NEDJELJNA ZABAVA: Posvjetljivanje obrva - MAKEUP ARENA

6/29/2014

NEDJELJNA ZABAVA: Posvjetljivanje obrva






U prošlonedjeljnom postu sam vam pokazala koje su to pripreme koje radim pred polazak na more. Među njima je bilo i posvjetljivanje obrve koje radim tokom cijele godine s vremena na vrijeme, a pred polazak na more to je obavezno. Dakle cilj je posvijetliti obrve za nijansu, da bi se što bolje stopile sa mojoj svijetlom kosom. To već dugo radim sa Čupko posvjetljivačem kojeg sam kupila u DM-u i nakon što su prodali to što su imali više ga nikad nisu nabavili i što je još interesantnije u mom gradu nikakav sličan proizvod nema da se kupi. Nedavno sam na njega naletila u Interex-u i kupila zalihu, iako ovog imam za još barem pola godine.

Dakle sam postupak je krajnje jednostavan, a da li ćete vi posvijetliti obrve, dlake na nausnicama ili bilo koje druge, odluka je vaša, a postupak je apsolutno isti.

Evo boje mojih obrva i vidite da u biti i nisu jako tamne. Kada sam imala tamniju kosu (da, da bila sam i crnka) morala sam ih bojati u tamno.



Dakle na uputsvu kažu da je potrebno uzeti 1/3 proizvoda iz tube i 2/3 proizvoda iz bočice, i smjestiti u posudicu i sve izmiješati spatulom.



Nanijeti u debljem sloju i čuvati 10 minuta, a ako su dlake jako tamne onda se može čuvati još 5 minuta duže. S obzirom da sam vam rekla da ja ne želim puno posvijetliti obrve nego samo nijansu, našla sam da mi najbolje radi kada smjesu čuvam 6 minuta.


Čini mi se da na fotci djeluju malo riđe, ali u prirodi nisu, nego su upravo posvjetljene za jednu nijansu i perfektno uklopljene sa svijetlom kosom.


Eto to je ritual iz današnje nedjeljne zabave.

Da li vi mijenjate boju svojih obrva, bilo to posvjetljivanje ili bojanje u tamniju boju?


Broj komentara: 18:

  1. Ovime izbjeljujem dlake na rukama, srećom pa ne trebam posjetljivati obrve. Makar znam puno cura kojima bi ovaj proizvod dobro došao. ;) Čupkove proizvode obožavam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mogu se apsolutno sve dlake izbijeliti :) ja ga koristim samo za obrve :) da da dobro bi došao mnogima…. ja isto nisam ljubiteljica pretamnih obrva, mislim da čak i crnkama bolje stoji da nisu jako crne kao kosa….

      Izbriši
  2. dok sam bila plava redovno sam to radila - tj frizerka je to uvijek preuzela :D
    ovaj proizvod mi se cini jako dobar - odlican je rezultat!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Divna… ja sam to jednom vidjela kod jedne youtuberice koju jako volim i od tada je ovo moja stalna rutina :)

      Izbriši
  3. Ja sam ih posvjetljivala farbom za kosu, a kasnije sam probala i ovim čupkom. Većinom dobijem isti efekat, iako ih čupko često zna ostaviti riđim. Međutim, za obrve još i može proći, ali za ostale dlake na licu mi je previše rijedak, smrdi i ujeda za oči. Andina krema iz apoteke mi je sto puta bolja i vratila sam joj se nakon dugog testiranja Čupka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Farba za kosu na obrvama? Zar to nije nepreporučljivo??? Ne znam kakvu su koncentraciju napravila, ali meni nije rijedak, pogledaj da stoji na obrvama a nisam u ležećem položaju ;) istina smrducka i na sreću me ne peče za oči….

      Izbriši
  4. Neira,posvijetljivala si ih farbom ? Zar to nije navodno opasno za kosu? Moje su jako tamne , a nije mi prirodno tamna kosa , bas cudno. Sad se farbam u plavo , i posvjetljivala sam ih farbom za obrve,ali nikakav rezultat. Koliko kosta ovaj cupko ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. čupko je ja mislim nekih 7-8 KM a traje duuuuugo, zaboravim da sam ga kupila… samo dobro provjeravaj ako ih budeš posvjetljavala, stalno skidaj malo da vidiš šta se dešava dok ne nađeš svoje idealno vrijeme…. možda će tebi trebati više od 6 minuta ako su jako tamne… i ne brini se ako slučajno nešto pogriješiš jer kroz neko vrijeme one vrate svoju boju ;)

      Izbriši
  5. Je l' ti imalo opadnu obrve od ovoga? Mene je toga strah, a trebalo bi mi , ali obrve su mi prirodno rijetke i svaka dlaka je dragocjena hahah :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ni malo mi ne otpadnu, prestala bih to odmah raditi jer vidiš da su i moje obrve slabašne :)

      Izbriši
  6. ja dugo razmisljam o ovoj tehnici,ali nekako se uvek plasim kako ce delovati na moje obrve...isto sam mislila i kada je trebalo prvi put da se ofarbam :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Au, pojma nisam imala ni da postoji ovaj proizvod! Dobar je efekat, deluje prirodno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala hvala… a nisam ni ja znala dok nisam vidjela kod drugih :) lijepi naš internet :)

      Izbriši
  8. Ja stvarno nisam kod nas vidjela ovaj proizvod! Moram to malo bolje istražiti... premda mislim da mi trenutno ne bi odgovaralo da ih posvijetlim (otkako imam novu boju kose), već bi mi bolje pasalo da ih obojam u neku malo topliju smeđu, jer su mi sivkasto- smeđe.... ali mislim da se u to neću upuštati jer me strah :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahhah znam taj strah, koči nas stalno… kod ovog je dobro što se vrlo brzo (15-20) dana vrati stara boja obrva tako da nemaš brigu ako se na ovo odlučiš :)

      Izbriši
  9. nemam običaj bojati ni posvjetljivati obrve već ih drzim takvima kakve jesu

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)