Potrošeno #1 - MAKEUP ARENA

4/02/2014

Potrošeno #1



Iako će ovo biti moj prvi a vrlo vjerovatno i posljednji post tipa Potrošeno jer sam osmislila  nešto malo drugačije na blogu, ipak sam prije toga morala da bacim smeće nakupljeno tokom proteklih nekoliko mjeseci :-)

Razne sprejevi za suho pranje kose sam koristila u proteklom periodu. Imam osjećaj da sam još koji više potrošila ali nije se našao tu na slici pa kao da ga i nema :-) Sprej za zaštitu kose od toplote, na žalost više ga nema u prodaji kod moje frizerke, a meni se baš sviđao. Uniq one od kokosa, potrošen, nisam kupila novi jer želim prvo crveni potrošiti, kokos mi se daleko više sviđa pa sam sigurna kad bih kupila novi da bi crveni opet bio po strani. KMS Add Volume, proizvod koji nisam cijeli kupila, gotovo pola bočice mi je poslala Ivana na probu, poslije sam ga naručila, nikad nije stigao, onda sam našla nešto drugo i tako da za sada ništa od njega :-)


Našlo se nešto i potrošene dekorative, Rimmel stay matte, Artdeco baza, kupila sam novu, vjerovatno će biti i recenzija za nju, ELF matirajući, ovaj dole lijevo bez poklopca, Bourjois 123 Perfect, MAC Pro Longwear, MAC Studio Fix, MAC brozer, 2 Maybelline Eraser-a, Maybelline ruž u nijansi 132, divna nosiva nijansa, tester Chanel CC kreme, joj ne mogu vam objasniti kako mi se svidjela ova CC krema i da nemam veliki broj tekućih podloga otvoren zaletila bih se i kupila ju. Savršenstvo od CC kreme.


Neću nabrajati šampone, regeneratore i maske jer se jasno vidi o kojim proizvodima se radi. Za neke ćete uskoro pročitati i recenziju.


Na početku sam skupljala tuširalice i dezodoranse, odustala sam kroz kratko vrijeme jer bih se našla zatrpana u smeću, pa je ovo što je ostalo tu na kraju i pofotkano.


Kreme za ruke i losioni. Dala sam si zadatak da ću potrošiti načete kreme za ruke jer su mi se neke uspjele i pokvariti. Za losione sam vam pričala da sam jedna prava ljenčuga i da mi ih se ne da mazuckati stoga nije puno toga ni potrošeno.


Malo preparative za lice, mnoge stvari već recenzirane, trudim se recenzirati preparativu tek kad potrošim jer tek tada mogu vidjeti neki efekt. Chanel line repair tester, ne mogu reći da sam primijetila neko poboljšanje jer se ipak radi o maloj količini proizvoda, Clarisonic klasična četka je odslužila svoje, Kiehl's okoloočna krema će sada kada je potrošena doći i na red. Estee Lauder Advanced Night Repair, tester seruma, nisam se uspjela uvjeriti u moći ovog seruma jer se ipak radi o maloj količini. Estee Lauder Eye Balm, odličan, kupujem ponovo definitivno. Estee Lauder Perfectionist, nemam vam šta drugo reći osim da sam ovaj serum ponovo kupila a koliko ga volim ste mogle čitati u recenziji, Caudalie Beauty Elixir, sve rečeno u recenziji, obožavam ovaj elixir, trošim već treći po redu, Himalaya pjena za umivanje, odlično se slagala sa mojom kožom, da trenutno nemam veliki broj umivalica sigurno bih ju ponovo kupila. Murad matirajuća, šta dodati a da već nisam rekla u silnim pominjanjima po blogu.


Našlo se tu i dosta maramica za skidanje šminke, zadržala sam samo ove dvoje da vam kažem da ove Golden Rose nisu nešto posebno, puno bolje i vlažnije su ove Valentina čija cijena je smiješna, 1-1.5 KM. Balea trakice za mitisere, oooobožavam. Tester ovog YR gela za tuširanje završio je ovdje jer sam ga zaboravila sa ostalim tuširalicama pofotkati. Avon serum za kosu, jako dobar, isto zaboravljen da bude pofotkan sa preparatima za kosu. Nivea dvofazni odstranjivač šminke mi je super. Golden Rose odstranjivač laka za nokte sa spužvicom sam koristila za natapanje šljokičastih lakova koji bi se puno lakše skidali ako bih ih predhodno namočila.


Na kraju dolazimo do proizvoda koji su završili u smeću jer su se ili pokazali kao izuzetno loši ili su se pokvarili. Eveline okoloočna krema, peckala me na osjetljivom dijelu oko očiju. Ducray Melascreen krema je odlična, ali sam ju bacila jer je nisam stigla potrošiti a kupila sam ju prije 2-3 godine, i koristila ljeti. Sad je već predugo otvorena, vrijeme je za zbogom. Fade Out krema koja mi je preporučena u borbi protiv hiperpigmentacija je napravila ništa, apsolutno ništa. Balea enzimska maska mi je takvo crvenilo na licu izazvala da nisam mogla da vjerujem. Očito ima neki sastojak koji mi ne odgovara. Nikad je više nisam stavila na lice niti bih ju smjela nekom dati, te je to razlog bacanja u smeće. Himalaya maska za lice, pisala sam o ovim maskama, ova me je peckala kada bih ju stavila, pokušala sam ju još par puta koristiti ali nije mi se dalo zezati s njom kada postoji toliko boljih maski. Hand Food od Soap&Glory, odlična krema za ruke, no očito nema baš dug vijek trajanja jer su mi se obje pokvarile kroz nekoliko mjeseci. Lemony Flutter, solidna krema za zanoktice, no zbog velike količine nisam ju potrošila na vrijeme te mi se pokvarila. Nju je najbolje kupiti s nekim po pola.



Eto to sam potrošila u protekla 3-4-5 mjeseca, ne sjećam se više kada sam počela skupljati smeće. Već se nazira kraj i nekim drugim proizvodima ali o tome ćemo u novom konceptu postova koje planiram uraditi, čitaće o tome uskoro, ali prije toga sutra na blogu ide i New In, isto zadnji put na način na koji sam to do sada radila.


Broj komentara: 29:

  1. Svaka ti cast, bas si bila vredna :) Jedva cekam da vidim novi koncept, nadam se da ce uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoće hoće, vrlo brzo… skupljala sam smeće mjesecima, nije to baš tek tako odjednom sve potrošeno :-)

      Izbriši
  2. Veselim se novim konceptima :) Uzela sam si i ja ovu EL okoloočnu, ali sad je malo na čekanju dok se neke druge ne potroše :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjećeš kako je odlična! ja sam prezadovoljna!

      Izbriši
  3. kapa dole za sve ovo :))))
    interesuje me taj novi koncept koji pripremaš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. brzo brzo, ništa tako posebno, ali morala sam neku reorganizaciju uraditi jer se gušim u svemu tome što želim objaviti a ne stižem, pa će biti nešto što bi mi trebalo olakšati :-)

      Izbriši
  4. I mene zanima taj novi koncept :) Nekako mi ovi "potrošeno" postovi nemaju smisla ako se već rade recenzije proizvoda ( kojima si zadovoljna ) a recimo oni koji ti ne odgovaraju da imaju neki kolektivni post tipa "proizvodi koji su me razočarali" jer svakako o njima neće biti potrebe puno pisati, nego samo osnovne informacije zašto nisu ispunili tvoja očekivanja.

    Ovo je svakako neka mini sugestija, jer uživam čitati o novim stvarima, baš se stvarno potrudiš dočarati nam do najsitnijih detalja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dosta ovih proizvoda je recenzirano…. Lejla slutiš nešto… sačekaj koji dan pa ćeš vidjeti o čemu se radi :-)

      biće opet prikaza noviteta, ne brini :-)

      Izbriši
  5. Ja ti se divim koliko si podloga potrošila, meni jedna tako dugo traje i nikako je potrošiti, a koristim je svakodnevno. Imam na piku par drugih a neću da kupim dok ne potrošim ovu.Ja sam nekada davno koristila ovaj enzimski piling od Balee, bolje da si ga bacila i nikom dala jer su sastojci loši a pri vrhu je i sastojak koji čepi pore. I mene zanima novi koncept...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidi desilo se da su se do kraja potrošile u tom proteklom periodu što naravno ne znači da sam potrošila 3 podloge za ovih 3-4-5 mjeseci koliko ovo skupljam, neku koristim pa prestanem, pa koristim drugu, pa na kraju se vratim na prvu pa se potroše u isto vrijeme…. mada ja to trošim…. nekad 2x u toku dana jer masno lice to zahtjeva…. ako sam se šminkala ujutro a hoću ići negdje popodne ili predveče ponovo stavljam jer to ni na šta ne liči poslije 7-8 sati nošenja…. Balea enzimski piling je ostavio pravu katastrofu na mom licu…. inače volim Balea proizvode ali ovo je….. :/

      Izbriši
  6. Wow, ja sam mislila da meni predobro ide sa trošenjem jer se nakupi na kraj mjeseca iako mi se ovako pojedinačno ne čini da trošim puno, ali ti si me razuvjerila. Sa dekorativom mi baš loše ide, za to sam stvarno nikakav potrošač. :D
    Od tvojih potrošenih proizvoda ja bih željela isprobati ovaj Uniq1 sprej, 123 perfect puder jer imam tu toniranu i super mi je, i ovu Muradovu kremicu.
    btw. slobodno svrati na moj blog, novi je ali biti će uskoro još materijala za čitanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni ide odlično sa trošenjem, ali uglavnom preparative, dekorative imam puno više pa mi tu dosta sporije ide….

      Drago mi je uvijek čuti za nove blogove pa ću svakako navratiti :-)

      Izbriši
  7. Zavidna kolekcija potrosenih proizvoda :P Sto se tice losiona i ja sam ljencuga :) x

    OdgovoriIzbriši
  8. Dosta je toga potroseno,svaka cast.Jedva cekam novi koncept,malo promene dobro dodje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da da, malo promjene, uvijek sam za to, pa makar neke sitnice, ni ovo neće biti neka neviđena promjena, samo malo drugačije :-)

      Izbriši
  9. AHAHAHA bila bi zatrpana u smecu da si tusiralice skuplja...hhahah stvarno bi bila. E svaka ti cas na tolikim potrosenim puderima. To mi je najfascinantnije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa već nisam znala kud ću sa ovom prepunom vrećicom smeća :-)
      kako sam i napisala u odgovoru jednoj curi gore u komentarima evo da ponovim, nisu 3 potrošena u proteklom periodu nego se desilo da su se potrošili do kraja baš u tom periodu, a već neko vrijeme tokom ranijeg periodu sam ih trošila :-) ali trošim ja to, trošim :-)

      Izbriši
  10. Jasmina, nisi nikada pricala o onoj Balea bazi za lice...sta bi sa njom, kako ti se dopala?
    Lijep pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh baš zato što ne stignem pisati o mnogo čemu mijenjam koncept ne bi li stigla pisati o još nekih stvarima :-) baza je jako dobra, nije najbolja koju sam probala, ali evo npr puno bolja od Garnier koja je duplo skuplja….. doći će i recenzija na red :-)

      Izbriši
  11. Najviše volim da vidim trošenu dekorativu :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Woooow, koliko proizvoda! To je super, ja sam slična kao i ti, sve trošim i zato mi nije ni žao što svega imam puno, većina toga se stigne iskoristiti. :) A tek sad kad sam (od ove godine) počela skupljati prazne ambalaže vidim koliko se toga nakupi i baš budem ponosna na sebe kad vidim koliko sam toga potrošila! :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Svaka ti čast na toliko potrošenom, super mi je vidjeti ovako na hrpi. Moja košarica se prilično napunila, ali uredno skupljam mjesecima :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Au, ti kad trošiš onda baš trošiš! :D Jedan ovakav post vredi kao pet prosečnih ovog tipa.

    OdgovoriIzbriši
  15. Wow! Sve po mom guštu! I ja sam sad krenula na trosenje otvorenih krema i ostalih proizvoda jer stvarno nisam normalna s tim ponašanjem i svemu će mi proći rok, ali drago mi je da nisam jedina :-))

    OdgovoriIzbriši
  16. meni je vidis balea enzimska bila ok, jos ja imam suhe i dehidrirane obraze i svejedno. svega me jedanput peckala a to je bilo mojom krivicom, pocela sam je koristiti svaki dan, svidio mi se efekt koji pruza. onda sam opet prorijedila na jednom-dva puta tjedno i sve je bilo ok.
    svasta si uspjela potrositi, svaka cast.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)