Balmain Slani Sprej za volumen kose - MAKEUP ARENA

6/28/2014

Balmain Slani Sprej za volumen kose






Volumen kose je nešto čemu teži većina nas, pa čak i one koje poput mene imaju jako gustu kosu žele taj volumen. Zašto je to tako? Ako je kosa rijetka želja za volumenom je razumljiva no možda vam nije razumljivo zašto recimo ja koja imam gustu kosu čeznem za volumenom. Volumen mi je potreban samo u korijenu kose jer od gustine je kosa jako teška i ta težina je zalijepi u tjemenu i džaba mi to što imam toliko kose ako ona nije volumenizirana i u korijenu.

Postoje razni trikovi za postizanje volumena u korijenu no onaj kojem ja pribjegavam u posljednje vrijeme su slani sprejevi. Osim ovog, isprobala sam i druge, no kako oni nisu tema današnjeg posta, ostavićemo ih za neku drugu temu.

Sigurna sam da ste sve primijetile da je kosa nakon izlaska iz mora, naravno kad se osuši ostane gusta. Razlog je uplavo morska sol, koja se veže za vlasi i čini taj volumen tako da vlas bude deblja. Vjerujem da su do tog zaključka došli i oni koji su osmislili ovaj tip proizvoda.

No razlika između morske vode i vode obogaćene morskom solju ipak postoji jer morska voda na duži period isušuje kosu te se ipak ovaj proizvod morao obogatiti i njegujućim sastojcima da bi nam, osim djelotvornosti, očuvao kosu.


Balmain je francuski brand čiji je uvoznik Beauty Studio Prestige, a koji u svojoj ponudi ima komplet proizvode za njegu kose.

Dolazi u količini od 200 ml, a cijena mu je 20.40 KM.


Na koji način radi: ja dižem dio po dio kose i nasprejam u korijen, pustim da se osuši i idem dalje. Istog momenta se kosa volumenizira. Postupak se može ponavljati svaki dan, što ja jesam radila i nisam primijetila da se isušila kosa. Nisam sprej stavljala na cijelu kosu nego samo tamo gdje mi je potreban i nisam primijetila da je kosa na bilo koji način oštećena ili isušena. Ne moram vam spominjati dobrobit pumpice jer vam je potpuno jasno da bez nje bi bilo potpuno nemoguće da se ravnomjerno i ispravno nanese proizvod.



Na kraju slika uvijek govori više od riječi te možete primijetiti volumen u korijenu kose kojem silno težim i koji mi je ovaj proizvod obezbijedio što me stavlja u red onih koje su njime zadovoljne.

Proizvod možete naručiti na www.prestige.ba Poštarina unutar BiH je besplatna, a šalju i van granica BiH.


Da li set isprobale neki od slanih sprejeva ili tek imate namjeru?



PR proizvod

Broj komentara: 18:

  1. Najljepsa kosa na Balkanu :) i sire...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aj Vinkaaaaaa hvala puno na ovako lijepom komplimentu :***

      Izbriši
  2. ajme-baš ti hvala za ovu recenzju!!! Moja mama danas dolazi od frizerke i kaže kako si mora kupiti neki sprej "morska pjena" i sad meni nije ništa jasno-kakva pjena ;) Ugl pokažem joj tvoj post i ona kaže da evo te pjene :DD

    OdgovoriIzbriši
  3. e ovo mi treba... naručujem! ^^

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako uvijek izvučeš lijepo liniju tušem <3, može li post za nas početnike? Koje tuševe preporučuješ? Lijep pozdrav, Lejla

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav lejla, ni meni ne ide uvijek dobro, pa čak ni poslije godina i godina…. nekad ide časkom a nekad se napatim….
      Dok ja ne napravim neki post o tome možeš kod moje drage Azre naći odličan post http://makeupmakeout.blogger.ba samo se spusti dole na 23.4. jer ti ne mogu direktno linkati upravo taj post….. ja na isti način nanosim tuš….

      Izbriši
  5. Divna i zdrava kosa..ljepota vidjeti...

    OdgovoriIzbriši
  6. prekrasna kosa. bas se vidi da je zdrava

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. koliko se trudim oko nje, odsjekla bih je da mi ne uzvraća :p

      Izbriši
  7. Za brand nisam čula i bez obzira što trenutno imam nekoliko otvorenih sprejeva u istoj namjeni ne gine mi da odem škicnuti stranicu ;).

    OdgovoriIzbriši
  8. prvi put cujem tako da ovo nisam probala

    OdgovoriIzbriši
  9. Jasmina, glavni krivac Jasenkinog bankrota :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)