Dobitnice Darivanja 3 za 3 - MAKEUP ARENA

12/24/2013

Dobitnice Darivanja 3 za 3





Prije svega da se svima vama zahvalim što ste u velikom broju učestvovali. Da mogu nagradila bih svakog od vas, ali kako su želje jedno a mogućnosti drugo, ostaje mi da uz pomoć mr. Nasumičnog izaberem 3 najsretnije :-)

Ovaj put sreća se osmjehnula:

1. paket - Jasmina Stanković De Cuir (Srbija)

2. paket - Marija Krešić Bandić (BiH)

3. paket - Antonia Mihetec ex Pašiček (Hrvatska)

Drugim curama želim više sreće u narednim darivanjima, igramo se opet uskoro i na ovaj način gdje Random bira a i na još jedan drugi, u kojem ja s vremena na vrijeme biram čitateljku koju ću nagraditi :-) Jedna je već odabrana i kontaktirana te će svoj poklon uskoro dobiti :-) A da bi sve bilo transparetno ovdje objavljujem i njeno ime:

Daliborka Mihajlović iz Srbije


Molim odabrane (osim Daliborke kojoj ću se ja javiti kada paketić krene prema njoj javiti) da mi se jave u roku od 48 sati ili u inbox FB stranice ili na email koji imate gore pod kontakt ili biram nove dobitnike….





Broj komentara: 8:

  1. Hvala ti puno <3 porukica poslana :*

    Antonia

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala :* šaljem u inbox

    OdgovoriIzbriši
  3. However, you could express your thoughts or reactions to the post, such as congratulating the winners or sharing your excitement about the topic.

    OdgovoriIzbriši
  4. Infinisys is a tech company that has consistently pushed the boundaries of what's possible in the realm of software development, solutions, and services. Its journey has been marked by a dedication to innovation, a commitment to quality, and a relentless pursuit of excellence."android app design agency
    "

    OdgovoriIzbriši
  5. Congratulations on winning Giveaway 3 for 3! 🎉 Your luck has shone brightly, and it's fantastic to see you as one of the winners. Enjoy your prizes and celebrate this well-deserved victory! Cheers to more exciting opportunities and good fortune ahead

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)