Flormar Delicious Lipstick Stylo i Lip Primer iz Pin Up kolekcije - MAKEUP ARENA

12/07/2014

Flormar Delicious Lipstick Stylo i Lip Primer iz Pin Up kolekcije




 Delicious Lipstick Stylo



Kozmetička kuća Flormar je izbacila krajnje neobičnu liniju ruževa u svojoj nedavnoj Pin Up kolekciji. Boje su me odmah zaintrigirale jer su drugačije. Nisu neviđene, već su slične boje izbacivale i druge kozmetičke kuće, ali ja ih nisam imala priliku probati i ovo su prvi ruževi neobičnih boja koje sam probala. Zaista sam se zabavila isprobavajući ih i gledajući kako mi koji stoji i kako se kompletan look mijenja sa dobro ili loše odabranim ružem. Ovdje ću vam predstaviti 12 nijansi koliko ih je stiglo kod nas a postoji ih ukupno 16. Osim nijansi koje ćete vidjeti ovdje, postoje još i žuta, zelena, svijetlo plava i još neka, ne mogu nigdje da nađem slike svih ruževa.



Sama ambalaža je veoma lijepa. Kad pođemo od retro kutijice u koju su smjestili ruževe a koja podsjeća na neke poznatije brandove (TheBalm i Benefit) pa do plastičnog dijela ruža koji je napravljen u dvije boje, prozirni ljubičasto-roze poklopac kao i dno ruža, te središnji dio ruža od sjajne plastike.  Na dnu ambalaže se nalazi naljepnica u boji samog ruža što je zgodno da ga lakše možemo pronaći ako imamo nekoliko ruževa u istoj ambalaži. Zatvara se čvrsto na klik.

Neki ruževi su mat, neki satin, a neki sjajnije završnice, no o tome ćemo kako budemo prolazili kroz koju nijansu. Trajnost im je zaista jako dobra, posebno ovim mat završnice, mada ni ovi satenske završnice ne zaostaju. Mat ruževi imaju tendenciju da se uhvate na suhe dijelove usana ili da se uvuku u linijice stoga je jako bitno da su usne dobro pripremljene. Ruževi imaju SPF 15.



Količina: 3g
Cijena: ovisi o mjestu kupovine, 7-8 KM.




Blijedo ružičasta, toplija nijansa, mat završnice.




Blijedo ružičasta, hladnija nijansa, mat završnice.




Hot pink, mat završnice.




Lavanda nijansa, mat završnice.




Svjetlije ljubičasta, pomalo sedefaste završnice.




Žuto-narančasta, satenske završnice.




Narančasta, mat završnice.




Topla crvena, sa manjim primjesama narančaste, sjajnija završnica.




Malinasto crvena, satenske završnice.




Bordo-smeđa nijansa, satenske završnice.




Svjetlija plava nijansa, mat završnice.




Crna, satenske završnice.


L-D: 1. DS01 Minimapinks, 2. DS02 Replica of Innocent, 3. DS03 Doll Photomontage, 4. DS04 Surrealist Orchid, 5. DS05 Portrait of a Plum, 6. DS07 Cubic Sun, 7. DS08 Futuristic Orange, 8. DS12 Alter Ego, 9. DS13 Cultural Icon, 10. DS14 Rice of a Modern City, 11. DS15 The Day Before Jury, 12. DS16 Meet So Black.

Ove zaista neobične boje su napravljene da bi se različiti gradienti mogli raditi po usnama, te na fotkama ispod možete vidjeti šta se sve može napraviti.



Lip Primer


Jednako zanimljive kutije te posve klasične ambalaže slične mnogim sjajilima. Vrlo zgodno za nanijeti aplikatorom koji se uroni u proizvod i nanosi direktno na usne. Na početku je dosta svilenkast i nanosi se poput bilo kojeg balzamastog proizvoda, no kroz kratko vrijeme se posuši na usnama i načini ih svjetlijim. Ovo je posebno zgodno za sve one cure koje imaju prirodno tamnije usne te želi da njihovim posvjetljavanjem uz pomoć proizvoda koji će ujedno napraviti da se ruž lakše nanese i traje duže na usnama, dobije intenzivnija boja koja se uglavnom dobije na svjetlijim usnama. Sigurno ste već opazile da jedan te isti ruž može različito izgledati na vama i vašoj prijateljici, što svakako ovisi, između ostalog, i o boji usana.

Proizvod sadrži 7.5 ml te istu cijenu kao i ruž 7-8 KM, što ovisi o mjestu prodaje.





Sve u svemu moram priznati da su se u Flormaru pozabavili samim dizajnom proizvoda, jako često šire ponudu različitih vrsta proizvoda i kako su krenuli uskoro će imati sve proizvode koje imaju i neki poznatiji profesionalni brandovi, ali po znatno nižim cijenama, što je mnogo bitno :) 


Da li biste vi nosile ovako smjele boje na usnama ili ste više u nekom klasičnom fazonu?



Broj komentara: 45:

  1. Joj koliko želim taj bordo i plavi! Plakaću ako ih ne bude bilo kod nas :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zar baš toliko jako? Ma sigurna sam da će doći ili da ćeš uspjeti da ih se dočepaš na neki način :)

      Izbriši
  2. Dizajn kutijica je predivan, osvojio me na prvu, a ima i par proizvoda koji su mi zapeli za oko. Iznenadila sam se koliko ti dobro stoje ove "neobicne" nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, te neobične mogu iznijeti samo sa ovako full makeup-om, inače mi grozno stoje, vjeruj :)

      Izbriši
  3. Kutijice su divne, nijanse još divnije! Ova linija me osvojila na prvu, obožavam takve neobične ruževe, a plus je to što je tako puno nijansi mat! Baš mi je drago što su izbacili primer.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve baš jako lijepo izgleda i čulo vida uživa :)

      Izbriši
  4. bordo je moj favorit <3 i boja i tekstura i sve. hot pink mi je isto lijep ali me prosla ta faza, imam nekih pa sam ga preskocila. malinasti je isto prekrasan, ali kao da sam vidjela neke sljokice pa sam i od njega odustala, doduse, mozda ih nema kad se namaze. ovo im je najljepsa kolekcija do sad.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene nikad neće proći hot pink faza :) a malinasti je moj favorit od svih i ne ne, učinilo ti se, nema nikakve šljokice… a bordo je zaista lijep ali nisam baš oduševljena kako mi stoji :/

      Izbriši
  5. Lijepih nijansi ima, na tebi mi se najviše dopada svijetla topla roza. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nekako nikako nisam zadovoljna tih presvijetlim ruževima kako izgledaju na meni, hot pink, crvena, malina, to su moje boje :)

      Izbriši
  6. Ne volim Flormar odmah se sjetim Mostara i kucica i ciganije. Jednostavno ne volim te jeftine brendove, ne ulijevaju mi povjerenje i to je to, ne kazem da su skuplji brendovi ujedno i kvalitetniji, ali dzaba kad imam averziju prema tim brendovima. Dzaba. Ko voli nek izvoli. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidi ja ne mogu niti želim utjecati na to kakav dojam Flormar ostavlja na tebe, ali samo ću ti reći, kao osoba koja je zaista probala i puno jeftinije šminke, kao i puno veoma skupe, da su mi neki HG proizvodi upravo među jeftinijom postavom, kao i da su me neki komadi skupe šminke totalno razočarali, stoga nisam za generaliziranje branda po tome da li je jeftin ili skup i da to određuje njegovu kvalitetu. Razumijem tvoju averziju jer sam i sama nekad imala averziju prema nekim jeftinim brandovima koji su se prodavali po pijaci, ali sam bila jača od te averzije i pustila sam proizvod da me ubjedi u to da li valja ili ne. Vrijedi pokušati, možeš se prijatno iznenaditi :)

      Izbriši
    2. Ovaj komentar je toliko ruzan i glup da ja nemam reci,los je na toliko nivoa,bolje da je doticna zadrzala misljenje za sebe.Jasmina,svaka ti cast na korektnom odgovoru,iako komentar zasluzuje drugaciji tretman.

      Izbriši
  7. Najviše mi se sviđa hot pink i bordo-smeđa nijansa ruža. Volela bih da ih imam.

    OdgovoriIzbriši
  8. U najmanju ruku zanimljive boje, narocito plava i crna :) Ne bih ih mogla nikad nositi, ali za ovakvo poigravanje su super. A od ostalih nijansi bi se moglo izabrati nekoliko nosivih (ono sto bih JA nosila, da ne generalizujem) :)
    Ambalaže su zanimljive, i meni se bas sviđa sto jeftiniji brendovi izbacuju ovakve zanimljive kolekcije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Plavi i crni nisu ni za mene, ali malo sam se poigrala :) može se probrati od ovih nosivijih, jako je lijepa ova malinasta, meni najljepša, ali ja sam inače jako slaba na tu nijansu i kupila bih svaki ruž u toj boji, bukvalno :)

      Izbriši
  9. super boje :D zadnje tri su naj :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Mashala sastojaka..., mislim da cu ih zaobici :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koji su te to konkretno sastojci zabrinuli? Podijeli info :)

      Izbriši
  11. Calcium Aluminium Borosilikat..znaci ima aluminijuma..pretpostavljam.., a i ovo mrzim kad pise May contain...ispade ko da i oni ne znaju mislim ljudi koji su pravili sta je sve unutra...takav mi instinkt kaze...maybe Im wrong..:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kalcij aluminij borosilikat jos nije doveden u vezu s nastankom raka i koliko znam nije stetan ako se ne udise. i kuhinjska folija je aluminijska pa svi motamo hranu u nju ;)

      Izbriši
    2. Razumem;), ali aluminija ima i u dezodoransima, a stalno pisu da je stetan i zatvara pore..
      Svejedno..ko voli nek kupi..nece ga ubit haha, al meni se ne dopada zbog toga..

      Izbriši
  12. Oduševljena sam slikama, baš se vidi uloženi trud i profesionalizam, a moram da naglasim prelijepa si. Najviše me privlači rise of modern city.
    Zanima me koje umjetne trepavice nosiš jer djeluju baš prirodno ? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Melisa puno.
      Imam Ardell Double Up 206, moje najdraže ikad :)

      Izbriši
  13. Post odličan kao i uvijek ali moram ti reći da me podsjećaš na barbie, vjerovatno zbog plave kose, ne znam ali eto meni si kao lutkica. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veza sa Barbi počinje i završava na plavoj kosi :) Trepavice također mogu biti zaslužne što si povezala Barbie i mene :)

      Izbriši
  14. Prekrasni su,stvarno sam ugodno iznenađena Flormar proizvodima,stvarno izbacuju lijepe stvari na tržište:)
    Taj plavi ti super stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš plavi, pored pordo, hot pink i malinastog? :) bilo je lijepo igrati se različitim bojama :)

      Izbriši
  15. Meni su svi lijepi ali eto kad bih birala odabrala bih crni i sigurno bih ga nosila. Svaka cast na postu ;D

    OdgovoriIzbriši
  16. Najljepsa mi je malinasta nijansa,a i nekako ti najljepse stoji(po mom izboru).Inace ti je super cjeli look,oci su ti predivno namazane,a trepke su woooow:-)
    I svaka cast na opsirnom postu i trudu da nam pokazes sve nijanse!

    OdgovoriIzbriši
  17. Wow! Ima čudnih i zanimljivih nijansi.Bordo mi je super ali i ovaj crni... :D

    OdgovoriIzbriši
  18. 05 i 13 ti sjajno stoje

    konacno neki drugstore brend da izbaci malo ludje boje

    OdgovoriIzbriši
  19. prvi put da mogu reci kako mi ruzevi nisu napeti hahaha :D

    OdgovoriIzbriši
  20. Draga Jasmina,
    Na stranu svu tvoju ljubav silnu prema kozmetici i šminkanju, vrijedno pisanje i slikanje, zaista kvalitetne recenzije, dodatno moram pohvaliti tvoje strpljivo odgovaranje na svaki komentar. Zbilja jedan nevjerovatno kulturan, srčan i korektan odnos prema svim tvojim čitateljicama.
    Pratim dosta modnih i kozmetičkih blogova jer su višestruko korisni, što zbog upoznavanja novih proizvoda na tržištu, onda i zbog velike uštede jer manje "lutam" pri kupovini, ali ti si zaista posebna. Poprilično sam škrta na komentarima ali tebe sam zaista željela uputiti koju lijepu riječ.
    Svaka čast. Puno pozdrava. Dunja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A joj Dunja, sad se topim od miline a ja se rijetko kad topim :) Zaista mi je jako jako drago pročitati ovakav komentar i drago mi je da se osjeti da želim uljudno odgovoriti na svaki komentar :) Nekad neki nenamjerno i preskočim pa ga tek kroz neko vrijeme vidim i bude mi žao je možda neka cura taj odgovor željno očekuje, ali jednostavno zaboravim :/
      Hvala ti još jednom, od srca, neću kriti da si mi nabacila veliki osmjeh na lice :)

      Izbriši
  21. Stvarno nemam riječi kojim bih te pohvalila! Ovakva posvećenost i kontinuitet može jedino voditi prema zvijezdama. Svaka ti čast, ti si super žena! ♥ ♥ ♥ ♥

    OdgovoriIzbriši
  22. Vecina mi se svidja,ali ih jos u Zg nisam primjetila :(

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)