Estee Lauder Double Wear Nude tekući puder - MAKEUP ARENA

12/14/2017

Estee Lauder Double Wear Nude tekući puder



Poznavajući svoju ljubav prema brendu Estee Lauder mislim da nije bilo sumnje oko toga da ću dolaskom ovog pudera na police parfumerija biti među prvima koja će ga kupiti i isprobati. Novi puder iz Double Wear linije je za mene bio nešto što se ne propušta. 
 
Ambalaža, količina, cijena, nijanse i dostupnost

Ambalaža mu je slična klasičnoj verziji, malo duža i uža od spomenute staklenke. Baš kao i klasični, nema pumpicu, nisam se sjetila isprobati može li surađivati sa MAC pumpicom, mada vjerujem da može. Cijena u Inoma Parfumeriji gdje sam ga ja uzela je 105 KM za uobičajenih 30 ml. Osim u Inomi, u Sarajevu se može naći i u Plaza parfumeriji. Kod nas nije dostupan u svih 12 nijansi, koliko se mogu sjetiti mislim da ih je dostupno 6-8.

Miris, konzistencija

Za razliku od klasičnog (vršim usporedbu sa njim jer znam da je on njihov najpoznatiji i najpopularniji puder) potpuno je neutralnog mirisa. Sama konzistencija mu je barem 2-3x rjeđa od klasičnog. Najsličniji je MAC Face & Body puderu po svim do sada isprobanim.

Završnica na licu, stupanj prekrivanja, trajnost, čime se najbolje nanosi?

Na licu ostavlja potpuno prirodnu završnicu, niti mat niti sjajnu, nego nešto potpuno između, najsličnije sjaju kakav prirodno ima zdrava koža. Prije korištenja potrebno je bočicu protresti. Prekrivanje mu je slabije ka umjereno srednjem. Neće prekriti veće nepravilnosti ali će onima sa manjim nepravilnostima tako lijepo ujednačiti boju lica i izgledaće kao da ne nose ništa. Kao i većinu pudera, tako i ovaj najviše volim nanijeti buffing kistom, mada sam isprobala nanošenje i vlažnim beauty blenderom, kao i prstima i na oba načina se fino nanosi. Jedini razlog što ja ne volim nanositi puder beauty blenderom je što malo više upija puder te se na taj način brže troši. No zaista volim nakon što ga buffing kistom nanesem, naknadno utapkati BB-om. Ne samo ovaj, nego i svaki drugi puder. Na koži je toliko lagan, ne osjeti se. Ne ističe pore, ne uvlači se u bore, a neće se uhvatiti ni za suhe dijelove kože niti ih dodatno istaknuti jer ova hidratantna formula to ne dopušta. Također nisam primijetila ni da oksidira na licu. Što se tiče trajnosti na mojoj izuzetno masnoj koži ona nije nešto što bih istakla kao prednost, nakon dva sata počinjem prosijavati na kritičnim mjestima, najviše na čelu. Ali ja mu to neću ni spomenuti kao manu jer ovo nije puder za masnu kožu pa ga kao vlasnica takve i ne trebam ocjenjivati, nego ću ga ocjenjivati po njegovim karakteristikama koje ima i za koje sam se uvjerila nanoseći ga drugima. Vlasnicama masne kože ću uvijek reći da radije odaberu Double Wear ili Double Wear Light. Ne mogu vam dovoljno puta istaknuti kako ima lijepu prirodnu završnicu i koliko je odličan za normalnu i suhu kožu i svoju zavist osjećam na najjače naspram vlasnica takve kože jer imam osjećaj da nisu ni svjesne koliko je naporno boriti se sa masnom kožom.

Za koji tip kože puder preporučujem? 

Opet ponavljam ono već rečeno, puder je po mom mišljenju namijenjen za normalnu i suhu kožu i na takvoj koži ostaje jako dugo. Ono kako ga ja volim koristiti na sebi je miješati ga sa klasičnim Double Wear, kada želim dobiti neku blažu verziju svog voljenog DW.



 
Nijanse 2C1 i 4N1



Mislim da su u Estee Lauder-u sa ovim puderom zaokružili priču o Double Wear verziji pudera za svaki tip kože:

Double Wear - za jako masnu, masnu i mješovitu kožu;
Double Wear Light - za masnu i mješovitu kožu;
Double Wear Nude - za normalnu i suhu kožu. 

Ako vas zanima recenzija klasičnog Double Wear pudera, podsjećam vas da pročitate njegovu recenziju, klik OVDJE, a recenziju Double Wear Light verzije možete naći OVDJE.


3 komentara:

  1. Odličan post! Slike su predivnee ♥

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  2. Thank you for this great article. I truly appreciate your technique for writing a blog. I like all the points you made. Also, if someone needs help in Shipping companies in karachi, This “CFIPAK” is helpful for you.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)