perete redovno :-) ovaj kist označen kao set exclusive je prosto savršen za blendanje kremastih sjenila, možda čak i za obična ali to nisam ni probala. Ma pišem ja vama o svojim impresijama o ovom setu vrlo brzo...


Prvi DM paketić sa Balea tuš mlijekom koje sam recenzirala OVDJE. Ostajem pri tome da se ovaj proizvod ubio za mene koja mrzim mackanje zimi.


Krasni Avon paketić, posebna radost zbog proizvoda za moju djecu.


Ta-daaaaaa Nejkedica pod rednim brojem 3 je putovala čitavu vječnost, na sreću pronašla je svoj put do mojih kapaka i od tada ne silazi s njih, osim noću :-) Sjenila obožavam, totalno su po mom ukusu i nikako da me prođe oduševljenje pa da sastavim realnu recenziju :-)


Pomela sam Artdeco stalak kada su imali 50% sniženje te vam prenijela dojmove o proizvodima u OVOM postu.

Zatim na narednim fotkama pogledajte šta sam sve pomela sa Jagodice, dnevne ponude, ove-one ponude, natjerali su me da svoje novce uglavnom ostavljam njima. Nije tajna da mi je Jagodica #1 za online shopping. U komentarima ćete mi reći s kojom recenzijom da požurim… i upitati za neki proizvod ako vas nešto posebno zanima…. a sada pogledajte fotke….





Set Bourjois maskara i tuš je kupljen na Jagodici dok su ova 3 Arteco proizvoda slučajno završila u korpi u još jednoj impulsnoj kupovini u CM-u.


Ova dva Catrice highlightera su mi bila lijepa i "potrebna" a bili su povoljni pa tako i oni završiše kod skupljačice šminke ;-)


DM paketić #2, POST objavljen jučer.


Avon mi je ustupio na recenziju komplet novu liniju ruževa u čijoj recenziji sam "izgubila" cijeli vikend radeći najljepšu sporednu stvar na svijetu, šminkajući se :-) O njima ste mogle čitati OVDJE.
o Coccoa Butter liniji ćete čitati dok prođe faza testiranja koja za preparativu traje ipak malo duže.


Moj najdraža Chanel cura je znala da želim ovo rumenilo svim silama, pokušala ga za mene naći u susjednoj Hr i tada je već bilo rasprodano jer sam se kasno sjetila da bih ju mogla zamoliti tu uslugu, u BiH novogodišnja kolekcija nije stigla :/ pa opet dodajem epitet najdraža ista ta Chanel cura prilikom svog nedavog putovanja naišla na jedan primjerak ovog prekrasnog rumenila i potrudila se da poveća ne malu kolekciju rumenila koja imam :-) Hvala joj od srca jer vjerujem da će ovo pročitati :-)


Jedan manji MAC paketić u usporedbi s onim koji su ranije stizali, tanja li tanja moja MAC WL, još malo pa će i nestati… No dobro, Matchmaster da nisam kupila nešto bi mi bilo, još ga nisam ni isprobala jer trenutno stalno nosim Guerlain puder koji prolazi kroz razne torture testiranja :-) Sjenilo Handwritten je ubjedljivo najpigmentiranije MAC sjenilo koje sam probala… pa ovo čudo je nevjerovatno. Ako volite MAC sjenila, volite mat sjenila koja se krasno blendaju i to u tim smeđim tonovima onda je Handwritten sjenilo koje morate imati :-) Oil control lotion u putnom pakiranju sam kupila jer bi mi opet nešto bilo da MAC-ovu verziju kontrole lučenja sebuma nisam uvrstila u isprobane stavke. Da li će raditi kako treba ću vam reći tek kroz određeno vrijeme jer sam u proteklom periodu koristila Alverde kremu te je ova čekala svojih 5 minuta i eto dočekala, od sutra startam sa isprobavanjem. MAC ogledalo, ma ko to još kupuje osim mene? :-)


Feelunique popustima nisam odoljela… kako odoljeti kad sam šampon i regenerator platila 17ak funti, Caudalie Beauty ELixir od 100 ml 20ak funti, a Garnier Blur koji još nije stigao u BiH, a ja nisam mogla više čekati, uz UltraLift dnevnu kremu za nekih 10ak funti. Ja to lijepo kupila na 2x jer htjedoh izbjeći carinu te ova priča o ušteđenom novcu nema sretan kraj jer sve što sam uštedila sam potrošila na plaćanje carine, gospoda na carini su oba paketa spojili i carinili ih kao jedan. Gamad :p


Dior puder sa Jagodica ponude, Orofluido elixir koji sam dobila od prelijepe Marije, čija je bočica zajedno sa vrijednim sadržajem završila u 1000 sitnih komada na pločicama u kupatilu i na sreću makar nije uništila pločice ;-) samo je meni napravila jedno sat vremena čišćenja uljnog elixira sa tamnih pločica… Nego, nabavila sam si novi jer mi se elixir jako sviđa. Krema za ruke pristigla jučer mi se čini odličnom, ali vidjećemo to još. NYX round ruž je neplanirano završio kod mene, ni sama ne znam kako je zalutao :-)


I za kraaaaaaj iako nije šminka meni je jako bitna stavka u životu.. ne mislim konkretno ova nego generalno sve torbe… nikad mi nije žao potrošenog novca na šminku, torbe i satove te je ova ljepotica nakon što je pristigla sa novom kolekcijom odmah odnesena sa polica i završila kod makeup-torbe-sat ljubiteljice :-) Nije li krasna? 


Eto to su noviteti koji su se nakupili u prethodna dva mjeseca, ima li šta što vas posebno zanima i kojoj recenziji bi se veselile? Slobodno pišite, ne znam jeste li primijetile ali postajem organiziranija i mic po mic čistim zaostatke koji su se nakupili, a ima ih…







Broj komentara: 55:

  1. Nisam znala da volis torbe,kod mene su, posle sminke,torbe na drugom mestu,cesto kupujem i obozavam.Ja jedva cekam YSL Volupte Shine recenziju! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. meni se torba i naked 3 najvise svidjaju, a sve je krasno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Drago mi je da si ubacila i nekozmetičke proizvode (tj. proizvod haha), trebala bi to češće raditi :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Mnogo lijepih stvari imas. Meni samo nije jasno zasto kupujes sve ove sjenke i palete kada se ne sminkas mnogo, mislim nista posebno. Bar se potrudi onda da naucis da se sminkas. Ja ih imam stvarno dosta ali sminkam se svaki dan drugacije ali i zaradjujem od toga. Stvarno nisam mislila nista lose sa ovim. Anja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šminkam se dovoljno i onako kako meni odgovara te shodno tome i kupujem ono što volim i želim… A da se uvijek može naučiti bolje to jeste istina :-) Anja nisam ni shvatila ovo kao loš komentar, ne brini, imaš pravo na svoje mišljenje koje se sasvim slobodno može iznijeti ovdje dokle god ni na koji način ne vrijeđa ni mene niti bilo koga na ovom blogu :-)

      Izbriši
  5. U torbu sam se zaljubila, znaš mene (nas) i Guess torbe :-))) Hvala ti što si je uvrstila u post, pravi šlag na kraju! Oduševila sam se čim sam vidjela naslov,i super si izabrala ova roza slova za naslov, skorz mi idu uz ovakav shopping ;-) Mene zanimaju recenzije: Guerlain puder, YSL ruževi, Dior puder...Kakav je EA Green Tea?? I meni je dugo na wish list, pa nikako da dođe na red.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam i znala sam da će ti se svidjeti :-)))
      EA Green Tea miriše fantastično, dugo ostaje na koži…. divan divan… ali ako imaš gdje probaj, to sa mirisima je individualno :-)

      Izbriši
  6. I tako ja u pauzu od učenja idem čitat postove , malo da se opustim i nakon ovog tvog posta završim na JagodicI 2h!!! :D Sreća pa ne šalju u Njemačku a nemam više vremena za naručit u Hr :D Lajkam sve ,pogotovo torbu ,, totalno je u mojim bojama <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na Jagodici je nemogu'e ostati ispod 2h :-) tako da te razumijem :-)
      zašto ne šalju u Njemačku??? TO nisam znala….. kad sam torbu vidjela znala sam da je moram imati, divna je, meni još i ljepša uživo :-)

      Izbriši
  7. Toliko divota da ne znam ni sta da prokomentarisem :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Odusevljena sam torbom kao i artdeco izborom,sve pohvale.mali bubi

    OdgovoriIzbriši
  9. Jooooj:D Elizabeth Arden krema za tijelo mi je jedna od najboljih koje sam probala, baš nekidan sam je mjerkala na Jagodici, 20 eura je regularno:) Vidim pao je i Guerlain meteorites compact i Diorskin nude, jako me zanimaju oba, trošim drugi Blot ali ne da mi đavo mira pa bih da mijenjam malo:) Zanima me i YSL rouge volupte shine, nisam ih ni probala:) Torba je super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da sam znala javila bih ti kad je bila na cijeni dana, ali već je 2x bila pa nije isključeno da će je opet staviti pa ti javljam :-)
      tako i ja, blot je zakon ali jednostavno nekad moram i nešto drugo probati, čisto da se uvjerim da je blot najbolji :-)
      Hvala ti :-)

      Izbriši
  10. Jako lijepe stvari. Baš mi je gušt čitati te tvoje new in postove.. Uvijek čitam ali ne komentiram ali kako i ja jako volim torbe pa šminku, doduše najprije parfeme , sada ispada da sve volim:))) baš mi se dopada da vidim šta drugi koriste i vole.. Uglavnom, jako lijepo je ovo a i tvoj blog. Lp,
    Jelena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Jelena na lijepim riječima :-) sigurno imamo sličan ukus pa ti se zato sve dopada :-)

      Izbriši
  11. Torba je nesebično zauzela čitavu moju pažnju jer joj se ne mogu prestati diviti.

    No, ono što sam zapamtila je da me zanima MAC oil control lotion pa barem čim prije prvi dojmovi, onda EA ceramidi i ona krema za tijelo ... hmmmmm, što ono još ... ma hajde neću biti prezahtjevna :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga…. :-) drago mi je da se i tebi sviđa :-)

      ok ok, javim ja tebi što prije prve dojmove :-)

      Izbriši
  12. Najvise me zanima E.Arden krema za tijelo,i jeli ono krema za lice? Torba<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. MAC jeste krema za lice, ako si na nju mislila…. na fotkama ima još i Avon krema kao i Alverde… nema drugih krema za lice :-)

      Izbriši
  13. Za nas jadne masnokosce isprobaj oil control :)))

    OdgovoriIzbriši
  14. Torba je stvarno prekrasna, ugodna je oku, a kombinacija boji je super. Volim ovakve haul-postove.... ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Ta E. Arden izgleda yummy :D Meni je drago jer je tebi drago što si to sve kupila! Ženska solidarnost ;) Keep rocking, girl!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao divan komentar :-) hvala ti na solidarnosti :-)

      Izbriši
  16. Naked 3 je po meni zvijezda ovog posta :)), a Chanel rumenilo je cista ljubav. Torba mi je isto jako lijepa<3

    OdgovoriIzbriši
  17. Za svaki tvoj post o novitetima ja oči izgubim gledajući fotografije. :D YSL Rouge Veloupte Shine mi je favorit iz kolekcije.

    OdgovoriIzbriši
  18. Znas kako je lijepo ujutro,uz kavicu,otvoriti tvoj blog i ugledati New in post! Pravi blagdan za oci! Doista znas kupiti lijepe i kvalitetne stvari.Cesto pomislim da imam previse dekorative koju necu nikad potrositi (potrosi li tko?) i onda nakon ovakvih postova probudim u sebi (opet!) taj potrosacki poriv..treba mi,zelim...Lijepi pozdrav! Helena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpisujem Helenine riječi 100 % :-)

      Izbriši
    2. E pa tako drage moje i meni haulovi po drugim blogovima otvore poriv za kupovinom :-)

      Vjerujem da sve mi imamo previše, ali ako nam pričinjava užitak kupovati, isprobavati i na kraju posjedovati neke komade šminke onda ne vidim zašto i ne bi :-)

      Lijep pozdrav za vas dvije :-)

      Izbriši
  19. Uuuuuh, kakva divna gomila! Najviše me zanimaju utisci za Guerlain presovani, svi imaju klasične kuglice, mislim da nikad nisam pročitala nečije utiske za ovakav oblik.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. prije nego sam se odlučila na kupovinu guerlain pudera tražila sam recenzije i istina vrlo ih je malo, jedva sam jednu poštenu recenziju našla koja me je ubijedila da ga kupim :-)

      Izbriši
  20. Poz draga Jasmina,vidim imas ova dva highlightera reci mi kakvi su,ovaj drugi je u prasku,htjela sam ga kupiti kako ti se cine,hvala

    OdgovoriIzbriši
  21. Omg koliko lepih favorita na jednom mestu, guess torba je doslovno savrsenaaaaaa, zavisno od modela meni se njihove torbe ili bas bas bas dopadnu ili mi se uopste ne svidjaju....kad se nadje odgovarajuci model, vrede svaki dinar...i meni su torbe pored kozmetika velika strast :)
    naked 3 paletica, mac sjenila bih posebno izdvojila, kao i garnier blur, uzela sam ga nedavno i dopada mi se efekat, koza mi fino reaguje na njega za sada :)
    Accesnt rumenilo je zaista brzinom svetlosti nestalo, sjajno sto si uspela doci do svog primerkaaaa :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Ja se uvijek radujem tvojim novitetima i postovima :D
    Torba je zakon! I molim te, recenziju za JMO Sea mist :D

    OdgovoriIzbriši
  23. Predivni noviteti! Ja bih recenzije Chanel rumenila i John Masters..

    OdgovoriIzbriši
  24. Majko mila. Pa ja bi dobila zivcani slom dok to sve potrpam u ladice! Imassminke citav zivot da se farbas!!

    OdgovoriIzbriši
  25. iso miki koji new in! svaka čast na toj divnoj kozmetici!

    OdgovoriIzbriši
  26. uh , divnih stvari si nabavila , dok sam srolala do dole , pola sam zaboravila .....u svakom slucaju , i ja sam za recenziju JMO sea mista .....divne stvari , ono chanel rumenilo mi ne izlazi iz glave =(

    OdgovoriIzbriši
  27. nisam sad 100% sigurna, ali sve mi se čini da sam nekad negdje naišla na informaciju da i feelunique, poput jagodice, vraća iznos plaćen za carinu....u svakom slučaju, vrijedi pokušati obratiti im se s ovim pitanjem, ne možeš ništa izgubiti, samo dobiti :) pozz :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Wow wow i jos jednom WOW ;) sve nas zanima, o svemu pisi bez brige nece bit previse...i za kraj moram reci da je torba EXTRAA predivna:-)

    OdgovoriIzbriši
  29. Wow wow i jos jednom WOW ;) sve nas zanima, o svemu pisi bez brige nece bit previse...i za kraj moram reci da je torba EXTRAA predivna:-)

    OdgovoriIzbriši
  30. Puno mi je predivnih stvrai, ali torba je predivna, a inače nisam ljubite Guessa!

    OdgovoriIzbriši
  31. I mene jagodica ubija sa dnevnim ponudama. Pa kako ne bi uzela kad je 50-70% jeftinije.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)