Tražili ste New in, dobili ste New In :-) - MAKEUP ARENA

7/19/2013

Tražili ste New in, dobili ste New In :-)



Kažem ja sebi lijepo da treba malo da stanem na loptu i ohladim s kupovinama, ali ja to istog momenta zaboravim kada se nađem pred silnim ljepotama. Recite vi meni da se ne ponašam kao ovisnica?

Ma nije to ni bitno jer mi je jasno da vi volite ovakvu vrstu posta pa pretpostavljam da me čitaju meni slične :-)

Ovaj mjesec je bio u znaku Chanel-a, dosta njihovih proizvoda sam kupila, no nećemo zaboraviti ostatak kupovina kao ni dobijene poklone :-)

Prvo sam kupila mono sjenilo #45 Safari, te duo #10 Gris - Subtil.


Zatim sam kupila Chanel Coco #40 Charme te lak na nokte #555 Blue Boy.


Onda sam kupila i Chanel Illusion D'Ombre u nijansi #83 Illisiore i toliko se zaljubila u to sjenilo da sam morala da se vratim i po nijanse #84 Epatant i #85 Mirifique, a jučer sam kupila i još jednu nijansu koju ćete vidjeti u nekom narednom new in postu :-) Jedno je sigurno, toliko obožavam ova sjenila i ne prestajem ih nositi otkako sam ih kupila tako da post o njima vrlo brzo slijedi... Moram, moram, moraaaam svima da ispričam o njima :-)


Moj krasni paket od drage L. ste mogle vidjeti ako me pratite na fejsu. Prosto ne znam šta bih izdvojila ovdje. Ona me osluškivala, pratila koje proizvode spominjem i sastavila jedan divan paket i učinila me jako sretnom osobom :-) Hvala L. još jednom!! Paket je savršen!


A ovo su MAC PRO proizvodi do kojih mi je L. pomogla da dođem. Ruž je bio njen poklon koji se vidi na fotografiji iznad, upakiran kao bombonica. Radi se o ružu u nijansi Violetta. Pigment Naked Dark, Sculpting Powder Shadowy, Chromagraphic Pencil NW25/NC30. Zaista sam sretna da sam imala priliku da nabavim dugo željene PRO proizvode.


Zatim tu je i ovaj lijepi poklon od moje drage Ivane Anaviglam, trebala je samo poslati moje voljene Maybelline korektore i Inglot Duraline a ona ne bi bila Ivana kad ne bi ubacila još nešto. Bila je tu još i majica za sina i gegice za kćerku kao i dva divna organizatora za kistove ali njih nisam pofotkala na vrijeme, a već su u upotrebi i obožavam ih :-/ 


Moj Jagodica paket - fantastične Loreal Proffesional maske za kosu, maska za lice Elizabeth Arden koju još nisam isprobala pa ne mogu reći utiske. Koress kompaktni puder i CK sjenilo su bili pokloni od Jagodice, jedan za kupovinu preko mobitela, a drugi za kupovinu iznad određene sume, ne mogu se sjetiti koji je iznos bio u pitanju, možda 25$.


Još jedna Jagodica kupovina, ovaj put Tigi regenerator čiju mi je probicu poslala moja L, regenerator koji me osvojio na prvu te sam odmah uzela najveće pakiranje jer regeneratore i maske za kosu trošim kao luda.


Već sam više puta spominjala fantastični Uniq One, onaj klasični koji moju izmučenu kosu ukroti i čini mekanom i glatkom. Kada se pojavio u kokos obliku jednostavno sam znala da ga moram imati odmah i nisam požalila jer onog momenta kada sam ovaj pomirisala skontala sam da mi je kod orginalne verzije pomalo smetao miris, daleko od toga da je ružan, ali ima neku notu koja mi ne paše baš najbolje. Uglavnom odličan proizvod za koji mi nije jasno zašto još uvijek nisam napisala recenziju.... U stvari jasno mi - ne mogu da stignem :/


Nisam mogla propustiti sniženje O.P.I proizvoda pa sam svašta nabavila. Top coat za brzo sušenje laka kao i ovaj drugi koji može služiti i kao base i kao top coat, ja ga koristim kao base coat.


Zatim tu je sprej za brzo sušenje, tečnost koja zgusnut lak vrati u normalu, te kremica za kožicu noktiju i krema za ruke.


Prvobitno sam bila izabrala 20 lakova, onda sam pravila selekciju i nekako sam stala na 11 :-) Ovisnica u meni je galamila i govorila "kupi ih sve" a razum se jedva izborio da to bude 11 komada :)


Krasan ulov sa Jagodice, puder koji već dugo želim isprobati se našao na dnevnoj ponudi u mojoj nijansi i eto ga kod mene :-)


Jako volim Maybelline, kada sam ugledala ovu bazu na ebay-u poželjela sam je isprobati, jedva čekam da vidim da li će me oduševiti kao i većina Maybelline proizvoda ili....


Dugo sam željena O.P.I lak Jade Is The New Black, i kada je u provjerenom ebay shopu u kojem obično kupujem ostao posljednji komad, samo sam stisla buy it now jer ga jednostavno nisam željela ispustiti. Kada sam već plaćala poštarinu kupila sam i meni najbolje Ardell trepavice i Poshe top coat.


Eto to je to... Sviđaju li vam se moje kupovine, o čemu biste željeli što prije čitati?




74 komentara:

  1. meni oči ostale na lakovima. pogotovo na mini kolekciji. logično :D
    joj ženo, razveselila si me sa ovim postom znaš kako. vidim da si kupila više lakova od mene pa se tješim xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh pa ja sam imala vrlo malo lakova... morala sam nabaviti različitih nijansi....

      Izbriši
  2. Woooow, nisam ni sumnjala da mi neće oći ispasti:D

    Divoteeee, izdvajam lakove za nokte ali sve je prekrasno :))

    Čekam post o Chanel sjenilima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram se stvarno oko tog posta što prije angažirati.... sjenila su wow, daj im šansu, nećeš se pokajati,....

      Izbriši
  3. Ljubičasti karmin, ajooooj <3 ljubav <3

    OdgovoriIzbriši
  4. umalo se ne onesvestih :D
    ali kad uživaš u kupovinama, maaaa neka ide život :))
    jao ne znam stvarno šta mi je lepše...
    dali divni pokloni ili tvoje kupovine...
    sve je prelepo, ti piši šta ti je najpreče :)
    eto , nisam pomogla, ali ni ja ne mogu da se odlučim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti... pisaću kak o čemu budem donijela sud :-) ali mislim da sam o chanel kremastim sjenilima već donijela sud pa bi uskoro mogao biti post o njima ;-)

      Izbriši
  5. Ajme, divno! Izabrala si prelijepe boje lakova <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne mogu doći sebi :D
    Sve je divno, opi-ćiii waoo :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Slinim na sve OPI-jevce, chanel i MAC Pro, a ni ostalo nije za bacit! Prekrasni noviteti!

    OdgovoriIzbriši
  8. Uhhhhhh .... mac, chanel, ahava, dior ... samo piši piši piši, o čemu god :D ... ne možeš pogriješiti!

    OdgovoriIzbriši
  9. sveeee je divno , bas lepi noviteti =)))
    Uzivancija od posta
    Lana

    OdgovoriIzbriši
  10. Ne znam što mi je ljepše <3 ja imam samo 3 OPI laka, haha, a ti u jednoj kupnji kupiš 4 puta više :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eee pa to je zato što je bilo sniženje :-)

      hvala ti ;-)

      Izbriši
  11. Ja sam se prepoznala na pocetku ovog posta,takodje sam ovisnica koja se ne moze zaustaviti,pogotovo kada je Chanel u pitanju.Sve je divno a ja jedva cekam recenziju #71 STYLE!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. biće biće, ali sam nešto u posljednje vrijeme radila puno recenzija ruževa, pa da ne bude previše... ali biće uskoro sigurno...

      Izbriši
  12. pisi nam o dior foreveru sto prije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj joj njega neću tako skoro početi koristiti jer trenutno imam nekoliko otvorenih pudera :/ ali sam ga morala kupiti jer je bio baš povoljan.... ali će sigurno biti recenzija čim se dior forever i ja upoznamo malo bolje ;-)

      Izbriši
  13. Uh bas si ugrabila dobre lakice :) vidim i svoj tu :) A gdje si kupila ovaj uniq one, ili si narucila? I koja mu je cijena?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koji si ti kupila? uniq one kupila u salonu, plaćen 23,5 km..... ali se mora naručiti i stigne za par dana... ako budeš htjela uputiću te gdje da odeš ili ti ga i ja mogu poručiti? samo javi

      Izbriši
    2. Ate berries in the canaries :)) evo mi ga na noktima i bas sam zadovoljna bojom. Ne znam jesi li ga isprobala ali meni je bio dovoljan cak jedan sloj ali eto imam neku naviku da moram dvaput premazem :D
      Reci mi u kojem, cula sam da ima u jednom ali nikako da potrazim, i ja bih radije taj sa kokosom :) Ako je neki gore dalje u tvoj dijelu grada, onda ga mozes i ti poruciti a da ga ja pokupim, da ne dolazim dvaput :)

      Izbriši
    3. čini mi se da ja nemam tu nijansu, ali bilo ih je dosta sličnih... da za vćinu njihovih lakova dovoljan je jedan sloj, ali ja svoju staru naviku mazanja dva sloja teško da mogu iskorijeniti ;-)

      u tornju u frizerskom, preko puta moje zgrade :-) ja ti naravno mogu nazvati frizerku i naručiti i ti pokupiš?

      Izbriši
  14. Da je li mi se sviđaju? :D :D Predobro je sve! Ovi MAC ruž koji si dobila na poklon je divan, baš me zanima kakva je boja kad se nanese. Blue boy i Chanel sjenila <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesi vidjela kako je lijep.... praviću recenziju pa ćeš vidjeti kakav je na usnama.... ;-) drago mi je da ti se sve sviđa

      Izbriši
  15. Ijaoo,sve je prelepo! Pravo odmaranje za oci! Mac-ova boja ruza je prelepa! A Revlonov Uniq one moram da probam definitivno i to ovaj od kokosa. xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uniq one obavezno probaj, od srca ti to preporučujem!

      Hvala!

      Izbriši
  16. Možeš javiti dojmove za Maybelline bazu? Treba mi za vjenčanje baza koja će mi lijepo zagladiti lice i popuniti borice, pa javi što prije please?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baza koja idealno zagladi lice i popuni i borice i porice je Collistar baza o kojoj sam ja pisala a koju ti od srca preporučujem ako ti cjenovno odgovara.... a ako ipak želiš dojmove o baš ovoj bazi javi mi se na mail koji ćeš naći gore pod kontakt pa ću ti reći dojmove u slučaju da ne stignem napisati recenziju do dana kada ti je to potrebno ;-)

      Izbriši
  17. Ajjj, kakve divote! Lajk za sve! Jedva cekam recenziju za chanel sjenila i dugoocekivani dior puder :) OPI-ci su prekrasni, bas si izabrala lijepe nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je jedna od sljedećih recenzija sigurna budi... a dior forever će malo prčekati dok potrošim ovo što je trenutno otvoreno ;-)

      hvala ti!

      Izbriši
  18. Svaka ti cast kako si imala lep shopping...Molim te napravi recenziju Unique One sa kokosom,zelim da ga kupim :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Sve ti je prekrasno :D Ali moram priznati da bih ti ukrala "samo" kokosov sprej za kosu, ljubičasti ruž i nekoliko lakića :D Dior, oh well, čekam svoj da stigne!!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti... znači i ti di dior naručila? pa to se stvarno nije moglo propustiti... ;-)

      Izbriši
  20. Ima tri blogerice na čije "New in" postove se malo promeškoljim u stolici, raširim zjenice i oglušim za vanjski svijet. Tvoj je jedan od ta tri :-) Na pola sam pomislila da sam na nekoj shopping stranici :-))) Baš me zanimaju Chanelova sjenila jer sam kod Dear skin pročitala da se razočarala u jedno takvo i sad me baš jako zanimaju te dvije recenzije za isti proizvod! Zanima me i Elizabeth Arden maska i MAC olovka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i ja sam kod nje to pročitala i nisam mogla da vjerujem da pričamo o mojim trenutno najdražim sjenilima... ali kad sam pročitala da joj se sjenilo izbriše i da samo ostanu šljokice onda mi je sinulo da joj možda tehnika nanošenja nije dobra za ova sjenila... ona se moraju samo utapkavati.... iznimno su pigmentirana... i savršena... to su ti dojmovi ukratko, ali biće recenzija... biće.....

      ovu MAC olovku sam imala i u svjetlijoj nijansi i onako na prvu ću ti reći da je ova tamnija odlična kao i svjetlija..... ali napraviću recenziju o obje!

      Izbriši
  21. Moram te pohvalit da si učestala s objavom članaka :D Obožavam tvoje new in postove, pregledavam slikice po 5 puta ;) Iako piši o biločemu, sve tvoje uživam čitat :D Čekam recenziju Uniq One :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti... ma ne znam ni kako sve stižem, vjeruj mi... ali se natjeram kad se sjetim koliko me recenzija čeka :-)
      drago mi je da si uživala u postu ;-)

      Izbriši
  22. Svasta si nakupovala :))) Ja mnogo volim Adrell trepavice. Odlicne su. Sve MAC i OPI je jako divnooo :) Moram i taj kokos Uniq One da probam :) Obozavam kokos.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ardell trepavice su definitivno najbolje....
      probaj ovaj od kokosa, divan je, mada je meni i crveni isto odličan!

      Izbriši
  23. Predivno sve ........Za poželjeti zaista! A da li bi ti bio probem staviti link na tog sellea sa ebaya, tog provjerenog? :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.... linkala sam gore u postu gdje je spomenut taj seller, možda će i druge zanimati ;-)

      Izbriši
  24. Divan new in! Za pozeleti! Balavila sam nad opikama, posebno minnie kolekcijom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti ;-) Minnie set je definitivno najbolji!!!

      Izbriši
  25. Sve same divote! :) Uzivaj, jednom se zivi!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Pa ovo je fenomenalno!!! Toliko divnih stvari na jednom mestu :)

    Imam Uniq originalnu verziju i obozavam je :) Meni je miris odlican i jako dugo mi se zadrzava u kosi... Kada sam videla ovaj novi od kokosa...mmm... ne znam koliko cu jos moci da se suzdrzavam od kupovine, iako se jako sporo trosi i imam skoro punu bocicu :) Zelim, zelim, zelim kokos :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti ;-)
      vjerujem da se nećeš dugo moći suzdržavati i ja sam imala 2/3 pune od orginalne verzije ali sam odmah i ovaj kupila kada sam ga samo pomirisala ;-)

      Izbriši
  27. Jasmina,janemam šta za dodati. Sve je predobro i sve mi se sviđa jako. Blago tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Krasno, krasno, krasno!! :))) Sta drugo napisati? <3

    OdgovoriIzbriši
  29. sve je predivno i ne znam što bih izdvojila <3
    MAC Violetta možda. I OPI lakovi na okupu. I jel bi ih mogla popisati koji su? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. popisaću lakove večeras ili sutra ujutro, čim malo više slobodnog vremena budem imala ;-) i ubaciću u post, možda će još nekoga zanimati ;-)

      Izbriši
  30. Joj sve jw divno stvarno :).nebih se mogla odlucit o cemu bih prvo citala!pusa

    OdgovoriIzbriši
  31. Ivana i ti pravite najlepše new in ikada! OPI diznijevi lakići su mi preslatki, sve je divno, naravno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti... nas dvije očigledno stvarno puno kupujemo ;-) opijevi lakići su krasni zaista....

      Izbriši
  32. Mljaaaac, božanstvena gomila! I da, stvarno moraš pisati o tim Chanel senkama, moraš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoću hoću vjeruj mi, jako brzo, savršena sjenila.... ili barem savršena za mene ;-)

      Izbriši
  33. Divni noviteti!!! Jedva cekam recenzije MAC proizvoda, a mogla bi i da se upustis u svet lakoholizma :) Chanel senkice su divne. Ja ih obozavam. Na netu ima podeljenih misljenja oko njihovog polzaja tokom cuvanja. Neko ih cuva u normalnom polozaju, a neko ih obrne tj. stavi ih na poklopac. Navodno se tako ne suse. Ja moje drzim na poklopcu vec 3-4 meseca, a pre toga su stajale normalno i sve je u redu. Bas me zanimaju i tvoji utisci u vezi ovoga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slike kako lakovi izgledaju na noktima često objavljujem na fejsu.... nekako nisam stručna da pišem o njima ali vrlo rado pokazujem kako neki lijep lak izgleda na noktima!
      Nisam znala da ima i poseban položaj za sjenila... kod mene stoje sa strane... ali kako ih skoro svakodnevno koristim imam osjećaj da ću ih potrošiti prije nego se uspiju osušiti ;-)

      Izbriši
  34. Baš me zanima kako će ti se ponašati Mirifique - moj je u početku bio odličan, onda se je stvrdnuo, trusio i nije bio dugo postojan. Probala sam sve, primer, puder u prahu, ali ne. Onda sam ga premjesila, ali ništa. Završio je u smeću. Inače su mi to omiljena sjenila, ali Mirifique mi nakon nekog vremena otkazao poslušnost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sada nakon nekih mjesec dana otkako ga imam je potpuno nepromjenjen.... nikako ne bih voljela da se počne ponašati kao tvoj jer ga zaista volim :-)

      Izbriši
  35. Predivan new in,vise puta sam morala pregledati slike :D lakovi aaa <3 :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)