MAC Sculpting Powder Shadowy - MAKEUP ARENA

4/08/2014

MAC Sculpting Powder Shadowy




Danas vam pišem o jednom MAC proizvodu, nisam dugo o mom voljenom brandu pisala. Mnoge od vas to znaju, neke ne, pa nije zgoreg da kažem nekoliko uvodnih riječi o današnjem proizvodu. MAC ima PRO proizvode koji se mogu kupiti samo u PRO prodavnicama koje nisu baš dostupne na svakom koraku. Upravo među tim proizvodima nalaze se i puderi za konturiranje u 5 nijansi: Sculpt, Bone Beige, Shadowy, Definitive i Shadester, kao i mnoštvo drugih proizvoda. Ti proizvodi su dostupni svima za kupovinu, a ne samo profesionalcima.

OVDJE su izlistani svi PRO proizvodi te na kraju i sama lista mjesta gdje se nalaze pro prodavnice.

Cijena proizvoda varira od države do države, slična je kao i kod običnih refill rumenila, u USA je 16.5 $ + porez a za tu cijenu ćete dobiti 6g proizvoda.

Na licu opstaje jako dugo, ja ga doduše prvo nanesem lagano pa utrljam pa tako još nekoliko puta i na taj način ne miče sa lica satima, tj kako vam uvijek i govorim dokle je puder na licu do tad uglavnom ostaje i ovaj proizvod kao i rumenilo isto.



Dolazi u refill formi koja se stavlja u palete, bile to MAC palete ili neke druge slične.


Nijansa je hladna, sivkasto smeđa i dosta tamna. Ovakva nijansa je odlična za pravljenje sjena po licu. Iako mnogi bronzeri jako dobro oponašaju pudere za konturiranje ipak ne mogu u potpunosti parirati jednoj ovakvoj nijansi za konturiranje, barem na mom licu ne.




Na ovoj fotografiji je malo jači nanos, poslije sam to lijepo izblendala pa kako izgleda komplet lice mogli ste vidjeti u OVOM postu.

Koji je vaš omiljeni proizvod za konturiranje?



Broj komentara: 11:

  1. Jako lepo izgleda, bas mi se dopada.
    Ja rotiram nekoliko drogerijskih bronzera, ok su mi skroz.

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja najvise koristim bronzere, ali definitivno planiram kupovinu nekog pudera za konturisanje lica uskoro ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Iako mi je trenutno NYX Taupe rumenilo savršeno za konturiranje ipak bih voljela probati i ovo ...nadam se jednog dana

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da sama nijansa ne bi bila za mene, ali svakako ti hvala na postu, pogotovo na listi PRO proizvoda, nikad ne znam koji su iz te grupe.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nijansa super izgleda na licu. I slažem se da je super što si stavila link na popis PRO proizvoda i prodajnih mjesta, sad ću baš obratiti pažnju uskoro kad budem u Berlinu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je Cubic odličan za konturiranje mada je ustvari kao rumenilo. Taman je dovoljno neutralan i svijetao da bi mogao poslužiti upravo u tu svrhu :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Wow, jako mi se sviđa! Ja inače za konturiranje koristim NYX Taupe, mislim da su po nijansi jako slični, samo je NYX malo manje pigmentiran, po mojoj procjeni. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Izgleda odlično, ali se baš ne petljam previše u nešto takvo. Stavim tek malo Dior Nude bronzera.

    OdgovoriIzbriši
  9. LOAN OFFER APPLY NOW7. pro 2023. 15:33:00

    Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac bez da su mi dali išta zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi treba i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za zajam baš kao što mi je rekla, aplicirao sam s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)