Noviteti... - MAKEUP ARENA

4/03/2014

Noviteti...


Jučer sam vam pokazala šta sam sve potrošila, danas idemo sa novitetima, već uskoro novi tip posta :-) 

Dakle tada kada sam kupovala ovi Bourjois Velvet ruževi su bili u akciji, pa se još desio i noćni shopping pa sam oba platila po 16-ak KM plus dobila 2 gratisa, ima li sretnije od mene? :-) Nisam vam još pisala o njima, ali obećavam da hoću, nema žurbe :-)



iHerb noviteti, Blum krema za okoloočno područje i vrat, zatim najbolji čaj ikad, divna i praktična šolja za čaj, kao i šolja-termoska, trakice za mitisere i četkice za zube za bebe, malenoj je za koji dan godina dana, već ima zubiće i vrijeme je da krenemo za upoznavanjem oralne higijene :-)


Za 8. Mart stigao je krasan poklon od Avona, maskara, sprej za fiksiranje šminke i toaletna.


I DM je poslao krasan set proizvoda, recenziju sam pisala OVDJE.


Bourjois parfem sam osvojila na nagradnoj igri na Bourjois Facebook stranici, ispod sam stavila i fotku sa kojom sam ga osvojila :-) naziv fotke je "od malih nogu uz Bourjois" te je nastala sasvim spontano jedno jutro nakon što sam vidjela objavu o nagradnoj :-)



Kupila sam nešto Avon kozmetike, fotka je loša, nisam provjeravala prije nego ću objaviti, sorry neće se ponoviti :-) Uglavnom kupila sam ovo prekrasnu šolju kao podršku ženama koje boluju od raka, Avon gel za intimno pranje, godinama ga koristim i odlično mi odgovara, dvije Supershock olovke za oči u nijansama koje nisam imala ranije, inače ljubiteljica sam ovih olovaka, kupila sam i bazu za sjenila, hvaljenu na svakom koraku, nisam izdržala :-)


Nešto noviteta sa Jagodice, Clinique okoloočnu sam i ranije koristila, jako dobra mi je, kupljena na dnevnoj ponudi. Napokon sam dočekala i Light Blue na dnevnoj ponudi, dugo sam ga čekala :-) Kupila sam i Tweezerman makaze jer su mi zaista trebale jedne dobre otkako imam šiške, ne da mi se svakih 15 dana ići da ih skratim, ovako sam sama svoj majstor jer ove jako precizno sijeku. St. Tropez gel za samotamnjenje, dva CK ruža kao poklon za 2 kupovine, kao i ovi superNEkvalitetni kistovi :-)


Dobila sam nešto proizvoda od Loreala na recenzije, kako imam Garnier Perfect Blur mislim da će ovaj završiti na darivanju, za jednu od vas :-)


Stigao mi je i prepreprekrasni Tarte set, koji je putovao oko 3 mjeseca do mene i samo ću reći da je vrijedilo čekati ga. Želite li recenziju ovog seta s obzirom da je limitiranog izdanja? Možda bi dobro bilo da vas upoznam sa Tarte proizvodima s obzirom da su skroz slabo zastupljeni na prostoru ex-Yu.


Kao nagrada za istrajnost u čekanju Tarte seta od cure od koje sam ga naručila dobila sam 2 EOS lipbalm-a :-) Hvala Š. još jednom, nema veze što sam se načekala :-)



Još jedna iHerb kupovina, čajevi, kokosovo ulje, zaslađivači, sprej za zaštitu kose od toplote, tablete. iHerb uz Jagodicu zauzima primarno mjesto gdje obavljam kupovine. Ako vam treba kod za popust na prvu kupovinu možete ga naći na baneru sa strane :-)


Zatim mi je stiglo i nešto proizvoda od Aure, sve što ću vam reći je da nije sve za mene a šta je to za jednu od vas, saznaćete već sutra :-)


Bourjois olovke i maskara kao i Stila Foundation stick su također stigli sa Jagodice.


Neodoljivi balzami za usne, kao uzela sam ih za djecu, ali ne dam ih tako lako :-)


Nove mirisne svijeće Profissimo su ok, ali ni blizu kao one čokoladne. Neo dezodorans hvaljen, moram isprobati. Ebelin trimere sam spominjala OVDJE, kako su moji otupili bilo je vrijeme za ponovnu kupovinu.


I za kraj šlag, paket od moje Ivane sa divnim stvarnima, kao i uvijek, uostalom. Slatkiši za djecu.


Opet prekrasna odjeća za moju dječicu. I po ovome se vidi koliko Ivana ima profinjen ukus.


Šamponi za suho pralje, balzam, ulje lješnjaka i sjemenki grožđa, maske, kreme, sve redom milina.


Neke od ovih ljepota sam zamolila Ivanu da mi kupi (MAC bronzer koji sam vam pokazala jučer u potrošenim proizvodima, moj je omiljeni te kako je LE a ukazala mi se prilika da ga kupi nisam priliku htjela propustiti, kao i Chanel kabuki koji se u mom gradu ne može kupiti a meni je preprepre) te nije htjela uzeti novac, ali platiću ja na svoj način već :-) 


Zara parfem, YC svijeće, wella maska za kosu te testeri.


Eto to je to… Ima li nešto da vas posebno zanima? Rekla sam u jučerašnjem postu da će se neke manje promjene desiti na blogu te neću više imati samostalan post tipa New In ali ću vam svakako pokazivati novitete na malo drugačiji način :-)

Napominjem - sutra objavljujem Darivanje stoga navratite ponovo :-)




22 komentara:

  1. šta ga divnih noviteta na jednom mestu <3
    ovaj zelenkasti eos uzimam sigurno :))

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasni noviteti! sve ljepše od ljepšeg. posebno su mi slatki Miki i Minnie balzami za usne,neodoljivi su. najviše me zanima Tarte kozmetika :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja bih post o Tarte kozmetici! :) Inače, prekrasna hrpica noviteta. A ova slikica za Bourjois je prepremedena! :) pusa Andreji

    OdgovoriIzbriši
  4. Nema sto me ne zanima od ovih slatkisa na slici! :D
    Rado cu procitati post o bilo cemu.:)

    OdgovoriIzbriši
  5. super su mi svi proizvodi, volim ovakve postove...ali disney lip balms su mi najdraži ovdje <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Fantastično! Kao i uvijek :D
    Tarte <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlicni noviteti kao i uvek,sve je super,ovaj Chanel kabuki je i meni zapao za oko.

    OdgovoriIzbriši
  8. Wooow..kao i uvijek :) preslatka slika s djevojcicom :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Mogu iskreno reći da mi se svi noviteti sviđaju i da se među njima nalazi dosta stvari koje bih i sama voljela probati, tako da se radujem recenzijama, kao i darivanju! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš hrpica divnih noviteta!

    Već neko vrijeme mjerkam ST Tropez proizvode, taman da vidim kako to na tebi djeluje, obzirom da nam je boja kože u nijansi slična, da se smijem odvažiti da ga i ja kupim. Jer jedno je kako Kate Moss natrackaju, cijeli tim radi oko nje, a sasvim drugo kad mi to radimo same, da ne budem hodala kao poglavica :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Kakva impresivna gomila! Mene bi zanimao post o tom Tarte setu, prekrasan je.

    OdgovoriIzbriši
  12. Tarte, Tarte! Nedavno sam kupila jednu paletu njihovih sjenila za oci. Pa to je savrsenstvo, od pigmentacije, postojanosti i boja Doduse jesu malo skuplji (ja sam platila oko 45 EUR). Konacno sam nasla jednu paletu za moje zelene oci uz koju ne moram nijednu drugu pakovati, buduci da sam non stop na putu: njezno roze, zlatne, sve nijanse ljubicaste i tamno siva! Pun pogodak!

    OdgovoriIzbriši
  13. Koji noviteti...u šoku sam :D moram po nekoliko puta da pregledam haha sve je super
    Gdje uzimas Freeman proizvode? :*

    OdgovoriIzbriši
  14. Please piši o Tarteu, baš zato što nema puno recenzija kod nas, zanima me tvoje mišljenje :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Već neko vrijeme me zanimaju ST. Tropez proizvodi pa jedva čekam tu recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
  16. ja nisam pojma imala da su ovo trimeri. ja sam mislila da su to nekakve šnale za kosu XD

    OdgovoriIzbriši
  17. Obožavam New In postove, onda mi WL raste i rasteee... :)
    Nisam ni znala da Ebeline ima trimere, morat ću to ići malo istražiti :)
    Joooj i ja bi Disney balzame - najmlađa nećakinja mi se zove Mina pa sam malo opsjednuta sa Mausima :P

    OdgovoriIzbriši
  18. ja ne znam kako je meni ovaj post promaknuo :o
    divne su stvari i piši o Tarte, nema veze što je LE :)))

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)