Blush kistovi za blendanje 14A, 14B i 14C - MAKEUP ARENA

5/30/2014

Blush kistovi za blendanje 14A, 14B i 14CMene su Blush kistovi osvojili na prvu, među njima se našao veliki broj kistova koje sam si odmah uzela, jednom ću vam ih pokazati sve na okupu a danas ću vam pisati o ova tri kista za blendanje. Prvo sam kupila 14A i 14B, nedavno im se pridružio i 14C pa vam danas želim pisati o sva tri te ukazati na eventualne sličnosti i razlike.

Ono što sam prvo primijetila je da im nisu ispadale dlačice. 14A je po pranju puštala boju i dan danas pusti malo boje, ali interesantno je da je i dalje intenzivno crne boje.

Sva tri su napravljenja od prirodnje dlake koja se razlikuje po dužini dlačica i po boji. 14A je crne boje dok su druge dvije smeđe boje.
Najdruže dlake ima 14A, pa ju slijede 14B te 14C. Vezano za gustinu mislim da sve tri imaju prilično sličnu gustinu, ali da upravo dužina daje da se ova sa najkraćom dlakom doima dosta tvrđom. Zbog toga sam im ja dala različite namjene.

14A mi se pokazala odličnom za slabiji nanos sjenila u pregib i iznad.

14B koristim za poslove pravog blendanja mada i s njom, po potrebi, mogu nanijeti blagi nanos sjenila u pregib, pa čak i preko cijelog kapka

14C mi je oooodlična za produbljavanje boje u pregibu te ujedno i samo blendanje te boje.Što se tiče same dužine drške ona je najduža kod 14C pa ide 14A i na kraju 14B.

Cijene:

14A - 5.5 KM, 14B - 7 KM, 14C - 9 KM


Na kraju, najviše sam zavoljela upravo ovu koja se zadnja pridružila ovoj veseloj družini jer upravo sam najslabije opskrbljena sa tim tipom kistova. Ali generalno sam zadovoljna sa sva tri i mislim da su Blush kistovi trenutno jedini kistovi za blendanje koji su dostupni na našem tržištu, od povoljnijih brandova. Isprvite me ako griješim. 

Blush kistovi su dostupni kod svih distributera koji surađuju sa Alexandar Cosmetics ili direktno kod njih u maloprodaji.

Da li ste isprobale neke od Blush kistova i ako da, koji je vaš omiljeni?
24 komentara:

 1. Neki dan sam vidjela u tvom onom look-u taj za jace nanosenje cini mi se, i planirala sam ga uzeti, a sad cu uzeti sva tri :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hahah poznata mi je ta reakcija, ali činjenica da su zaista povoljni i da nije baš da kistova za blendanje ima na svakom koraku je dovoljna da ih poželiš sva tri :)

   Izbriši
 2. Evo meni je sad stigao 12A,a imam jos nekoliko njihovih cetkica i super su mi. Jelena

  OdgovoriIzbriši
 3. ja imam 14B i odlican mi je. Blenda savrseno, jos onako kad zurim samo s njim osjencim pregib i to je to :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Imam 14a i 14b, ali najdivniji od svih mi je Cala 76515 (Natalijin izbor iz seta sa kursa NYXa koji smo dobili)!
  http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/cetkice-za-sencenje
  Cala ima još jednu za koju kažu da je dupe neke MAC četkice, nisam sigurna za oznaku: http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/cetkica-za-blendovanje-6311

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I ja sam kupila jedan Cala kada sam nedavno bila u Beogradu, nema ih u BiH… i oooodličan mi je, prvom prilikom uzimam još :)

   Izbriši
 5. Imam 14B I 16A i oba koristim skoro svakodnevno, i bas bas sam zadovoljna.. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Inače preskačem recenzije Blush kistova jer me jako mame, a nedostupni su mi pa je bolje ni ne gledati ih :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. aaaa joj… tako i ja kad mi je nešto nedostupno radije preskočim čitanje ;-) nadam se da će i kod vas biti dostupni uskoro...

   Izbriši
 7. Šteta što ih ne mogu nabaviti, jako me privlače!

  OdgovoriIzbriši
 8. Imam i ja 14C i odlična mi je,ali me je očarala 1B,ona velika,kako je meka!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Imam i 1B i baš je krasna….. a 14C mi je najdraža od ove 3….

   Izbriši
 9. Imam vecinu Blush kistova, za blendiranje sam kupila u oriflamu jer nije bilo kod nas. A poslije ovog posta definitivno kupujem 14C :)
  http://asja91.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 10. 14b i c izgledaju super :) šteta što nema povoljnih kistova za blendanje za kupiti po lokalnim drogerijama...osim onog Essence što se pojavio nedavno baš i nije neka ponuda...koliko sam shvatila ovih ljepotana nema u Hrvatskoj, jel' da?

  OdgovoriIzbriši
 11. vise bi mi odgovarao ovaj manji, no nazalost u hr ih nema za kupit

  OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)