Essence Bloom Me Up LE - Kistovi (slike i dojmovi nakon prvog korištenja) - MAKEUP ARENA

4/11/2014

Essence Bloom Me Up LE - Kistovi (slike i dojmovi nakon prvog korištenja)




Ubrzala sam da napišem nekoliko prvih dojmova o ovim kistovima jer poslije kad svuda budu rasprodani neće imati smisla pisati o njima, a vidim da vas jako zanimaju pa pročitajte kako mi se čine na prvu.

Ja sam uzela sve kistove koji su kod nas došli, kao i ovu preslatku torbicu. Nisam uzela uvijač i spužvaste aplikatore jer mi je zanimanje za njih bilo ravno nuli, za razliku od ovih ljepota na fotografijama. Nisam baš lako došla do njih, prepješačila sam pola grada da stignem do CM-a u koji su taj dan bili stigli, gdje sam naišla na ne baš ljubaznu zaposlenicu koja me htjela vratiti da dođem kasnije  jer još nisu bili raspakirani iz kutije iako su prethodno ljubazne zaposlenice iz drugog CM najavile da ću doći po njih. Nisam popustila i druga ljubazna zaposlenica ih je pronašla i zgrabila sam ih i vjerujte mi na riječ da ih ne bi popustila tako lako :-) Meni su prelijepi, nisam marila što se pisalo da neki (ovi za sjenila) nisu baš najboljeg kvaliteta nego sam ih sve, ovako lijepe, zgrabila.

Imajte na umu da sam ih koristila samo jednom, ovo nije recenzija, ovo je samo post sa slikama i nekim prvim dojmovima o njima.


Torbica za upravo onoliko komada kistova koliko sam ih kupila. Prelijepa boja, zatvara se na preklop te zatim veže trakicama. U unutarnjem dijelu ima i dijelove za zaštitu kistova. Sve u svemu jedan lijepa fotrola za mali broj kistova koja je koštala svega 7.85 KM.



Veliki pufnasti kist za puder, od sintetičkih vlakana, dosta velik, jako je mekan i nježan a opet ima dovoljno otpora da može lijepo nanijeti puder u prahu. Cijeli kist je u kombinaciji bijele i lila boje. Oprala sam ga 2x, prvi put prije korištenja i onda nakon korištenja i ispala je jedna dlaka po drugom pranju što je zaista zanemarivo. Cijena mu je 6.75 KM.



Ljepotan i kist koji obavezno treba da kupite ako ga nađete. Ako ste čitali recenzije po netu primijetićete da su cure pisale da je namjena ovog kista za rumenilo, i meni se kao i drugim curama čini da je namjena za nanošenje tekućeg pudera potpuno logičniji izbor te sam ga tako i koristila danas i savršeno je nanio puder. Vlakna su mekana, gusto zbijena i jako nježna na koži. Ovaj kist je kombinacija crvene i bijele boje, jednako je lijep kao i prvi i mislim da vrijedi puno više od 6.25 KM koliko sam ga platila. Nije ispalo niti jedno sintetičko vlakno nakon 2 pranja.



Imam strah da vam napišem šta mislim o ovom "mini blenderu na dršci". Zato što sam ga isprobala danas upravo za korektor i pokazao mi se odličnim. Zašto onda imam strah? Pa zato što se može desiti da se spužvica raspadne kroz nekih 10ak pranja (ne mora se desiti) pa ne bih htjela da mene krivite za kupovinu ako bi se na osnovu mog posta odlučile da ga kupite. Koristi se na isti način kao i beauty blender, pokvasi se prije korištenja, iscijedi se voda, da ostane samo vlažan i utapkava se korektor. Meni ga je tako lijepo nanio jutros, korektor se nije uvukao u linijice ispod očiju i potpuno sam zadovoljna ovako na prvu. Cijena mu je 6.75 KM.



Kist za koji sam čitala da se može preskočiti je upravo takav. Ništa posebno, sintetička vlakna su previše čvrsta, nije dovoljno tanak, niti je precizan, uglavnom za sjenila nije dobar. Puno bolji za nanošenje sjenila je njihov kist iz stalne ponude. Stoga kako ste već i na drugim mjestima čitale ovaj možete preskočiti osim ako ga, poput mene, ne želite makar za uskras među ozbiljnim kistovima kako moja kolegica Mikka naziva crne kistove, a što se meni svidjelo :-) Cijena 3.35 KM.



I ovaj kist bi trebao biti kist za sjenilo, ali meni se zbog malo dužih vlakana i zbog toga što je uzak učinio jako dobrim za nanošenje korektora i nisam pogriješila. Kombinacija je bijele i narančaste boje i cijena mu je smiješna, 2.85 KM te ako vam treba kist za nanošenje korektora obratite pažnju na ovog ljepotana.



Kist za obrve je jedan sasvim ok kist. Pokazao mi se odličim za popunjavanje obrva sjenilom, dok mi nije bio baš najbolji i najprecizniji za iscrtavanje obrva gelom koje prethodi samom popunjavanju sjenilom. Solidan kistić, zgodan za nositi jer je s druge strane dio za češljanje obrva. Iako nisam ljubiteljica dvostranih istova ovaj mi je ok jer ću ga uglavnom nositi u torbici pa ne smeta što je dvostran, a čak i ako ga budem čuvala u nekoj čaši ili posudici ne smeta da stoji na ovom dijelu za češljanje obrva. Cijena mu je 5.55 KM, jako korektna cijena.


Sve u svemu meni su ovi kistovi preslatki i zaista sam ih silno željela od momenta kada sam ih ugledala. Nisu najkalitetniji kistovi koje sam probala ali su definitivno vrijedni ove niske cijene po kojoj se prodaju. Jako mi je žao da kod nas nisu uvezli i kabuki jer je i on jako lijep i sigurno bih i njega kupila. No svjedno zadovoljna sam i sa ovim ulovom jer znam da ih mnoge cure nisu uspjele ugrabiti.

Jeste li vi među sretnicama koje ste uspjeli da se dočepate svojih primjeraka i ako jeste kako ste zadovoljne sa njima? Ili ste u onoj maloj grupi cura kojima se ne sviđaju?




34 komentara:

  1. Koliko kostaju ove cetkice u eurima,posto se ne razumem u kune? :D Izgledaju bas primamljivo. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. i ja sam cekala da mi teta iz ceema donese kistice iz skladista. ja sam uzela mali flat top, ljubicasti i blender...upravo se suse :)

    OdgovoriIzbriši
  3. bas sam si mislila uzeti ovaj ravni, kad sam se rastuzila jer sam negdje procitala da je za rumenilo! wtf?! ako kazes da je dobro nanio tekuci puder, kupujem ga cim dodjem do njega! meni je isto malo dalje, ali se isplati otici :)

    OdgovoriIzbriši
  4. bas sam si mislila uzeti ovaj ravni, kad sam se rastuzila jer sam negdje procitala da je za rumenilo! wtf?! ako kazes da je dobro nanio tekuci puder, kupujem ga cim dodjem do njega! meni je isto malo dalje, ali se isplati otici :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Morat ću si uzet ljubičasti, samo se nadam da ću ga naći :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jako sam tuzna jer nisam uspjela ugrabiti ovaj za tekuci puder, taj sam jedini i htjela od svih :/

    OdgovoriIzbriši
  7. Steta sto ostajem bez ovih kistova :(

    OdgovoriIzbriši
  8. Volim tvoje recenzije o kistovima, sve ih tako lijepo opišeš da mi se odmah upali lampica za kupovinom. Sviđaju mi se i bas ću vidjeti dali ih tu kod mene

    OdgovoriIzbriši
  9. Ulovila sam ih i ja, ovaj za puder rumenilo i dva za sjene, jedva cekam da se osuse da ih probam. Najvise se radujem ovom za rumenilo probacu ga i ja za tecni:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Svidja mi se ovaj za tekuci puder,,,definitivno kupujem

    OdgovoriIzbriši
  11. U mom DM-u je na stalku ostao samo ovaj spužvasti "kist" koji nisam uzela jer mi se čini da ga neću ni taknuti, ovi mali kistovi za sjenila koji mi se također nisu baš svidjeli pa sam na kraju uzela samo kist za obrve.
    Iskreno žao mi je ko cucku kaj nisam naletjela na bockalicu i kist za puder/rumenilo :(((

    OdgovoriIzbriši
  12. .....aaaaaa, spomenuta sam u postu :) Slažem se u potpunosti s tvojim procjenama...ma nek su oni nama slatki, a za ostalo lako ćemo! :))) (grozna sam :/)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja sam sretnice jer kod nas niko ne koristi kistove kada se šminka, tako da su stalci i nakon par dana puno. Za početak sam uzela ovaj takozvani za rumenilo, no koristim ga za tekući puder.. Vidjet ćemo što će se još naći do kraja sedmice.

    OdgovoriIzbriši
  14. drago mi je čuti da su i tebi dobri, bravo za Essence ovaj put! :) slažemo se u dojmovima :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Ja sam se uspjela dokopati samo ovog pufnastog koji mi je odličan, probala sam ga i za puder i za rumenilo i sjajan je! Zatim, drugi koji sam kupila je zeleni kistić za sjenu, još neisproban. Htjela sam još crveni ravni, ali nisam ga našla, a mogla bih uzeti i ovaj za korketor /ako ga nađem/ :(

    OdgovoriIzbriši
  16. Jedan, ali vrijedan je moj, tacnije ovaj namijenjen za rumenilo. Odličan mi je za nanosenje tečnog pudera :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Ja sam ugrabila samo ovaj za rumenilo i oduševljena sam njime :) Žao mi je sad što nisam još jedan primjerak uzela :/

    OdgovoriIzbriši
  18. Post koji mi je bio od velike pomoci i sada vec znam koju cetku da vrebam ako stignu kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
  19. E moja Arena, radi ove tvoje recenzije moram tražiti ove kistove o cijelom Zagrebu, i naravno da ih nema nigdje :P

    OdgovoriIzbriši
  20. Nisam ih primetila u Pančevu,madaiskreno nisam oduševljena njima.Više mi se svidjaju oni iz stalne postave,imam njihovu ljubičastu četkicu za senke i zadovoljna sam.

    OdgovoriIzbriši
  21. baš me zanimalo i tvoje mišljenje, kao i moje je. da nisu ovako krasni isgurno bih ostala samo na ovome crvenom i ljubičastom :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Bila u DM-a i nisam uopće isala za tim dali ih ima ili ne

    OdgovoriIzbriši
  23. Ja sam bila u jedno 4-5 različite drogerije i nigdje ih nisam našla :( Možda mi se posreći ovaj tjedan.

    OdgovoriIzbriši
  24. Jako su mi slatki ovi kistovi ali sam ih nekim čudom preskočila i nisam kupila :D

    OdgovoriIzbriši
  25. Ako slučajno naletim na neki od ovih većih, kupit ću, pa makar mi stajali za ukras jer su baš simpa, a jedino sam baš skeptična prema ovom spužvastom jer ne znam koliko će pn pranja izdržat na toj drški...

    OdgovoriIzbriši
  26. Set je sjajan samo mislim da su šanse da uopšte dođe ovde mizerne :(

    OdgovoriIzbriši
  27. ma mogu samo plakati jer ništa nisam uspjela uhvatit, a te velike bih baš rado imala, male bih još mogla i preskočiti :(

    OdgovoriIzbriši
  28. Kada sam vidjela slike oduševila sam se, pa sam željela posjedovati kistove za rumenilo i puder, ali nažalost nisam ih uspjela pronaći niti u jednom cm-u u Sarajevu, pa sada gledam slike i mnogo sam tužna što neće krasiti moju policu :(

    OdgovoriIzbriši
  29. Ja ih nažalost nisam uspjela ugrabiti i baš sam bila razočarana, ostao je samo ovaj za sjenilo, al pošto sam prije pročitala da nije bog zna šta, nisam ni kupila i drago mi je da nisam. :)

    OdgovoriIzbriši
  30. ja sam se oduševila četkicama kad sam ih videla kod tebe na fejsu :)
    preslatke su mi, ali ovo kod nas neće stići ubeđena sam :((

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moram da demantujem samu sebe :D
      stigle su nam ove četkice ali su neke već rasprodate :)

      Izbriši
  31. ja ih još nisam uspjela naći :( obišla sam par dm-ova, cm-ove još nisam pa se nadam da ću bar nešto tamo naći...valjda nisam zakasnila...

    OdgovoriIzbriši
  32. Tek nedavno sam se pocela vise interesirati za sminku, vidjela ove preslatke cetkice i danas ih slucajno pronasla u mulleru :-)

    Sada mi je zao sto nisam kupila ovu pink,ali me zbunilo jer su na nju napisali da je za rumenilo :-(

    Inace jaako korisan blog.

    OdgovoriIzbriši
  33. Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac bez da su mi dali išta zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi treba i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za zajam baš kao što mi je rekla, aplicirao sam s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)