Maybelline Gel Liner - MAKEUP ARENA

6/13/2014

Maybelline Gel Liner



Jako volim gel linere, rijetko ćete me vidjeti bez njega, navika je čudna stvar, jednostavno se ne volim vidjeti bez gel linera. Isprobala sam ih jako puno i vremenom ću vam donijeti recenzije i za ostale.

Nedavno sam vam pisala o jednom odličnom gel eyeliner-u od Aure, no kako je on limitiranog izdanja, i ako kojim slučajem ne uspijete da ga nabavite, da imate i ovaj od Maybelline kao alternativu.

Kako rekoh, koristim ga dugi niz godina isprobala sam dosta toga što se našlo na tržištu. Isprobala sam i različite vrste tuševa i moram reći da su mi se najboljim pokazali ovi u gel ili krem formi.

Kupila sam ga na Feelunique, jer na moju veliku žalost nije dostupan u mom gradu i koliko sam načula prestali su ga uvoziti u BiH, kao i onaj odlični Maybelline Eraser korektor, nikad mi neće biti jasno zašto prestaju uvoziti odlične proizvode. Cijena mu je 6.79 funti, no ja sam ga, čini mi se platila 15% niže. Na Feelunique jako često imaju neka sniženja. 

Dolazi u količini od 6 ml. Postoji u nekoliko boja. Osim ove intenzivno crne, tu je i smeđa, ljubičasta, a i neka crna sa sitnim glitterom. 

Ova intenzivno crna je upravo intenzivna i crna da ne može biti crnja.

Smješten je u staklenu posudicu sa aluminijskim poklopcem.

Sama formula ovog gel linera nije suha, te je njegovo nanošenje time skroz olakšano. Kroz minut dva nakon nanošenja gel se posuši i to je to… ne ide nigdje dok ga ne skinete. Moram reći da se pokazao najpostojanijim na waterline-u među masom onih koje sam do sada probala, opstao je i na očima koje su u ovom periodu iznimno osjetljive i stalno suze zbog alergije na sve i svašta.

Nedavno sam kupila i Loreal-ov, pa me baš zanima kakav li će on biti, čula sam samo pozivitne utiske.

Uz njega dolazi i potpuno iskoristiv kistić, koji je opet, kao i na onom Aurinom malo kraći nego što bih ja voljela, ali potpuno iskoristiv ipak.








Ne kruni se, ne spada, bukvalno ne miče nakon što ga nanesem.


Opet me voljeni Maybelline nije iznevjerio. Koliko ga volim govori i činjenica da sam kupila još 2, zbog akcije na koju sam naletila a koja se nije smjela propustiti :-)

Volite li gel linere i ako da, koji je vaš omiljeni?

Broj komentara: 5:

  1. Još kad ti to tako lijepo i precizno staviš onda svako mora zavoljati ovaj liner :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mnogo mi se dopada kako si ga nanela. :- )
    I jos waterline... Ja se bas pomucim dok to ne bude precizno :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. ja sam bas ovih dana razmisljala o ovom lineru,i obradovah se kad videh post.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)