Crown set kistova - MAKEUP ARENA

6/21/2014

Crown set kistova




Ranije je naći kvalitetan kist u našoj državi bio misaoni pojam, ako zanemarimo neke HE kistove čija cijena pojedinačnog kista zna ići preko cijene ovog cijelog seta i pokoji Essence kojim su nas Nijemci znali obradovati. Sreća pa se vremena mijenjaju.

Beauty Studio Prestige je odlučio uvesti kistove u setovima, a kako sam čula uskoro im dolaze i pojedinačni kistovi što je veliki pomak i činjenica da ćemo uskoro imati veću ponudu kistova što je meni kao jednoj velikoj ljubiteljici kistova jako lijepa vijest.

Za one koje ne znaju Crown kistovi su brand iz Velike Britanije.

Trenutno brojim preko 200 komada i nemojte me dočekati na nož kad vam kažem da ih želim još. Jednostavno ne mogu da se oduprem želji da ih stalno kupujem a ponekad i dobijem :)

Ovaj set dolazi u baby pink fultroli od skaja, koji je mekan i veoma fleksibilan. Nakon što sam set izvadila iz futrole jedno vrijeme se osjetio miris skaja koji je jako brzo izvjetrio, ali meni ni na početku nije to smetalo, ali znam da ima cura kojima to smeta pa je red da spomenem.



Svaki kist je zaštićen celofanom što svakako nije loša stvar.


Drška je sastavljena od drvenog i metalnog dijela. Dok je drveni dio također baby pink boje, ali malo svjetliji od futrole, metalna ferula je matirano siva. Same dlačice ili vlakna su različitih boja, ali o tome ću kako budem redom prolazila kroz kistove.

Kistovi su približne dužine, s tim da se dužina razlikuje u drvenom, metalnom i dijelu od dlaka/vlakana, pa ćemo vidjeti da kist za puder ima najkraći drveni dio, metalni dio mu je kao kod kista za rumenilo/kontur ili tekući puder/bazu, dok su mu dlake ubjedljivo najduže i najgušće.


Kist za puder u prahu/kamenu - od prirodne je dlake crne boje, poprilično je gust i srednje mekoće. Osim za puder u prahu ili kamenu može se koristiti i za nanošenje bronzera ili da se izblenda šminka na obrazima nakon što nanesemo bronzer, rumenilo i highlighter.


Kist za rumenilo/konturiranje/highlighter - namjerno navodim više namjena jer o vama ovisi koju ćete namjenu dodijeliti ovom kistu, moguće ga je koristiti za sve troje, što prvenstveno ovisi o vašim crtama lica ili o vlastitim preferensama. Curama sa sitnijim crtama lica bi odlično prošao kao kist za rumenilo, na mojim crtama lica se odlično ponaša kao kist na konturiranje kao i za nanošenje highligtera. Kist je od prirodne dlake, crne boje.


Kist za bazu/tekući puder/korektor - ja ne volim ovakav tip kista za tekući puder, što me nije spriječilo da mu i tu namjenu napišem jer svakako vjerujem da među vama postoje cure koje ovakav tip kista koriste za nanošenje tekućeg pudera. Meni dobro posluži za nanošenje baze, a ono za što me iznenadilo da je poprilično dobar je za nanošenje korektora na malo širi dio područja ispod očiju te ga je lijepo utiskivao u kožu, tako kako to ja obično radim prstima nakon što ga nanesem nekim od kistova koje koristim. Od umjetnih je vlakana, žuto-narančaste boje.


Kist za nanošenje sjenila/blendanje - ovaj kist ima takav oblik da ga je moguće koristiti i za nanošenje sjenila tapkanjem kistom po kapku ili ako okrenemo gornji dio kista i osmjerimo ga prema pregibu sasvim će lijepo izblendati sjenilo. Od prirodne je dlake, smeđe boje.



Olovka kist - kist koji svakom treba a poprilično ga je teško naći za kupiti. Odličan je za nanošenje sjenila u pregib, za pojačavanje boje u vanskom uglu oka, kao i za razmazivanje olovke na donjem dijelu trepavica ili dodavanja sjenila na taj dio. Od prirodne je dlake, smeđe boje.


Kist za korektor/ruž za usne - od sintetičkih vlakana, malo dužih, koja su čvrsta i omogućavaju odličan rad sa kremastim proizvodima. Kako spada u one manje kistove koji su precizniji, idealan je za ciljano nanošenje korektora na akne, a kako iste nemam, samo ponekad neku pms bubuljicu isprobala sam na njoj i jako dobro prekriva. Ja ga pak volim koristiti za preciznije nanošenje ruža za usne.


Gel-liner kist - od sintetičke je dlake, jako tanak, srednje čvrstoće. Odlično pokupi gel liner i onaj malo gušći jednako kao i onaj rjeđe formule. kako je veoma tanak može izvući tanku crtu, a i malo deblju ako se ona nadogradi.


Za kraj vam ostavljam par fotki kao i informaciju da kistove možete kupiti na www.prestige.ba a šalju i van BiH. Cijena seta je 62 KM.



Set je pogodan za početnike, a odličan je i kao set za putovanja jer mogu se komplet našminkati bez dodatnih kistova. Da je u njemu još neki buffing kist ili sl. bilo bi još bolje.

Volite li kistove i kako vam se ovi dopadaju?



PR uzorak

Broj komentara: 6:

  1. Fini kistovi, mogli bi se zbaviti :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo je baš lijepa vijest, godinama tražim set kistova koji se može kupiti kod nas, bez naručivanja preko interneta, a da je cijenom prihvatljiv, ovo ću morati probati :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)