Avon MagiX Multi-Benefit Illuminator (Light) + usporedba sa starim proizvodom istog branda - MAKEUP ARENA

8/20/2014

Avon MagiX Multi-Benefit Illuminator (Light) + usporedba sa starim proizvodom istog branda




Avon MagiX multi-benefit illuminator aka posvjetljujući korektor i nije i jeste novitet. Nije, ako uzmemo u obzir da je veoma sličan proizvod već postojao u ponudi u Avon-u, a jeste zato što je formula potpuno promjenjena, čak i nijansa. I samo pakiranje, iako djeluje slično, ipak novo meni znatno bolje izgleda.

Za razliku od Avon baze, kod koje nisam bila sigurna da li je mijenjana formula ili nije, te sam slala upit Avonu-u, ovdje nije bilo dvojbe, a vidjećete i zašto.


Upakiran je u zaštitnu foliju, što već znate da izuzetno cijenim. Dolazi u 2 nijanse: Light i Beige, u količini od 4.25 ml, po cijeni od 16.50 KM, dok se u trenutnoj brošuri može naći po sniženoj cijeni od 9.90 KM.


Radi se o klasičnoj ambalaži za ovaj tip proizvoda. Sintetička čvršća četkica, kroz koju izlazi proizvod nakon što odvrćemo ambalažu sa kontra strane. Na početku je potrebno više puta odvrnuti, dok proizvod ne krene, nakon toga treba odvrtati samo po malo i izlazi dovoljna količina proizvoda.



Veoma je pigmentiran, lijepo se nanosi i još ljepše razmazuje, te ostaje postojan kroz period nošenja na koži. Nije suh, te se ne uvlači u linije ispod očiju. Posvjetljuje područje na koje se nanosi, te osim što dobro prekriva spomenuto područje ispod očiju, može se nanijeti i ispod obrva da se naglasi taj dio, kao i na bilo koji dio na licu koji želimo naglasiti. S obzirom da je kremast, preporučujem da se fiksira puderom u prahu.


Sastojci:



Razlika između starog i novog


Primjećujemo promjenu u imenu, kao i prelijevanje boja u sjajnom printu na ambalaži, koji puno ljepše izgleda.


Kako sam na početku i spomenula, osim male razlike u ambalaži velika je razlika u samoj konzistenciji proizvoda, pa i boji. Na slici, gore je stari koji vuče na roskastu boju i vrlo slabo je prekrivao, bio je dosta vodenastiji. Novi proizvod prekriva znatno bolje, nanijela sam istu količinu na swatch-u i lagano oba utapkala. Primjećujemo i da novi vuče na žućkasto, mada je i dalje dovoljno neutralan da može pristajati većini svjetlijih do srednje tamnog tena.


lijevo novi

Sve u svemu veoma sam zadovoljna sa korektorom i dopada mi se ideja što su usavršili formulu i napravili ovu novu koja dosta bolje prekriva.

Jeste li probali stari i zanima li vas novi korektor? Da li, poput mene, više volite ove u tekućoj kremastoj formuli ili preferirate one u stiku i čvršćoj formuli?


PR proizvod

Broj komentara: 10:

  1. Ovaj tvoj je light nijansa? :)
    Baš sam se zagrejala čitajući tekst, ali ako ide na žuto možda i nije za mene.
    Trenutno rotiram Art Deco-ov tečni iluminator i neki korektor iz Avona, pitaj boga kako se zove i koliko ga imam (to jest verovatno mu je prošao rok, ali da zanemarimo pošto je sjajan) koji sam iskopala među zanemarenim paletama i četkicama. Inače mi odgovaraju i tečni i u stiku, ako su meki i ako se 'tope' na koži :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ide lagano na žuto, ali nije to nešto upadljivo tako da bi ti u principu mogao odgovarati, no svakako preporučujem da probaš, ako imaš gdje…. :)

      Izbriši
  2. Jako volim proizvode ovakvog tipa, super mi funkcioniraju na području oko očiju. Avonov nisam probala jer nekako nisam fan kataloške kupnje kozmetike pa gotovo nikad ne naručujem nego većinom kupim ono što mi je dostupnije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. proizvod ovog tipa se i jednostavnije aplicira i ljepše razmazuje :)

      Izbriši
  3. Negdje sam zaturila ovaj stari, a voljela bih isprobati i novi :) pogotovo ako je poboljšan

    OdgovoriIzbriši
  4. Da li zna neko koliko je tamna Beige nijansa? :) Ja koristim uglavnom neke Natural Beige nijanse za lice, Healthy Mix 54 itd. Ali ipak volim da je korektor svetliji od pudera, narocito illuminator.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam trenutno malo tamnija nego inače kad sam između 52 i 53, ne HM, nego 123, no trebalo bi da su slični po nijansama.. i ova nijansa mi je odgovarajuća…. Vjerujem da ni tamnija nijansa ne bi trebala biti tamna jer se ipak radi o posvjetljivaču…. nadam se da će ti se neko javiti ko ima tamniju nijansu… :)

      Izbriši
    2. Hvala na odgovoru :) Sacekacu jos malo mozda vidim neku recenziju za Beige nijansu. Ali ako ne je ne bude, narucicu ovu svetliju.

      Izbriši
  5. Mislis da bi mi bio ok s obzirom da koristim HM 55?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)