Estee Lauder Pure Color Love ruževi - MAKEUP ARENA

7/05/2017

Estee Lauder Pure Color Love ruževi


Gotovo svaki put kad pišem uvodni dio za recenziju nekog od Estee Lauder proizvoda, ja volim da istaknem da mi je to omiljeni high end brend. Mislim da oni koji blog prate, to već znaju, no tu su uvijek oni koji nalete po prvi put, pa ne mogu zaobići spominjanje te činjenice.

Danas vam pišem o ruževima iz nove linije. Ruž - voljeni kozmetički komad, koji može podići, ali i spustiti svaki makeup look, stoga je jako bitno odavrati pravu nijansu. Ja sam kroz godine naučila da mogu birati različite boje, ali ono što je bitno je da boja nikad nije previše svijetla ili tamna i da boja ima hladni podton i to je gotovo izvjesno da neću pogriješiti.

Ovi ruževi su dostupni u 30 nijansi, no kod nas nisu dostupne sve nijanse, koliko se sjećam mislim da sam na stalku vidjela nekih 15-ak. Cijena im je 66 KM. Ono što karakterizira ovu liniju je da nije cijela u istoj završnici, nego u sklopu jedne linije imamo više završnica, pa tako nalazimo na sljedeće: šimeraste, mat, kremaste i kromirane završnice. Ruževi su zamišljeni tako da se mogu između sebe kombinirati i kreirati ono što nam najviše odgovara. Zaštitno lice ove linije ruževa je prelijepa Kendall Jenner, a simpatičnu reklamu možete pogledati OVDJE.

Ja sam isprobala dva iz mat linije pa se moji dojmovi baziraju isključivo na njima.

Slika preuzeta sa www.esteelauder.com

Što se tiče same ambalaže, nisu slijedili put ranijih ambalaža, pa su se odmakli od elegantne tamno plave ambalaže. Elegancije ne nedostaje ni ovom ružu, sa bojom zlata nema greške. Vrh ruža je drugačiji od onog na koji sam ja navikla, pa je aplikacija samim tim preciznija, sječen je koso sa obje strane. Naravno da se korištenjem ruža formira vrh kakav želimo, što se i meni desilo jer sam ga koristila samo sa jedne strane i do sada dovela do toga da izgleda kao većina ruževa koje ja imam.

Mat ruževi su zaista intenzivne bogate boje, pun intenzitet boje se dobije u samo jednom premazu. Iako su ruževi mat, zaista ne izostaje ugodnost na usnama. Koristim ih već dosta dugo, nekoliko mjeseci (mada intenzivnije zadnjih mjesec dana jer su mi ove boje baš nekako ljetne, pa češće potežem za njima u zadnje vrijeme) i nikad nisam osjetila da su mi usne teške zbog zatezanja uzrokovanog suhoćom. Nisam imala potrebu da ih dodatno hranim.

Sama mat formula nije suha, nego je više kremasto mat, pa nećemo dobiti onu jaku mat završnicu kakvu nam daju tekući ruževi. 

Za trajnost se može i reći da ne možemo očekivati ništa kraće od onog na što smo navikli kada je u pitanju ovaj tip završnice. Bez problema može potrajati jako dugo, sigurno 6-7 sati, bukvalno zaboravim da ga imam i da ga trebam popraviti. Znam za svoju boljku i nestajanje sa unutarnjeg dijela usana, ali to sam navikla da riješim samo preraspodjelom ruža na usnama. To radim tako što usnama povučem ruž sa dijela gdje ga ima, na dio na koji znam da ga nema. Nadam se da sam dobro objasnila :)

Miris me pomalo podsjeća na MAC ruževe, samo je taj vanilasti miris ovdje manje intenzivan, pa ga čak ni ne osjetim dok ruž nanosim, nego samo direktnim mirisanjem.

Nijanse ruževa su označene i brojevima i slovima. Iako vjerujem da većina cura voli opisne nazive, ja sam pristalica brojeva i ako ruž ima oboje, veće su šanse da zapamtim broj nego naziv.

Pokazaću vam i kako ruževi izgledaju na meni, što ne znači da će isto izgledati i na vama. Sigurno već znate da boja usana, tena, kose utiče na konačan izgled ruža, pa svakako predlažem da ih pogledate uživo prije eventualne kupovine.

400 Rebel Glam



Intenzivna hot pink nijansa, na meni skroz povukla na hladno.


300 Hot Streak


Opet intenzivna nijansa, iako manje intenzivna na usnama nego u ambalaži. Nijansa koja je između narančaste i crvene.





Lista sastojaka preuzeta sa zvaničnog sajta:

Ingredients: Diisostearyl Malate; Ricinus Communis (Castor) Seed Oil; Trioctyldodecyl Citrate; Lanolin Oil; Caprylic/Capric Triglyceride; Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax\Candelilla Cera\Cire De Candelilla; Castor Isostearate Succinate; Octyldodecanol; Ozokerite; Silica; Polyethylene; Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2; Hydrogenated Polydecene; Barium Sulfate; Butyrospermum Parkii (Shea Butter); Microcrystalline Wax\Cera Microcristallina\Cire Microcristalline; Peg-8 Beeswax; Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge; Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract; Astrocaryum Murumuru Seed Butter; Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil; Mangifera Indica (Mango) Seed Oil; Euterpe Oleracea Fruit Oil; Cholesterol; Linoleic Acid; Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil; Squalane; Lauryl Pca; Tocopheryl Acetate; Polydecene; Acrylates Copolymer; Polyglyceryl-3 Diisostearate; Tetrahexyldecyl Ascorbate; Saccharin; Tin Oxide; Aluminum Hydroxide; Synthetic Fluorphlogopite; Calcium Sodium Borosilicate; Polyethylene Terephthalate; Calcium Aluminum Borosilicate; Fragrance (Parfum); Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; [+/- Mica; Red 7 Lake (Ci 15850); Titanium Dioxide (Ci 77891); Yellow 5 Lake (Ci 19140); Iron Oxides (Ci 77499); Carmine (Ci 75470); Red 28 Lake (Ci 45410); Blue 1 Lake (Ci 42090); Yellow 6 Lake (Ci 15985); Red 6 (Ci 15850); Red 33 Lake (Ci 17200); Bismuth Oxychloride (Ci 77163); Iron Oxides (Ci 77491); Iron Oxides (Ci 77492); Red 30 Lake (Ci 73360); Manganese Violet (Ci 77742); Red 22 Lake (Ci 45380)] 
Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.


Sve u svemu nisam ništa manje očekivala od odlične kvalitete, pa mogu sa pravom reći da me moj EL i ovaj put oduševio svojim proizvodom.

PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)