Makeup ner(e)d New In - MAKEUP ARENA

11/20/2013

Makeup ner(e)d New In



Nedavno me poštar iznenadio s jednim paketićem za kojeg nisam ni slutila da putuje prema meni. To je bio paketić od prekrasne Marije sa bloga Makeup Ner(e)d i ako kojim slučajem do sada niste otkrili njen blog moj iskren savjet vam je da tu grešku ispravite jer po mom mišljenju Marija vodi jedan od kvalitetnijih blogova na ex-Yu prostorima. Na blogu su recenzije konkretne i jasne, bez nepotrebnih suhih riječi te popraćene prekrasnim fotografijama i još skoro sve proizvode koje Marija recenzira možete vidjeti na njenom prelijepom licu. Kako ju ne voljeti? 

Marija i ja smo od početka "kliknule", otkrile smo da imamo dosta zajedničkih stvari, prvenstveno ljubav prema šminci a drugo isti fakultet koji Marija doduše još studira a koji nije baš uobičajen te čak i ispit koji je neki dan polagala joj je mrzak jednako kao i meni svojevremeno kada sam ga polagala :-)

Razlog zašto mi je paket poslala mi je otkrila kada je već stigao a ja neću o tome pisati, neka ostane nešto i između nas dvije :-)

Marija je dobro osmislila šta mi želi pokloniti, što mi je bilo jasno odmah po otvaranju paketa.

  •  Ives Rocher set losion i gel za tuširanje je nešto čemu bi se svaka žena obradovala pa hajde to joj je još i najlakši dio bio :-)



  • Seche Vite top coat za brzo sušenje laka za nokte već od ranije koristim i izuzetno sam zadovoljna, Marija to nije znala, ali je to bio svakako odličan odabir.
  • Ardell Double Up trepavice je vidjela kod mene na blogu, barem ja mislim da jeste :-) i poželjela je da mi i ona pokloni jedan par.


  • Avon ruž za usne je onaj koji mi je zapeo za oko kada je Marija recenzirala 4 nijanse iz ove linije, te mi je poklonila onaj koji mi se najviše dopao.


  • Za kraj jedan dragulj iz ovog paketa a to je Orofluido beauty elixir za kosu o kojem sam čitala da je izuzetno dobar te sam se istinski obradovala da ga napokon isprobam.


I sad kako da se čovjek ne obraduje ovako pomno odabranim poklonima? Ja samo još jednom mogu od srca reći HVALA...www.makeupnered.com

31 komentar:

  1. Svaka cast Mariji, slazem se za sve sto si napisala u vezi bloga i njenog pisanja :)
    Meni se od svega najvise svidja Orofluido ulje :*

    OdgovoriIzbriši
  2. volimo Mariju i njen blog i mrzimo fizikalnu hehehe :D
    svaka cast, lijepo od nje i poklon je divan :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volimo i Anelu <3 Jasmina ja jedva cekam da vidim ove trepavice na tvojim okicama. Obavezno neki makeup look da napravis :) Nevjerovatno kako dobro izgledas sa umjetnim trepavicama, to je ta neodoljiva kombinacija plavuse i tamnih ociju. :-*
      Merima

      Izbriši
  3. Sve divni pokloni, ali posebno Orofluido, obozavam ga :)

    OdgovoriIzbriši
  4. lep gest !! =))
    Lana

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga moja, skroz sam sretna što ti se poklončić sviđa i veliko hvala na komplimentima za moj blog (znaš i sama da je obostrano):)))) :******

    OdgovoriIzbriši
  6. Marija zaista ima krasan blog ;) .

    Sviđa mi se sve a naročitop ulje i jedva čekam da čujem tvoje dojmove ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedva čekam da steknem prave dojmove pa da ih ovdje iznesem :-)

      Izbriši
  7. Prekrasan poklon si dobila:) Posebno Orofluido ulje i Seche Vite top coat.
    Pratim njen blog i ona je preljepa mlada cura :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Marija je stvarno srce i takooo mi je slatka :) Slažem se da ima odličan i kvalitetan blog i rado ju čitam! A vidim da je i predivne stvari izabrala, YR gelovi, prekrasni su mi što od ambalaže što do mirisa a Orofluido želim već neko vrijeme iprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidi se da je pažljivo odabrala jer sve je odlično :-) Orofluido sam već počela koristiti i nevjerovatno mi je kako omekša kosu a ne zalijepi je… ali čekaću još malo prije nego napišem recenziju da budem baš sigurna da je to od njega :-)

      Izbriši
  9. Odlična je naša Neredica! ;) Čitam je redovito i jaaaaako mi je draga. I prelijepa je cura!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lijepa, dobra, ma sve u superlativima…. drago mi je da vidim da je mnoge cure vole ;-)

      Izbriši
  10. prelep je poklončić i bravo za Mariju i njen gest :)
    a ja glasam za recenziju ovog orofluido eliksira, jer
    sam koliko sinoć tražila preporuke baš za njega na
    netu, ali je siromašan izbor, tako da draga, kad ga
    dostojno isprobaš, piši molim te, puno će mi značiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pišem pišem čim ga još malo istestiram, ali mi se zbilja čini odličnim ovako na prvih nekoliko korištenja, jer mi je kosa tako mekana kada ga stavim….

      Izbriši
  11. Koju fizikalnu mrzimo? Kemiju??? Nemoj da me zezaš ;-)))) Evo još jedna...Krasan poklon :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. daaaaa, i ti je mrziš aaaahahahhah… to mi je bio ubjedljivo najmrži predmet na faxu!

      Izbriši
  12. Ja imam Seche Vite top coat,i ne volim ga.Ima neki grozak ukus,koji je tu cak i kad operem ruke.Ja ne znam sta se desava ://

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. cao mi je da imaš loše iskustvo, meni j SV jako dobar. Jesi probala Poche? On je još bolji….

      Izbriši
  13. Marija je meni licno jedna od najboljih nasih bloggerki. Preljepotica jedna. Meni je samo zao sto ne dobiva hrpu kozmetike na poklon i na recenzije naravno, ona je to itekako zasluzila. Njenim recenzijama zaista vjerujem. Ljubav.
    Merima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je Merima, potpuno se slažemo :-) Vjerovatno ne dobija jer ne traži… Nas dvije smo baš skontale da niti jednu od nas baš ne kontaktiraju pa da dijele i šakom i kapom a neke druge dobijaju, pa mi je sasvim očito kako :-)

      Izbriši
  14. Predivan poklon i još divnija gesta! Širite ljubav ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)