Želiš Swatch? Traži Swatch! #1 - MAKEUP ARENA

6/19/2014

Želiš Swatch? Traži Swatch! #1





Stalno se trudim uvesti neke novitete na blogu jer ne želim zapasti u jednoličnost pisanja recenzija pa mi nedavno pade na pamet ideja da napravim nešto gdje bih vam mogla pomoći tako što ću napraviti swatch proizvoda koji vas zanima a znate da ga imam :) 

Želite vidjeti swatch nekog proizvoda, želite da ga usporedim s nekim drugim koji imam? Zatražite!

Objavljivaću petkom ujutro post gdje ćete mi u komentarima pisati koji swatch vas zanima a onda ponedjeljkom staviti swacheve…

Naravno može se desiti da rubrika i ne zaživi u smislu u kojem sam to zamislila, u tom slučaju mijenjam je u nešto slično što već imam u glavi :)

Budite slobodne, ja uživam swatchati :) I ne zaboravite uvijek mogu usporediti i swatchati sve od Golden Rose, Classics, Aure, Flormar-a, dosta NYX-a… a od skupljih rekla bih da imam puno MAC-a a ovo ostalo nađe se svašta :) 

Želite da probam naći dupe za neki skuplji proizvod koji imam? Tražite!

Želite sliku dva kista jedan kraj drugog? Tražite!

Slika sa linkom do posta gdje stavljate upite će uvijek biti tu sa strane pa samo naprijed!

Naravno ne obećavam da ću naći dupe, pogotovo ako ne postoji, ali će mi biti fora tražiti :)






Svi upiti pristigli do nedjelje ujutro u 8.00 su u bubnju :)

Slušam vas :)

Broj komentara: 35:

  1. Super ideja, ovo će mnogima biti korisno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Mogu li swatchevi svih ruževa "orchid" tonova koje imaš? :) Ta boja je super trendi, a ja nigdje ne mogu naći dobar ruž a da vuče na tu divnu lila nijansu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rimmel 085 royalty savršena nijansa, check it ;-)

      Izbriši
    2. pokušaću naći sve orhidejaste nijanse .)

      Izbriši
  3. Odlična rubrika! Želim, opet, swatch MAC ruža Silly i Saint Germain (i Snob ako imaš). Volim vidjeti swatcheve čak i od iste osobe više puta jer je uvijek nekako drugačije, ovisi o kutu slikanja, svijetlosti... :D Želim swatch MAC glittera :P I želim swatch ruža Illamasqua Plunge kojeg se sjećam da si dobila od Ivane :) Plunge je nijansa koja me jako muči, a vrlo malo swatcheva ima na netu općenito.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stela ide ponovo swatch… potpuno razumijem o čemu pričaš….ja na istom mjestu pod istim osvjetljenjem napravim fotku i bude razlike, tako da je to potpuno razumljivo…. ja ne volim izraz "realan" i "nerealan" kojim se najviše služe sujetne osobe kada opisuju svoje swatcheve :) ja za svoje uvijek volim reći da ih treba gledati sa dozom rezerve jer puno je faktora o kojima ovisi "realnost" swatcha i on na kraju krajeva treba da nam bude samo neka vodilja da li da nešto isključimo iz zone interesovanja… ugl raspričala se ja…. radim ti swatcheve željenih ruževa…. malo kasnim ali biće….

      Izbriši
  4. Trazim dobar highlighter , jeftinijih brendova catrice,essence,golden rose... Trazim BOCKALICU , opet jeftinije.(Propustila sam essecnceovu crvenu iz one LE,trazila i nisam nasla;(joj) Trazim kist za rumenilo,trazim sto prirodnije rumenilo(svjetlo rozo,po mogucnosti mat) . Najvise bih voljela da nades od Essenca,Golden Rosa,Catrice ......

    OdgovoriIzbriši
  5. Svaka čast za ideju. Sigurno da ću ovo iskoristiti samo dok smislim :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Moze li preporuka za umjetne trepavice i ljepilo za iste. Jos uvijek nemam iskustava sa umjetnim trepavicama a voljela bih probati, pa za prve pokušaje bih voljela da budu neke jeftinije i prirodnijeg izgleda. Ehh i zanima me nešto sto i nema bas veze sa swatchem i sl. Stalno to hocu da pitam i uvijek zaboravim. U jednom tvom postu (mislim da je o tvojoj makeup organizaciji) si pomenula neku youtubericu koja ima sobu za sminkanje veličine stana... pa ako moze link te youtuberice da vidim tu kolekciju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam i na koju sam mislila, sobe se sjećam u milimetar ali da me ubiješ ne sjećam se koja je…. :/

      Izbriši
  7. Stvarno si divna! Mene bi zanimali karmini crveni koji imaju i ruzicasto u sebi,ako sam lepo objasnila,od GR,Nyx,Aura. Jelena

    OdgovoriIzbriši
  8. Moze li dupe mac heroine, ako uspiješ naci? :)

    OdgovoriIzbriši
  9. izvrsna ideja! sigurno ću i ja kad-tad imati neku želju :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Hiii :D prvi put ostavljam komentar pa sorry ako si vec pisala o tome jer tek sad te "otkrila" nedavno i oduševljena sam ti blogom, svaka cast stvarno :) meni bi zanimali primeri ili slicno sta preporucujes za jakoo masnu kožu sa velikim uzasnim porama :D i naravno sve to da je jeftino po mogucnosti :D hvala punoo i nastavi pls ovako blog ti je amazing!! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nyx pore filler :)) oko 25KM,odličan.

      Izbriši
    2. Hvala punoo provjerim to svakako :)

      Izbriši
    3. Pozdrav Ada… NYX Pore Filler je jako dobar, ali ima nešto puno bolje o čemu ja ne prestajem trubiti stalno, ali kako si me tek "otkrla" onda možda nisi nigdje naletila…. najbolji primer koji sam u životu probala je Collistar, popuni pore, dugo drži šminku na mjestu, ma savršen je!

      Hvala ti puno na lijepim riječima :)

      Izbriši
  11. Nyx rumenilo orchid u sticku, glow cream blush, wonder pencil, merlot matte karmin, hd lavander i ivory korektor, matte bronzer light nijansa.
    Golden rose bronzer 103 nijansa, velvet matte karmin 2,4, i 20 nijansa.
    Ti bi mi swatchevi bas dobro dosli...
    Super ideja...
    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Traženo rumenilo nemam, kao ni wonder pencil jer za njih nema testera a ja ih nisam sebe kupila…. o merlotu sam pisala, ima zaseban post….

      o velvet mat ruževima također ima post sa swatchevma svih nijansi :) prošvrljaj malo kroz starije postove, svašta ćeš naći :)

      a bronzer ću ti swatchati ;)

      Izbriši
  12. recenzija dobre kreme ispod pudera

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobro to nije swatch, ali biće uskoro jedan post o 10ak krema koje sam imala i imam :)

      Izbriši
  13. super ideja skroz :D pogotovo mi se sviđa taj prijedlog za dupe proizvode skupljih brandova :D
    mene također zanima (vidjeh da je netko prije napisao) dupe za MAC heroine. Također tražim malo tamnije nijane ruževa (bordo ili ljubičaste) pa ako imaš neki prijedlog to bi bilo super, još ako je drugstore proizvod to bi bilo još bolje :D hehe

    OdgovoriIzbriši
  14. Volela bih dupe za MAC Angel ili bar pribliznu nijansu.

    OdgovoriIzbriši
  15. Dupe MAC cremecup i ruby woo ruža (možda neki od nyx matte karmina), i onih divnih hourglass rumenila ♥

    OdgovoriIzbriši
  16. Dupe za ruby woo/lady danger/honeylove/nicki 1/rebel/diva među nyx matte ili nyx cream matte lipaticks
    :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nicki 1 lici na nyx creamy round ruz u nijansi stella samo sto stella ima shimmer u sebi a nicki 1 nema. Nadam se da sam malo pomogla :) Izvini Jasmina sto sam se ovako ubacila :)

      Izbriši
    2. Nicki 1 je narandžastiji.
      Prvi round lipstick od nyx.a koji sam uzela je bio stella i samo sam ga probala i više nikad ga stavila nisam. Ne dopada mi se formula round lipsticks. Koliko obožavam mat i tečne mat toliko round ne volim.
      Ali hvala na pomoći :-)

      Izbriši
    3. sve sam zapisala i pretražiću :)

      Izbriši
  17. Zanimaju me MAC ili Aura glitteri, odnosno usporedba istih, ukoliko je moguće! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Ja bi voljela vidjeti tvoje golden rose ruzeve. Hocu sebi da kupim par finih za ljeto,koje mi preporucujes? Cula sam da su dobri Velvet Matte(ne znam jesam li dobro napisala,hahahha :D )
    Eto to je sto me trenutno zanima ;-)

    OdgovoriIzbriši
  19. Idjela je savršena, svaka čast! Mene bi zanimao dupe za mac rosy outlook rumenilo ako uspiješ naći, Hvala

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)