Himalaya maske za lice - MAKEUP ARENA

3/19/2013

Himalaya maske za lice




Danas malo o Himalaya maskama. Imam ih 3 od ukupno 4 koliko ih kod nas ima u ponudi! Četvrta je voćna maska namijenjena za suhu kožu, pa sam je preskočila.

Moram reći da generalno volim Hilalaya proizvode ali ne sve jednako.... 
Maske dolaze u količini od 75 g, koštaju 6-7 KM, u BiH se mogu kupiti u Mercator i Bingo marketima.
Pa da ja vama predstavim ove maske pojedinačno....

Jednu obožavam, druga mi je tako-tako, a treću - ne mogu da defniram odnos koji imamo. No da ja krenem redom, prvo o ovoj koju obožavam.

Neem maska, namijenjena za normalnu do masnu kožu koju sam isprobala zadnju od ove tri i od tada je najčešće koristila. Kada sam već pomislila da nisam posebno zadovoljna sa njihovim maskama na sreću sam odlučila da i ovu najhvaljeniju probam i jako sam zadovoljna sa njom. Lijepo očisti lice, ne izaziva nikakve reakcije na licu, kada je skinem koža mi bude lijepa, čista i mekana i iskreno to je ono što ja tražim od jedne maske. Pore se malo skupe ili barem izgledaju skupljene nakon korištenja ove maske i to je svakako dodatni plus.




Druga maska je ova Peel off maska od badema i krastavca, na kojoj nije navedeno za koju je tip kože, pa pretpostavljam da je za sve tipove i koja bi mi bila još i ok da me ne boli svaki put kada je krenem skidati sa lica i imam osjećaj kao da mi odvali i dio kože sa lica kao i sve sitne dlačice... Dal' ja nju ostavim predugo na licu pa se previše osuši ili u čemu je kvaka stvarno ne znam, ali znam da kada je skinem sa lica bude mi lice jednako fino kao i poslije prve opisane... ali onaj osjećaj čupanja sa kože mi se iskrena da budem ni malo ne sviđa!





Eh treća maska, Maska od blata, namijenjena za masnu kožu, je najkompleksnija i moram reći da sam od nje najviše očekivala jer radi se o maski od blata koje generalno odlično rade na masnoj koži. Pa da krenemo... Prvi put kad sam je nanijela to sam uradila nakon što sam predhodno pilingirala lice i čim sam je nanijela počela me peckati, ma čuj peckati, počela me peći tako jako da nisam izdržala da je držim na licu duže od 1 minute i jedva sam dočekala da je skinem. Kako i Ivana (Anaviglam) ima istu masku odmah sam je upitala kakva su njena iskustva i rekla mi je da i nju malo pecka ali da to nije ništa strašno i da se može izdržati. Mene je užasno pekla i koliko god sam spremna trpiti bol zbog ljepote ovo jednostavno nisam mogla izdržati. kad sam je skinula lice mi je bilo crveno. Pomislila sam nikad više ova maska ne ide na moje lice... Ali kako inače u životu nisam osoba koja tako lako odustaje odlučila sam da je opet probam, ovaj put sam odlučila da masku stavim na lice koje nisam predhodno pilingirala jer me bilo strah da prošli put nije bilo previše iziritirano pilingom pa zato tako burno reagiralo. Ovaj put je situacija bila znatno blaža, tj. maska me po nanošenju peckala, ali ništa što se nije moglo izdržati, nakon 2-3 minuta je prestalo peckanje i ostavila sam je da djeluje još 15-ak minuta dok se nije potpuno osušila i onda sam je oprala. Eh kako je lice bilo jako fino i mekano, nježno.... ma krasno.... ova maska bi bila puno voljenija kada bih mogla da ostvarim da me ne pecka po nanošenju.... moje lice jeste ekstremno osjetljivo, što je rijetkost kod masnog lica, ali eto ja sam pokupila ono najgore što može a to je masno a osjetljivo lice... vjerujem da cure za normalno osjetljivim licem nemaju ovakvih problema, ali moje je bilo da vam kažem reakciju svoje kože na ovu masku.





Evo malo i slikica maski istisnutih na kožu da vidite boju, gustoću...


Svaku od maski je prije korištenja potrebno prodrmati da se sastojci izjednače.

Da li bih ponovo kupila neku od ovih masku? Da, samo prvu.... mislim da nema potrebe da kupujem ponovo maske koje mi izazivaju bilo kakvu vrstu nelagode na koži, stoga, drugu i treću kada potrošim definitivno ne kupujem ponovo. Da li ovo znači da i vama ne bih preporučila kupovinu ove druge dvije? Ne znači, jer puno puta sam se uvjerila da nešto što meni ne odgovara ne znači da neće nekoj od vas i na vama je da odlučite da li bi je probale, no s obzirom na nisku cijenu mislim da se isplati probati jer postoji mogućnost da ove dvije neće izazvati ovu rekaciju kod vas kada je tek nanesete a da će rezultat nakon nanošenja biti ovakav kao i kod mene... 

Da li se probale koju od Himalaya masku i ako jeste kakva su vaša iskustva s njima?

Imam još dosta Himalaya proizvoda o kojim svakako planiram raditi recenziju jer su mi odlični, a do tada pozdrav od vaše debele i podbuhle trudnice ;-)




Broj komentara: 59:

  1. Ti si najljepša trudnica ikad ;)!

    Sada kada smo i to ustanovili slažem se s tobom - nim maska je savršena :D i zaista jedna od meni dražih a kako peel of nisam isprobala a i ne vuće me baš jer ne volim taj tip maski moram reći da me "blatna" i dalje pecka prvih 30ak sekundi i to nakon pilinga ;).

    Samo da ponovo utvrdimo gradivo - ti si najljepša trudnica na svijetu ;)!

    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma lijepa moja kako ona meni dijeli komplimente i nabaci mi veliki osmjeh na lice :-) hvala ti, iako znam da je to daleko od istine, lijepo je to čuti, baš sam sva otekla, ni prstenje više ne mogu nositi :-(

      Izbriši
    2. Bu hu...lijepa lijepa lijepa!!!!!

      I točka! :D

      Izbriši
    3. Hvala tebi draga moja još jednom ;-)

      Izbriši
  2. A vidi trbušćića... :) Joj kad malena naraste pa kad mama krene sa šminkom. :) Nisam probala niti jednu masku, ali što se tiče ove peel-off, imam Avon masku peel off i grozan je osjećaj kad ju skidam. Doskočila sam tome tako da jednom rukom skidam, a drugom zatežem kožu. Bol je grozna, ali istrpim jer je rezultat prekrasna, blistava koža. Sad si me podsjetila na to kako mi nedostaje moj stan, moje kupatilo i moji mali rituali u mome stanu. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i onda ćemo nas dvije da dijelimo šminku, jupiiiii, baš se veselim :-)
      imam i ja jednu avon peel off ali vjeruj da ne "odvaljuje" kožu kao ova, puno je blaža....

      Izbriši
  3. Joj mjerkala sam te Himalaya proizvode ali se nikako odlučit isprobati nešto, sad si me opet zaintrigirala. :)

    A joj stomaaaačićaa, baš si slatka trudnica! :)))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti.... ma stvarno nisu skupi pa se isplati probati... npr neem pjena za umivanje je meni bukvalno savršena.... ali o njoj ću drugi put ;-)

      Izbriši
  4. Ma nit' si debela nit' podbuhla, ne budali ! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, ali osjećam se tako debelo i tromo, ma hajde još malo, izdržaću ;-)

      Izbriši
  5. Ti naprosto blistas, a znamo da nije od maske :-)
    A što se navedenih maski tiče, nažalost nisam niti jednu probala jer ih kod nas nema za kupiti :-(
    Prvim posjetom BiH umjesto cevapa, odoh po Neem masku ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :-) činjenica jeste da bez obzira što mislim da jesam malo krupnija nego sam navikla biti osjećam se sjajno :-)

      Neem masku definitivno probaj, naravno poslije čevapa ;-)

      Izbriši
  6. Prekrasna si.....Jedva cekam recenziju te hvaljene pjene za lice!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno.... pjenu sve cure koje su probale hvale, stoga nemoj sumnjati da će i moja recenzija biti pozitivna ;-) naravno ne zbog toga što je svi hvale nego zato što je zbilja odlična ;-)

      Izbriši
  7. Ako ću ja biti ovakva trudnica, želim odmah zatrudnjeti :D

    Maske zvuče odlično, nisam još ništa probala od te firme ali kako svi hvalite, morati ću uskoro :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh baš si divna, hvala ti....

      Neem masku probaj, ove druge dvije nemoj....

      Izbriši
  8. Izgledaš fantastično!
    Himalaya je tek stigla kod nas, a moja ladica s preparativom je prepuna za nove dodatke. trudim se kontrolirati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno....

      Onda ne kupuj sada dok ne potrošiš to što imaš, ali je svakako imaj na umu kada se ladica malo isprazni ;-)

      Izbriši
  9. Aaaaa, kako si slaaaatka! :) Ni govora o debljini i podbulosti, ne pricaj gluposti! Mogu samo da pozelim da i ja tako izgledam u trudnoci ;)
    Sto se tice maski Neem zvuci fino, zadovoljna sam kad se pore makar malo skupe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh kakav divan kompliment :-D sva sam se rastopila :-)

      Neem probaj stvarno je krasna, ove druge dvije neću baš rado da ti preporučim.....

      Izbriši
  10. Moram prvo da te pohvalim, jako lepo izgledas tako trudna :) a ova neem maska me bas mami, inace me neem biljka mami jos odavno, jer je korisna za svasta nesto, tako da ne verujem da ova maska moze da bude losa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, lijepo je to čuti, mada se ne osjećam baš tako lijepom.... ;-)

      Meni i Neem maska i pjena savršeno odgovaraju, i Neem gel sam kupila ali nisam ga još počela koristiti ali se nadam da će mi i on biti odličan....

      Izbriši
  11. Hihi, kako si lepa na slici! :D Super recenzija, mada ne znam da li bih trpela bilo kakvo peckanje... xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno.... :-D

      ma nema potrebe da se trpi peckanje pored toliko odličnih maski... stoga preskoči slobodno....

      Izbriši
  12. krasna si <3

    prva maska zvuči odlično, ostale bi i ja zaobišla. trenutno sam počela jednu lush koristit, a ove ne znam ni da li sam vidjela kod nas..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno.....

      Prvu definitivno kupi.... vrijedi ovih para.... mislim da sam negdje čitala da ste odskora i vi dobili puno Himalaya proivoda, samo ne bih ti znala reći gdje se prodaju....

      Izbriši
  13. Kako si lijepaaaa mašAllah da te ne ureknem!!! :D

    Imam puno Himalaya proizvoda jer je moja mama jednom slučajno kupila njihov losion za tijelo koji mi se pokazao fantastičnim i onda sam počela da kupujem šampone koji su mi bili odlični i još ih koristim. ne koristim kupovne maske od kako se Dr. Freeman povukao sa našeg tržišta jer mi ni jedna nije fino odgovarala, nedavno sam probala organske gelove od aloe vere i od ruže i bolji su mi od bilo kakve maske. :))
    I imam Neem pjenu za lice i meni je savršena samo je koristim svaki treći dan jer mi je jaka malo al baš fino očisti :) inače svaki dan koristim neku blagu umivalicu, trenutno neku Lushovu koju sam dobila iz Beča pa ne znam kako se zove jer piše na njemačkom hahaha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti DŽ. puno :-D

      Hej imam i ja jedan njihov losion, i čekam da potrošim ove što sam već krenula trošiti pa da isprobam....
      Moja mama je isto oduševljena šamponom, definitivno ću ga i ja probati

      Ja Neem pjenu koristim svaki dan i za moju masnu kožu je stvarno odlična, obožavam je.... a tvoja koža je divna pa nemaš potrebu za ovim proizvodima koji su nama masnokožcima neophodni....

      Lush umivalica vjerujem da je odlična, pa kako god da se zove ;-)

      Izbriši
  14. blistaš :))))))

    probat ću ovu nim masku. imam doma nim prah pa sama od nje radim, ali kako sam lijena mućkati, ne uradim je redovito. peel off maske ignoriram jer sam isto svojedobno probala jednu (ne sjećam se firme) s kojom sam, kad sam ju skidala, imala osjećaj da mi depilira te sitne dlačice na licu, tako da sam od njih odustala. A ova od blata mi je bila privlačna, no ako pecka, neka vala, preskočit ću

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :-D od sreće blistam :-)

      Probaj probaj, svidjeće ti se sigurna sam, pogotovo ako ti se generealno neem sviđa....

      Peel off od sada zaobilazim u širokom luku, ne treba mi ovo da mi čupa dlačice s lice.... ni malo mi se ne sviđa jer baš budem crvena, istina je da koža bude mekana i fina, ali to isto dobijem i poslije Neem maske koja nije ovako agresivna....

      Izbriši
  15. jaooo ja slucajno ostavih komentar preko bratovog profila, izvinjavam see! :D elem, ova neem maskica mi izgleda bas zanimljivo i moram je pogledati kad budem svracala do dma ili lilija :)

    Super izgledas! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kontam ja ko li je ovaj Aleksandar koji piše u ženskom rodu ;-)

      Neem ću i tebi kao i svakoj curi preporučiti.... jako mi se sviđa kako mi koža izgleda nakon korištenja.... vrijedi više nego što košta.....

      Hvala li na komplimentu ;-)

      Izbriši
  16. Prvu kupujem! Samo da nađem gdje h ima u Zg-u!

    O kojoj ti to debeloj i podbuhloj trudnici pričaš? Jer na na slici vidim predivnu trudnicu koja blista i nema niti grama viška! I to ne pričam samo zato jer se bojim ječmenca:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pitaj Ivanu, mislim da ona zna ;-)

      A hvala ti na krasnom komplimentu, jesam puno okruglija nego sam navikla biti, ali sam jako sretna :-)

      Izbriši
  17. Mislim da je ovo prvi put da te vidim :) dosad su uvijek bili dijelovi lica a nisam mogla da sklopim puzzle kako izgledas hehe. Sad bi ti stare zene rekle da se trebas jos udebljat :D Vazno je da si zdrava i da si sretna i naravno da je bebica uredu :) Kilice ce same da spadnu a i manje su bitne. Sve u svemu lijepo izgledas, masala (moram tako da kazem, da se ne bi ureklo) :)

    Htjela sam isprobat njihov sampon, antiseptic kremu koju je Snow spominjala, Neem pjenu kad potrosim ovu Afroditinu, pa evo sad dodajem i ovu prvu masku na listu. Drugu ne bih jer ne volim te piling/depilacija lica efekte :D

    Ja sam tek sad ponovo kupila onu iz apoteke zelenu glinu sto sam ti mozda spominjala, ona je dobra za masnu kozu ali je moras muckat sama. Moja se manje sjaji radi nje al je koristim svaki drugi-treci dan. Poslije stavim limuna. Ti si nekad pisala da imas nekih mrljica iz prve trudnoce pa mozda nije lose da i ti ponekad namazes lice limunom jer sam cula da izbjeljuje oziljke i flekice.

    Uzivaj u lijepim danima :) hoce li bebica biti ljetno dijete? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno ali nemoj draga da se više debljam, prošli put sam dobila ukupno 17 kg koje sam relativno lako skinula, a sad sam čak i manje, do sada 11 kg, a evo za koji dan ulazim u 9. mjesec što ti je ujedno i odgovor na pitanje da li će biti ljetna bebica, ne ne, proljetna :-)

      Čula sam za limun, probala sam par puta, ali nisam bila dovoljno uporna, moraću ipak probati još koji put.....

      U kojoj apoteci kupuješ zelenu glinu i sa čim je mučkaš? I obavezno probaj Neem masku, brw jeftinija je u bingu ;-)

      Izbriši
    2. BTW upravo mi je Azra javila da je stigla roba kod tete, a sutra će donijeti i drugi dio robe pa eto da znaš ;-)

      Izbriši
    3. Kazem stare zene, a ne ja :D Ja nisam trudna pa mi govore da se udebljam :D taman se pomirim sa mrsavoscu a one zvocaju :D Neka je beba zdrava, koliko ja znam to je najvaznije a ne da ce beba bit zdravija ako dobijes 50kg. ;)

      Kupujem u ibn sina apoteci, kosta oko 5,40 a smuckas je sama sebi. Npr u staklenoj posudici stavis jednu kasikicu gline i malo vode i to ti odstoji nekih sat vremena tako da se sjedini pa onda stavis na lice isto toliko vremena ili bar dok se osusi pa jos malo. U uputstvu pise da se onda stavi limuna a i meni je dermatologinja u domu zdravlja to isto rekla.
      Ja prije nisam redovno koristila i bilo mi je bas bez nekih posebnih rezultata, a sad svaki drugi dan .. pa se vec vidi pomak u uklanjanju flekica. Samo sto su kod mene one od aknica...

      Otici cu kod tete barem do kraja sedmice ako ne stignem sutra, hvala sto si javila :*

      Izbriši
    4. Moram to i ja probati smućkati, baš me zanima kako će raditi na mom licu..... znači moram biti ustrajna i stavljati svaki drugi dan... hm..... pa nisam po tom pitanju najbolja, nekad zaboravim, nekad mi mrsko.... ali moraću se natjerati.....

      Azra i ja jutros išle po kiši do tete, kad ono nema tete :-(

      Izbriši
  18. moram se znaci uputit u bingo, najvise radi pjene, iako sad nisi pisala o njoj :) i bas si lijepa trudnica (kuc, kuc)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :-D

      A ti trk u Bingo, ako ti je koža normalna do masna ovu pjenu ćeš sigurno obožavati, jedino ako je suha onda je prekoči slobodno...

      Izbriši
  19. Ti si najljepša trudnica koju sam vidjela, uopće se nisi udebljala, samo ti je dropčić iskočio :) Prekrasno izgledaš :D
    Imala sam jednom peel-off masku i nikada više, draže su mi ove što se normalnim putem skidaju jer inače imam osjećaj kao da mi netko guli kožu s lica, LOL :) Ova prva s neemom zvuči odlično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš si slatka sa tako lijepim komplimentom, hvala ti puno ;-)

      Ni meni više neće na pamet pasti da probam peel off, najgore od svega je što je koža fina poslije nje, ali šta mi to vrijedi kada moram uraditi i depilaciju lica kad je skidam ;-)
      Neem - ništa drugo za dodati osim ponoviti tople preporuke od mene ;-)

      Izbriši
  20. Rijetko koristim maske za lice, a nisam isprobala Himalaya proizvode, nisu mi nikada zapinjali za oko, ali željela bih isprobati ovu prvu masku. I da, predivna si trudnica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno....

      Ma pitanje je da li bi ih i ja primijetila da mi Ivana (Anaviglam) nije skrenula pažnju na njih, a drago mi je da jesam, pogotovo Neem masku i umivalicu, po meni njihovi extra dobri proizvodi!

      Izbriši
  21. Ja ne vidim ni debelu, ni podbuhlu trudnicu!!! Kaj si ju izrezala sa slike? ;)

    Ti me proizvodi totalno zanimaju. Kad mi frendica ode do Mostara, definitvno naručujem!!!

    Pozdrav beautifullll!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao kao si mi ovo slatko napisala, hvala ti od srca :-D

      Pa stigli su i u Hr, samo trebaš naći gdje se prodaju, mada su kod nas jeftiniji pa svakako zamoli prijateljicu da ti ih ovdje nabavi ;-)

      Pozdrav NAJVEĆI ;-)

      Izbriši
  22. Ma di si debela i podbuhla?! Ma šta ti je..nema viška nigdi ;)

    nisam isprobala ove proizvode, ali čitam u tebe i Ivane da su dobri,pa ću valjda morat i ja probat nešto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ti hvala :-) nisam očekivala ovako divne reakcije, očekivala sam riječi podrške kad ono... sve ste divne :-D

      Da ovi Himalaya proivodi od Neem-a su fantastični....

      Izbriši
  23. prvu masku bii ja probala,za ostale nisam sigurna. divna si!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno probaj prvu.... i hvala ti puuuuno ;-)

      Izbriši
  24. Preljepa si trudnica :) baš ono sjajiš
    Jako volim Mud maske i često ih koristima ali nikako nevolim peel maske
    Imam već marku koju jako volim tako da sumnjam da ću ovaj brend probati (barem ne za sada)
    ali hvala na iskrenoj recenziji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ti hvala, divna si :-)

      Ja mislim da nikad više neću kupiti peel off masku koliko me je ova razočarala kad sam je skidala....

      Koja je to marka maske koju voliš? Jesi radila recenziju?

      Izbriši
  25. Nisam koristila njihove maske ali jesam hvaljenu univerzalnu kremu za lice od aloe vere i strasnooo me je pekla, dok sestru nije. I onda, nekako sam odustala od njih :/
    P.S. super izgledas!
    Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja zaista volim neke njihove proizvode, kao npr ovu Neem masku i pjenu za umivanje, ali mi se ne da previše eksperimentirati kada me razočaraju neki proizvodi, tako da te potpuno razumijem zašto si odustala...

      Hvala ti od srca ;-)

      Izbriši
  26. Ih koji sam komentar napisala i samo je nestao..blago meni :)
    Skraćeno:
    1. Neem maska odlična, antiseptic kremica odlična.
    2. Kada gledam stare slike, moja mama je bila najljepša bila kada je nosila mog brata i mene. To isto će reći i tvoja curica jednog dana, vjeruj. Prelijepa si!
    Mej

    OdgovoriIzbriši
  27. prvi put san se susrela s njihovim proizvodima u nepalu di su ekstra jeftini tako da smo se nakupovale doma :D tek u zadnjih godinu dana mislim da su dostupne u Hrv i fala bogu više iako su skupi :( osobno tu koristim pastu za zube od njih, kremu za ruke protiv starenja i običnu kremu za lice - nisan ništa stručna ali mi je sve fino :D Korstila am također i kupke i šampone i mlijeko za tijelo i od toga koliko se sjećam mlijeko za tijelo mi je bilo najbolje. Labela im nisu jača strana jer meni treba baš jako masno jer imam ekstra suhe usne. drago mi je vidit da se šire i na naše prostore svakako.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)