NEDJELJNA ZABAVA: Isprobavanje novih modela trepavica - MAKEUP ARENA

6/15/2014

NEDJELJNA ZABAVA: Isprobavanje novih modela trepavica



Današnja nedjeljna zabava je posvećena isprobavanju umjetnih trepavica. Sve mi koje smo slabo obdarene njima znamo koliko znači dodati trepavice na bilo koji look, koliko ga one podignu. 

Danas sam se igrala i htjela vidjeti kako ove izgledaju na očima, na kraju sam se komplet našminkala i pripremina fotografije za nekoliko postova, tako što kad sam već imala šminku na licu očima, zašto ne iskoristiti i pofotkati ruževe :) 

No da se vratim na trepavice. Ove su sa BornPrettyStore, a do ovih mojih vas vodi ovaj link, a kod za popust je JPH10. Radi se o ručno rađenim trepavicama od svile.




Ono što mi se kod njih dopada što nisu krute, već jako savitljive i lijepo su se primile oz moje okruglaste oči. U slučajevima kada su trepavice krute one se odljepljuju sa krajeva i nikad ne mogu napraviti da izgledaju lijepo. Sviđa mi se i što su uvijene, a kako moje nisu prethodno sam ih uvila da bi se lijepo sjedinile sa umjetnim.

Ove trepavice su za moju ukus taman - ako potegnem pitanje dužine i gustine.




Poslije sam dodala malo crnog mat sjenila uz sam rub kapka i začinila ovaj look.


Kako je to izgledalo na kraju vidite na fotografiji ispod.


Osim što sam se danas zabavljala sa apliciranjem trepavica zanijela sam se zabavljajući i pripremila fotke za narednih sedam dana u kojima nastavljam trend svakodnevnog postanja i polako skidam zaostatke kojih se nakupilo više nego što možete i pretpostaviti ;)

Kako vam se dopadaju ove trepavice?


PR proizvod

Broj komentara: 18:

  1. Uuuuuuuu, krasne su!!! Ja sam naučila svoju lekciju s krutim trepavicama, jer imam nekoliko paketa trepavica s Ebay-a koje su dosta nesavitljive, tako da mi se uvijek odljepljuju u unutarnjim kutevima trepavica. Ove su baš baš che che!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da znam te s ebaya od dolar-dva, eno ih ili u smeću ili bačene negdje u ladici u kojoj je uglavnom nešto za smeća :) jer moje ih oči nisu mogle iznijeti, stalno bi se odljepljivale s krajeva :/ ove su jako fleksibilne i čas posla ih je bilo zalijepiti…. dobra stvar je i što su dovoljno široke pa nisu kao te sa ebay-a došle samo do pola oka :D

      Izbriši
  2. Baš su fine i fino ti stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mnogo su dobre. Izgledaju prirodno, i baš lijepo izgledaju. Nisu napadne

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisu napadne, može ih se bez problema u sred dana nositi…

      Izbriši
  4. Divne su, sviđa mi se što su "svakodnevne", mogla bih ih i ja nabaviti! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš svakodnevne jesu :) imaš kod za 10% popusta tu na baneru sa strane od kojeg meni ne ide ništa, čisto da se zna, napravili su ga za moje čitateljke :)

      Izbriši
  5. Jako su lijepe trepuške :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako su lepe:) Mnogo Vam je lepse kada nemate crnu olovku/ajlajner u unutrasnjosti kapka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala…. Vidiš i meni se dopalo bez crne olovke :) nekad čovjek treba izaći iz svoje sigurne zone :)

      Izbriši
  7. izgledaju super i dobro ti stoje

    OdgovoriIzbriši
  8. Trepavice su super :) meni se iskreno tvoje siske ne svidjaju daj nam sliku bez siski jer si tako sva zatvorena, ovo je moje misljenje, komentar nemoras objavit, nije nista zlonamjerno. Ja bih voljela da vidim post o make up fiksatoru i usporedbama i dal uopste on funkcionise dal ga ti koristis. Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu divne su…..
      sve komentare objavljujem i nikad nisam ni jedan izbrisala što ne znači da ne bih ako bi bio uvrerdjive prirode…ovaj svakako nije i ne smatram ga zlonamjernim, ne brini….
      mislim da je najvažnije dopadaju li se šiške meni ili ne jer jedni će reći da im se dopadaju drugi da ne a ja nisam tu da ugađam nikom nego sebi samoj, jer ipak očito da se meni dopadaju čim ih nosim…. što opet ne znači da u nekoj budućnosti neću biti bez njih, ako mi to bude odgovaralo :)
      Isprobala sam nekoliko fiksatora i ubjedljivo najbolji je Kryolan, do nekog skorašnjeg posta barem da imaš info da taj zaista radi ono što obećava, šminka ne mrda saaatima….. Ja ga koristim samo ponekad...
      LP

      Izbriši
  9. Odlične su, onakve kakve ja bas volim, a tebi također super stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Odmah ih idem naručiti! :D Stvarno mi se sviđa efekt, a kako i sama imam spuštene trepavice koje me strašno nerviraju, fejk dodatak napravi nevjerojatnu razliku kad ih nosim. I to sam sama primijetila tek onda kad sam dobila hrpu komplimenata, a nitko nije znao što je drugačije :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Sviđaju mi se trepke, ne izgledaju mnogo upadljivo, a opet su itekako ulepšale oči!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)