Slikama kroz Mostar - MAKEUP ARENA

4/22/2015

Slikama kroz Mostar




Kada sam nedavno pisala o Blogermaniji održanoj u Mostaru, spomenula sam da sam ostala i sutradan i prošla kroz Mostar i zabilježila ljepote koje ovaj grad posjeduje. Ovo je bio moj prvi posjet prekrasnom Mostaru i nekad se zapitam kako je moguće da sam prošla pola Europe, bila na drugom kontinentu, a ovakve ljepote koje su mi pred nosom nisam obišla. Nadam se da ću u budućnosti nastaviti sa obilaskom lijepih gradova u dragoj mi BiH, a do tada idemo pogledati slike krasnog Mostara :)
































Za kraj samo da se zahvalim Mariji i Moniki koje su nas provele kroz Mostar i iskreno se nadam da sam vam kroz slike uspjela prenijeti barem dio mog osobnog doživljaja ovog prekrasnog grada.

p.s. pozdrav svim dragim Mostarkama koje sam upoznala a i onima koje nisam :)


Broj komentara: 7:

  1. Zanemela sam na lepotu, slike su prekrasne :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Aaaaaa,ja bi opet tamo!Sad kad sam vidjela slike,samo sam se sjetila kako nam je bilo lijepo.Ja i dragi bili smo 4 puta,i bas se nesto dogovaramo da se zaletimo na neki izlet.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da sam te podsjetila na lijepe momente :) Vama je čak i bliže nego meni, tako da je super što se možete brzinski zaletiti :)

      Izbriši
  3. Divan post :) U Mostaru mi je živeo ujak pa sam ga posetila više puta, ali kao mala, pre rata. Ipak, pamtim i danas tu nestvarnu boju Neretve i one divne. stare uličice oko mosta.

    OdgovoriIzbriši
  4. Divne slike.Mostar je jedan od meni najdražih gradova,a vjerovatno sa Sarajevom i najposjećeniji.Divan,divni ljudi,divno vrijeme(često) i divna atmosfera.Ljepota! :)♥

    OdgovoriIzbriši
  5. Obožavam Mostar! Moj studentski grad, pa ima i to svojih čari ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)