L'Oreal Paris Make-up Lounge Room - SFF - MAKEUP ARENA

8/19/2014

L'Oreal Paris Make-up Lounge Room - SFF




Kada sam dobila poziv da prisustvujem L'Oreal Paris Make-up Lounge Room-u, bez imalo dvojbe sam poziv prihvatila. Okupljanja ljubiteljica šminke uz predstavljanje noviteta su svakako vrijedni moje pažnje, pa nije bilo druge nego put pod noge i prevaliti 120 km, koliko me dijeli od Sarajeva.


L’oreal Paris kao službeni make-up sponzor Sarajevo Film Festivala će od 15. do 23. augusta biti zadužen za šminkanje glumica i specijalnih gostiju u L’Oreal Paris Make up lounge room-u na Festivalskom trgu. Po prvi put kolegama vizažistima će se pridružiti i frizeri L'Oreal Professionnel-a (saloni Šabić) koji će biti zaduženi za glamurozne frizure te tako zaokružiti L'Oreal Red Carpet look.

“U prethodne dvije godine kreirano je više od 800 look-ova sa više od 400 osoba među kojima su bile glumice, tv lica, poznate ličnosti iz cijelog svijeta. Zadovoljstvo nam je što svi posjetioci prepoznaju dašak glamura na zvijezdama crvenog tepiha Sarajevo Film Festivala, stoga smo ovu godinu napravili i korak dalje, u saradnji s frizerom-partnerom L’Oreal Professionnel-a, omogućit ćemo zvijezdama i gostima potpuni L’Orealov look s crvenog tepiha”, rekao je Laurent Sorieul, generalni direktor Divizije robe široke potrošnje L’Oreala ADRIA.

Na tržištu ADRIA regije kojoj pripada i bosanskohercegovačko tržište, L’Oreal Paris je prisutan već 16 godina. L’Orealovi proizvodi godinama pružaju svakoj ženi i muškarcu kvalitetnu njegu i brigu o izgledu. L’Oreal Paris je naročito ponosan na posvećenost promociji raznolikosti ljepote svojih korisnika bez obzira na godine, spol, etničku pripadnost ili izgled a sve pod sloganom „Jer Vi to zaslužujete!“




Predstavljena su tri look-a na glumici Zrinki Cvitešić. Mene je treći, metallic look, oduševio, mada ruku na srce sva tri su krasna.




Nakon što je prezentacija look-ova završena bacila sam se na fotkanje šminke, ah nikakvo čudo od mene.






Mnogo mi se dopada ovaj bronzer, moraću ga potražiti.


Nije li prava ljepota biti među šminkicom? :)



Na kraju malo fotkanja u ogledalu sa Dženanom. Propale su mi fotke gdje smo se sve zajedno fotkale jer djevojka koja je fotkala nije odzumirala pa nas je pola odsjekla.



 




Na kraju su nas ispratili sa vrećicom L'Oreal Paris noviteta za koje se jako veselim isprobavanju, iza maskare su se sakrila dva ajlajnera. Micelarni gel sam već ranije kupila, čim sam ga ugledala na policama DM-a, pa ću vam ovih dana, možda čak i kasnije tokom dana pustiti tu recenziju.


Nakon što se prezentacija zavšila, družile smo se malo u kafiću, prošetala po Sarajevu, naravno pojela čevape, ovaj put pileće, na Dženanin prijedlog i zadovoljno krenula kući :)

Sve u svemu zanimljivo predstavljanje L'Oreal noviteta i nadam se da će ovakvih dešavanja biti još i više :)


Broj komentara: 10:

  1. Super event,ti si bila prelepa.Za oko su mi zapali novi ruzevi,kada stizu kod nas?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Daco, ne znam na koje ruževe misliš, ovo na zadnjoj slici su lakovi, pa ti se možda od njih učinilo ili si mislila na nešto drugo?

      Izbriši
    2. Na ove koji imaju providan deo,gde se vidi boja,slika pre bronzera?

      Izbriši
  2. Draga Jasmina, obozavam tvoj blog. Mogu da kazem da mi je u top 3 koja citam sa prostora HR, SRB i BIH a citam ih bas dosta. :)
    Obraduje me svaki novi post. Poljubac iz Novog Sada :-*
    Sandra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Sandra, puno ti hvala na lijepim riječima. Zaista je zadovoljstvo pročitati divne riječi podrške :)
      Veliki pozdrav i poljubac i tebi :*

      Izbriši
  3. Odlični pokloni, event, prelijepa Zrinka, a tiiii, tako si mi posebna na ovoj fotki! Predobro ti stoje šiške ovako :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Moram priznati da te skoro nisam prepoznala na ovoj slici!! Super izgledaš!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš mi je drago da i kod vas intenzivnije kreću ovakvi događaji! Zrinka je tako lepa žena, a sviđaju mi se i lookovi. Jedva čekam recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Želim vam još puuuuuno ovakvih događanja!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)