Dior Rosy Glow healthy glow awakening blush - 001 Petal - MAKEUP ARENA

12/18/2013

Dior Rosy Glow healthy glow awakening blush - 001 Petal




Ovaj ljepotan se već nekoliko puta provlačio kroz moje favorite. Kupila sam ga još nekad prošle godine o čemu sam pisala ovdje
Redovna cijena na Jagodici mu je bila 52$ no uz tadašnji popust koji sam imala kupila sam ga za 39$. Kod nas ga nikad nisam vidjela u ponudi, dok bi na Jagodici nestalo pa bi ga ponovo nabavljali.
Dolazi u količini od 7.5 g koja je praktički nepotrošiva, barem za mene koja imam ne mali broj rumenila pa ga ne stignem koristiti tako često.

Kao i svaka Dior ambalaža tako i ova ne odudara od ostalih luksuznih i očima prijatnih ambalaža. Sva je srebrna i brzo kupi otiske prstiju, ali ne izgleda previše zamrljano i prljavo nego i dalje privlačno :-D
Zatvaranje je čvrsto te su male šanse da će se otvoriti kad ga nosite u neseseru. Uz rumenilo dolazi i mala četkica koju za divno čudo nisam bacila jer se može iskoristiti za sitne popravke u toku dana, ako vam to zatreba jer trajnost ovog rumenila je i više nego zadovoljavajuća, dobrih 6-7 sati na mom masnom licu, na drugim licima vjerujem da ostaje dok se ne skine :-)

Tekstura je onako srednje tvrda, ne trusi se i jako se lijepo blenda. Nije previše pigmentirano tako da ga se ne morate bojati, ali nemojte ni pomisliti da mu je pigmentacija slaba. Po meni je baš onako kako ja volim, taman...

Boja izgleda baš intenzivno kada je gledate u ambalaži, ali nije takva na obrazima, nego se baš dobije lijepa zdrava roza nijansa te mu u potpunosti odgovara naziv koju mu je Dior odredio.

Ovo rumenilo koristim kada želim siguran rezultat, tj. da mi lijepo odgovara plus da će dugo trajati. Prilično sam uvjerena da ono zablista na curama hladnog podtona, neutralke se uglavnom provlače sa svim nijansama, dok vjerujem da bi boja izgledala drugačije na curama toplog podtona.

Sad vas ostavljam da pogledate još koju fotkicu ovog ljepotana!






Kako izgleda na meni možete vidjeti OVDJE s tim da računajte da ja uvijek nosim i mrvu bronzera.

Kako vam se sviđa moje veoma drago rumenilo? Volite li nositi ovakve nijanse?


Broj komentara: 27:

  1. Predivan <3 ...malo me podsjeća na moj Illamasqua Nymph koji jako jako volim :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Diiiiivna boja! Obozavam takve nijanse

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna nijansa <3 baš kakve volim :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja volim nešto toplije tonove, ali ovo divno izgleda. I još sa takvom postojanošću... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako je postojano… meni zapravo bolje stoji hladnije iako sam neutralka :-)

      Izbriši
  5. Prelepo je rumenilo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lijepa nijansa i zaista je nekako drugačije ako me razumiješ - jedinstveno.

    OdgovoriIzbriši
  7. imam ga i ja ,al neznam malo ga obožavam a malo mi je ono hmm.. nekad mi se obriše za čas,jednostavno nestane sa mog masog lica, a nekad traje ..svidio mi se bas zato jer sam mislila kak je boja neka unikatna al nakraju na meni ispadne nekak pink nije ovako hladna kao na ruci ..Mateja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako obriše? i kod mene je baš masno ali mi jako dugo potraje, mada sam ja generalnog stava da ako je podloga dobra sve ostaje duže :-)

      Izbriši
    2. e da,a ja ti ono bas ne volim previse pudere npr po ljeti sam ga htjela nosit samo na primer i puder u prahu al mi je izbrisao prebrzo..al da na puderu se drzi dobro sva sreca jer sam vec ludila bila ;)

      Izbriši
  8. Savršeno...bit će moje ;))))

    OdgovoriIzbriši
  9. Izgleda savrseno, i vjerovatno cu ga vec danas potraziti, jer zelim probati ovu nijansu, malo promjene, pa makar to rumenilo bilo ;)
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Minela… U Tz nije nikad stiglo ovo rumenilo, ako ga ne nađeš ni u Sa, možeš uvijek naručiti na Jagodici :-)

      Izbriši
  10. Divan. AKo bude na kakvoj ponudi, svakako ga kupujem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek bude neka ponuda, pa makar dodatnih 10% :-)

      Izbriši
  11. Baš mi je nekako Barbie sav, lajkam skroz :)

    OdgovoriIzbriši
  12. I love brushes and buy them all the time. I really like this one, but I will still need some cheaper variants.

    OdgovoriIzbriši
  13. This Dior Rosy Glow healthy glow awakening blush is an absolute game-changer! The subtle yet radiant finish it gives to the skin is simply mesmerizing. I love how it effortlessly enhances my natural glow, providing a healthy flush that lasts all day. Dior has truly created a must-have beauty essential with this blush – it's become a staple in my makeup routine.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)