DM #1 Balea - tuš/mlijeko za tijelo - MAKEUP ARENA

12/25/2013

DM #1 Balea - tuš/mlijeko za tijelo




Kada sam se tek susrela sa ovim mlijekom bilo mi je čudno da postoji mlijeko za tuširanje. Misao koja mi se vrtila kroz glavu je da me to ne može dobro oprati i nije mi bila jasna logika. Ali to je bilo tako jer, po ko zna koji put, nisam pročitala upute :-)

Na uputama kaže: otuširati se kao i uobičajeno te isprati gel za tuširanje s kože. Na mokru kožu, još pod tušem, namazati mlijeko i nakon toga ga isprati toplom vodom.



Miris je svjež i blag, jako ugodan. Konzistencija mu je srednje gusta, lijepo i ravnomjerno se razmazuje. Po ispiranju ne ostavlja masan film na koži nego koža baš bude glatka. Ambalaža je kvalitetna i čvrsta te ne klizi pod rukom kada sam pod tušem što mi se sviđa jer ne moram razmišljati kako ću je u brzini zgrabiti i istisnuti. Izgled joj je klasičan, kao i kod ostalih proizvoda ove namjene. Jako mi se sviđa što je proizvod namjenjen da stoji naopačke, tj. na pokopcu te se time slijeva i moguće ga je iskoristiti do samog kraja. Cijena mu je samo 5.75 KM (oko 3 eura) za cijelih 400 ml!



Tuš/mlijeko u sebi sadrži Shea maslac i Macadamia ulje koji su oba poznata po izuzetno njegujućim svojstvima i to nije samo da su navedeni pa da se nalaze pred kraj liste sastojaka nego su visoko pozicionirani na listi sastojaka što znači da je udio istih visok.

Proizvod ne sadrži silikone, parafine niti su mu dodavane boje, veganski je.

SASTAV:

AQUA · CETEARYL ALCOHOL · HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL · BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER · CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE · GLYCERIN · DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE · MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL · CETRIMONIUM CHLORIDE · PARFUM · SODIUM BENZOATE · CITRIC ACID · PANTHENOL · LINALLOL · POTASSIUM SORBATE · CITRONELLOL · LIMONENE · BENZYL ALCOHOL · GERANIOL · HEXYL CINNAMAL · BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL · BENZYL SALICYLATE · BIS-ETHYLHEXYL HYDROXYDIMETHOXY BENZYLMALONATE




Idealno je za vas ako ste, poput mene, zimogrizne i predstavlja vam (zbog zime) teškoću mazati se nakon tuširanja, nego jedva čekate da što prije nabacite odjeću na sebe. Idealan je i ako se u nedostatku vremena, pa svu njegu tijela možete završiti dok ste još pod tušem.

Iako je namjenjen za suhu kožu a moja koža tijela je normalna imala sam jako lijepo iskustvo sa ovim tuš/mlijekom. Koža tijela mi inače nije gruba, ne ljušti se niti šta tome slično. Jedini način da u stvari vidim razliku je da tuš/mlijeko nanesem na jednu nogu a na drugu ne. Razlika je bila da je koža gdje sam nanijela tuš/mlijeko bila mekša i nježnija a ja zadovoljnija. Često osjećam grižnju savjesti jer zanemarujem mackanje tijela, ovim tu grešku brzinski ispravljam.

Proizvod mi se svidio jer je efikasan a jeftin i idealan je za mene koja sam zimogrizna pa sve završim dok sam još pod toplim tušem te uvijek i kratka sa vremenom :-) Meni je ovo definitivno otkriće, moram priznati da nikad nisam koristila neki sličan proizvod i drago mi je da je nešto ovako osmišljeno :-) i svakako planiram ponovnu kupovinu.

Jeste li probali ovo tuš/mlijeko i ako da, jeste li jednako zadovoljne kao i ja?

PR proizvod



44 komentara:

  1. Ako sam dobro shvatila, ovo je nesto kao ono Niveino In shower mlijeko za tijelo? :) Imam ga i zadovoljna sam, bas iz tog razloga sto mi se ne da tako cesto mackati, pa ovo je i usteda vremena :) Ali ako je ovo Baleino jednako dobro, a vidim po tvom iskustvu da jeste, onda iduci put kupujem ovo, jer je i jeftinije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala to Niveino ali sam čula da je na sličan fazon :-) s ovim sam izuzetno zadovoljna :-)

      Izbriši
  2. Moram probati,ja koristim NIVEA BODY IN SHOWER mleko za telo,super je a i veoma sam zimogrizna kao i ti :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nikako mi zimi nije do mazanja, samo čekam kako bih se što prije obukla :-)

      Izbriši
  3. probala sam Niveinu verziju ovog čuda i nije me se dojmilo...možda je ova verzija puno bolja, trebam probati :)
    jedina takva stvarčica koja mi je odgovarala je Lushov regenerator za tijelo (isti princip nanošenja) koji divnoooo miriše i stvarno hrani kožu, jedina mana je što je puno skuplji i od ovog i od Niveinog (ako se dobro sjećam, cijena mu je oko 200 kuna, pakiranje otprilike 250g )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala Nivein… Vjerujem da je taj Lush odličan i rado bih ga i sama probala :-) ali malo mu cijena jeste viša :/ svakako probaj i ovaj, meni je divan, ali kako sam napisala moja koža tijela zaista nije zahtjevna...

      Izbriši
  4. Koristim ga i prezadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je :-) ja sam sigurna da ću ga nastaviti kupovati jer mi je jako zgodan iz više razloga koje sam već navela u postu :-)

      Izbriši
  5. Koristim Niveinu verziju trenutno i cim potrosim isprobam ovo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš biti zadovoljna… ja sam izgleda jedina koja nije znala da postoji ova vrsta proizvoda :-D

      Izbriši
  6. Ja sam ga planirala kupiti jer mi je najmrži beauty ritual mackanje poslije tuširanja. Drago mi je da radi ono što i obećava :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni zimi, ljeti uživam :-) koža mekana i divna, ja se osjećam njegovano, svi sretni i zadovoljni :-)

      Izbriši
  7. Ja ga trenutno koristim.... prilicno sam zadovoljna jer imam suvu kozu, a taaaaaako mi je mrsko mackanje posle tusiranja/kupanja tako da je ovo idealno resenje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh pa vidim da nas ima jako puno koji ne volimo to mazuckanje :-) ovo je milina, uostalom znaš i sama ako ga već koristiš :-)

      Izbriši
  8. nisam probala, nisam ni znala da je i balea izbacila svoju verziju :)
    Niveinom nikako nisam bila zadovoljna, nije bia dovoljna za moju suhu kožu tijela. No probat ću i ovu sigurno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ti nisi znala da postoji Balea verzija a ja nisam znala da postoji ovakva vrsta proizvoda :-) ne znam kako će se ovo ponašati na tvojoj suhoj koži, kako sam napisala moja koža tijela je normalna te mi ovaj proizvod odlično odgovara… ali u principu je namijenjen suhoj koži pa bi trebalo da ti bude ok :-)

      Izbriši
  9. Baš ću probati jer volim ovakve proizvode!

    OdgovoriIzbriši
  10. Zvuči kao Nivein Inshower, ali je sigurno puno jeftinije. Morat ću probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, svidjeće ti se i Balea :-) povoljnija je a odlično radi :-)

      Izbriši
  11. Dobrar post.

    Znas li izaziva li proizvod iritaciju na obrijanim dijelovima tijela (noge)... i moze li se koristiti na tek obrijane noge... tokom tusiranja?


    Hvala... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :-)

      nikakve iritacije mi nije izazvao a nanosila sam ga na obrijane dijelove kože… ali zaista je to individualno jer nemamo svi jednako osjetljivu kožu… ali iskreno vjerujem da neće izazvati iritacije jer je jako blag proizvod…

      Izbriši
    2. Hvala puno na odgovoru! <3 Sutra ga kupujem.... :D

      Izbriši
    3. nema na čemu, javi kako ti odgovara ;-)

      Izbriši
  12. Baš sam ga kupila prekjučer, zadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Skroz zanimljiv proizvod! Ja sam nekako mislila da se ovakvi proizvodi koriste umesto gelova za tuširanje, nije mi palo na pamet da se koriste posle.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam mislila… i zato mi nije bilo jasno kako to može zamijeniti gel :-D ali treba pročitati, što ja često ne uradim jer ne ponesem naočale :-)

      Izbriši
  14. joj, ja sad želim ovo da probam :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe i treba da probaš, jedan odličan proizvod… ;-)

      Izbriši
  15. Jos jedna koja ne voli mazuckanje se prijavljuje :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Cijelo ljeto sam koristila Nivein koji mi je super i za sljedeće ljeto planiram uzeti ovaj Balein jer je jeftiniji :)
    Mojoj koži sad po zimi ipak treba klasično mazanje....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moguće da neke zahtjevnije kože ipak trebaju dodatnu njegu, ali kako sam i napisala moja koža tijela je skroz ok pa mi je ovo sasvim dovoljno :-)

      Izbriši
  17. Ja imam Niveinu varijantu ali zapravo i nakon toga ja trebam mazalicu :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam tu probala, ali sam čula da ovu više hvale, pa kako nije skupa svakako probaj ;-)

      Izbriši
  18. I ja sam ga tek prije 2 dana uzela i nisam jos isprobala ali se nadam da ce biti ovako kako si opisala jer imam suhu kozu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja se nadam da hoće… u postu sam naznačila da je moja koža tijela normalna i da meni odlično odgovara…. baš me zanima kako će odgovarati suhoj koži pa ako ti ne bude teško javi mi ovdje u komentarima :-) ili na email koji je gore pod kontakt, kako god ti odgovara :-)

      Izbriši
  19. Definitivno kupujem! Probala sam Niveine losione za tuširanje i bila sam zadovoljna, ali su preskupi. Mislim da se isplati uložiti u ovakvo nešto. Nisma ni znala da je Balea izbacilo ovo čudo na tržište, hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mnoge cure kažu da je ovaj bolji, ja nisam probala Niveu pa da mogu reći usporedbu….. ali ovaj je jako dobar i jeftin, svakako ti preporučujem da ga probaš…. ;-)

      Izbriši
  20. nisam niti znala da i balea ima svoju verziju... budem probala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam ja znala da ovako nešto postoji, ti si makar znala za Niveu :-)

      Izbriši
  21. Imam problema sa bubuljicama na leđima i ne znam da li bi mi ovo mlijeko išta pomoglo po tom pitanju ? :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Imam problema sa bubuljicama na leđima i ne znam da li bi mi ovo mlijeko išta pomoglo po tom pitanju ? :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)