ESTEE LAUDER Revitalizing Supreme Global Anti-Ageing Eye Balm - MAKEUP ARENA

8/17/2013

ESTEE LAUDER Revitalizing Supreme Global Anti-Ageing Eye Balm




Nakon što smo se dogovorile da želite čitati recenzije preparative evo odmah danas o onoj okoloočnoj o kojoj sam još jučer htjela objaviti post pa sam bila odustala dok se ne dogovorimo šta i kako dalje :-)

Kao što sam i pisala ovdje kupila sam ju prije par mjeseci na Jagodici gdje joj je cijena 78 $ za količinu od standardnih 15 ml. Nedavno sam je potrošila cijelu pa da napišem koju riječ o njoj :-) 

Recenzija urađena bazirana na mojoj koži, imam 36 godina, prve borice oko očiju su prisutne, nemam podočnjake, osim što se neki blaži oblici pojave ako nekoliko noći nisam dobro spavala i nije prisutna otečenost na tom području, ostatak lica vas u ovom momentu ni ne zanima ;-) Nisam stručnjak za njegu kože ali recimo da sam vremenom naučila šta mi odgovara...

Sve  EL preparativne proizvode koje sam do sada probala volim, jako volim. Stoga ne iznenađuje da sam se i za kremu za njegu okoloočnog područja odlučila potražiti upravo u ovom brendu. 

Samo pakiranje je jako lijepo, krema nije okrugla nego je njen donji dio zaobljeno trokutast, ide fotka :-)


Kako ste već mogle i pročitati krema se može nanositi i ujutro i navečer, a čak se može koristiti i kao maska!

Ja kremu ili balzam kako je u EL zovu, koristim isključivo navečer, tako što je nanesem u nešto debljem sloju i pustim da se lagano upija u kožu. Faktički je svaku noć koristim kao masku! Tako mi odgovara.

Tekstura je baš nekako kremasto balzamasta, i pod prstima i na koži okolo očiju je jako ugodna.

Proizvođač navodi da je ovo:

  • efikasan proizvod u anti-ageing borbi,
  • vidljivo smanju fine linije i bore oko oćiju,
  • da koža postaje glađa, blistavija i da izgleda mlađe!

Ono što sam ja primijetila je da nije niti jedna borica izbrisana, neke su samo malo zaglađenije ali je koža u tom delikatnom području znatno više hidrirana i puno elastičnija te samim tim je manje sklona nastajanju novih bora. Ujutro kad se probudim baš osjetim nahranjenost kože.

Kome bih je preporučica: curama/ženama iznad 30 koje trebaju pojačanu njegu okoloočnog područja te i nešto mlađim curama koje ovu kremu mogu koristiti s vremena na vrijeme kao masku.





Krema nije potpuno ispunila ono šta je EL obećao, ali već sam vam spomenula da ja nisam od onih koje traže previše pa je za mene ovo jedna jako dobra krema koja pretenduje da se uvrsti u listu mojih HG proizvoda, ali mislim da ću prije toga potrošiti barem još jedno pakiranje da bih je tamo mogla sa sigurnošću staviti :-)

Jeste li je probale ili imate namjeru da je probate? Koja je vaša omiljena okoloočna krema?




Broj komentara: 20:

  1. nisam probala draga!!! Bas uporno pokusavam da nadjem nesto za taj predeo .....ali posto sam ispod 30 ,ipak cu mozda sa ovom sacekati a nastaviti da jurim neku drugu...
    Ovu sam bas gledala , ali mi je prodavacica rekla da je za nju rano..
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesi probala clinique all about eyes, meni je to dugogodišnji favorit....

      Izbriši
  2. Divna je i super zvuči, ali ja još koristim kreme samo za hidrataciju. Rano mi je još ovo. Ali mi je ambalaža...aaaaaa...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad dođe pravo vrijeme možda ćeš je se sjetiti ali do tada će još puno novih i boljih kremica da dođe na tržište ;-)

      Izbriši
  3. Odlična recenzija draga, šteta što nisi stavila popis sastojaka da vidimo kojim to sastojcima obećavaju anti-age borbu :)

    Nisam ju još nažalost probala, čim je riječ balm u nazivu meni je automatski primamljivo jer mi je koža oko očiju kronično žedna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala.... stavila bih da sam mogla naći kutiju :/ ovo sam davno slikala, kad sam tek kupila kremu pa sam je vjerovatno bacila :/
      ppokušaću naći na netu pa uraditi update posta :-)

      Izbriši
  4. zvuči jako dobro, no još koristim samo kreme za hidrataciju iako ću uskoro trebati krenuti s anti-ageing proizvodima odnosno onima protiv prvih bora, stanje je zasad dobro, ali bliži se zadnji rođendan s 2x :/
    i samo ti nastavi s preparativnih recenzijama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoću hvala :-)
      da, još uvijek nemaš potrebu za anti ageing kremama, kad dođe vrijeme sigurna sam da ćeš znati izabrati pravu ;-)

      Izbriši
  5. Ja također prijeđoh tu big thirty granicu pa je ovo definitvno za mene! Ja sam na zadnjim ostacima EL okoloocnog night seruma, i ako je ovo slično ili bolje, ima moj glas. Btw, krasna ti je ova slika na blogu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je ovo bolje, mada je i taj okoloočni serum odličan..... hvala ti :*

      Izbriši
  6. Koristim je i meni je odlicna, mogu da kazem da mi je medju najboljima sto se hidratacije tice (taj deo oko ociju mi je hronicno suv), bas me je odusevila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i mene je, na početku sam bila kao "pa nije nešto wow" ali već poslije 20ak dana bilo je "baš je wow" :-)

      Izbriši
  7. Koliko je gusta i hidrirajuca u poredjenju sa All about eyes rich ili sa Shiseido beneficiance? steta sto ne radi nista po pitanju bora

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. poprilično je gusta ali fino razmaziva... ne mogu se sad sjetiti jkakva je clinique jer sam je zadnji put prije par godina koristila, ali mislim da je ova gušća i bolja mi je od Clinique, bogatija... Shiseido još nisam probala, trebam li? :-)

      Izbriši
    2. Trebas odlicna je! Ta mi je sledeca na listi za kupovinu za nocnu kremu cim potrosim clinique

      Izbriši
  8. zvuci dobro, ali je i skupa, ja bih za te pare radije uzela estee lauder parfem :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam jedan tester u ladici i sada nakon ove recenzije jedva čekam da isprobam ;D.

    OdgovoriIzbriši
  10. trenutno koristim stick na biljnoj bazi. ja imam podočnjake ali neznam kako bi ova krem utjecala na njih tj.kakav bi joj bio učinak.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)