Tom Ford White Suede edp - MAKEUP ARENA

12/06/2017

Tom Ford White Suede edp



Ovo ljeto je Tom Ford stigao i kod nas. Iako dostupan još od ljetos, tek je nedavno zvanično najavljen njegov dolazak i kod nas. Ako me pratite na Instagramu, onda ste mogle vidjeti da sam bila na spomenutom eventu i uistinu se lijepo zabavila.


 Mislim da dosta vas zna barem ponešto o Tom Fordu, zbog onih koji nisu upućeni ja ću napraviti jedan kratak uvod.

Tom Ford je američki modni dizajner, redatelj, scenarist i producent. Svoj je luksuzni brend osnovao 2006 a prije toga je bio kreativni direktor za Gucci i Yves Saint Laurent. 

Tom Ford Beauty (parfemi, preparativa, dekorativa i kistovi)  je luksuzni brend koji svojim proizvodima uvijek zadovolji iskusne kozmetičke poznavaoce i koji je za svog kratkog vijeka postojanja uspio zauzeti visoko rangirano mjesto. Uz ogromnu konkurenciju u beauty svijetu, možemo reći da je kvalitet jedino što brend može izdvojiti, a ako ste već koristile nešto od Tom Forda, onda sigurno znate o kojem kvalitetu pričam. Ja sam do sada iz Tom Ford beauty kolekcije isprobala palete sjenila, ruževe, bronzere, hajlajtere, ali ovo je moj prvi parfem. Daleko od toga da sam sumnjala u njihov kvalitet i zbog toga ih nisam ranije probala, ali kupovati skupe parfeme želim samo ako ih prethodno isprobam.

Parfem o kojem vam danas pišem je dio private blend kolekcije, koja je napravljena za prave poznavaoce mirisa. Svaki miris započinje sa jednom dragocjenom mirisnom notom, oko koje se onda omota niz posebnih sastojaka da bi se stvorio posve razvijen, složen miris.


White Suede - bijeli antilop, u teksu ispod opisan najsažetije i najjasnije.

"There's no material quite like suede: both dangerous and luxurious, powerful and sensual, and altogether irresistible. With White Suede, Tom Ford has captured the primal essence of leather and suede in an elegant musk fragrance that manages to seem both thrillingly modern and beautifully classic."

Parfem se otvara sa oštrim mirisom đurđevka, ruže i šafrana. Nakon što osnovna nota antilopa počne da preuzima glavnu ulogu, oštrina početnog mirisa odstupa i zamjenjuje se mošusnim mirisom koji omekšava ovu mirisnu kompoziciju i pretvara je u opojni puderasti miris sa primjesama mirisa kože. Kako stoji na koži baza bogatog drveta sandalovine izmješana sa mošusom je jedan dugotrajni miks mirisa koji ostaje i koji osjećam nadalje. Nenametljiv i nenapadan, jedan uistinu profinjen miris.

Trajnost mu je očekivano odlična, ja ga nikad u toku dana ne popravljam i dešava mi se da mi kroz nekoliko sati nošenja komplimentiraju miris, kada ga ja više čak i ne osjetim na sebi. Zbog odlične trajnosti parfem može dugo potrajati. Trajni parfemi su u konačnici uvijek isplativiji, ako imamo na umu da ga ne moramo popravljati.

Tom Ford parfemi su za sada jedino dostupni u Sarajevu u Plaza Parfumeriji u BBI i Inoma Parfumeriji u SCC.



Kada bih ga pokušavala opisati u jednoj (ispostaviće se dugačkoj) rečenici onda bi to bilo ovako - sofisticiran parfem koji sadrži slatku mekoću a isto vrijeme parfem sa kojim ćete se osjećati jako moćno a istovremeno nevino, čisto, svježe, minimalistički a opet parfem koji je snažan, glamurozan i moderan, miriše bogato. Sve je to White Suede, parfem u kojem je nespojivo postalo spojivo, parfem koji je poslije prvog nošenja, a kasnije i svakog narednog, bezuvjetno zauzeo svoje mjesto u mom srcu.


PR proizvod

4 komentara:

  1. Molim da navedes cijenu proizvoda o kojem pises jer vjerujem da je to tvojim citateljima bitno :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ivana na žalost ne znam cijenu kod nas jer sam proizvod dobila a nisam imala gdje provjeriti s obzirom da TF parfema nema u mom gradu. U USA je oko 250 $. U svakom slučaju hvala na sugestiji, uvažiću je za ubuduće :)

      Izbriši
  2. It's exciting to hear that Tom Ford has made its arrival this summer. While the news has been circulating for a while, the recent official announcement has certainly piqued our interest. We're looking forward to more details and updates on this intriguing development.





    OdgovoriIzbriši
  3. The luxurious blend of notes creates a mesmerizing fragrance that's both sophisticated and alluring. It's like a breath of elegance in every spritz. The longevity and sillage are remarkable, making it a staple in my collection. Kudos to Tom Ford for crafting such an exquisite scent – White Suede EDP is truly a masterpiece that leaves an unforgettable impression.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)