Golden Rose Color Expert lak u nijansi 22 - MAKEUP ARENA

6/10/2014

Golden Rose Color Expert lak u nijansi 22




Nedavno sam po dolasku nove linije Golden Rose Color Expert lakova na prvu sebi zgrabila 4, ne znam samo kako sam se uspjela suzdržati jer su nijanse sve ljepša od ljepše. Vjerujem da je razlog suzdržanosti bio što sam skupila povelik broj lakova koje još malo pa neću imati gdje smjestiti. Na fotografiji ispod imate sve dostupne nijanse.



Ja sam za sebe, između ostalih, odabrala ovu nijansu 22 koja dosta podsjeća na Dior Bouquet, uz razliku da je ovaj baš breskvast, ne vuče ni malo na roskasto, popust pomenutog Diora.

I ova nijansa je prava ljetnja i uvijek je rado viđena na mojim noktima u toplijim danima. Ne znam nekako mi crveni i bordo lakovi nisu niti malo privlačni u dane kada zatopli vani. Kod mene tada na noktima vladaju koraljci, pastelci i neki slični bljedunjavci. Ovaj je već 2x nošen u proteklom mjesecu što ga definitivno svrstava u red voljenih jer rijetko koji lak ponovim na noktima u tako kratkom periodu.


Ono što je meni bitno kod lakova, uz samu formulaciju, je četkica. Volim deblje četkice, ali ako je deblja poželjno je da je malo zašiljenija pri vrhu i ako treba da iznesem nešto što se meni ne dopada, onda će to biti to što je i pri vrhu četkica jednako debela pa mi malo otežava nanos laka uz sam korijen. Mada to u biti nije neka velika zamjerka jer dokle god uspijevam lak nanijeti bez preznojavanja ja sam zadovoljna.

Zanimljivo je da su poklopac napravili u istoj boji u kojoj je i lak što je zgodno ako lakove držimo u ladici pa odmah vidimo koju nijansu da uhvatimo.



Potrebna su 2 sloja da se dobije potpuno prekrivanje, nakon prvog sloja na pojedinim noktima su ostajale nepopunjenosti, ali nakon drugog sloja situacija je odlična.

Trajnost je ono što uveliko ovisi o zdravlju nokta. Kako su meni sada nokti u odličnom stanju (kucam u drvo), svaki lak traje barem 3-4 dana (pa tako i ovaj) kada se lagano počne skidati sa vrha noktiju i automatski ga skidam skroz jer je to ionako vrijeme kada mi je već dosadio pa idemo dalje.





Na zadnjoj fotografiji ga vidite pod svjetlom blica, gdje je sekundicu povukao na roskasto, ali mislim da je tu nijansa koja ne odgovara onome što moje oko bilježi u stvarnosti.


Količina i cijena: 10.2 ml / 2.5 KM.

Koje su vaše omiljene ljetnje nijanse? Dopada li vam se ova boja?


Broj komentara: 27:

  1. Odgovori
    1. Mislim da je omjer cijene i kvalitete nenadmašiv :)

      Izbriši
  2. Svaka čast kako su se nokti popravili, kuc kuc :) a stvarno je dosta slican onom Diorovom...
    Evo i ja hocu da lakiram pa se kontam koji cu, muke muke :P :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, danas sam ih malo skratila, počeli su mi smetati :)
      odaberi breskvasti :)

      Izbriši
  3. Evo ja bas gledam u moje nokte i ne znam sta mi bi da ih nalakiram u bordo, nikako mi ne prija ta nijansa sada.
    A sto se ovih lakica tice, sjajni su, ja imam nijansu 56 i bas sam zadovoljna, osim sto moji nokti nisu u zavidnom stanju pa svaki lak krece da mi se skida sa vrhova vec drugog dana. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije za ljeto nikako, mene podsjeća na zimu brrrrrr :)
      probaj Eveline 8u1, ja nisam vjerovala koliko je dobar… ali daj mu šansu nekih 20 dana minimalno prije nego doneseš odluku valja li :)

      Izbriši
  4. Prava ljetna nijansa i totalno nosiv :-D Lajk :-D

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan, podsjeća me na Essie Tart Deco :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemam puno Essie lakova, ne znam zašto kad su mi ovi koje imam odlični :)

      Izbriši
  6. Nisam jos naisla na ovu liniju GR lakova ali svakako ih zelim isprobati. Ova tvoja nijansa mi je predivna i jako mi se svida sto su poklopci u boji laka pa ih je kako si i sama rekla lakse raspoznati u punim kutijama. Svida mi se i cetkica koja mi se cini vrlo slicnom onoj na Rich Color lakovima koje obozavam i pokupovala sam sve nijanse koje su mi se svidale. I inace sam veliki fan GR lakova i imam ih sigurno 70-tak jer su stvarno odlicni a cjenovno vrlo povoljni :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja imam CR pa rekla bih barem 30 nijansi, predobri lakovi…. na isti su fazon, oba imaju široku četkicu, samo što su ovdje uglavnom pastelne nijanse i eto taj poklopac je u boji laka, što je zaista extra stvar :)

      Izbriši
  7. Odlicna je boja za ljeto i ovakve su mi bas i najdraze sada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma potpuno razumljivo zašto nam se dopada, iz ove nijanse vrišti ljeto :)

      Izbriši
  8. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj , preeeeeeeeeedivni suuuuuu . hocu sveeee. svaki put kad vidim obavijest( jer od BiH Beauty blogs dobivam obavijesti)MAKE UP ARENA :Golden Rose....... oraspolozim se ;) obozavam golden rose , samo jos sestru moram uvjeriti da to nije ona izbjegavajuca kozmetika koja se prodaje po prasnjavim pijacama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) danas ćeš se još jednom oraspoložiti jer ubrzo još jedan Golden Rose post :)
      Razumijem zašto tvoja sestra razmišlja na način na koji razmišlja jer i ja sam do skoro tako razmišljala dok me prijateljica nije uvjerila da probam i onda je priča dobila skroz novi oblik :) Da sam ja dobavljač GR kozmetike niti jedan proizvod ne bih dozvolila da se prodaje na pijaci jer nije pijaca mjesto za šminku eventualno za lakove i kameni proizvodi tipa rumenila i sjenila.. ostalo bih zabranila :/ ali...

      Izbriši
  9. Predivni su ti nokti!!! I ova nijansa je baš prava ljetna :) Ja sam stavila ključ u bravu na lakove za nokte, u ladici gdje ih držim ne stane ih više, a imam ih najmanje desetak neisprobanih, nije da nemam što lakirat jadna :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga, danas sam ih malo skratila….
      joj dobra si kad si mogla staviti ključ, ja se kontroliram, ali ono… šta znam… popustim s vremena na vrijeme :D

      Izbriši
  10. joooj, zašto ovih novih GR linija nema u Galantu?!?!?-a tako mi se sviđa i ovaj lak, i skoro svi oni pjeskići, i oni GR mat ruževi a vjerujem da će i ovi novi Vision (čim nam ih ti onako fino i detaljno isprezentiraš ;) ) šteta, prešteta....morat će past neka narudžba, hehe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A da pitaš hoće li ih nabaviti? Možda hoće…. čudi me da ne nabavljaju novitete…. hvala ti što smatraš da to fino odradim :)

      Izbriši
  11. prelijep je i ja volim takve nijanse

    OdgovoriIzbriši
  12. aaaa prelijepi su svi, kako se odlučiti za samo nekoliko :o, pitanje ako moze gdje se imaju ovi kupiti u Sarajevu :) thx ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pozz, nadam se da će neka od čitateljki iz Sarajeva da vidi tvoju poruku i da ti odgovori gdje su dostupni :)

      Izbriši
  13. boja je divna,od sve kolekcije zadnja 2 reda me jako privlače

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)