Arena Maraton: tekući puderi, najava recenzija - MAKEUP ARENA

11/02/2017

Arena Maraton: tekući puderi, najava recenzija



Dok kucam u drvo (da se ne urekne) i mislim se kako se napokon sređuju stvari u mom životu i kako se napokon mogu posvetiti stvarima koje volim, među kojima je naravno i pisanje recenzija na blogu, razmišljam se s kojim puderom započeti seriju postova o tekućim puderima i sinu mi ideja da je možda najbolje da ih ovako predstavim i da i vama dam mogućnost da mi sugerirate za koji puder bi vas zanimala recenzija.


Puderi koje ću recenzirati:


  • Estee Lauder Double Wear Maximum Cover;
  • Marc Jacobs Re(Marc)able;
  • YSL All Hours foundation;
  • Estee Lauder Double Wear Nude;

  • MAC Pro Longwear;
  • Clinique Beyond Perfecting;
  • Fentybeauty;
  • Too Faced Peach Perfect;
  • Smashbox Studio Skin;

    • Loreal Infallible 24h-matte;
    • Bourjois Air Mat;
    • Revlon Colorstay za mještovitu i masnu kožu (koji sam zaboravila slikati).
    Imajte na umu da su ovo puderi koje nisam sve odjednom isprobala, isprobavala sam ih u proteklom periodu moje malo duže neaktivnosti (ili ipak da napišem slabije aktivnosti) na blogu, doduše neki od njih su kupljeni u zadnjih mjesec-dva kako mi se vratio moj poriv za gomilanjem :) pa ću prednost dati puderima koje sam ranije isprobala. Neke pudere imam u više nijansi, pa očekujte swatcheve svih nijansi koje imam.

    Neću ih sve prikazati kako izgledaju na licu jer ne mogu čekati da se poklope sve zvijezde na nebu da u isto vrijeme imam vremena, volje itd., što me često usporavalo u recenzijama i želim biti malo opuštenija plus nisu svi puderi namjenjeni za moj tip kože pa i nema svrhe da ih na svojoj koži prikazujem. Ja stalno ističem da ono što odgovara meni ne mora odgovari vama, pa čak iako smo istog tipa kože, no uglavnom sam se uvjerila da važi pravilo da cure slične kože mojoj obožavaju pudere koji su i moji favoriti. Ali znate ono, svako pravilo ima iznimku.

    Malo ću promijeniti koncept pisanja recenzija za puder, pa ću ga napraviti dosta preglednijim i lakšim za brzinsko čitanje jer znam da nam je vrijeme svima bitno. Uglavnom, nadam se da vam se dopada ideja i slobodno sugerirajte ako bi željeli čitati o nekom puderu koji nije među ovom ekipom jer ne bježim od isprobavanja nekih drugih pudera. Makar se puderi brže troše za razliku od ostale šminke, barem je to kod mene slučaj jer se nekad znam našminkati i 2x u toku dana, a pudere koji ne odgovaraju mom tipu kože, iskoristim za šminkanje drugih, te još naravno i pojačam nijanse tog pudera, ako se uvjerim da je odličan na nekoj drugoj vrsti kože. Tako da, nemojmo se iznenaditi ako u međuvremenu izleti još neka recenzija pudera koji u međuvremenu isprobam, a koji nije spomenut ovdje.

    Još da dodam da se nadam da ću zaista imati dovoljno vremena, kako to i očekujem, te ću osim što ću objavljivati po jednu recenziju za puder svakog četvrtka u narednom periodu, objavljivati i neke druge recenzije, jer ne želim da vam dosadi čitanje o jednoj te istoj temi na različite varijacije :)



    4 komentara:

    1. Cekam tvoju seriju, jer me licno jako interesuju YSL All Hours, Estee Doublevare Nude (Stari Doubleware mi je prevelike pokrivnosti) , Marc Jacobs, Clinique Beyond Perfection, To Faced Peach Perfect. Interesuju me i ostali, ali ove nisam imala prilike da probam, a na tvoje recenzije umem da se oslonim

      OdgovoriIzbriši
      Odgovori
      1. Eto YSL sam već objavila, prije nego sam ti i odgovorila :) idu i ostali uskoro :)

        Izbriši

    Hvala na komentaru :)