Darivanje (ZAVRŠENO) - MAKEUP ARENA

6/27/2014

Darivanje (ZAVRŠENO)








Najavila sam vam ovo Darivanje još dosta ranije i onda sam smišljala šta bih vam to ovaj put poklonila pa je izbor pao na proizvode sa fotografije iznad.

  • Olay tonirana krema u nijansi Medium;
  • Garnier 5 sec Perfect Blur;
  • Pupa Pochete Glitter Party paleta 03 (slike možete proguglat jer nisam htjela otvarati);
  • Golden Rose Rich Color #38;
  • Maybelline Great Lash maskara;
  • Macadamia ulje 10 ml.

Htjela sam da to bude malo veće darivanje jer osim razloga koji sam vam spomenula kada sam najavila darivanje a to je preko 500.000 pregleda stranice za prvih 5 mjeseci ove godine (sad već 600000), za koje vam od srca zahvaljujem jer  lagala bih kad bih rekla da mi nije drago zbog toga :) razlog je i taj što blog puni 2 godine 14.7. kada sam napisala svoj prvi post.

Dakle uvjetovati vas neću ničim, niti da lajkate FB stranicu, niti da me pratite preko Bloglovina, GFC-a, Instagrama, Twitter-a, Google +, niti da podijelite post ali će mi naravno biti drago da bilo šta od ovog uradite :) i pomognete u promociji mog bloga.

Prijave će biti jednostavne i idu ovako:

Preko obrasca za kontakt (na desnoj strani) ćete mi poslati poruku i napisati mi:

  • Koji je vaš omiljeni tip posta na blogu i zašto? Iako cijenim to što mi dosta vas piše da volite moj blog i da ne bi mijenjale ništa na njemu ovaj put sve što treba da napišete je koju vrstu posta volite i zašto baš tu vrstu. Što konkretnije i jasnije :)
  • Ostavite mi i Nick pod kojim ostavljate komentare na blogu, ako ih ostavljate, učestvovati možete čak i ako ne ostavljate komentare.

Iako sam nedavno radila anketu koju vidite sa desne strane još malo istraživanja želja mojih čitateljki nije na odmet :)

Zašto preko obrasca a kontakt? Zato što nakon određenog broja poruka ne objavljuju se komentari te ih nemam pregledne i vidljive sve na jednom mjestu, a ovako kako mi budu pristizale prijave sve ću ih moći smjestiti u jedan folder i lakše odabrati dobitnicu.

Darivanje je otvoreno za sve čitateljke sa prebivalištem u BiH, Hr i Srb iz samo jednog razloga a to je slanje, koje će i ovaj put biti organizirano busom, ako bude išlo izvan granica BiH. Ako želite učestvovati a iz neke druge države ste i imate mogućnost da u slučaju da dobijete nagradu istu preusmete u nekoj od ovih država onda je darivanje otvoreno i za vas :)

Darivanje je otvoreno do 10.7.14. u ponoć a dobitnica će biti odabrana nasumičnim odabirom i  objavljujem ju u najkraćem mogućem vremenu i molim pojedince da preskoče pitanje kad će biti objavljena dobitnica nakon što se darivanje završi.

Dobitnica će biti objavljena na kraju ovog posta a link kao podsjetnik da je odabrana će biti postavljen na facebook stranici.

Komenari na post nisu dozvoljeni da bih izbjegla zabune oko prijave na Darivanje!

Sretno svima!


------------------------------------------------------------------------



Dobitnica darivanja je Nera E. koja je već kontaktirana putem email-a koji je ostavila u obrascu za kontakt. U slučaju da se Nera ne javi u roku od 72 sata izvlačim novu dobitnicu.


Hvala vam od srca svima što ste se odazvale u jako velikom broju i što pratite moj blog… bilo bi lijepo da mogu nagraditi još cura, ali znate da vrlo često radim darivanja pa vjerujem da će biti prilike :)