Noviteti na BiH tržištu - Atelier Make-up, Crown kistovi, Goldwell, Balmain, Nashi Argan... - MAKEUP ARENA

6/11/2014

Noviteti na BiH tržištu - Atelier Make-up, Crown kistovi, Goldwell, Balmain, Nashi Argan...


Prije nego pročitate moja natipkana slova idemo vidjeti šta nam to kažu u Prestige studiu o novitetima kojima su opskrbili BiH tržište.

"Ljubav prema ljepoti, koju možete dodirnuti i osjetiti. Strast, koja obilježava svaki naš novi brand i rad. Posvećenost, bez obzira radimo li jednostavnu frizuru, ili predstavljamo najelitnije svjetske brandove na tržištu BiH. To smo mi, kompanija za uvoz i distribuciju kozmetike za lice, kosu i tijelo.
Svjetski renomirani njemači brand, Goldwell sa 56 godina tradicije na svjetskom tržištu dio je našeg asortimana već nekoliko godina, te je već prisutan u mnogobrojnim salonima diljem Bosne i Hercegovine. Kvalitet koji se prepoznaje i traje  žele svi kvalitetni frizeri, te Goldwell smatraju svojim vijernim pomoćnikom do savršenih rezultata.
Balmain Hair Paris je brand koji je dio naše ponude prethodne dvije godine. Težak zadatak predstavljanja najelitnijeg branda u svijetu nadogradnje kose smo prihvatili s velikim entuzijazmom i strašću. Balmain Hair kosa nije samo nadogradnja, predstavlja naš način da Vam pomognemo , bez obzira da li ekstenzije smatrate samo sredstvom za produženje kose, ili imate problem (manjak volumena, ispadanje i prorijeđenje kose, alergija na boje itd.).
Atelier Make-up Paris, kao profesionalni brand za šminkanje , u ponudu svrstava sve vrste dekorativne kozmetike za svakodnevne potrebe šminkera (i ljubitelja šminkanja), kao i šminku s posebnim efektima (neon pigmenti, latex, umjetničke vještačke trepavice, boje za body i face painting).
Ljubitelji kvalitetnih četaka za šminkanje, pronaći će odličan izbor Crown brush četkica za šminkanje, u setovima, a uskoro i pojedinačne četke vrhunskog kvaliteta."



A sada slika proizvoda koje su mi poslali na recenziju i nakon toga pokoja uvodna riječ o doživljaju ovih brandova, a naravno da će recenzije ići redom kako steknem mišljenje o kojem proizvodu. 


Moram reći da sam bila jako iznenađena pristizanjem kozmetičkih noviteta u BiH. Ovdje prvenstveno mislim na Atelier MakeUp jer znamo da sam ja makeup žena, iako dovoljno pažnje poklanjam i njezi kože, kose i noktiju. Kako su relativno skoro stigli u Srbiju (Atelier), nisam sigurna da li su prisutni u Hrvatskoj, iznenadila me brzina pristizanja u dragu mi BiH. Zahvalnost dugujemo beauty studiu Prestige koji su prepoznali potrebu za jednim pro brandom kod nas. 

Sve vi koje gledate Goss-a ste sigurne gledale njegova videa u kojima hvali Atelier (npr. ovjde je pričao o sjenilima, a ovdje u "best liquid foundation" su ušla 2 njihova tekuća pudera) i to nakon što ih je sam kupio, te ćete me onda razumjeti, kao i moju ushićenost zbog dolaska njihove šminke. Ja već imam 2 (za sada) proizvoda koja ću sigurno kupiti, a sigurna sam da će se lista vremenom proširiti. Ono što jako želim probati je definitivno njihov vodootporni puder i vrlo hvaljena sjenila. Šta znam možda i Goss ima uticaja :) Ja sam dobila bezbojno sjajilo, gel liner i vodootpornu maskaru.


Drugo, pristizanje Crown kistova je isto jako lijepa vijest. Ako izuzmemo pokoji kist dostupan u drogerijama složićemo se da setova profesionalnih kistova kod nas nema u prodaji. Kistovi su, uz makeup, moja velika strast, te sam se svakako i njima obradovala. U setu koji mi je stigao na recenziju se nalazi 4 kista od prirodne dlake i 3 od umjetnih vlakana, i svi su smješteni u lijepu rozu futrolu.



Goldwell proizvode sam probala samo u testnoj formi. Nisam ni znala da su već odavno dostupni u BiH dok nisam pročitala na njihovoj web stranici www.prestige.ba. Jednom mi je moja draga Ivana poslala na probu njihovu masku i ona zna koliko sam se njom oduševila. Ivana je o njoj pisala OVDJE. Naručila sam je odmah sa nekog stranog online shopa (ne sjećam se sad s kojeg), i nikad mi nije stigla, poslije me i prošla želja. Sada ću definitivno sebi kupiti tu masku a radi se o Dualsenses Rich Repair 60 second treatment. A do tada ću isprobati proizvode na fotografiji ispod. Radi se o šamponu i regeneratoru za volumen te spreju za volumen.


Moram vam biti iskrena da za Nashi Argan i Balmain proizvode nisam bila ni čula i malo me sram jer vidim da mnogi znaju za njih. 

Uglavnom nemam vam puno toga reći o njima, a recenziju o Nashi Argan proizvodima vjerovatno neću moći ni napisati jer u tester formi je jako mala količina a moja kosa je dosta duga i gusta pa će mi ovo biti za eventalno 2 pranja kose, no svakako ću vam iznijeti svoje dojmove nakon ta 2 pranja.



Balmain slani sprej mi je jako drago da sam dobila, jer volim te slane sprejove i već koristim neke od drugih brandovia, oni mi daju volumen u korijenu kose koji mi je prijeko potreban.



Eto to su proizvodi koji ću testirati u narednom periodu i veoma mi je drago da su mi u Studio Prestige ukazali svoje povjerenje te mi omogućili da budem prva blogerica u BiH kojoj su poslali na isprobavanje i recenziju proizvode čiji su distributeri. 

Odlična stvar je da su svi proizvodi dostupni u njihovom online shop-u www.prestige.ba, dostava unutar BiH je besplatna. Čak rade i dostavu van BiH :) pa ako vas nešto zanima možete im se obratiti.

Jeste li možda isprobale neki od ovih proizvoda i koja recenzija vas zanima?




Broj komentara: 11:

  1. Napokon da i mi ne zaostajemo toliko za ostatkom beauty svijeta :) Najviše me zanima recenzija Balmain Salt spreja pošto mi kosa nema skoro nikakav volumen, pa me zanima djeluje li ovaj sprej :)
    I kad već pišem komentar (znam da mu ovdje nije mjesto nego na recenziji kistova) zanima me da li će uskoro biti online dostupan Blush kist 14C...čekam još samo taj pa da kompletiram narudžbu :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaaaa i zbog toga sam jako sretna :) ja generalno volim slane sprejeve, pisaću o njemu što prije :)
      Javi mi se u inbox ili na email :) da ne spamamo cure ovdje :)

      Izbriši
  2. I mene zanima taj Balmain, kod nas na tržištu mislim da imaju ukupno tri texturizing spreja. A na stranici kod Atelier proizvoda vidim samo sjenila, maskare, gel linere, sjajila i ruževe, jel to znači da nemaju pudere i ostalo? Hoće li ih dobivati?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaju pudere, baš me je još jedna cura iz Hr pitala za pudere, znam da su nam svima najzanimljiviji :) Mislim da nisu još uneseni u web shop, poslala sam poruku u Prestige i čim dobijem informaciju uradiću update u postu :)

      Izbriši
  3. Zanima me sprej za teksturu kose i Goldwell linija za volumen ... testiraj i piši :).
    Btw, drago mi je da se tržište širi ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znala sam da će tebe zanimati proizvodi za volumen :) nego baš sam sretna da napokon imamo Goldwell koji si mi, kako sam i napisala otkrila upravo ti :)

      Izbriši
  4. Jedva cekam recenziju Balmain Salt spreja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim da mnogo interesovanja ima za njega tako da :)

      Izbriši
  5. Goldwell me jaaaaako zanima. Vidjela sam davno recenziju kod Ivane ali ta maska kod mene nikad nije dosla na red :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šapnuću ti nešto, nakon 3 ili 4 pranja povrđeno imama volumen u korijenu. Pokušaću zabilježiti aparatom ;)

      Izbriši
  6. mene najviše zanimaju kistovi

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)