NEDJELJNA ZABAVA: Golden Rose Jolly Jewels, pregled nijansi koje imam, slike i swatchevi - MAKEUP ARENA

8/10/2014

NEDJELJNA ZABAVA: Golden Rose Jolly Jewels, pregled nijansi koje imam, slike i swatchevi





Prva asocijacija na Golden Rose su meni upravo lakovi za nokte i to je prvi njihov proizvod koji sam probala. Kada su se JJ lakovi pojavili u prodaji htjela sam ih odmah, SVE. Nisam ih kupila odmah sve, ali sam ih kupila dosta, poslije neke prodala jer sam ih imala više nego mi treba. Za sada sam na ovom broju koji vidite.

Ono što je meni interesantno kod ovih lakova je da ih volim i mrzim u isto vrijeme. Nisam imala šljokičastije lakove koji u 2 premaza mogu POTPUNO prekriti nokat. Ali kad dođe do skidanja laka, zaboravim da sam žensko pa lanem k'o kočijaš ;) i svaki put si kažem "e nećeš ga ponovo staviti" i naravno slažem samu sebe.

Fino se nanose i relativno brzo suše.









103, 104, 106, 107, 108, 109, 114, 117, 118, 119, 121, 122

Moj omiljeni je definitivno 119 i upravo sam si uzela 3. bočicu. Najčešće ga nosim na noktima stopala jer izgleda interesantno na njima plus jako je postojan, a još pri tome slaže se sa skoro svakim lakom koji nosim na noktima ruku. Dostojna je alternativa za moj omiljeni O.P.I. Rainbow Connection koji je dio limitirane kolekcije Muppets iz 2011. Nisu identični, ali meni dovoljno slični, tj. daju sličan efekt koji želim postići. Čak mi zbog glittera koje u sebi ima bolje odgovaraju boje iz GR-a.



Sve u svemu koliko god ih mrzim skidati sa noktiju toliko ih volim vidjeti na njima pa je to cijena na koju pristajem. Kakav je vaš odnos sa šljkokavcima?


Broj komentara: 30:

  1. Jooj divni su, 107 i 121 su dušu dali za Božićne blagdane!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam u Zagebu prošle godine nabavila njihov prvi lak, upravo iz ove kolekcije, mislim da je nijansa 116, jedva sam odabrala samo jedan. :) I stvarno su prekrasni, prošle godine mi je čak i momak rekao da mi je divan lak na nožnim prstima, nisam mogla vjerovati šta je primjetio. :)
    No, muke su velike kada skidam bilo koji sa šljokicama, ali su iz ove kolekcije Jelly zaista najgori. :/ Meni je najlakse da natopim foliju acetonom, držim malo na noktu i onda RIBAM. :D
    Ovaj 119 mi je super također, mogu misliti tek kako sjajno izgleda na svim noktima, moram da ga nabavim sada. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. on izgleda prekrasno, sija, ja ga zaista jako jako volim i definitivno najčešće koristim od svim ostalih JJ. Momak ti ima dobar ukus ;)

      Izbriši
  3. Hahaha.....bas si me nasmijala sa ovom izjavom da lanes ko' kocijas :D
    Ali valjda zato sto te potpuno razumijem i sama se tako osjecam....koliko ih volim nositi toliko ih mrzim skidati. I isto si svaki put kad skidam kazem da ih necu tako skoro opet stavljati i onda brzo pokleknem i tako u krug. Mene kod skidanja najvise zivcira sto tih sljokica bude svuda oko mene. Ali mora im se priznati da su svi naprosto predivni, ja ih imam 10-tak i od toga samo par imamo istih ali sad sam si pozelila i ovaj 119 jer je stvarno divan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma iznerviram se baš… lijepo mi ga je gledati na noktima ali se preznojim sa skidanjem…. :)

      Izbriši
  4. Iskreno lakše mi ih je sastrugati ili povući koliko mogu u komadu tog laka, nego se maltretirati sto godina s acetonom, isušim nokte nenormalno ako ih s acetonom skidam :/ Ali zaista su neodoljivi, i nemoguće ih je ne nalakirati svako malo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Strah me strugati jer tako mogu oštetiti nokat :/ ali dođe mi da ih isturpijam, prije bi ove šljokice spale….

      Izbriši
  5. Obožavam šljokičavce, al mi mrak padne na oči kad ih trebam skidat :). Zato ih ne nosim stalno već samo povremeno, kad se ohrabrim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slične smo onda :) ne možemo bez njih a ni sa njima :)

      Izbriši
  6. Vau, koliko ih imas. :D Ja imam samo ovaj 119 iz te kolekcije i stvarno je divan. Nisam ga odavno mazala, ali mi ni skidanje ne pada toliko tesko. Probaj metodu sa folijom i stvarno ences imati problema. Za 5-10 minuta drzanja toga na noktima skinu se sve sljokice, tako da ne moras da se mucis. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja volim šljokicave al je pain in the ass (kulturno rečeno :P) skidati....ali onaj sistem s natopljenom vatom i folijom djeluje pa je malo podnošljivije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam zašto ih je tako teško skinuti i baš nam pokvare želju da ih nosimo češće :/

      Izbriši
  8. Ja sljokicave lakove skidam folijom, ne bude nereda a sve se lako skine. Crvene i plave lakove isto tako skidam kako mi kozica ne bi bila zamazana. Probaj, lakse je!

    Bas sam neki dan vidjela taj 119 i zacudila se kako ga nisam ranije zapazila. Divan je! A moj omiljeni od ovih koje imam je 106, obozavam ga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaću :) nije mi jasno da nemaš 119, pa on ti definitivno treba… divan je i meni najdivniji…. :)

      Izbriši
  9. Ja isto obožavam šljokičave lakove i također ih skidam folijom, nemam uopće problema s njima :) Navečer samo sjednem, natopim vaticu acetonom, stavim na svaki nokat, obložim folijom i držim 2-3 min i uvijek (a dobro gotovo uvijek) mi zapravo sve odmah ostane na vatici :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Potpuno se slazem sa tobom-obozavam ih videti na noktima ali poludim kada ih skidam! :D Isprobala sam sve metode i u principu mala je razlika-da li skidam 10min. ili 8 :/ Ja trenutno imam samo 110 kom se stalno vracam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moramo se malo potruditi ako želimo da imamo lijepe noktiće :)

      Izbriši
  11. Jako rijetko nosim sljokice jer vise volim krem lakove na svojim noktima, ali uvijek mi oci ispadnu kad gledam sljastece bocice u trgovini. Prvi poriv mi je da kupim. Ko majmun sam. Odem na ono sto svjetluca najprije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nemam favorita, volim sve, osim sedefastih koji prolaze samo kod pojedinih nijansi… a istina je da šljokičavke privlače pažnju, jako...

      Izbriši
  12. Želim ih sve :) skidanje mrzim ali su suviše lepi pa trpim.

    OdgovoriIzbriši
  13. Ne znam zašto nemam nijedan iz ove kolekcije, kad su predivni :)
    Šljokice obavezno skidam folijom i vatom natopljenom skidačem laka, dok to nisam znala i ja sam se živcirala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sljedeći put nemam mi druge nego da folijom… ako skidanje bude teklo jednostavno mislim da ću ih onda i češće nositi :)

      Izbriši
  14. O kako mi je poznata ta reakcija na lakove! Čim imaju šljokice odmah ih želim, obično i kupim, a onda bih si najradije tresnula šamarčinu kad dođe do skidanja :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Aaaaa jako su lijepi, ako si u prilici probaj i Modine šljokice isto su super :)

    OdgovoriIzbriši
  16. divni su no nemam ni jedan njihov lak

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)