NEDJELJNA ZABAVA: Jednostavna manikura - MAKEUP ARENA

8/17/2014

NEDJELJNA ZABAVA: Jednostavna manikura



U današnjoj zabavi jedna jednostavna a efektna manikura. Jučer sam bila u Sarajevu na L'Oreal Paris eventu, no o tome ću pisati kroz koji dan, i tamo sam vidjela nokte na Dž zvanoj Šljokica čiji nokti su mi bili inspiracija za današnji post. Molim nemojte primjetiti da su joj i nokti i zanoktice u boljem stanju od mojih ;) Kako sam na noktima već imala Dior Bouquet koji je dosta sličan laku koju je bio na njenim noktima samo je trebalo premazati ih šljokicama. 

Ispod je njena slika koju sam joj maznula :) ali mislim da je ubacila neke efekte ovdje jer uživo nije ovako narančast...




Evo kako je to ispalo na mojim noktima. 



Na spomenuti Bouquet sam nanijela šljokice Gabrini Confetti 127 u dva sloja.


Ako vam se sviđa kombinacija ovih boja na mojim noktima dajem vam i dupe za Dior lak a to je Rich Color 50 koji je na noktima veoma veoma sličan Dioru.


Sve u svemu mnogo mi se dopala ova kombinacija, nadam se da će se lako skinuti (da, da, već mislim o tome :))

Koja je vaša jednostavna a efektna kombinacija? Mene samo takve zanimaju jer nisam baš neki ekspert za nokte pa samo nešto jednostavno prolazi..


Broj komentara: 12:

  1. Volim ovako jednostavne kombinacije, jer nista komplikovano ne mogu izvesti. Sljokice izbjegavam samo zbog tezeg skidanja, a stvarno lijepo izgleda :)
    Trebala bi cesce ubacivati ovakve postove jer dajes ideje djevojkama koje nisu strucnjaci kad su lakiranje i nokti u pitanju. :) I hvala za ovaj dupe! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama sam takva, ovakvo ukrašavanje je neki moj krajnji domet :) u biti ovo je već viđeno stotinama puta ali ova kombinacija mi se veoma dopala pa sam ju zato stavila u post :)

      Izbriši
  2. Prelepo.obozavam sljokice! Samo kada bi mi jos nokti magično porasli i bili tako divni kao tvoji ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e baš ti hvala, moje nokte je bukvalno oporavio Eveline 8u1.. ovavezno probaj ako već nisi...

      Izbriši
  3. Ja sam prvo pomislila da je Golden Rose :p Znam da si mi ga preporučivala :D a nisam ubacivala nikakve efekte na slici jer je Colorama tako težak za uslikati, a vjerovatno je i okolina tj zelenilo prirode gdje sam slikala kao i svjetlost imalo uticaja na to kako će boja ispasti na fotografiji .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U stvari i znam da je neke boje teško uslikati, puno puta odustanem od pokazivanja nekog laka jer boja bude skroz drugačija na fotkama od one uživo ali baš mi je puno narančastiji pa sam zato pomislila…uživo mi je sličniji ovom mom… znam da nije isti, ali kažem sličniji :) No bitnije je da se vidi da se ovako jednostavnim dodavanjem šljokica uz odgovarajući lak postiže super efektna manikura :)

      Izbriši
    2. e pa sad ću ja pokrasti vas obje i isto to napraviti, super je manikura :D

      Izbriši
    3. samo naprijed, jednostavno a lijepo, uživo još ljepše, vjeruj :)

      Izbriši
  4. Super je kombinacija laka i toppera :). Ja isto volim ovakve jednostavne, a efektne manikure, baš sam nedavno pisala o Maybelline glitter top coatu koji isto "podiže" svaki lak u sekundi :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nma podignu najobičnije lakiranje pa djeluje baš kao da smo se potrudile a u biti je jednostvno da ne može biti jednostavnije :)

      Izbriši
  5. Sjajna kombinacija, probala sam razne šljokice, ali ove Gabrini još ne.. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. manikura je prekrasna. efektna je bilo koja boja sa gliterom kao sto je zlatni, srebreni, crveni još kad nađes odgovarajući lak... <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)