Make-Up Atelier Paris Gel Eyeliner - recenzija - MAKEUP ARENA

8/13/2014

Make-Up Atelier Paris Gel Eyeliner - recenzija




Linija na kapku je lijep dodatak svakom makeup-u na očima, posebno ako nemate krasne bademaste oči kojima nikakvo docrtavanje nije potrebno. Ako ste u onoj većoj grupi žena koje nemaju takav oblik očiju vjerujem da vam je, kao i meni, docrtavanje i vizualno mijenjanje izgleda oka sasvim poznat pojam i da mu vjerovatno pribjegavate na dnevnoj bazi. Postoji nekoliko načina da se to radi, no onaj najupečatljiviji je sa lajnerom u bilo kojoj formi. Moji omiljeni su oni u gel ili krem formi, o tome sam vam već i ranije pisala.

Danas vam donosim recenziju za jedan lajner sa vodootpornom formulom. Dolazi u posudici napravljenoj od mutnog stakla, sa crnim poklopcem i logom branda na njemu. Jednostavno i lijepo.




Dakle radi se o krem proizvodu koji je jako guste konzistencije. Izuzetne je pigmentacije i intenzivno crne boje. Potrebno ga je nanijeti vrlo malo na sam vrh kista te vući liniju. Previše nanosa na vrh kista može rezultirati time da se dobije reckav izgled na kapku, a to nikako ne želimo.

Kako mi fotka proizvoda dok je bio u posudici nije uspjela dok je gel bio još nov, umjesto nje izvadila sam malo proizvoda na ruku da vidite o kojoj gustini se radi, čak vjerujem da ovako bolje stičete dojam. 



Kada dođem do skidanja ovog proizvoda tada se u potpunosti potvrđuje njegova trajnost jer ne samo što tokom dana ne miče sa kapka, test od 10+ sati je prošao, nego ga moram skidati sa nekoliko blaznica, te naravno uljnim odstranjivačem šminke. Nevjerovatno je trajan i bome pobjednik u dužini opstanka na waterline-u. 







Proizvod je moguće kupiti u Beauty Studio Prestige, imaju i online shop, po cijeni od 36 KM za 4 grama proizvoda.

Na kraju da rezimiram: malo se teže nanosi zbog gustine te nisam sigurna kako bi se početnice snašle s njim, dok sve mi koje godinama nanosimo ovu vrstu proizvoda sigurno nećemo imati problema, izuzetno je crn i postojan, slobodno da kažem najcrnji i najpostojaniji koji sam probala i ja ga obožavam, potpuno se mogu pouzdati u njega da će kroz dan ostati na mjestu gdje sam ga nanijela, čak i na veoma visokim temperaturama gdje se ostatak šminke na mom licu topi.


PR proizvod

Broj komentara: 5:

  1. Čini se kao proizvod koji bi se definitivno trebao naći i u mojoj kolekciji. Eyelinere često nosim, a crni su mi najdraži.

    OdgovoriIzbriši
  2. U letnje doba postojanost je najvažnija stavka, može se preći preko težeg nanošenja :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zvuči primamljivo, posebno zbog velike postojanosti. :)
    Ja sam kupila Maybelline gel lajner u koji sam se prosto na prvo nanošenje zaljubila i od kojeg se ne odvajam. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam probala, mada je zaista interesantan. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)