Collistar Smoothing Filler Make-Up Base - MAKEUP ARENA

8/24/2012

Collistar Smoothing Filler Make-Up Base


Već sam nekoliko puta spomenula da imam masnu kožu, te je za nas masnokožce dobar prajmer zlata vrijedan.







Ne želim od jednog prajmera tražiti nemoguće ali eto zadovoljna sam ako mi šminku drži na mjestu 4 sata i uz još jedno-dva blotanja da izdržim radni dan.

Eh ovaj ispunjava sve  moje prohtjeve. Dobro ne baš sve, ali dosta njih :-) Isprobala sam ih jako puno, u raznim cjenovnim rangovima, i moram da kažem da ovaj prajmer odlično radi na mojoj koži. Do sada sam se klela u ELF mineralni prajmer, ali evo nađoh nešto bolje, doduše i puno skuplje :-(

Ono što mi se jako sviđa je njegov miris, ako ne volite proizvode koji imaju jak miris ovaj definitivno zaobiđite, ja volim.

Malo se teže nanosi jer je jako gust, do sada nisam koristila ovako gust prajmer, ali nije to nešto stašno, nešto što će utjecati na moje konačno mišljenje o istom. Kao što se na slici vidi ima tu neku boju kože, ali potpuno je neprimjetna na licu jednom kad se nanese. Preko njega se tečni puder puno jednostavnije nanosi. 
Zagladi lice i pore izgledaju manje vidljive, mada je taj efekat kratkotrajan. Svrha prajmera je da drži tečni puder na svom mjestu i ovaj to svakako radi. Na mojoj koži drži puder 4-5 sati do prvog prosijavanja, bez prajmera već kroz sat-dva moja šminka sklizne i izgledam jako neuredno i masno.

E sad ono što mu ne ide u prilog je odnos cijene i količine. Košta 46 KM za 15g proizvoda. Ali opet napominjem da ga je potrebno jako malo zbog gustine proizvoda. Ja uzmem količinu od otprilike pola zrna graška i uspijem to razmazati na cijelo lice. Tako da ja očekujem da će mi ovaj proizvod trajati duuuugo. Nisam potrošila niti četvrtinu proizvoda a koristim ga već preko mjesec dana. ELF-ov prajmer mi je obično trajao 2 mjeseca, a ima 14g.

Dobra a ujedno i loša stvar je njegovo pakovanje. Dobra zato što uvijek vidite koliko ga je ostalo, a loša što se mora prstima uzimati iz teglice, ja preferiram pumpice.

Moje konačno mišljenje o ovom proizvodu je da je svakako vrijedan svake marke koju sam ga platila, ako imate masnu kožu ja vam ga od srca preporučujem, za ove druge možda postoje i sretnije opcije. Mada na njemu piše da je za sve tipove kože.

Kao i uvijek pitanja i komentari su dobrodošli.

Broj komentara: 5:

  1. Super recenzija! Bas sam u potrazi za novom bazom tako da mi je ovo dobro doslo! :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, ja sam zaista zadovoljna, nadam se da ćeš i ti biti

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas mi je teta u prodavnici prije par dana nudila ovu bazu, posto nije bilo Clarinsove, a ja bas htjea tu :) Na prvi pogled djeluju dosta slicne, ali sam se ipak odlucila za ovu drugu. Mislim da cu i Collistar da probam nekad :) Inace, super blog, pratim te! Svrati i ti kod mene, pisem o make-up (o cemu bih drugo?) :) Pozz

    http://dragstripsuperstarr.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, pratim i ja tebe :-) Moram onda i ja sljedeći put da probam Clarinsovu, a ova mi je vrh!

      Izbriši
  4. Ova je stvarno vrh,prezadovoljna sam!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)