Goldwell Dualsenses Ultra Volume šampon, regenerator i sprej - MAKEUP ARENA

8/29/2014

Goldwell Dualsenses Ultra Volume šampon, regenerator i sprej




Kada sam vam, ne baš tako skoro, pisala o Balmain slanom spreju ukratko sam opisala svoju kosu. No evo ponoviću, gusta, jako puno kose, tanka dlaka, teška kosa, težina vuče i uvijek mi fali volumena u korijenu. Nedostatak volumena u korijenu dovodi da izgleda slijepljeno i u najmanju ruku neugledno. Stoga su meni proizvodi za volumen stalni dodatak u njezi kose. Kako sam se snašla s ovim proizvodima pročitajte u nastavku.

Prvo ću zasebno opisati svaki proizvod, a tek na kraju ću vam dati ukupni dojam o proizvodima, jer sam ih cijelo vrijeme koristila zajedno pa se kompletna slika koju sam dobila o njima odnosi na njihov zajednički rad na mojoj kosi.

Proizvedeni su u Njemačkoj, preporučljivo ih je potrošiti unutar 12 mjeseci nakon otvaranja.

Prodaju se samo u ekskluzivnim salonima a moguće ih je poručiti i online na www.prestige.ba

Dualsenses Ultra Volume Boost Shampoo za tanku i normalnu kosu

250ml/18.80 KM

Uvijek prije nego krenem koristiti neki proizvod meni pažnju odvuče prvo izgled a potom i praktičnost. Ovdje se radi o plastičnoj bočici simpatičnog izgleda koja je veoma praktična. Pritisnem poklopac koji se sa jedne strane uvuče a sa druge strane digne, i tu sa strane gdje se digne je smješten otvor srednje širine kroz koji izlazi optimalna količina šampona. Šampon jako lijepo pjeni, što ja volim. Jednostavno nemam osjećaj da sam kosu dobro oprala ako šampon ne zapjeni. Ubijte me ako sam staromodna i ako vi smatrate da se kosa može lijepo oprati bez šampona koji pjeni, ja jednostavno ne mogu i to mi se ne dopada.





Dualsenses Ultra Volume Lightweight Conditioner za tanku i normalnu kosu

200ml/19.50 (trenutno snižen na 14.43 KM)

U principu pakiranje veoma slično prethodno opisanom. Najveća razlika je što regenerator stoji na poklopcu. Regeneratori su mahom gušće konzistencije pa je ovaj način praktičniji, jer se on, zbog gustine, čvrsto drži za stijenke ambalaže pa ako nije okrenut naopačke može nam se desiti da mislimo da je proizvod potrošen a on se u biti nije slio niz zidove ambalaže.

Rekoh, regeneratori su mahom gušći, pa tako i ovaj. Ovo je jedinstven tip regeneratora koji nanosim na sam korijen kose bez straha da će mi kosu zalijepiti uz tjeme, kako to većina regeneratora učini, ako ih nanesem na korijen. Kod ovog je upravo suprotnost, nanosim ga da bih dobila bolju volumeniziranost u samom korijenu. Nisam ga nanosila na ostatak kose jer nisam željela postići volumen na dužinskom dijelu kose.




Dualsenses Ultra Volume Touche-Up Spray za tanku i normalnu kosu

250ml/35.90 KM

Klasičan sprej za suho pranje kose koji produžuje vrijeme između pranja kose. Razlika među sprejevima raznih vrsta postoji. Ja ih kratko i jasno dijelim na one koji rade, tj. produže vrijeme izgleda čiste kose između dva pranja i one koji još veći nered naprave. Ovaj je, na sreću, u ovoj prvoj skupini. 

Izgledom se ni malo ne razlikuje od istog tipa proizvoda drugih proizvođača. Boca pod pritiskom, rapršivač koji izbacuje sitne čestice.

S obzirom na je moja kosa jako svijetla nisam primijetila bijele tragove na kosi koji neki sprejevi znaju napraviti te ne znam kako bi se ponašao na tamnoj kosi.




Zaključak: Sve u svemu koristila sam sva tri proizvoda zajedno i obezbjedili su mi volumen u korijenu, što im i jeste svrha. Dobro nije im svrha volumen samo u korijenu, ali ja sam se fokusirala samo na taj dio kose pa pretpostavljam da isto obavlja i na ostatku kose :) Dobila sam odignutost vlasi u korijenu što je napravilo volumeniziranu kosu. Veoma za zadovoljna postignutim. Kosa mi dobijanjem na jednoj strani (vulumen) nije izgubila na drugoj strani (nije isušena) što je svakako pohvalno.



PR proizvodi

2 komentara:

  1. Kako sam već bila zadovoljna sa ovim brandom svakako ću isprobati šampon i regenerator ;).

    OdgovoriIzbriši
  2. Veliki sam fan goldwella! uglavnom ih kupujem na sajmu kozemike, jer je uvoznik i salon koji prodaje daleko od moje kuce. Pa me mrzi da idem na drugi kraj grada. Probala sam rezne stvarčice, najvise mi se dopao jedan sprej za peglanje kose, nikad mi nije bolje izgledala nego kad sam taj sprej koristila.
    ljubim
    Bamby

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)