AURA - recenzije + darivanja (ZAVRŠENO) - MAKEUP ARENA

4/04/2014

AURA - recenzije + darivanja (ZAVRŠENO)


Brand Aura je još uvijek velikom broju cura na području BiH velika nepoznanica a o Hrvatskoj da i ne pričam. U Srbiji su mnoge cure upoznate sa kvalitetom njihovog domaćeg branda. Danas u suradnji sa Aurom danas radim "Recenzija - Darivanje", te se nadam da ću vam uspjeti ovom recenzijom pokazati o kakvom makeup-u je ovdje riječ, naravno ovo se odnosi na one koji Auru još nisu probali.

Odabrala sam među Aurom proizvode koje volim i koristim te umjesto meni oni idu jednoj od vas a ja sam za sebe iste takve već ranije kupila :-)




Prvo recenzije a zatim… ;-) Krenimo….

Maskara




Mojim trepavicama fali i dužine i voluma, te ja obično za sebe biram maskare koje daju volumen, no ovaj put sam napravila drugačije i nisam požalila, odabrala sam maskaru za dužinu. Mislim da na fotografiji ispod vidite da su moje tanke i rijetke trepavice dobile na dužini a i na volumenu sa ovom maskarom.

Ono što mi se posebno dopada kod ove maskare je njena punoća, ako se to tako može reći. Dakle kad prolazim četkicom kroz dio gdje je maskara osjetim da je maskara puna. Ja svoju koristim hajmo reći u 80% šminkanja zadnjih 1.5-2 mjeseca i mogu reći da mi je i dalje osjećaj punoće prisutan. Četkica je uža prema vrhu što je odlično jer time mogu prići do najsitnijih trepavica prema unutarnjem dijelu oka. Boja je intenzivno crna.

Dolazi u količini od 11 ml, cijena 9.5 KM.




Tuš 



Svidio mi se je je četkica neke srednje debljine te je moguće s njom izvući i tanju liniju a i onu malo deblju kakvu ja preferiram. Nije mi se razmazivao u uglovima očiju, ostajao dok ga ne maknem, boja je intenzivno crna.

Tuš ima 7 ml  i cijena mu je 9 KM.

Sjenila 


 68 Vintage Purple i 66 Fool Moon

Sjenila su, po mom ukusu, idealne pigmentacije. Ni previše, ni premalo, baš kako ja volim. S takvim sjenilima se sasvim lako dođe do željenog izgleda, laganom nadogradnjom boje. Dobra su za dnevni makeup a uz liniju tušem te eventualno umjetne trepavice lako se dobije i glamurozniji izgled, ako to želite. Na kapku, uz dobru bazu za sjenilo, ostaju onoliko dugo koliko želim, nema mrdanja.

Sadrži 3g a cijena mu je 9.5 KM.


Tuš i sjenila na djelu.


Olovka za usne 


Nijansa 43

U ovom slučaju korištena preko cijelih usana, kao ruž. Pigmentaciju vidite, odlična, a ono što ne možete vidjeti je, a meni ćete morati vjerovati na riječ je da je olovka idealne tvrdoće, niti premekana ni pretvrda. Već sam ju nekoliko puta spominjala kroz raznorazne favorite i čista srca kažem da je jedna od boljih olovaka za usne koju sam probala. U slučaju da je koristim ovako kao ruž obično na usne nanesem neki balzam koji nije masan jer tada ju je još lakše nanijeti i to je to. Transformira se u ruž za usne i to onaj trajniji ruž koji ostaje na usnama satima. Najavila sam vam recenzije svih nijansi koje ja imam, trenutno ih imam 6, pa ću vam ih sve pokazati, kako swatcheve, tako i na usnama. Nijansa je crvena, iako gledajući u samu olovku pomislim da vuče na toplu crvenu na mojim usnama poprima jednu lijepu neutralnu crvenu nijansu.

Nisam uspjela naći gramažu, ali pretpostavljam da je 1-1.5g, kao i kod većine olovaka, cijena joj je 7.5 KM.



Rumenilo


212 Cotton Candy

Nijansa rumenila je meni među ljepšima koje ima Aura u svojoj liniji, mada imam još par favorita koji su mi otežali izbor ali eto morala sam odabrati i izbor je pao na ovu nježnu roskastu nijansu koja se može nositi uz različite kombinacije šminke na licu.

Rumenilo je srednje pigmentacije, koja je po potrebi nadogradiva ako to volite. Na licu se zadržava 4-5 sati prije nego počne ravnomjerno nestajati. Ako vam lice nije masno sigurna sam da ostaje i duže. Rumenilo ima 5 g i cijena mu je 10 KM.





Na kraju sam da upotpunim izgled dodala i trepavice,  Aura #09, meni od svih modela koji oni maju ubjedljivo najdraže. 



To bi bile kratke recenzije ovih proizvoda a sada prelazim na Darivanje…

Dakle u pitanju je ova nagrada za jednu od vas :-)



Pravila darivanja:

  1. Lajk MakeUp Arena na FB plus podjela objave sa FB, ako želite, a time ćete dobiti dodatni ulaz,
  2. Lajk Aura na FB,
  3. Ako ne koristite FB ostavite mi komentar na koji način pratite blog,
  4. Dodatne ulaze ostvarujete ako me pratite preko: Instagram, Twitter, Google + i Bloglovin, samo ostavite ime pod kojim me pratite
Voljela bih i da mi napišete u komentarima da li ste već probale nešto od Aura proizvoda i ako jeste koji su to proizvodi koji vam se sviđaju!

Darivanje je otvoreno za područje BiH, Srbije i Hrvatske i traje do 19.4. u ponoć, dobitnica će biti odabrana nasumičnim odabirom preko www.random.org i nakon objave ima 48 sati da mi se javi, u suprotnom biram novu.

Ako se slučajno desi, kao i u prošlom darivanju da ne vidite svoj komentar ne brinite jer sve prijave meni stižu na email i nema potrebe da ponavljate prijavu, osim ako nešto niste zaboravile odraditi :-)


Nadam se da vam se nagrada sviđa i da ćete učestvovati.


Sretno svima!


EDIT:
Dobitnica darivanja je Tatjana Djuric, molim dobitnicu da se javi u roku od 48 sati, ili biram novu.


Ovih dana poklanjam hrpu lakova za nokte koji novi samo krase police, pa im želim pronaći novi dom, stoga pratite me na fejsu ukoliko želite okušati svoju sreću!


I to nije sve, znam da sam rekla raditi darivanje na svakih 100.000 pregleda po bloggeru, te uskoro (samo da osmislim šta pokloniti ovaj put) radim i darivanje zbog pređenih 600.000 pregleda…


I nadoknađujem uskoro propušteno, te vam spremam cijelu hrpu postova, ima da vam dosadim svima :-)






Broj komentara: 270:

  1. Pratim preko Facebooka, Bloglovina i Google+ pod imenom Karolina Jokić

    OdgovoriIzbriši
  2. Pratim te preko FB pod imenom Edna Sehic...nisam imala priliku da probam ista od Aura proizvoda...super darivanje a rumenilo boja je extra :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super darivanje i odlicne recenzije. Upoznata sam sa kvalitetom aurinih proizvoda, a jedan od omiljenih mi je njihov nano ruz u nijansi paris, predivan je, zelela bih vecu verziju, full size. Pratim te svuda a preko stranice cu podeliti vest ♥ Hvala tii

    OdgovoriIzbriši
  4. ma ti već znaš da ja te pratim svukuda :-) darivanje , kao i inače, jer odlično.... Nisam imala prilike da probam ništa od AURE, ali svaka tvoja objava me tjera da nešto nabavim...
    FB marija Krešić Bandić
    Instagram Maryakb
    bloglovin Marija

    OdgovoriIzbriši
  5. Pratim preko Fb:Amra Talic Horozovic, insagram: amrasana, Blogovin amra, Nisam imala priliku da isprobam Aura proizvode. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Fb Majda Jusic
    Instagram jusicka
    Bloglovin Maida Jusic

    S Aurom sam upoznata samo preko recenzija,nisam imala priliku koristiti nista njihovo. Slike fantastične!

    OdgovoriIzbriši
  7. FB Petra Blazinić, u Hrvatskoj nema Aura proizvoda tako da nisam s ničim još upoznata, jedino preko recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Podijeljeno
    fejs : Danijela Divkovic
    a Instagram : danijeladivkovic7

    od Aure nisam jos,iskreno, tek sam pocela oko kozmetike malo vise da se zanimam,da isprobavam,tako da ona jos nije dosla na red, ali eto voljna sam i Auru probati,pa ko zna...posto sam u fazi pronalazka odgovarajuceg rumenila bilo bi super :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Naravno da te pratim(o) :D od samih početaka. Pratim preko Bloglovin' Azra M.Ahmet, komentiram rijetko ali ponekad sa potpisom Mej.
    Za Auru sam čula jedino od tebe, ova olovka mi se čini odlična, posebno jer volim kažu jače boje na usnama, jer meni nije ništa prejarko ili prejako haha :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Fb Tanja Mirnić; Instagram tacasg; Bloglovin Tanja Mirnic
    Lijep pozdrav :)


    OdgovoriIzbriši
  11. FB Belma Kaknjo :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Pratim preko gfc, bloglovin... :)
    Aurinu kozmetiku bas volim, imam svasta nesto..
    PoZZz :)

    OdgovoriIzbriši
  13. FB, Google +, Bloglovin : Tatjana Jevtic
    podeljeno na FB :) ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Pratim te preko Fb: Emina Dugonjic Burgic, preko Google+ Emina Micni i preko Bloglovin Emina Burgic
    Od Aure mi se jako dopada njihov hajlajter, koji je neizostavan za nocne izlaske :) koristim i njihovo ljepilo za trepavice. Njihove trepuske su stvarno predobre i svidja mi se sto imaju siroku ponudu, od onih prirodnijih do malo glamuroznijih ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Do sada nisam ništa njihovo probala, neznam ni gdje se mogu naći proizvodi u Sarajevu. Voljela bih probati te divne trepavice, a za nagradu, ako osvojim, osvojim :)

    OdgovoriIzbriši
  16. iskreno, nisam probala ništa, baš sam se iznenadila koliko imaju pratitelja na fc,
    fc kristina španić podijelila

    OdgovoriIzbriši
  17. Preko Fb pratim pod Nena Vukmirovic :)..Volim Auru bas ,bas :)

    OdgovoriIzbriši
  18. FB.Nina Drljevic Petrovski
    Koristila sam svasta,lakove najcesce <3

    OdgovoriIzbriši
  19. nisam isprobala nista a mogla bih :) .. lajknula stranice sa fb Julijana Studen (studen-a).. pretim google+ i blogovin kao studena

    OdgovoriIzbriši
  20. Aurini sneku u pojedinacnom pakovanju nezno roze boje i farbu br 7.

    OdgovoriIzbriši
  21. Ovo je stvarno odlično darivanje i baš bih voljela isprobati Aura kozmetiku! :)
    Pratim te preko Facebooka, Twittera i Bloglovina: Kristina Kemešić

    OdgovoriIzbriši
  22. Postovana pratim Vas na Instagramu pod imenom ,, litleangela''. Pozdrav♡♥♡

    OdgovoriIzbriši
  23. Divno darivanje...Pratim te preko Fb,Bloglovina ..pod imenom Mihneta Ahmet Sojkic :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Koristim Aurine lakove za konkte :) I odusevljena sam Lip glos-Absolute Shine kolekciom. Creamy Pink mi je favorit ^_^
    Pratim preko FB-a, GFC-a, Blogovin-a, Twitter-a pod imenom Jovana Veljkov

    OdgovoriIzbriši
  25. Pratim Vas putem Facebooka pod imenom Magdica Duvnjak, nisam probala još, no ne znači da neću, naravno da bih ju voljela osvojiti!

    OdgovoriIzbriši
  26. pratim preko fb i nisam imala prilike da probam aurinu kozmetiku

    OdgovoriIzbriši
  27. Pratim preko face i blogovina pod imenom Jovana Zdravkovic... Koristim aurina rumenila i senke za oci i prezadovoljna sam ;)

    OdgovoriIzbriši
  28. pratim vas preko blogovina, veljkovic aleksandra

    OdgovoriIzbriši
  29. Prati preko Fb,blogovina i Gfc,kao Coka Radojicic!
    Inace Aurine proizvode bas volim,jer su inace iz nase zemlje,a omiljeni mi je hajlajter i trepavice!! Svidja mi se i novi alajner,ali cu ga tek kupiti!! :)

    OdgovoriIzbriši
  30. jesam probala par proizvoda, odnsno tek su kupljeni (jer sam za njih cula nedavno ) pa ne smijem nista jos reci, OK su sasvim na prvu,samo sto ja volim makar nekoliko puta nesto staviti na lice pa onda se uvjeriti u kvalitetu ili nekvalitetu.
    uglavnom ne smetaju mi kozi koja je skrooooz osjetljiva, sto je najbitnije
    sjene za oci me cesto peckaju,svrbe (a maskare nikad ,ne znam sto je to tako...) ,ali ove su ok :)
    pratim samo na facebooku pod imenom Ruza Gostic

    OdgovoriIzbriši
  31. Fb,blogovina i google+ pratim pod imenom Mira Antovic
    Od proizvoda imam rumenilo dollface (savrseeeeno je ) i highlighter nude shimmer (odusevljena sam ) :D merkam i bonbon senkice,ona narandzasta bi deluje extra hiihi

    OdgovoriIzbriši
  32. Fejs - Antonela Kovačina
    Twitter - nela_mijau

    :)

    OdgovoriIzbriši
  33. FB: Jasna MIljački
    Od Aure sam koristila lepak za vestacke trepavice i svidja mi se pogotovo sto je crne boje :)

    OdgovoriIzbriši
  34. Pratim preko FB, pod imenom Emaida Kuprić. Nisam imala priliku da probam Aurinu kozmetiku :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Pratim dugo svuda kao Tijana Blanarik fb,Tijana B. a na twiter Tijana Tica81,pokloni su sjajni :)
    Od aure sam probala one silikonske kapi za kosu ,kao i neki sjaj za usne,mnogo mi se dopadaju proizvodi,kao i tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši
  36. Super darivanje :) Obozavam Aurine proizvode... najvise mi se svidja Aurino rumenilo Blusher, u 2 boje, roze i braon... nigde bez njega :) i Aurini ruzevi su sjajni... Pratim te svuda, i podelila sam objavu svuda.
    FB Zoka Miki Djurdjevic
    Twitter ZokaMiki83
    Bloglovin Zoka Miki Djurdjevic
    Google Zorica Djurdjevic

    OdgovoriIzbriši
  37. Facebook: Ljubica Pešorda
    Bloglovin: Ljubica Pešorda

    OdgovoriIzbriši
  38. Od Aura proizvoda koristila sam samo nak za nokte i sam zadovoljna.
    Pratim blog preko GFC- Venn Ned, Bloglovin - venn i twitter @liveit2

    Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  39. Pratim preko FBa pod imenom Nevena Grbovic :) Od Aurinih proizvoda koristim olovku za obrve, neke lakove za nokte i moju omiljenu senku DARK PRINCESS :)

    OdgovoriIzbriši
  40. Vasilkova Aleksandra FB profil Saki Voli Aleka, nazalost imam samo fb profil i preko toga te pratim. :( Od aurinih proizvoda koristim korektor i odusevljena sam :)

    OdgovoriIzbriši
  41. Dopadaju mi se Aurini lakovi za nokte.
    Fb: Desanka Savic
    [email protected]
    Bloglovin: Desanka Savic
    GFC: Desanka Daca Savic
    Twitter: @dsavic16

    OdgovoriIzbriši
  42. Probala rumenila jako mi se dopadaju higlihter shine killer i maskaru ...pratim na twitteru Tatjana Djekic@raginaglava :D

    OdgovoriIzbriši
  43. Ja volim Auru i ti si jedna od blogerica koje su mi skrenule paznju na nju :) imam njihovo rumenilo Glorious Cheeks i fantasticno mi je :) isto tako imam i Courl maskaru.
    Pratim te ne fb i bloglovinu kao Tatjana Djuric :)

    OdgovoriIzbriši
  44. Nisam dosad ništa koristila od AURA kozmetike, ali vrlo rado bih voljela isprobati tu kozmetiku na sebi.
    FB - Anica Mirosavljević
    twitter - AMZAKS

    OdgovoriIzbriši
  45. superrr nagradaa :)
    nemam nista od Aure, a voljela bih probati ,pa da vidimo ;)
    pratim na facebooku pod imenom Delfija Nikic, Tuzla

    OdgovoriIzbriši
  46. FB - Vukica Markovic
    Od aurinih proizvoda koristim: Perfect Cover-korektor u stiku, Perfect Matte-Kompaktni puder, Blusher, Aura smokey eyes senke i glossy sjaj za usne. :)

    OdgovoriIzbriši
  47. Fb - Nera Arsic
    Nisam jos uvek nista probala od Aure, ali sam rada da probam :)

    OdgovoriIzbriši
  48. fb-amina catic
    twitter amina catic
    instagram caticamina
    bloglovin catic amina znaci preko svega hah =D
    [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  49. FB: Jelena Djurdjevic
    Link od deljenja: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1419993334922923&id=100007368101767&stream_ref=10
    Twitter: Jelena2712
    [email protected]
    Do sada nazalost nisam imala prilike da probam nesto od proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
  50. Bloglovin - Katarina83
    Katarina Djuricic

    OdgovoriIzbriši
  51. Facebook: Make up kutak
    Instagram: katarina_cancar

    Do sada nisam imala prilike probati Aura kozmetiku, a svakako bi htjela kao i svaka djevojka/žena koja voli kozmetiku + ove preslatke, a opet jednostavne ambalaže su dodatni plus, neodoljivo :):)

    OdgovoriIzbriši
  52. Aleksandra Veselinovic4. tra 2014. 19:09:00

    Preko fb-Aleksandra Veselinovic
    Od Aurinih proizvoda probala sam vise toga...lakove,senke,matirajuci puder(perfect matte)..Zadovoljna sam.

    OdgovoriIzbriši
  53. Nažalost nisam isprobala Aura proizvode.

    FB: Maja Tomšić
    INS: majatomsic
    TW: @majatomsi
    BL: Maja T.

    OdgovoriIzbriši
  54. Ljiljana Bošnjak Gligorević Nisam isprobala AURA proizvode Fb Ljiljana Bošnjak Gligorević [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  55. Pratim Vas na FB-u - Sandra-Bora Mihajlov
    Instagram - sandraibora
    Nazalost jos uvek nisam bila u prilici da probam Aurine proizvode ali u kvalitet ne sumnjam :)

    OdgovoriIzbriši
  56. da, koristila sam neke njihove ruzeve, dopada mi se i to je cena veoma prihvatljiva =)
    Sanja Mihajlovic

    OdgovoriIzbriši
  57. Nisam imala do sada prilike nista probati njihovo.
    Pratim te preko FBa: Vlatka Toljan.

    OdgovoriIzbriši
  58. Irma Karasoftic, pratim putem Instagrama (ir_mitch) , Facebooka i Google+

    OdgovoriIzbriši
  59. Citam redono blog,od aurinih proizoda koristim sjaj, i lak za nokte,super su
    [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  60. Pratim preko fb i blogovina
    [email protected]
    inače koristim aurine senke za oči i lakove za nokte i jaaako sam zadovoljna!
    najbolji kvalitet u odnosu na cenu,zaista!

    OdgovoriIzbriši
  61. Preko Fb vas pratim
    Porodica Pantelic
    [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  62. Pratim te preko fejsbuka pod imenom Danijela Lazarevic https://www.facebook.com/danijela.lazarevic.369 . Sto se tice Aurinih proizvoda davno sam ih kupovala u Srbiji i to sjaj za usne, rumenilo, maskaru i tus i bila sam PREZADOVOLJNA. Nazalost, u Doboju nemaju prodaju osim sto se u apoteci moze naci mini sjaj za usne i lak za nokte i kupiujem ih povremeno, takodje sam zadovoljna (doduse ima i sjena ali ih nisam kupovala pa ne mogu da komentarisem :) ) . Ali smatram da su super kvaliteta po povoljnoj ceni :).

    OdgovoriIzbriši
  63. Pratim te preko FB.i Bloglovina pod imenom Azra Sojkic. Probala sam tek neke proizvode od Aure...sjene,maskaru i sjaj za usne,tako da bi bila oduševljena ovim poklonom...Neko ce da bude pravi sretnik :)

    OdgovoriIzbriši
  64. Nisam jos uvijek probala Aura proizvode ali bih voljela,pa se nadam ovoj lijepoj nagradi. Pratim tvoj blog preko fb Nisada Maslak, na twitteru @NisadaMaslak, na instagramu nisadamaslak, na blogovinu Nisada Maslak, i na GFC Nisada Maslak. Podijelila sam link na fb: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=434454493364688&set=a.134297386713735.38945.124900244320116&type=1&theater

    OdgovoriIzbriši
  65. Pratim te preko fb Nina Zivkovic
    koristim Aurine senke i lakove za nokte

    OdgovoriIzbriši
  66. Pratim te preko fb, gfc i bloglovina kao Sanja Vecko.
    [email protected]
    Podelila objavu :) i volim Aurinu sminku

    OdgovoriIzbriši
  67. Pratim te FB-a :)
    Nisam nažalost probala njihove proizvode ali nadam se da hoću :)

    OdgovoriIzbriši
  68. Pratim te putem fb,bloglovina,google + i twitera pod istim imenom kao Suzana Sakovic,na fb sam podelila objavu o darivanju. Koristim aura proizvode vrlo rado,najvise volim njihov hajlajter i vestacke trepavice. ♥

    OdgovoriIzbriši
  69. https://www.facebook.com/jelena.pribisic pratim putem fb Jelena Pribisic :) podijelila sam post , a od aurinih proizvoda koristila lakove i jako sam zadovoljna :) pozdravcic

    OdgovoriIzbriši
  70. Pratim preko FB: Petra Kos, FB dijeljenje: https://www.facebook.com/pmrkoci/posts/510334362410454?stream_ref=10
    Pratim i preko Instagrama - @petrablack007, Twittera - @petrablack007, Google+ - Petra Black i Bloglovina - Petra Black :)

    Aura kozmetiku još nisam isprobala, mada sam čula jako dobre komentare o njoj. Mi u Hrvatskoj je, nažalost, nemamo gdje kupiti.

    OdgovoriIzbriši
  71. Pratim preko FB: Gordana Mandić Čotra
    Bloglovin: Gordana Mandić Čotra
    Auru kozmetiku nisam probala jer je u Hrvatskoj nema.....

    OdgovoriIzbriši
  72. Evo iskreno prvi put čujem za Auru, ali se nadam da ću je možda ovom prilikom moći upoznati. :)
    Podijelila sam vijest o darivanju, a pratim vas:
    FB i Bloglovin: Antonia Pantelić
    Twitter: @cherryfreyya
    Instagram: cherryfreya... :)

    OdgovoriIzbriši
  73. Pratim preko Vaše stranice http://www.makeuparena.com/ i instagrama ; ivana1989zg
    Nažalost nisam probala ništa od aura kozmetike, ali bi jako voljela :)

    OdgovoriIzbriši
  74. Jasmina,ja bih samo htela da te pozdravim i pohvalim tvoj blog koji je odlican:)Od Aure sam puno toga probala-senku,hajlajter,Cotton Candy rumenilo,olovke za oci i usne,ruzeve iz linije Satin Extreme i Nano Rouge,sjajeve..zapravo malo toga nisam probala:),i od srca preporucujem njihove proizvode,divni su i pristupacni! Kristina iz Nisa

    OdgovoriIzbriši
  75. Ja sam tu da pozdravim i kazem kako si na ovoj poslednjoj fotografiji tako lijepa... zbilja, ostala sam bez teksta. :)

    OdgovoriIzbriši
  76. Nisam jos probala Aura kozmetiku, ali bih svakako voljela. :)
    Pratim -
    FB: Filipa Filipović
    Instagram: @nosce_teipsum
    Twitter: @Beatrixreads

    OdgovoriIzbriši
  77. Pratim te preko FB-a i GFC-a kao Aleksandra Milojevic
    E-mail: [email protected]
    Koristim njihove olovke za usne i super mi je. :)

    OdgovoriIzbriši
  78. Facebook Amra Mehmedovic
    Bloglovin: Amra Mehmedovic
    GFC: amram
    Instagram: AMRAMEHMEDOVIC
    Za sad sam samo probala ljepilo za trepavice, ali jako volila bi probati i ostale proizvode.

    OdgovoriIzbriši
  79. Nisam nikada probala Auru, zaista bi voljela jer toliko u zadnje vrijeme citam pozitivni recenija o aurinim proizvodima! :)
    Pratim na FB i bloglovin- Sladjana Hodzic

    OdgovoriIzbriši
  80. FB: Moon Child
    Nisam probala Aura proizvode

    OdgovoriIzbriši
  81. pratim te preko FB kao Jovanka Calija-Skoro, bloglovin Jelena Skoro, probala sam njihov puder u prahu:)

    OdgovoriIzbriši
  82. Tatjana Stanisic5. tra 2014. 11:29:00

    fb Tatjana Stanišić
    probala sam aurine cetke za nanosenje pudera i super du

    OdgovoriIzbriši
  83. Do sada sam probala samo senke i lakove i super su :) Vintage Purple mi deluje savrseno!
    fb,bl: Suzana Petrovic
    gfc: suzana
    [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  84. FB- Marie Ilic
    GFC-marie ilic
    Bloglovin-marie ilic
    Marija Ilic - [email protected]
    Senke za oci su savrsene!

    OdgovoriIzbriši
  85. Pratim te preko Bloglovin-a i Google+ pod imenom Tijana Simic :) Od Aure najvise volim olovku za obrve u nijansi 01,nju iznova i iznova kupujem :) Takodje koristim Aurinu duo cetkicu za senku i koso secenu cetkicu za rumenilo i mogu da kazem da su veoma kvalitetne :)

    OdgovoriIzbriši
  86. Fb Lolin svet podeljen je link
    Koristila sam do sada samo bronzer i lakove i zadovoljna sam
    :)

    OdgovoriIzbriši
  87. Facebook, Blogovin i Instagram pod imenom Alma Mosorovic. :)
    Nisam do sada imala priliku probati Aura proizvoda, ali bih rado jer sam veliki fan dekorative. :)

    OdgovoriIzbriši
  88. Marija Vukoje Milosevic5. tra 2014. 13:56:00

    Facebook-Marija Vukoje Milosevic
    Blogovin-Marija Vukoje

    OdgovoriIzbriši
  89. Nažalost dosad nisam imala priliku isprobati Aura kozmetiku :(

    FB: Andrea Čretni (share-ano ,obje stranice još davno like-ane)
    Bloglovin: Andrea Čretni
    Google +: Andrea Čretni
    TW: monica_bell22
    Instagram: andrea_3009

    OdgovoriIzbriši
  90. pratim preko FB, Google+ (Glo) i Twittera (noctilucence88)
    sve je podijeljeno i lajkano na svemu:)
    Aura proizvode nisam probala još, ali želim.

    OdgovoriIzbriši
  91. Pratim preko fb-a i Google+ pod imenom Zerina Muhović, Instagram zerina_m. Nisam jos uvijek imala priliku isprobati Aurinu kozmetiku :)

    OdgovoriIzbriši
  92. Fb, Bloglovin, twitter, instagram : Maja Mesulic
    Od Aurinih proizvoda jedino sam koristila kremu za jacanje noktiju ( nesto kao Dikla ) i bila je odlicna. :)

    OdgovoriIzbriši
  93. Nazalost nisam koristila ni jedan od njihovih proizvoda,ali bih volela naravno ;) pratim te na fb-u (Marijana Tomic) i na twitter-u (let.it.be.)
    <3

    OdgovoriIzbriši
  94. Kristina Pesut, [email protected]. Pratim te preko fb, twitters,instagrama,bloglovina:) Nazalost, nisam nist probala od Aure jer brend nije prisutan U RH:/

    OdgovoriIzbriši
  95. Probala rumenila,zadovoljna. Pratim te preko Bloglovin-a. [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  96. Pratim te preko facebook-a,Twitter-a (@stefanovicmari) i preko Google+ pod imenom Marina Stefanovic.
    Email: [email protected].
    Koristila sam Aurine lakove za nokte, predobri su.

    OdgovoriIzbriši
  97. FB: Katarina Novak

    Nisam jos probala Aurine proizvode, u Hrvatskoj ih nema za kupiti. Ali voljela bi ih probati. :)

    OdgovoriIzbriši
  98. Odlično darivanje kao i recenzije.
    Nažalost nisam imala prilike ništa od Aure isprobati no nadam se da hoću.

    Pratim tena fb-u gdje sam podijelila darivanje. Kathy Pu

    OdgovoriIzbriši
  99. Divna nagradna igra, mada neću učestovati, pošto ovo nisu moje nijanse i vjerovatno bi mi samo stajale među ostalom šminkom a to bi bila šteta.Zasad nisam imala priliku probati Aura proizvode mada imam veliku želju nakon svih recenzija koje sam pročitala.Spisak stvari koje želim probati već postoji pa se nadam da ću ga uskoro i prekrižiti kao ostvareno.

    OdgovoriIzbriši
  100. Ne zelim da ucestvujem u give away-u jer smatram da sansu treba da dobiju devojke iz BiH i Hrvatske, mi iz Srbije smo u mogucnosti da skoro na svakom koraku kupimo Aurine proizvode koji su vise nego pristupacni.
    Htela sam samo da kazem da sam prezadovoljna kvalitetom kozmetike. Koristim njihove ruzeve, olovke, lakove za nokte, senke, hajlajter, maskare, cetkice za sminku pa cak i odstranjivac laka za nokte. Ruzevi su dugotrajni, lepo pigmentovani i prijatni za nosenje, lakovi traju po 5-6 dana netaknuti na noktima, ne vidim razliku izmedju Aurine maskare i MaxFactor 2000 calories a odstranjivac laka za nokte mi je pomogao da, iako sam ih redovno mazala, moji nojti ostanu zdravi i jaki. Aurinu kozmetiku morate da probate.:-)

    OdgovoriIzbriši
  101. Koristim Aurine proizvode i odusevljena sam :)
    Pratim te preko fejsa - Jovana Dobrijević, i na Twitteru (Jovancica91)
    Jovana Dobrijević

    OdgovoriIzbriši
  102. Koristim Aurinu cetku za nanosenje rumenila i zaista sam veoma zadovoljna. Pratm Vas preko facebook-a pod imenom Sofija Stamenic.

    Pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši
  103. Ulazim ti na blog skoro svaki dan, nemam ni profil ni blogvin :) Nina Cvetkovic, auru koristim jos dok se nisu reklamirali i imali su bezvezna pakovanja :)

    OdgovoriIzbriši
  104. Pratim preko FB kao Jovana Aleksandar Mrkonjić. Probala sam nekada davno puder u prahu od Aure a voljela bih probati i jos ponesto :)

    OdgovoriIzbriši
  105. Facebok: Tina Ivanisevic
    Twitter: @TinaIvanisevic
    bloglovin': tinast
    G+: T Ivanisevic
    auru još nisam probala

    OdgovoriIzbriši
  106. S Aurom sam upoznata samo preko recenzija, nažalost nisam imala prilike ništa koristiti.. Ali bih rado voljela isprobati proizvode..
    FACEBOOK - Gordana Goga Laco
    INSTAGRAM - gogalaco
    TWITTER - @goga4166
    BLOGLOVIN' - Gordana Laco
    GOOGLE+ - Gordana Laco

    OdgovoriIzbriši
  107. FB Dina Topolko Medvid
    Auru nisam još probala

    OdgovoriIzbriši
  108. nisam još ništa od aure isprobala ;( jer im se ne žuri doći u HR
    pratim te na bloglovinu (sassypout)

    OdgovoriIzbriši
  109. Pratim te na Fb-u: Tatjana Paskas. Probala sam Aurine proizvode i veoma sam zadovoljna, najvise mi se dopada ajlajner i rumenilo. Zbog toga bih volela da bas ja budem srecna dobitnica. Ako nista drugo, nastavicu da koristim njihove proizvode koji su zaista kvalitetni i naravno, tebe da pratim! Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  110. Pratim te samo preko fb, pod imenom Jelena Stojanovic. ;)
    Aurini proizvodi su odlicni,, najvise volim rumenilo. ;)

    OdgovoriIzbriši
  111. Bloglovin - Cupcake
    Google + - Hamova X
    Twitter - @jolykey98

    OdgovoriIzbriši
  112. Moram biti iskrena i reći da do sada nisam ništa probala od Aura proizvoda, pa je to i jedan od razloga zašto učestvujem u ovoj nagradnoj igri. Kolo sreće se okreće, pa moža se bas sada na meni i okrene :D Pratim te preko:
    fb- Melisa Zaimović
    bloglovin'- Make up Judge
    instagram- _white_lily_
    google+ - Melisa Zaimović

    OdgovoriIzbriši
  113. Nažalost nisam dosad isprobala ništa od Aure, ali rumenilo mi prekrasno izgleda. :)
    Pratim preko Facebooka, Instagrama i Google + pod imenom Tea Šainović te Twittera @TeaSainovic.

    OdgovoriIzbriši
  114. Marijana Šimić6. tra 2014. 12:30:00

    Do sad nisam probala Aura kozmetiku .Rumenilo mi izgleda idealno , boja koju obožavam.Davno sam u sam u svom gradu tragala za Aura proizvodima i prodavali su se samo u jednoj trgovini , dok sam ja za to saznala trgovina se zatvorila zbog slabog poslovanja..haha.Pored ovih tvojih ljepotana dosta su hvaljeni i Aura lakovi za nokte. Voljela bih isprobati Auru .Pratim te , kad god ove dvije riječi napiśem sjetim se Tošine pjesme, pratim te preko. Fb , bloglovina i Google + kao Marijana Šimić:-)

    OdgovoriIzbriši
  115. Nažalost kod nas u Hrvatskoj Aura još uvijek nije dostupna tako da je ni nisam imala priliku isprobati.
    Pratim te na fejsu: Marina Mlinek

    OdgovoriIzbriši
  116. FB-IrMa Tüfek
    GFC i Google+ -Irma Tufek
    Twitter-Irma Tufek@IrmicIrma
    Bloglovin-Irma T.(irma2410)
    Nažalost nisam do sad imala prilike isprobat kozmetiku od Aura jer je nema kupit u mjestu gdje ja živim :/

    OdgovoriIzbriši
  117. ANA MARTINOVIĆ-Pratim vas preko FB,sve napravljeno lajkano i podjeljeno.Do sada nisam imala priliku probati Aura proizvode ali naravno da bih željela :-)

    OdgovoriIzbriši
  118. FB: Matea Sršić, GFC: matea srsic. Nisam probala Aura kozmetiku.

    OdgovoriIzbriši
  119. Pratim na FB pod imenom: Eldina Dina Husakovic
    [email protected]
    Nazalost jos nisam isprobala AURA proizvode,.

    OdgovoriIzbriši
  120. Pratim te preko fejsa, google+, Twittera i Blogovina, sve na ime Lejla Turkić.

    Nisam imala priliku porbati ništa od Aurinih proizvoda, nadam se da ću osvojiti nagradu i samim tim probati istu.

    Veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  121. Pratim blog na Facebooku, Twitteru, Google + i Bloglovinu, pod imenom Jasenka Golać :)

    OdgovoriIzbriši
  122. Pratim preko fb,gfc i blogovina pod imenom Zehra Zahirovic
    Voljela bih isprobati Aura Kozmetiku,toliko sam dobrog cula o njoj ali nazalost nisam imala priliku nikako da je kupim sebi.Pa eto drzim si fige da barem osvojim i sama se uvjerim u kvalitet Aura Kozmetike

    OdgovoriIzbriši
  123. Pratim preko FB,bloglovina pod imenom Anita Davis SotirovJigaw. Instagram pod imenom Anitajigsaw. Koristim kreon crni,karmine i lakove. Prezadovoljna sam.

    OdgovoriIzbriši
  124. Pratim FB-a , Hana Isakovic.
    Probala ruževe, prezadovoljna. (Y)

    OdgovoriIzbriši
  125. Poštovanje,

    pratim Vas putem fb: Zana Atoloz, podijelila sam i objavu.
    Lajkala sam stranice i pratim Vas još preko Twittera: Zana Zolota i GFC: Zana Zolota.

    Nisam još probala Aurinu kozmetiku, mada jako želim.

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  126. Koristim Aurinu sminku, puder, rumenilo, lakove, cetke, sjajeve za usne i u potpunosti se slazem sa tobom da je pigmentacija olovki za usne odlicna i da moze da se koristi i kao ruz, moja je u nijansi 36 i stvarno je obozavam...Senke jos uvek nisam isprobala a ni ove nove maskare.. Pratim te na Blogovin - Dragana, Google+ - Dragana Milojevic i Instagram - Green_eyes111 :)

    OdgovoriIzbriši
  127. Do sada se sa Aurom nisam susrela, ber ne u tom obliku... :)
    Pratim te na:
    FB-Lucija Šimić (https://www.facebook.com/mystique5)
    Bloglovin'-mystique

    OdgovoriIzbriši
  128. Pošto sam iz Srbije probala sam Aurina rumenila, senke, hajlajter
    Fb Vuk i Jana Đorđević
    [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  129. Nisam imala priliku probati Aurin kozmetiku.Rado bih je probala,pogotovo procitavsi Vasu recenziju o Aurin kozmetici.
    FB Slavica Smiljanic
    [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  130. Pratim vas preko FB:Alma Suljic

    OdgovoriIzbriši
  131. Pratim putem F.B.Almina Hrvic
    [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  132. Ništa nisam probala njihovo! I ne mogu vjerovati da nisam, ovako vizualno izgleda sve odlično.. pogotovo sjenila, uh, <3 :)
    Pratim preko fb, Marina Ikić
    Mislim da već duze vrijeme pratim i preko google+, ali to nisam sigurna, kod mene to uvijek negdje zapne...
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  133. Maja Topčagić7. tra 2014. 12:20:00

    FB: Maja Topčagić
    Bloglovina: Maja Topčagić

    Divna nagrada <3 <3 <3, želja mi je da probam AURA kozmetiku <3 !!

    OdgovoriIzbriši
  134. Pratim te preko FB Mersiha Macić-Čilić
    A samo jedan Aura proizvod sam probala a to je Glorious Cheeks Highlighter koji mi je odličan

    OdgovoriIzbriši
  135. Pratim i podijelila sam objavu na fb.
    Amera Suša.
    A nisam probala nikad Aurine proizvode, mada mi je velika želja.

    OdgovoriIzbriši
  136. Pratim te preko fb-a Ena Sarić.

    [email protected]


    Jos uvijek nista od aure nisam probala! XD

    OdgovoriIzbriši
  137. Pratim te preko fb : Berina Pašić
    Do sad nisam probala nijedan proizvod od Aure,a li nadam se da ce se to ispraviti ::

    OdgovoriIzbriši
  138. Pratim preko FB - Lea Ribić
    Nisam još imala prilike probat Aura proizvode, ali najiskrenije eto vrlo rado bih pa možda ovo bude prilika koja će probiti led ;)

    OdgovoriIzbriši
  139. Citam blog redovno, obozavam njihove velike lakove i cetkice :))) Nemam FB profil, niti ostale profile. Nadezda Nada Cvetkovic

    OdgovoriIzbriši
  140. Pratim te preko fb. Vesna Krsic Nisam do sada na zalost imala prilike da koristim nista od Aurinih proizvoda ali sam cula od prijateljica sve rijeci hvale za Auru pa nadam se da cu konacno i ja imati malo vise srece :)

    OdgovoriIzbriši
  141. Pratim preko Facebooka pod imenom Ksenija Cajzek. Nisam još nažalost imala priliku isprobati Aurine proizvode ali baš bih voljela, pogotovo tuš za oči - izgleda mi odličan, a ja bez tuša za oči ne mogu živjeti!! :-D

    OdgovoriIzbriši
  142. Pratim te preko fb i bloglovina pod imenom Tajana-Antonija Bošnjak. Podijeljeno na fb. Pratim te i preko Twitera- @Tajciii, i instagrama- antonija_taja. Nisam probala Aurine proizvode ali se nadam da ću sada imati sreće da ih probam. :)

    OdgovoriIzbriši
  143. Pratim blog i Auru na Facebooku (Saša Knežević) i shareala sam
    Instagram: lilmee13
    Google+: Saša Knežević
    bloglovin: [email protected]

    Od Aurinih proizvoda probala sam lak i olovku za oči te jedno divno roskasto sjenilo koje sam davno dobila kao dio nagrade kod makeup&more. To sam sjenilo potrošila do kraja, stvarno je bilo odlično.

    OdgovoriIzbriši
  144. Pratim te preko FB: Milica Milosevic-Meseldzija (lajkovano, podeljeno :) )
    Preko Bloglovin-a: Milica Milosevic-Meseldzija
    Preko GFC-a: Miličica
    Preko Google+ sa muževljevog profila: +Miroslav (pošto nemam mail na g-mailu)
    Moj mail: [email protected]
    Od Aurinih proizvoda najviše koristim njihove lakove za nokte senke i jednom rečju ih obožavam.
    Pa srećno nam svima bilo :)

    OdgovoriIzbriši
  145. Pratim preko Facebook-a i Twitera - Marija Kvesić
    Nisam još isprobala Aurine proizvode. :)

    OdgovoriIzbriši
  146. Pratim te preko FB-a: Ida SheElf Tomašković
    I preko Bloglovin-a: Ida SheElf Tomašković

    Nisam nažalost imala prilike probati Aura proizvode što mi je žao, a vidim da se puno spominju. Nadam se da će se to uskoro promijeniti :)

    OdgovoriIzbriši
  147. FB: Slađana Sušilović
    Bloglovin: Slađana Sušilović
    Twitter: @ssusilovic
    Google+: Slađana Sušilović
    Nisam probala Aura prizvode.

    OdgovoriIzbriši
  148. Recenzija je odlična, fotke koje ju prate su super, već 15-ak minuta gledam, čitam jer nisam imala prilike probati proizvode ovog branda pa me zaintrigiralo.
    Pratim na FB Hanna Ruža Matich

    OdgovoriIzbriši
  149. Nisam od Aure nista probala ,ali frendica je imala njihov ruz i super joj je bio pa mi se svidio.Tus mi izgleda bas super i volim ovakve s tankim kisticem jer mi je lakse s njim. FB>ZMaja Toncinic,Bloglovin?Maja T.,Twitter>majazd21 i G+ >Maja Toncinic .... p.s super su ti obrve :P

    OdgovoriIzbriši
  150. Pratim te preko Fejsbuka,Bloglovin-a i G+ pod imenom Srna Kulik :)
    Uh probala sam dosta Aurinih proizvoda,prvenstveno jer je jedan od povoljnijih al im kvalitet ne manjka :) Od svih proizvoda najvise volim njihov set od 3 cetkice za sminkanje, i naravno lakice za nokte,njih nikad dosta :D

    OdgovoriIzbriši
  151. Pratim te preko FB-a (Matea Cherry Ivančić) i Twittera (Decipher). Nisam probala ništa od Aure. [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  152. Pratim te na fb Monika Mikulić
    i na twitteru kao MonicaMuki
    :)
    Ništa od Aure nisam probala,ali bi jako volila :)

    OdgovoriIzbriši
  153. Cao!
    Pratim te preko Fb-a Olajos Renata, Instagram: renataolajos, Twitter: Smiley Rencsi, Google+ SmileyRencsi, Bloglovin isto Smiley Rencsi.
    Jos nikad nisam probala Aura proizvode.

    Pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši
  154. Pratim vas preko FB -Marina Pantelic i preko BVlogovin isto Marina Pantelic
    [email protected]
    probala sam i imam sjaj za usne koji je opasno dobar ali bih volela da probam i ostale proizvode

    OdgovoriIzbriši
  155. Pratim te svuda :)
    FB-Emilija Novakovic ex Lecei ,podelila sam objavu
    Blogovin-Emilija Ema
    g+ Emilija Ema-Emina svastara ,podelia sam objavu
    Auru pratim odavno na FB,ona je i zasluzna sto sam zapocela sopstveni blog. :)
    Prvi sustret sa Aurom je bio jako davno,bila sam devojcurak, i to preko laka za nokte,koji su bili i ostali vrlo kvalitetni. A bas sam napisala i moju prvu recenziju njihove Curly maskare :)

    OdgovoriIzbriši
  156. fb: leilah.doe
    instagram: twistedfairrry
    twitter:twisted_fairrry

    OdgovoriIzbriši
  157. Pratim na facebooku pod imenom Delićeva, na instaču pod RoxyHart13, i google + pod Sanela Delić :)

    OdgovoriIzbriši
  158. FB Porodica Pantelic
    [email protected]
    Imam Aura sjaj za usta Lip gloss koji je fantastican

    OdgovoriIzbriši
  159. Nisam probala ništa od Aura proizvoda, ali voljela bih, a pratim vas preko fb :)

    OdgovoriIzbriši
  160. Pratim te preko fb Suzana Šainović
    Nisam nista probala od Aura proizvoda ali svakako bi voljela pa se veselim objavi ;)

    OdgovoriIzbriši
  161. FB Dragana Dragana
    [email protected]
    Nisam probala proizvode ali verujem da su jako dobri pa bi ih zato probala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobar dan,

      Zainteresovani lica treba me kontaktirati putem e-mail:
      Zajmodavca Ime: Mr Mark Grant:
      Zajmodavac je E-mail: [email protected]

      Nudimo privatni, komercijalni i Osobna Krediti s vrlo Minimalni godišnji Kamatne stope kao niska kao 3% u 1godina do 50 godina otplate trajanje perioda na bilo kojem dijelu svijeta. Dajemo kredite u rasponu od $ 5.000,00 američkih dolara do $ 100.000.000,00 američkih dolara.

      Naši krediti su dobro osigurani za maksimalnu sigurnost je naš
      prioritet, da li ste izgubili spavati noću zabrinjavajuće kako dobiti Legit posudbi zajmodavca? Da li grize nokte na brzinu? Umjesto premlaćivanja sebe, obratite se gospodin Mark Grant KREDITA AGENCIJA DANAS (kredita Services) sada, kredita stručnjaka koji pomažu zaustaviti Bad Credit Povijest, otkriti win rješenje koje je naša misija.

      Zainteresovani lica treba me kontaktirati putem e-mail:
      Zajmodavca Ime: g: Mark Grant
      Zajmodavac je E-mail: [email protected]

      Srdačan pozdrav,
      Mark Grant

      Izbriši
  162. zaista najmoćniji čini kotač ikada iskusio u životu. Objave ovo je forum u slučaju da postoji neko ko ima sličan problem i dalje u potrazi za izlaz.
    1. Da briga HIV / AID ili srodnih bolesti
    2.. Vratite izgubljene ljubavnika, čak i ako je izgubljena za dugo vremena
    3. Uklonite loše čarolija iz domova, poslovnih i privlačnost kupca itd
    4. Get promociju ste željeni za dugo vremena na poslu ili u karijeri.
    5. Pročitajte sve vaše probleme prije nego što ih ni spomenuo da ga
    6. Uklonite crni spot koji drži na uzimanje svoj ​​novac
    7. Saznajte zašto se ne napreduje u životu i rješenje
    8. Eliminirati u porodici tuče
    9. Osigurati odličan razreda čak i za djecu sa mentalnim invaliditetom
    10. Zaustavite svoj ​​brak ili odnos od raspada
    11. Sam uništiti i može poslati natrag u Nikolos (voda duha, besane Nite, do preše koje zle sile,) ako se to traži
    12. Zaraste neplodnost kod žena i uznemirujuće menstruacije
    13. Get li brak u ljubavnika po svom izboru
    14. Oporavak ukradene imovine i mjesto gdje se ljudi koji te povredi.
    15. Donesite natprirodno sreću u
    16. Trudnoća pravopisa zamisliti bebu
    17.Get svoj ​​prevara novac nazad
    18. Ako bilo žele Zainteresovani popularan u muzici
    19. Ako bilo žele Zainteresovani popularan u Football Club

    ga može dostići ovdje ili ako
    Zainteresovani lica treba me kontaktirati putem e-mail:
    [email protected]

    Dr sambola

    OdgovoriIzbriši
  163. Trebate li hitan zajam riješiti svoje financijske potrebe? nudimo kredite u rasponu od 5.000,00 do 250.000.000,00 Max, mi smo pouzdan, učinkovit, brz i dinamičan, nema kreditne čekove i ponuditi 100% zajamčeno inozemnih kredita tijekom svih razdoblja ovdje. Mi također izdati kredit u eurima, Sterling i dolar tečaj na sve kredite iznosi 2%, ako ste zainteresirani vratiti se na nas putem [email protected] sa sljedećim podacima: Vaše ime: Država: Grad: Adresa: potrebnu količinu: vrijeme trajanja: starost: Spol: Zanimanje: tel: Hvala vam. Mr.jose

    OdgovoriIzbriši
  164. Svi Zahvaljujući dr Odumodo na pomoći obnoviti svoj brak nakon 4years razdvajanja, mislio sam da je gotovo dok nisam upoznala lijepog provjeru kotač dr Odumodo koji pomažu mi da se vratim moj bivši roku 2dana što je obećao ono što čini veliki kotač i Imam ikada seen.contact ga [email protected] za više informacija, ako ste tamo prolazi kroz bilo koju od ove probleme navedene u nastavku:

    1) Ako želite da vaš ex leđa.
    (2) Ako uvijek imate ružne snove.
    (3) Želite da bude promoviran u vašem uredu.
    (4) Želite žene / muškarci pokrenuti nakon što.
    (5) Ako želite dijete.
    (6) Želite li biti bogat.
    (7) Želite da veže vaš suprug / supruga da bude
    tvoje zauvijek.
    (8) Ako vam je potrebna finansijska pomoć.
    (9) Kako ste bili prevareni, a želite da povrati svoj izgubljeni novac
    možete kontaktirati hem putem: e-mail [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  165. Hello Sir / Madam,
    Moje ime je gospodin Bob Hardy, ja sam izvršni direktor za financijske kredite Bob Hardy kredit firma ®.Certified između kredita i kredita udruženja registriranih Međunarodni dan vlada i međunarodnih kreditnih agencija za sigurnost, kao i za borbu protiv pranja novca upozoravajući Agencije. Ti si u finansijskim poteškoćama, nezadovoljni sa svojim finansijskim institucijama koje će vam pomoći? Samo me kontaktirajte za bilo koju vrstu kredita u rasponu od $ 3,000.00 do $ 50,000,000.00
    Napomena: Činjenica da se bavimo samo pošteni ljudi. Za vaše financijske rješenja, kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  166. Trebate li kredit? Ako je tako, kontaktirajte nas primjenjuju i Via.
    E-mail: [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  167. Dzień dobry,

    Czy w jakiejkolwiek trudnej sytuacji finansowej? Czy potrzebujesz pożyczki wyczyścić swoje długi? Czy zamierzasz zwiększyć swoje finanse? Czy przedsiębiorca, który chce rozszerzyć jego / jej firmę. Niniejszym zaleca się kontakt z prawdziwego bohatera, zaufanie i efektywne firmy kredytowej kredyt na kredyt. Jestem uznany zarówno przez osoby prywatne i rząd do naszej wielkiej wydajności.


    Usługi obejmują:
    * Personal Loans (Secure i niezabezpieczone)
    * Biznes Pożyczki (Secure i niezabezpieczone)
    * Home Improvement
    * Kredyty Inventor
    * Kredyty samochodowe
    itp ..

    Proszę wrócić do nas, jeśli zainteresowany, poprzez [email protected]
    Posiadamy certyfikat,
    godne zaufania, niezawodne, wydajne, szybkie i dynamiczne.

    Pozdrawiam,
    Derek Douglas
    [email protected]

    Dostępne i gwarantują Oferta pożyczki

    OdgovoriIzbriši
  168. Pozdrav dragi podnositelj zahtjeva

    Ja sam gospodin Fred Peterson po imenu i ja sam vlasnik Fred Peterson svjetskog posudbi u svijetu. U čast mojih velikih djela, ja ću vam željeli znati da ja davati sve vrste kredita ste ikada mogli zamisliti u samo niske kamatne stope od 3%.

    Požurite sada i podnijeti zahtjev za svoj kredit hitno, tako da ćemo dobiti kredit trčanje.

    Kontaktirajte nas već danas na: [email protected] ili web stranice: http://petersonfred.wix.com/fredloansinc.

    Prijavite se za svoj kredit danas i dobiti ga jednako brzo kao što to žele.

    Fred.

    OdgovoriIzbriši
  169. You dr. Muse ako vam je potrebna njegova pomoć svog e-mail u vaš odnos, a ja
    you.Your obećavaju da će odmah riješiti probleme. Nakon što je u
    Odnosi sa njim sedam godina kada sam otišao, imam sve
    Ne mogu ga vratiti, ali uzalud. Hteo sam ga nazad
    jer ljubav imam za njega, pitao sam ga, ali on je to odbio, i ja
    Moj problem govori nekoga na liniji i predložio da bih trebala
    Umjesto mail mogla, čarobnjak, koji je bio u mogućnosti da mi pomogne da piše o njemu
    stara, ali ja sam tip koji ne vjeruju u magiju, nisam imao izbora
    Probaj, poslao sam prsten, rekao mi je da to nije problem,
    3 dana prije mi je dobra stvar da je moj ex
    3 dana prije, magija, i iznenađujuće drugi dan
    To je bilo u 16.00. Moj bivši me je nazvao, bio sam iznenađen pa sam odgovorio
    pozvati i sve što sam rekao je da je to bilo tako žao šta se može desiti,
    On je htio da se vratim da mi da voli me toliko da uživaju. Bio sam tako sretan i
    iznenađen. Od tada, obećavam vam da sve što želite da znate napravio
    nikada nije problem, odnos da vidim magiju
    Caster da pomogne. Tko može pomoći mađioničar ima svoje
    [email protected]
    Bacio dobro magiju,

    (1) žele da biste dobili vaše ex nazad.
    (2) Oni uvijek imaju noćne more.
    (3) U cilju promocije u vašem uredu
    (4) za dijete.
    (5) biti bogat.
    Da bi (6) Vaš suprug / a, ostaju sami zauvijek.
    (7) Potreba za finansijsku podršku.
    8) Želite li biti u kontrolu, može brak
    9) Da li mislite da ljudi žele biti spreman
    10) neplodnosti
    11), mora biti muškarac / žena,
    13), jer je njihov loto win
    14) PROMOCIJA SPELL
    15) stanice
    16) POSLOVNI SPELL
    17) dobar posao SPELL
    18) medicine za svaku bolest / h.i.v.
    Kontakt ga danas: [email protected]
    odgovoriti

    OdgovoriIzbriši
  170. Moje ime je Jessica Luis i ja našao u SAD-u ... Moj život se vratio! Nakon 5 mjeseci slomljena braka, moj muž me je ostavio s dvoje djece. Osjećao sam se kao moj život je morao da prekine dugo vremena, skoro sam izvršio samoubistvo, bio sam se emocionalno. Zahvaljujući mađioničar po imenu Dr. Mohammed sam upoznao online. Od vjeran dan sam surfanje internetom, naišao sam zadatak je iskaz o ovom konkretnom točka. Neki ljudi, izjavio je da je vratio u svoju bivšu ljubavnicu, neki su svjedočili da je on opet maternice rak poslastica i drugih bolesti, neke je izjavio da je piše da zaustavi razvod, i tako dalje. Također sam naišao na izjavu žena po imenu Sonia, to je kao da joj je bivši ljubavnik u manje od dva dana, rekao je, i na kraju njegov iskaz bio je dr Musa adresu e-pošte. Nakon čitanja sve ovo, odlučio sam da probam. Kontaktirao sam putem e-maila i rekao sam mu moj problem. U samo 48 sati, moj muž je došao do mene. Mi riješiti naše probleme, a mi smo još sretniji nego prije čovjek zaista talentirani Muhammad, i neće prestati prijenos, jer on je dobar momak ... Ako imate problem, a potraga za stvarna i djelotvorna Witcher riješiti sve probleme za vas. Pokušajte visoke [email protected] kad god je mogao da vidi odgovor na vaše probleme. Ovdje je njegov kontakt informacije: [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  171. Da li vam je potrebna hitna kredit?
    * Vrlo brzo i hitno prijenos na vaš bankovni račun
    * Otplata počinje osam mjeseci nakon što ste dobili novac u svom
    bankovni račun
    * Niska kamatna stopa od 2%
    * Dugoročni otplate (1-30 godina) trajanje
    * Fleksibilni Uvjeti kredita i mjesečne isplate
    *. Koliko je potrebno da se finansirati? Nakon podnošenja zahtjeva za kredit,
    možete očekivati da će preliminarni odgovor manje od 24 sata i
    sredstva u roku od 72-96 sati nakon prijema informacija nam je potrebna
    od tebe.

    Obratite legitimne i licenciranih kredita kompanije ovlašteni
    da finansijsku pomoć u druge zemlje.
    Za više informacija i zahtjeva za kredit oblik Kontakt sada preko

    E-mail: [email protected]

    SIR EVA DEMETER
    Generalni direktor
    CASHFIRMARENA FIRMA
    LONDON

    OdgovoriIzbriši
  172. Trebate li hitan zajam riješiti svoje financijske potrebe? nudimo kredite u iznosu od 5.000,00 do 250,000,000.00 Max, mi smo pouzdan, učinkovit, brz i dinamičan, bez kreditne čekove i ponuditi 100% zajamčeno inozemnih kredita tijekom svih razdoblja ovdje. Također izdati kredit u eurima, Sterling i dolar tečaj na sve kredite iznosi 2%, ako ste zainteresirani vratiti se na nas putem [email protected] sa sljedećim podacima: Vaše ime: Država: Grad: Adresa: potrebnu količinu: vrijeme trajanja: Starost: Sex: Zanimanje: tel: Hvala vam. Mr.jose

    OdgovoriIzbriši
  173. Trebate li hitan financijski kredit kredit?
    * Vrlo brz i neposredan prijenos na vaš bankovni račun
    * Otplata počinje osam mjeseci nakon što ste dobili novac
    bankovni račun
    * Niska kamatna stopa od 2%
    * Long-term otplate (1-30 godina) Trajanje
    * Fleksibilni uvjeti kredita i mjesečno plaćanje
    *. Koliko je vremena potrebno da se financiraju? Nakon podnošenja zahtjeva za kredit
    Možete očekivati preliminarni odgovor manje od 24 sata
    sredstva u 72-96 sati nakon primitka informacije koje su im potrebne
    od tebe.

    Kontaktirajte legitimna i licencirana tvrtka ovlaštena povjerenje
    da financijska pomoć drugim zemljama.
    Za više informacija i zahtjeva za kredit formirati zajedničku tvrtku, kroz

    E-mail: [email protected]

    SIR EVA Demeter
    Generalni direktor
    CASHFIRM

    OdgovoriIzbriši
  174. Trebate li hitan financijski kredit kredit?
    * Vrlo brz i neposredan prijenos na vaš bankovni račun
    * Otplata počinje osam mjeseci nakon što ste dobili novac
    bankovni račun
    * Niska kamatna stopa od 2%
    * Long-term otplate (1-30 godina) Trajanje
    * Fleksibilni uvjeti kredita i mjesečno plaćanje
    *. Koliko je vremena potrebno da se financiraju? Nakon podnošenja zahtjeva za kredit
    Možete očekivati preliminarni odgovor manje od 24 sata
    sredstva u 72-96 sati nakon primitka informacije koje su im potrebne
    od tebe.

    Kontaktirajte legitimna i licencirana tvrtka ovlaštena povjerenje
    da financijska pomoć drugim zemljama.
    Za više informacija i zahtjeva za kredit formirati zajedničku tvrtku, kroz

    E-mail: [email protected]

    SIR EVA Demeter
    Generalni direktor
    CASHFIRM

    OdgovoriIzbriši
  175. Pozdrav,
    Da li vam je potrebna hitna kredit očistiti svoje dugove, ili vam je potreban kapital zajam za poboljšanje vašeg poslovanja?
    ste bili odbijen od strane
    banke i druge financijske agencije?
    Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku?
    Pretražite više kao što smo mi ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti. Mi kreditnih sredstava iz pojedincima
    potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca
    platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo pružiti pouzdan i korisnica pomoći i da će biti spremni da vam ponuditi kredit. Tako nas kontaktirate danas putem e-pošte: [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  176. Imate loše kredit?
    Trebate novac da plati račune?
    Morate započeti novi posao?
    Imate nedovršeni projekt pri ruci zbog nedostatka sredstava?
    Trebate novac uložiti u neki od područja stručnosti koje će vas koristi? i ne znam što da radim.

    Ja sam gospodin Benson billr, privatni novac vjerovniku. Dajem kredite po kamatnoj stopi od 2% godišnje za iznos od € 500,00 do € 20.000.000,00 kao ponudu kredita. 100% financiranje projekata s osiguran i unsecured krediti dostupni. Tu su zajamčena za pružanje financijskih usluga na našim brojnim klijentima širom svijeta. S našim fleksibilnim kreditnim paketima, krediti mogu biti obrađeni i sredstva prenose na zajmoprimca što je prije moguće. Mi djelujemo u jasnim i razumljivim uvjetima i nudimo kredite svih vrsta zainteresiranim klijentima, tvrtkama, tvrtkama i sve vrste poslovnih organizacija, pojedinaca i nekretnina investitorima. Samo da nas kontaktirate putem e-maila :, radujemo se vašem brzom odgovoru i neposredna.
    Pišite nam na: [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  177. Zdravo, ja sam gospođa Rodriguez Henrietta, privatni kredit zajmodavac koji daje život vremena priliku kredita. Da li vam je potrebna hitna kredit očistiti svoje dugove ili vam je potreban kapital kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Jeste li bili odbijen od strane banaka i drugih finansijskih agencijama? Da li vam je potreban kredit konsolidacija ili hipoteku? Pogledajte više nema, jer mi smo tu za sve vaše finansijske probleme u prošlosti. Mi kreditnih sredstava pojedincima kojima je potrebna finansijska pomoć, koji imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da investiraju na poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo donese pouzdan i korisnik pomoći i da će biti spremni da vam ponuditi kredit. Dakle, kontaktirajte nas danas putem e-maila na: ([email protected])

    OdgovoriIzbriši
  178. Pozdrav, ja sam gđa Jane Alison privatni zajam zajmodavac koji daje život vrijeme priliku kredita. Trebate li hitan zajam za brisanje vaše dugove, ili vam je potreban kapital zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? ste bili odbijen od strane banaka i drugih financijskih agencija? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? Pretražite više kao što smo mi ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti. Mi kreditnih sredstava iz pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo pružiti pouzdan i korisnica pomoći i da će biti spremni da vam ponuditi kredit. Tako nam se obratite putem e-maila danas na: ([email protected])

    OdgovoriIzbriši
  179. Trebate li i hitna kredit riješiti svoj financijski problem i početi svoj posao ili povećati vaše poslovne objekte? ako da nas kontaktirate putem e-maila: [email protected]

    Zajam ponuda iz pouzdanu tvrtku.

    OdgovoriIzbriši
  180. Trebate li hitan zajam riješiti svoj financijski problem i početi svoj posao ili povećati vaše poslovne objekte? ako da nas kontaktirate putem e-maila:

    [email protected]

    ZAJAM PONUDA IZ pouzdan zajam zajmodavac

    OdgovoriIzbriši
  181. Trebate li hitan zajam riješiti svoj financijski problem i početi svoj posao ili povećati vaše poslovne objekte? ako da nas kontaktirate putem e-maila: [email protected]

    Zajam ponuda u svijetu

    OdgovoriIzbriši
  182. Trebate li hitan zajam riješiti svoj financijski problem i početi svoj posao ili povećati vaše poslovne objekte? ako da me kontaktirate putem e-maila:

    [email protected]

    Zajam ponuda u svijetu

    OdgovoriIzbriši
  183. ZAJAM PONUDA PRIJAVITE SE
    Dobar dan, ja sam Vicky Beny po imenu i ja živim u SAD-u, ja ću kao da se govori o dobroti Boga u mom životu nakon toliko mjeseci težak da biste dobili kredit na internetu te je bio scammed pa sam postala očajna u dobivanje kredita od čitljiv vjerovniku online onda sam vidjela komentar od prijatelja zove James, a on je govorio o ovom čitljiv zajam tvrtki, gdje je dobio kredit brzo i jednostavno bez stresa pa me uveo čovjek nazvao gospodina Franklina koji kontrolira Tvrtka se zove FRANKLIN kreditnih sredstava, pa sam podnio zahtjev za kredit zbroj (89,000.00USD $) s niskom kamatnom stopom od 2%, tako da je kredit odobren i uplatili na moj bankovni račun koji je kako sam bio u mogućnosti da biste dobili moj kredit da bi moj slomljena poslovanje trčanje i isplatiti svoje račune pa sam savjetujući svatko od vas tko je zainteresiran za dobivanje zajam brzo i lako ih kontaktirate putem e-maila: {[email protected]} da bi bilo kakav zajam trebate danas , hvala što ste pročitali najveći svjedočanstvo mog života.

    OdgovoriIzbriši
  184. Hitan zajam PONUDA PRIJAVITE SE.
    Bok,
    Moje ime je gđa Vicky, ja sam iz Carlifornia SAD, oženjen, imam
    u potrazi za pravi zajam tvrtki za posljednjih 5 mjeseci i
    sve što sam dobio je hrpa prevare koji me je stvorio da ih povjerenje i na kraju
    dana, što je moj novac ne dajući ništa zauzvrat, sve
    Nadam se izgubio, dobio sam zbunjen i frustriran, ja ga pronaći vrlo
    teško hraniti svoju obitelj, ja nikada nisam htjela imati nikakve veze
    s zajam tvrtki na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca iz
    prijatelj, rekao sam joj sve što se dogodilo, a ona je rekla da mi može pomoći da
    ona zna zajam tvrtka koja mi može pomoći s bilo kojeg iznosa kredita
    potrebna mi je s vrlo niske kamatne stope od 2%, da je upravo dobio
    Kredit od njih, ona mi je usmjerena na tome kako podnijeti zahtjev za kredit, što sam učinio
    baš kao što mi je rekla, ja primjenjuju se s njima na
    Pošti ([email protected]), ili preko Facebooka ([email protected]) ja nikad ne vjeruje, ali sam pokušao i
    moj
    Najveće iznenađenje sam dobio zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati,
    ja sam sretna i bogata opet i ja sam zahvaljujući Bogu koji takvu kredit
    tvrtke kao što je ovaj još uvijek postoje na ovaj prevare sve više mjesta,
    molimo Savjetujem svima vani koji su u potrebi za kredit za ići za
    [email protected]) oni nikada neće uspjeti, a
    Vaš život će promijeniti kao minski učinio.

    OdgovoriIzbriši
  185. Zdravo
    Da li vam je potreban udoban kredit na zadovoljstvo kupaca ?
    Nudimo pristupačne kredita @ 3 % Kamatna stopa na raspolaganju za lokalnu
    i međunarodnih dužnika.
    Mi smo sertifikovani , pouzdan , pouzdan, efikasan , brz i dinamičan
    i mi sarađujemo sa našim kupcima .
    Mi dati dugoročni kredit od dve do pedeset godina maksimalno
    kontaktirajte nas na ( [email protected] )
    KREDIT PRIJAVA
    IME : ................................
    POL : .........................
    BRAČNO STANJE:...........................
    KONTAKT ADRESA:................................
    GRAD / Poštanski broj: .................
    ZEMLJA : .................
    STAROST : ............
    Iznos potreban KAO KREDIT : ..............
    KREDIT TRAJANJE : ...............
    MESEČNI PRIHOD:.............
    ZANIMANJE : ............
    Namene kredita : ...........
    Važeći broj telefona : .............
    Faks : ................
    Popunite ovaj formular i proslediti ga do (
    [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  186. Zdravo
    Da li vam je potreban udoban kredit na zadovoljstvo kupaca ?
    Nudimo pristupačne kredita @ 3 % Kamatna stopa na raspolaganju za lokalnu
    i međunarodnih dužnika.
    Mi smo sertifikovani , pouzdan , pouzdan, efikasan , brz i dinamičan
    i mi sarađujemo sa našim kupcima .
    Mi dati dugoročni kredit od dve do pedeset godina maksimalno
    kontaktirajte nas na ( [email protected] )
    KREDIT PRIJAVA
    IME : ................................
    POL : .........................
    BRAČNO STANJE:...........................
    KONTAKT ADRESA:................................
    GRAD / Poštanski broj: .................
    ZEMLJA : .................
    STAROST : ............
    Iznos potreban KAO KREDIT : ..............
    KREDIT TRAJANJE : ...............
    MESEČNI PRIHOD:.............
    ZANIMANJE : ............
    Namene kredita : ...........
    Važeći broj telefona : .............
    Faks : ................
    Popunite ovaj formular i proslediti ga do (
    [email protected]

    OdgovoriIzbriši
  187. Pozdrav,
    To je informirati opću javnu Okowa To Gospođa Grace, privatni zajam zajmodavac mora otvoriti financijska prilika za svakoga u potrebi bilo koje financijske pomoći. Dajemo kredit na 2% kamatne stope za pojedince, poduzeća i tvrtki pod jasnim i razumljivim uvjetima i stanju. Kontaktirajte nas već danas putem e-maila na: (embassyloanfirm(a)gmail. com)

    OdgovoriIzbriši
  188. Trebate li hitan financijski kredit kredit?
    * Vrlo brzo i neposredni prijenos na vaš bankovni račun
    * Otplata počinje osam mjeseci nakon što ste dobili novac
    bankovni račun
    * Niska kamatna stopa od 2%
    * Dugotrajna otplate (1-30 godina) Trajanje
    * Fleksibilni uvjeti kredita i mjesečno plaćanje
    *. Koliko je vremena potrebno za financiranje? Nakon podnošenja zahtjeva za kredit
    Možete očekivati preliminarni odgovor manje od 24 sata
    sredstva u 72-96 sati nakon primitka informacije koje su potrebne
    od tebe.

    Kontaktirajte legitimno i licencirana tvrtka ovlaštena povjerenje
    da financijska pomoć drugih zemalja.
    Za više informacija i zahtjeva za kredit formirati zajedničku tvrtku, kroz

    E-mail: [email protected]

    SIR EVA Demeter
    Generalni direktor
    CASHFIRM

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)