Some In, Some Out, Some Favorite, Some Not #2 (May) - MAKEUP ARENA

6/05/2014

Some In, Some Out, Some Favorite, Some Not #2 (May)


SOME IN

SOME OUT

SOME FAVORITE

SOME NOT

Iako je kod mene već uobičajena praksa da imam veći priliv novih stvarčica nego odliv, mislim da to više nema smisla spominjati kako ću nastojati da se mjesta zamjene, jer evo ruku na srce potpuno iskrena srca priznajem da sam pretjerala, što znači da sam na dobrom putu :-) Znate ono kad alkoholičar prizna da je alkoholičar da je na dobrom putu da se riješi ovisnosti. Eh dobro biti alkoholičar i biti ovisan o kozmetici nije ista stvar, barem mi zdravlje nije narušeno, ali ovisnost je ovisnost, jel? :-)

Nego hajde da krenem sa novitetima.

Some In


Prvo je stigao majski DM paketi koji sam već recenzirala OVDJE. Ovaj put sam bila brza sa recenzijom jer mi ne treba puno da vremena za isprobavanje gela za tuširanje i svjetlucavog losiona, a bome da sam čekala da pošteno isprobam anticelulitnu gel-kremu mislim da bi onda dosta dugo čekali recenziju jer pravi efekti se mogu vidjeti tek kroz neki duži period.


Kupila sam po 2. put Maybelline gel liner jer je bukvalno savršen, za koji dan ide recenzija, a riječi hvale sam slušala i o Loreal-ovom pa sam i njega kupila.


Eh onda je kroz koji dan bila lijepa akcija na feelunique.com gdje je bio odeđeni broj proizvoda po 5 funti. Ja sam ponovo ugrabila Maybelline set, ali uz njega i set Oroluido, šampon i regenerator, te Loreal Mythic Oil i Solar Sublime. Uglavnom sve ovo za 20 funti, dobar deal :)


Eh malo je stiglo i MAC stvarčica. Odnedavno se MAC pro proizvodi mogu unutar UK online naručiti. Pa sam svoju frendicu odmah tlačila da mi naruči 3 proizvoda koja sam htjela i taman mi je pred kraj MAC Painterly pa sam i njega kupila. Ona me je pitala hoće li mi smetati da mi pošalje i nekih svojih proizvoda koje ne koristi, a koji ću ja, kao okorjela MACo-ovisnica voljeti više. Bunila sam se i rekla da ne želim, šta joj pada na pamet, šta će mi, imam puno. Ma šalim se naravno, rekla sam joj šalji šalji, ne odbijam ovakve ponude :)


Evo šta je poslala, rumenila Lovecloud koje je gotovo novo i Pink swoon, pola potrošeno no nema veze, dvije olovke i paletu ruževa a u sredini je Moxie koji je moj omiljeni ruž a dio je LE kolekcije.


Malo sam svratila i do DM, kupila uljni balzam, gel za tuširanje od lubenice koji božanstveno miriše te 2 Blistex balzama koja sam vam još na dan kupovine pokazala na Fejsu.


NYX Sex Bomb paletu sam dobila od moje drage Natalije :-) jako lijepa paleta.


O Sally Hansen lakovima ste mogle čitati u nedjeljnoj zabavi.


Soft & Gentle, proizvod koji svi vole, a koji ja, pojma nemam zašto, nisam nikad željela i onda odjednom kad sam ga htjela nije ga bilo u Beogradu u MAC-u, pa taman kad sam ga htjela naručiti od svoje prijateljice na moju adresu je stigao, lijep, crn a kad ga otvoriš svjetlucav, decentno. Savršen highligter koji će se sigurno naći u mom skorašnjem postu Must Have MAC proizvoda. Dobila sam ga od prelijepe Marije sa bloga Makeup Nered.


Bila sam u Beogradu na promociji Aura Gel Linera i o samoj promociji, a i o gel lineru ste mogle čitati u OVOM postu.


Bila sam u Alexandru i pokupovala ovih džidža. Žao mi da nisam još koju uzela. Drugi put.


U MAC-u sam kupila praznu paletu za sjenila, refill sjenila Woodwinked, kistove 138 i 208. Zamijenila sam 6 praznih MAC ambalaža za ruž Cream Cup, onda u Ušću u Home Centru kupila ovaj lijepi organizer. I na kraju sam bila u Inglotu i kupila kist 6SS, koji mi je preodličan!


Posebna fotka za poseban kist. Veliko HVALA, bukvalno iz dubine duše, jednoj dragoj curi koja mi je poklonila svoj kist MAC 165, imala je 3 komada jer toliko ih je voljela. Ovo je kist koji toliko dugo želim da se više ni ne sjećam otkad ga želim. Dio je limitirane kolekcije. Znam da MAC vraća određene proizvode ponovo u limitirane kolekcije ili nekad čak i u stalnu ponudu, ali ovaj kist nikako da vrate. Čekala sam ga, pisala u Novogodišnje Wish Liste, OVDJE i OVDJE i moj Djeda Mraz je ispunio želju da napokon bude moj. Nekad mi se desi da kad nešto napokon nabavim, nešto što dugo želim, izgubim interes za to. To se ovaj put nije desilo, toliko sam njime oduševljena, da ga čuvam i pazim i mazim i rekoh li čuvam i pazim i mazim :p obožavam ga :)



Kako mi je kist stigao preko moje Ivane Anaviglam, morala je moja Ivana nešto još ubaciti za mene, te mi je poslala Kanebo bazu za usne, Inglot rumenilo i Clarins maskaru. Nije da se ja ne obradujem, koja to ne voli poklone ali nikako da joj se odužim za sve što radi za mene. Uh uh.


Za kraj još jedan odličan deal u Beautique-u u Mercatoru. Uz kupovinu bilo koja 2 proizvoda iz Lancome Visionnaire linije na poklon korektivni serum čija je cijena 163 KM (85 eura). Ja sam odabrala okoloočnu kremu jer to je proizvod iz segmenta njege gdje još uvijek nisam pronašla onaj koji najbolje radi. Kad je riječ o ostalim proizvodima za njegu ja sam potpuno zadovoljna sa svim koje koristim, ali za okoloočno područje niti jedan nije 100% dobar. U stvari sjetila sam se sada Estee Lauder Eye Balm o kojem sam pisala a koji mi je odličan, možda bih mogla ponoviti kupnju :) Zatim tu su Dior lakovi koji su mi definitivno najbolji koje sam ikad probala, bili su na sniženju od 30%, uzela sam neke klasične nijanse. Tu je i YSL set lakova koju su bili na 50% na sniženju te sam 2 platila 20 KM. Pala je i Lancome maskara koje je bila na sniženju 49.95 KM te sam uz nju dobila i ruž za usne :) Kupila sami 2 Elizabeth Arden korektora koji su bili u ponudi po smiješno niskoj cijeni, jedan 7 KM, drugi 10 KM i još sam uz ovaj od 10 KM dobila tester sjenila. Kupih i svoj prvi Lancome lak po cijeni od 16 KM. I dobila sam 2 tester pudera od po 10 ml :)

Some Out



Ova tri MAC proizvoda su otišla za Bg uz još 3 davno depotirana sjenila, te su završila u razmjeni za gore spomenuti MAC ruž. Naravno pumpa je ostala kod mene i zavrnuta je na novi Brush Cleanser. MAC Fluidline sam obožavala dok nisam kupila Myabelline, sad ne znam ni šta da mislim. Odličan je ali Maybelline je isto odličan a košta upola manje. O primeru ću vam pisati…


U potrošenim proizvodima se našlo još ponešto. Fa dezodorans, onako srednja žalost, niti nešto posebno dobar a nit loš. Golden Rose odstranjivač laka sa spužvicom. Ja ovakve proizvode koristim za namakanje noktiju kad skidam šljokičaste lakove. Odličan mi je u tu svrhu. Još jedna potrošena I love… tuširalica koja jako lijepo miriše. Avon piling koji mi je najbolji piling u životu koji sam ikad probala. Mana - već dugo ga nema u katalogu i plače mi se zbog toga! Maybelline Eraser tekući puder, pisala sam o njemu… Potrošila sam ga, iako mi je dobar i jako prijatan na licu neću ga ponovo kupiti samo iz razloga što nije najpostojaniji na mom licu, a da je dobar i ugodan, to ostaje. Givenchy okoloočna je bezveze… Johnson krema za ruke, ne vidi se najbolje, ispod okoloočne je, jako je dobra. Tu je i set Balea proizvoda za kosu i definitivno su jedni od boljih a povoljnih proizvoda za kosu. Šampon ću sigurno ponovo kupiti nakon što malo smanjim zalihe.

Some Favorite, Some Not


Favorita i ima i nema puno. Ma na drugi pogled nije ih puno :) Glina koju svaki masnokožac MORA probati. Ja vam ne mogu dovoljno nahvaliti ovu glinu. Bukalno pokupi pore i smanji ih na pola veličine koju inače imaju. Istina da taj efekt ne traje vječnost, ali traje do 2 dana. MUST HAVE rekoh vam. Kupljena je na iHerb-u. Na istom sajtu je kupljen i ovaj Aquaphor tretman za usne, predobar je zaista. Guerlain Lingerie de Peau je tekući koji i dalje ne mogu dovoljno nahvaliti… Da je samo malo trajniji bio bi savršen, sa-vr-šen. Soft & Gentle mi je stigao početkom mjeseca ali se za mjesec dana pozicionirao visoko na ljestvici favorita… Avon Luxe kameni puder u koji sam se zaljubila od momenta od kad sam ga dobila, jedno vrijeme ga nisam koristila pa sam ga ponovo "otkrila" među šminkom i skoro i potrošila, pa definitivno uskoro kupujem novi. Estee Lauder Ombre rumenilo je jako lijepo, o njemu imam namjeru pisati. Još jedno rumenilo je stiglo u favorite a to je Chanel Ultra Rose u tester formi, prekrasno rumenilo, prekrasno… Protekli mjesec su obilježili i razni sprejevi za lice, našlo se tu L'occitane hidratantnog spreja, Caudalie Beauty Elixir-a, te John Masters Organics tonika. Sva tri sam koristila, ovisno o potrebama kože. L'occitane sam koristila uglavnom nakon što bih skinula šminku, odličan za hidrataciju lica.
2 poprilično slična laka sam voljela u proteklom periodu, nekako padam na ove boje u posljednje vrijeme. Golden Rose Color Expert #22 kojeg ćete vidjeti na mojim noktima za koji dan te Dior Bouquet koji sam vam već pokazala.
Kada je riječ o kistovima, odmah su o favorite ušli 4 koja sam nedavno nabavila, bukvalno sam ih non-stop koristila. MAC 165 i 138, Inglot 6SS, Coastal Scent koji odlično radi sa Chanel rumenilom te Aurim kist za gel lajner koji je dizajnrao Dragan Vurdelja. Iako ovaj kist zbog kratke drške nikako ne ide uz bok sa kistovima koje ja inače volim, toliko su mu dobra vlakna da izvučem liniju kakvu god poželim s njim. Cure iz Srbije najtoplija preporuka za ovaj kistić, za nisku cijenu se dobije uz gel liner koji je jako dobar.


Više puta sam pominjala koliko volim Maybelline, ali ova baza je očajna za masnokošce. Ne samo da mi ne drži šminku nego se od nje još brže usijam. Na sreću nema je kod nas u prodaji, kupila sam ju online ali ako je ikad ugledate a imate masnu kožu, lagano preskočite ;-)

Givenchy okoloočnu sam na sreću kupila na nekom sniženju na Jagodici, ali i po toj cijeni ne vrijedi. Imam osjećaj da mi je isušila okoločno područje i trebaće mu vremena da se vrati u normalu. Ne vrijedi ni malo. Čak i neke puno jeftinije okoloočne kreme su dosta bolje od ove.

Eto to je pregled mog predhodnog kozmetičkog mjeseca. Ne smijem vas ni pitati o čemu biste željele čitati jer toliko recenzija dugujem da mi je baš žao što ne stižem, koliko god da se trudim uvijek sam u nekom zaostatku :) ali eto ako baš ima nekih prioriteta hajde vi recite šta vas to zanima :)



Broj komentara: 37:

  1. POSTčina :=))) Odlično kako si svašta spojila u jedan post, jako mi se sviđa ideja! A sad mi je u glavi pjesma "Sex Bomb Sex Bomb, She's My Sex Bomb" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ti kažem da sam ga radila 3 sata hoćeš vjerovati? te upload te tipkaj, te linkaj stare postove :) a o fotkanju prethodnih dana da ne pričam :)

      Izbriši
  2. Ja sam imala par favorita od noviteta za izdvojiti a onda sam pročitala kako slijedi post MUST HAVE MAC i sada samo jedva čekam da osvane ;).

    OdgovoriIzbriši
  3. mmmm da mi je četvrtina ovog "some in" :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme otkud da krenem... Od onoga što mi je suze u očima izmamilo :D Al ozbiljno... MAC glitter brilliants koji želim otkako su izašli, toliko čitam o njima i vidjela sam da su PRO, ali su mi neke cure s Instagrama rekle da su uzele online. A ja bih bilo kojiiii koliko su prekrasni i koliko obožavam glittere, iako mi je već godinama u mislila 3D Silver, otkako nisam ni pojma imala šta je to MAC.
    Drugo, ne mogu se odlučiti upravo između MAC Blacktracka i Maybelline gel linera, bitno mi je da ne se preslikava jer imam masne kapke i da traje.
    Treće, Soft&Gentle sam baš danas gledala i mislim si jel mi treba pošto sam kupila negdje prije Lightscapade?
    Zanima me i Prep+Prime i Paint pot, za što se on sve koristi i jel mi je možda moja Catrice kamuflaža dovoljna pa da o njemu ni ne razmišljam?
    Iiii kistovi, ovaj MAC koji si toliko htjela je i meni na WL dugo, ali nisam znala da je LE, no gledala sam isti Sigmin koji je i jeftiniji.
    Ne znam jel ovaj post mi došao kao naručen ili kao tuga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh da ja tebi krenem od glittera... ako ikako budeš u prilici nabavi Aurine, vjeruj mi da imam i jedne i druge i prihvatam odgovor MAC je MAC, ali hajde ti meni vjeruj da su oni isti….
      Oba gel linera su baš odlična ali s obzirom na cijenu biram Maybelline :)
      Soft & Gentle ti treba, 100% sam sigurna…. ja si želim i Lighscapade :) kažu znalci da se oba moraju imati ;)
      Paintpot je najbolja baza za sjenila, ujednači kapak pa stvara odličnu osnovu za šminkanje plus odlično drži sjenila… treba ti… nemam Catrice kamuflažu pa ne znam kakva je….
      eh kistovi, ako ikad ikad izbace 165 kupuj odmah, to je divan kist, savršen… ja sam jednom bila naručila sigmin i nije mi stigao, ali znam da su slični… samo ne mogu ih usporediti…
      gledaj da je ovaj post došao kao naručen pa sad znaš što možeš preskočiti a što ti treba :) iako je više ovoga što ti treba ;)

      Izbriši
    2. Aurine sam gledala kod tebe, ali tek njih nemam kak nabaviti i ne isplati mi se još veliku poštarinu plaćati, radije ću nekak MAC naručiti :D I sad se s tim MAC-om snalazim svakako. Imam tetu u Americi pa sam razmišljala da mi ona pogleda, ali ne znam gdje, ako se u UK može naručiti online, vjerujem da može u USA.
      Znači između gel linera je svejedno šta uzmem...
      Paintpot skoro svi uzimaju Painterly i svima paše, a ja sam jako svijetla i ne znam kako bi mi se uklopio pa sam gledala Soft Ochre.

      Izbriši
    3. Da može ti ih nabaviti online, svi MAC pro proizvodi se mogu naručiti u USA, a od skoro i u UK.
      Ja bih ti još prije preporučila Maybelline, jer mi se MAC pred kraj posušio, a evo jedan Maybelline mi je pred kraj i nema znakova da će se posušiti…
      Soft Orche je dosta svjetliji, imaš ih kod mene uspoređene u recenziji Painterly-ja...

      Izbriši
  5. isam znala da postoji "manja verzija" MAC 168. Njega imam i mislim da mi je najskuplji kist od svih koje imam ali nikad nisam požalila kupnju. Malecki mora da je jako zgodan :) Inglotov imam 4ss i on mi je super za highlighter, ovaj tvoj je baš za blendanje, jel' da? Za ostalo brate ne znam otkud da krenem :)) Lijepo ti piši kako ti dođe, meni to sve zanimljivo:) Baš me zanima kakva će ti biti ova Clarins maskara, upravo je koristim. Mene su dojmile recenzije, uspjela sam je ulovit na akciji, ali me na mojim trepavicama razočarao efekt malo, nisam još pisala o njoj...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi mislila manja verzija 138? :) postojala je, ne postoji više :) a ako je ponovo izbace kuuupuuuuuuuj :) da da 6ss je za bledanje a htjela sam i taj 4ss (reče kistoovisnica)
      joj draga baš ne znam kad će maskara doći na red, uh imam jedno 7-8 novih i nekoliko otvoenih :/

      Izbriši
  6. Meni je fantastican ovaj tip posta, mislim ova ideja. Svasta za procitati ima. Jest mi bilo drago kad sam maybelline ulovila na onoj 5 funti akciji, opisati ne mogu :D gledala sam ga mjesec dana prije toga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Anela… neka si ga ulovila, ja Maybelline gel liner obožavam :)

      Izbriši
  7. Woow, nauživala sam se čitajući post! :) Divne, divne stvarčice! Imam ovu MAC-ovu crvenu olovku za usne (ako je to ta nijansa) i prezadovoljna sam! Pogotovo u kombinaciji sa Russian Red nijansom ruža! Također imam Maybelline maskaru, kojom i nisam pretjerano oduševljena. Mislim da sam kupila 2 u pakovanju, te nakon korištenja jedne, druga mi stoji čitava - dobro si me podsjetila! :) Maybelline Eraser kod mene funkcioniše super, iako sam ga u posljednje vrijeme (nepošteno) zapostavila! :) Baš neki dan sam svraćala u Beautique, imaju odlične dealove! :) Veselim se recenzijama!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi vidjela odličnih dealova, kako to propustiti? samo tražim izgovor heheehh

      Izbriši
  8. Super tip posta si izmislila, meni se jako sviđa. :) Preparativac u meni bi rado probao Orofluido, Mythic oil i JMO, ali i Estee rumenilo i glinu sa iherba. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) pa dobro nije da si puno toga odabrala, nisi prokleta kao ja :)

      Izbriši
  9. Ovo je trebalo i napisati i pročitati:))
    Ja sam saba na organizatora pa bih ti ovaj tvoj udomila bez pol muke:D MAC 165 je predivan <3<3<3 Glinu definitivno kupujem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jeste potrajalo sastavljanje :) i ja volim organizatore, obožavam :) glina ti treba ako si masna :)

      Izbriši
  10. Aaa Sally Hansen lakovi su predivni,apsolutno svaka nijansa.Nekako baš lijepo,mliječno (?:D) izgledaju,mogu mislit` kakvi su na noktima.Ovaj Balein uljni balzam sam vidjela uživo i iznenadila me njegova divovska ambalaža haha.Pretpostavljam da se radi o njihovom standardnom uljnom balzamu samo u većem izdanju?Taj mi je balzam najviše odgovarao od svih koje sam isprobala do sad,uvijek ga imam u rezervi.Pitanjce,kakav ti je ovaj Blistex lip tone ? ostavlja li ikakvu boju i što je još bitnije njeguje li ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da ima jako veliku ambalažu.. radi se o proizvodu koji se nanese na kožu nakon tuširanja i onda ispere i nije potrebno da se maže tijelo nakon njega… Blistex mi je super, ostavlja lagano boju, pišem o njemu u ovo dan-dva :)

      Izbriši
  11. divan post :D odavno sam pregledavala iHerb ali se nikako nakanit nešto naručit...sad si mi ubacila bubu u uho sa tom glinom ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala… iHerb ima svega, ne znam kako odolijevaš da se ne upustiš u kupovinu :)

      Izbriši
  12. Ova Sex bomb paleta me užasno mami :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Drago mi je da postoji jedna ovakva blogerka koja ce nam reci gdje je koji proizvod dostupan a Bosne je:) a vecina stvari koje prikazujes nam je dostupna i kazes nam iskreno dal valja il ne :) hvala ti na svim savjetima. sa svojim postom o uredjenju sminke si me motivisala da i ja pravim sto za sminku itd i ovako znam da nisam jedina kojoj je to zelja da ima :)) samo tako nastavi :*
    http://asja91.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  14. EL rumenilo je prekrasno, eto njega bi voljela vidjeti u postu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj divno je, slažem se i definitivno zaslužuje post :)

      Izbriši
  15. I ja sam iskoristila ponudu na Feelu i kupila Lorealov sprej i vitamino color šampon i taaaaako mi je žao što nisam akciju vidjela prije jer sam propustila Mythic ulje :((
    Estee Lauder Ombre rumenilo je predivno, toliko da bi meni bilo žao koristiti ga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a joj brzo je nestalo i ja sam na Ecotools kistove zakasnila a bila sam na samom početku akcije, ali dok sam pregledala nestali su :/

      i meni je bilo žao na početku ali sada ga redovno koristim :)

      Izbriši
  16. sad i ja čekam Must have MAC post :D
    favoriti su ti divni, kao i noviteti, a za MAC kist mi je baš drago da je na kraju našao put do tebe kad si ga toliko željela :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divna M. me jako obradovala i stvarno prijatno iznenadila :) nemaš pojma koliko sam sretna zbog njega, još uvijek ga onako krajem oka pogledam i ne mogu da vjerujem da ga imam :)

      Izbriši
  17. Odličan post. Posebno me zanima ovaj Balea uljni balzam, jer šminku jako rijetko korsitim ( samo maskara i ruz) , ali zato proizvode za tijelo u ogromnim količina :)

    Unaprijed zahvaljujem.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)